10
mar
Seneste opdatering: 17/3-19 kl. 0027
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NB: Der kan ikke længere kommenteres via Facebook på grund af en vis kommentator, der allerede for ti år siden fik at vide, han kunne holde sig væk. Det kunne  han så ikke. Bloggens teknikker har ikke kunnet gøre andet end at frakoble Facebook-muligheden.

Germany: Muslim screams “Allahu akbar” at funeral service for woman murdered by Muslim migrant.

Den 21-årige Syndia blev dræbt af en tuneser, og efterfølgende er byens borgmester blevet mordtruet, man spørger sig af hvem. Symbolikken går ikke tabt på én i Luthers Worms.

Heller ikke i Frankrig i forgårs, hvor den franske “Roskilde Domkirke,” Basilica Saint-Denis med dusinvis af kongegrave tilbage til år 466, blev udsat for et yderst omfattende hærværk. Basilica in Paris No-Go Suburbs Heavily Vandalised. Europæerne steger i deres eget fedt, og det lykkes fletallet, at sove igennem stegeprocessen. Disse stemmer naturligvis på søvngængere til at repræsentere dem. Snart vil de genvælge dem, der har forbrudt sig imod dem, deres land og deres efterkommere.

Poul Højlund: Valget er et skæbnevalg

Af Poul Højlund, Ny Borgerlige

Snak, snak, snak

Lad dig ikke narre! Partierne vil helst snakke udenom. Socialdemokraterne vil snakke pension, Venstre vil snakke sundhedsreform, de Konservative vil snakke grønt – og alle vil snakke klima. Snak, snak, snak.

Valget handler om indvandring, islam, demografi, Danmark, EU og Grundlov. Det er et skæbnevalg, uanset hvor meget politikerne prøver at snakke udenom.

Indvandringen til Danmark har været så voldsom, at antallet af danske nyfødte flere steder i landet er mindre end antallet af udenlandske nyfødte. Altså et flertal af udenlandske nyfødte. Lyngby—Tårbæk kommune er blot et af flere eksempler, hvor der i 2018 var flere nyfødte med udenlandsk baggrund end danske nyfødte.

Danskere i mindretal for tid og evighed

Hvis man fremskriver udviklingen, vil det alt andet lige ske for hele landet om 22 år. Derefter vil danskerne for tid og evighed blive et mindretal i eget land. Så er det for altid sket. Det Danmark, der har overlevet som vores hjemland i tusinder af år, bukker under. Det kan vi takke politikerne for. De har ikke forvaltet deres allervigtigste opgave: At passe på Danmark.

Siden sidste valg – dengang Løkke lovede straksopbremsning – er gruppen med ikke-vestlige indvandrere og efterkommere steget med næsten 70.000. Esbjerg har 72.000 indbyggere og er landets femte største. På de 3½ år, der er gået siden sidste valg, har politikerne altså ’importeret’ en by på størrelse med Esbjerg.

I alt er der nu en halv million indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i Danmark. Det svarer til indbyggertallet i Århus, Odense og Kolding – tilsammen vel at mærke. Og så er 3. generation ikke engang talt med.

Mellem hver syvende og hver ottende i Danmark er allerede i dag ikke-dansk i betydningen ’har danske rødder’. Hver tolvte har ikke-vestlige rødder.

Hver fjerde indbygger i Danmark vil være enten indvandrer eller efterkommer i 2060

Danmarks Statistik har en prognose, der rækker frem til 2060, altså fire årtier fra nu. På det tidspunkt vil hver fjerde indbygger i Danmark være enten indvandrer eller efterkommer i første led. Altså hver fjerde.

Den situation er så alvorlig, at alle beskyldninger om fremmedhad og racisme må standse. Tallene lyver ikke, og de kan ikke benægtes. Sådan ser virkeligheden ud i Danmark op til det valg, som er sidste chance for at vende udviklingen.

Nye Borgerlige har de tre ufravigelige krav for at pege på en statsminister: Asylstop, kriminelle udlændinge ud af landet og selvforsørgelse for alle udlændinge senest efter to år i landet. Målet er helt klart: Indvandringen skal ikke alene standses, der skal også ryddes op efter de sidste årtiers indvandring, og vi skal have vendt strømmen, så vi får en nettoudvandring af de udlændinge, der ikke vil Danmark noget godt.

Det er derfor, det er et skæbnevalg. Det er Danmarks og danskernes skæbne, der er på spil.

