15
mar
Seneste opdatering: 16/3-19 kl. 1505
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Screenshot fra morderens video. Automatvåbnet i midten nederst

“Denne udvikling var uundg√•elig, og den g√•r ikke over i vor levetid”

P√• New Zealand er 49 muslimer dr√¶bt i et terrorangreb, og jeg er f√łrst¬† ved at ford√łje historien. En australier, Brenton Tarrant,¬†live streamede¬†(nu fjernet) sit angreb p√• Facebook mens han spiller Fire af Arthur Brown fra det symbolske √•r 1968. Dagens mordere kan lide rock-akkompagnement. Som helt ung var han kommunist, og kommunist-Kina er stadig hans foretrukne styreform.

Han ville angiveligt¬†kopiere den sindslidende Breivik, der ikke var rationel hvor gerne politiske agitatorer end ville g√łre ham til det. Denne terrorist er desv√¶rre mere rationel end de politikere, der har skabt situationen.

Hans Breivik-agtige manifest¬† hedder “The Great Replacement” efter Renaud Camus og Jean Raspail, men ogs√• Fjordman, Ned p√• Gates of Vienna, Laureen Southern og Eric Zemmour, mener Wikipedia. “En konspirationsteori” – en virkelighedsforn√¶gtende betegnelse, n√•r man ser at halvdelen af London, Malm√ł og Antwerpen ikke l√¶ngere er engelsk, svensk og belgisk.

Christchurch-moske sat i forbindelse med Al Qaeda

Der er to moskeer i byen. Moskeen i Christchurch er stedet, hvor Daryl Jones og Christopher Harvard m√łdte hinanden, og er sat i forbindelse med Al Qaeda. De blev dr√¶bt af en amerikansk drone i Yemen i 2013.

Vestlig gengældelse og vold imod islam, er forudset for længe siden, blandt andet af Daniel Pipes i Eurabian Nights i 2007. Han skitserer et backlash imod islam og muslimsk aggression:

¬†“U.S. Navy ships are at anchor and U.S. Marines have gone ashore at Brest, Bremerhaven or Bari to guarantee the safe evacuation of Europe’s Muslims.”

De yderst ansvarlige er tankel√łse multikultur-politikeres hasardsil med vores sikkerhed. De er blevet advaret i tyve-tredive √•r, men de har insisteret p√• at importere islams krig og konflikter.¬†I fors√łget p√• at indd√¶mme deres eget monster, kommer de nu til at skabe den komplette overv√•gnings- og politistat.

The Guardian kalder attentatet for “islamofobi.”11 kristne dr√¶bes af muslimer hver dag, hvad skal vi kalde det? I Nigeria myrder verdens voldeligste religion kristne p√• samleb√•nd.Det eneste m√¶rkelige er, at geng√¶ldelsen ikke er kommet f√łr. Vestens politikere har importeret en religionskrig.

De tager afstand fra denne koldblodige terrorist, men de burde også tage afstand fra deres egne fejltagelser, hvis de vil bevare nogen troværdighed i den svære tid, de har nedkaldt over os allesammen. De får brug for vores tillid, det kan man forsikre dem for. Læs Fjordmans kommentar.  Christian Skaug skriver:

Et nyt m√łrkt kapitel √•bnes i sammenst√łdet mellem Vesten og islam

Af: Christian Skaug

Massakrerne i Christchurch er noget vi l√¶nge har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemf√łrt af indf√łdte i et vestligt land. Tanken p√• noget s√•dant har g√¶ret siden 9/11, og er tiltaget for hvert islamistiske terrorangreb. Nu, da det er sket, erkender vi at det var uundg√•eligt.

Selv om der er mange ubesvarede sp√łrgsm√•l efter massakrerne i de to mosk√©er i Christchurch, ved vi nok til at kunne se at dette er en type h√¶ndelse vi l√¶nge har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemf√łrt af en eller flere indf√łdte i et vestligt land.

Uundgåeligt

Tanken om, at et sådant massemord skulle ske, er noget som har ligget og gæret i underbevidstheden helt siden 11. september 2001, og som er tiltaget i styrke for hvert eneste islamistiske terrorangreb mod Vesten

Nu, da det er sket, erkender vi at denne udvikling var uundgåelig.

Terrorangrebene i Norge den 22. juli 2011 overraskede os voldsomt fordi gerningsmanden var s√• sindssyg og Ut√łya et m√•l s√• hinsides forestillingsevnen. Noget som er f√¶lles er at der foreligger et manifest i begge sagerne, og teksterne ser ud til at have lighedspunkter.

Det, der er sket i den st√łrste by p√• S√łr√łya i New Zealand, overrasker os derimod ikke, desv√¶rre, selv om vi et √łjeblik sidder en smule lamsl√•ede tilbage af den fuldbyrdede kendsgerning. 49 dr√¶bte g√łr et dybt indtryk, og det kunne tilsyneladende v√¶re blevet flere dersom alle planerne var lykkedes.

Et omvendt Bataclan

Dette er et slags omvendt Bataclan, selv om det endnu er en smule uklart om hovedmanden i Christchurch havde medsammensvorne, og for et lille, fredeligt land langt fra begivenhedernes centrum som New Zealand er det naturligvis et forfærdeligt chok.

Valget af New Zealand som terrormål er da også bemærkelsesværdigt. Ikke fordi det var utænkeligt at et angreb kunne finde sted der, langt fra, men fordi det alligevel virkede som et mindre oplagt mål end en moské i en europæisk storby i et land med mange muslimer.

Angrebet er en besked fra terroristen om at muslimer ikke skal kunne f√łle sig trygge nogen steder i Vesten, selv ikke i en af Vestens yderste afkroge.

For terroraspiranter blandt muslimer vil den besked få en tolkning i samme gade: Den, der vil så en tilsvarende skræk blandt folk i Vesten, kan godt finde på at vælge perifere, ydmyge mål næste gang.

Et nyt m√łrkt kapitel

Hvad enten noget s√•dant vil ske hurtigt eller ej, er der ingen tvivl om at et nyt m√łrkt kapitel √•bnes i sammenst√łdet mellem Vesten og islam. Sammenst√łdet er over os, og det kommer ikke til at g√• over i vor levetid.

Sammenst√łdet vil g√łre os mere h√•rdhudede, og det bliver endnu vigtigere at bevare menneskeligheden. Israel er os, siger Fiamma Nirenstein. I dag blev det endda lidt mere sandt. Et nyt m√łrkt kapitel √•bnes i sammenst√łdet mellem Vesten og islam

Daily Mail har en omfattende dækning At least 49 people are killed and 48 injured in multiple Christchurch mosque massacres involving an Australian terrorist, 28, who live-streamed himself opening fire on worshippers Рas a man in his 20s is charged with murder.

Se også Svensk terror­forsker frykter nye moské­angrep. I sit manifest skriver  han:

Why did you carry out the attack?

To most of all show the invaders that our lands will never be their lands,
our homelands are our own and that, as long as a white man still lives,
they will NEVER conquer our lands and they will never replace our
people.

To take revenge on the invaders for the hundreds of thousands of deaths
caused by foreign invaders in European lands throughout history.
To take revenge for the enslavement of millions of Europeans taken from
their lands by the Islamic slavers.

To take revenge for the thousands of European lives lost to terror attacks
throughout European lands.

To take revenge for Ebba Akerlund.

To directly reduce immigration rates to European lands by intimidating
and physically removing the invaders themselves.

To agitate the political enemies of my people into action, to cause them to
overextend their own hand and experience the eventual and inevitable
backlash as a result.

To incite violence, retaliation and further divide between the European
people and the invaders currently occupying European soil.

To avenge those European men and women lost in the constant and never
ending wars of European history who died for their lands, died for their
people only to have their lands given away to any foreign scum that
bother to show up.

To agitate the political enemies of my people into action, to over extend
their own hand and experience the eventual backlash.

To show the effect of direct action, lighting a path forward for those that
wish to follow.A path for those that wish to free their ancestors lands
from the invaders grasp and to be a beacon for those that wish to create a
lasting culture, to tell them they are not alone.

To create an atmosphere of fear and change in which drastic,powerful and
revolutionary action can occur.

To add momentum to the pendulum swings of history, further
destabilizing and polarizing Western society in order to eventually
destroy the current nihilistic, hedonistic, individualistic insanity that has
taken control of Western thought.

To drive a wedge between the nations of NATO that are European and the
Turks that also make a part of the NATO forces, thereby turning NATO
once more into a united European army and pushing the Turkey once
more back to the true position of a foreign, enemy force.

Finally, to create conflict between the two ideologies within the United
States on the ownership of firearms in order to further the social, cultural,
political and racial divide within the United states.This conflict over the
2nd amendment and the attempted removal of firearms rights will
ultimately result in a civil war that will eventually balkanize the US along
political, cultural and, most importantly, racial lines.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg undrer mig langt mere over, at der ikke for l√¶ngst er flere, der er g√•et bananos i afmagt over det lort vi, hver dag, uds√¶ttes for, b√•de af muhamedanerne, men is√¶r af vore egne myndigheder. Jeg fatter ikke, at myndighederne i vestlige lande bliver ved med at favorisere muhamedanere i den grad p√• bekostning af den oprindelige befolkning, som angiver at v√¶re meget imod de uindbudte, som de oven i k√łbet skal betale for. Man beh√łver jo ikke at v√¶re professor for at kunne regne ud, at det m√• ende helt galt, som vi nu igen ser denne gang… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Ja det forstår jeg sgu heller ikke
Så det er jo tilfredsstillende at vide, at nu er det 49 færre Halshuggere til at knappe hovedet af folk.