Først trykt i Nordjyske.dk – 9. marts 2019

Se også Morten Uhrskov i dag: Og mens vi taler om vejret, bliver det danske folk udskiftet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Peter BuchGamleDanmarkMorten OvergaardTim PallisMinucius Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Minucius
Guest
Minucius

Sagt i al venlighed, for jeg sætter ærligt pris på NBs klare og ofte fornuftige udmeldinger på udlændinge området. Så kan NBs evt. ankomst på Tinge ikke ændre noget afgørende. De vesteuropæiske regeringer har især igennem efterkrigstiden fatalt undergravet de stater de valgtes til at bestyre. Og disse stater kan derfor ikke reddes fra kollaps. Heller ikke den danske. De skal heller ikke reddes for det er en umulig opgave. Staterne er fundamentalt bundet op på globalismen-multikulturalismen og kan ikke adskilles herfra. Det svarer til at skille Sovjet fra socialismen eller USA fra liberalismen, det går ikke! (Man kan selvfølgelig… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Minucius – det er sjældent, jeg hører en analyse så tæt på min egen, uden derfor at vide, om vi er enige. Jeg går ud fra, at du ikke mener, kampen er tabt, bare fordi staten ikke kan reddes. Den er jo bare staten! Den materielle side af nationen. Det, en stemme på Nye Borgerlige kan gøre, er at udfordre den føderalistiske bestræbelse, som de gamle partier har unddraget demokratiet og den offentlige debat. Og til hvis endemål, multikulti blot er et middel, som politikerne er villige til at acceptere som i det mindste et nødvendigt onde. Nu da euforien… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Går staten under – så skal vi fiske mennesker i mellemtiden.

– – –

Minucius
Guest
Minucius

Jo, staten er netop kun et hus. Et ly for regn og rusk. Men et folk kan klare sig i både korte og lange perioder uden. De nuværende vestlige stater er angrebet af etnisk og kulturel opløsning, som de selv har igangsat, og er dertil fastlåste i en ideologisk-økonomisk model som forhindrer og forbyder løsninger på næsten alle de problemer der opstår heraf. En ond cirkel, som ikke kan brydes af staterne selv, men alene ved deres sammenbrud.

River
Guest
River

Jeg mener afgjort at du har ret. Men angående NB har jeg den holdning, at ligesom jeg vil forsvare mig personligt, vil jeg stritte max imod deres ødelæggende vej.
Problemet er at langt de fleste mennesker er en kombination af dumhed og dovenskab.

Torsten K
Guest
Torsten K

Jeg synes vi skal give Nye Borgerlige chanchen for at få ryddet op i det nuværende multikulturelle morads. Så kan vi give dem pedalen bagefter.

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Jeg tror du tænker på Fabian Society og London School of Economics. Det er det der hedder the socialist capitalist alliance. Her er der tilknytning til Frankfurterskolen. Oveni kommer så Coudenhove Kalergi planen og tilsidst George Soros. Det er ikke svært at gennemskue, hvad det går ud på, men det er forbandet svært at komme af med.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Hvis Danmark skal have en sidste chance – så stem NYE BORGERLIG!

Torsten K
Guest
Torsten K

De får kun én (1) chance. Og viser det sig, at de er ligeså stålsatte som Samuelsen, er det ud i kulden og glemslen.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

I 2060 er jeg død, eller 98 år og LIGEGLAD, for jeg har ingen børn! ?

Torsten K
Guest
Torsten K

Nu er det jo ikke helt utænkeligt, at en del af din kommende folkepension bliver konfiskeret, så importerede udlændinge også i fremtiden kan få fyldt maverne. Så måske bør du ikke være ligeglad.

Den bekymrede
Guest
Den bekymrede

Egoist! Jeg har børn, men endnu ingen børnebørn. Jeg er bekymret for mine børn og jeg er voldsomt bekymret for mine ufødte børnebørn. Som det er nu er der ingen der passer på Danmark

River
Guest
River

Det lyder som en variation af nogle Jehovas Vidner jeg kender. Deres forestilling er blot en anelse mere sofistikeret, idet de skal leve i et paradis.

Allan Hansen
Guest
GamleDanmark
Guest
GamleDanmark

https://www.jihadwatch.org/2019/03/denmark-14-people-face-prosecution- and-up-to-3-years-prison-for-sharing-video-of-muslims-beheading-hiker

Vis den til alle og fortæl alle om det – lad ikke vores cencur-syge politikere dække over handlingerne fra ondskabens sande ansigt – islam.