Peter Kjærulf
Peter Kjærulf
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Den oprindelige befolkning i New Zealand er altså maorier.
Nyhederne skriver ingen steder om terroristerne var maorier.
Bare lige

Charles
Charles
1 year ago

Skide med det, bare handlingen var rigtig. Hvorfor ved vi alle jo alt om.
Videoen var lige så god så de fine krimmier.
Men nu er den jo taget af bordet, for p√¶dagogerne kunne ikke T√ÖLE, at se sandheden i √łjnene.
Men der er een ting det glæder mig, manden har videoen endnu, og jeg håber han sætter der på LiveLeak.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Pr√łv Distriktspsykiatrien!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Anders Bo

P√¶dagoger og Gartnere har vi nok af, med deres blomster str√łelse. S√• det synes jeg du skulle g√łre. Jeg h√•ber da at Distriktspsykiatrien kan fort√¶lle dig hvilken vej det g√•r. Hvis ikke, s√• er det ikke der du skal henvende dig. Jeg er f√¶rdig med at give ved d√łrene og v√¶re bl√łds√łdne over for muslimer, det har jeg nemlig v√¶ret siden. Se: https://syrienblog.net/2019/01/18/se-halshugningsvideo/ Det var piger i den bedste alder, og havde livet foran sig. De blev ikke advaret af deres for√¶ldre. Og det gjorde de 77 i Norge heller ikke. De blev ikke advaret om at de stemte forkert.… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Det var kun forventeligt med alle de muslimske terrorangreb vi har v√¶ret udsat for i Europa, men hvorfor g√•r MSM-medierne ikke i Breaking News, n√•r en kristen kirke i Filipinerne bliver angrebet af islamister, eller n√•r kristne koptere bliver forfulgt og dr√¶bt i Egypten eller n√•r 16.000 kristne i Nigeria er blevet dr√¶bt af islamister siden 2015. MSM-medierne har valgt side. De er p√• muslimernes og globalisternes side. N√•r muslimerne favoriseres af medier, politikere og myndigheder, eller n√•r 17 % af den svenske befolkning som har stemt p√• SD bliver ignoreret og holdt udenfor vil det naturligvis f√łre til meget… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Politiethar rejst sigtelse mod en illegalt indvandret afrikansk muhamedaner for ADSKILLIGE rovmord p√• √¶ldredanske borgere omkring Vangede. Sp√łrgsm√•lene er: “HVORFOR har denne muhamedaner dansk statsborgerskab?” OG “HVORFOR opholder denne muhamedaner sig OVERHOVEDET lovligt i Danmark?” og sidst men ikke mindst “HVORN√ÖR besidder venstreekstremisterne sig, og vender Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami om?”

Hvor var MSM sidste år, da der alene i Nigeria blev terrormyrdet over 6.000 РSEKS-TUSINDE Рfredelige kristne af bogstavtro muhamedanere?

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Der sker ikke noget f√łr MSM skifter side og begynder at skrive om det samme som de alternative onlinemedier.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Torsten K

Det interessante her, er at MSM f√•r skattebetalt mediest√łtte og er momsfritaget netop for at bringe nyhederne usminket!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Anders Bo

@ Anders Bo:

Delvist rigtigt idet..:

MSM f√•r skattebetalt mediest√łtte og er momsfritaget, for at viderebringe det magthaverne √łnsker, at folket skal vide.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Politiet oplyser, de vil unders√łge tilbage til 2018.
Hvorfor ikke gå tilbage til afrikanerens start i Danmark?
Det er m√•ske en massemorder, der arbejder p√• at g√łre plads til hans landsm√¶nd?

https://www.dr.dk/nyheder/indland/overblik-drabssagen-der-gik-fra-et-drab-til-tre-paa-en-uge

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Nu m√• mainstreammedierne ikke glemme, at det der er sket i New Zealand er et enkeltst√•ende tilf√¶lde…

Charles
Charles
1 year ago

Sverige’s Radio: kopiere den sindslidende Breivik.
Rend og Hoppe.
Det er MSM og de Politiske korrekte tumper, der er sindslidende. ‚ėļ
De lider s√• meget at de ikke kan √•bne √łjnene.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Ang sindslidende, er vi lidt uenige om, og n√•r det kun er det, er det til at leve med. Det g√łr os ikke til fjender. Du holder p√• dit, og jeg holder p√• mit. S√• m√• fyren her ogs√• v√¶re sindslidende, men det tror jeg nu ikke. Det er vel overvejet. og det var det alle fire steder steder. De to af dem kender vi, de andre to var ANC og PLO. Nelson Mandela og Yasser Arafat var s√• ogs√• sindslidende. Javel ja. Hvad s√• med dem som gav Arafat nobelprisen, ? Og hvad s√• med de politikere der ikke… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Steen v√¶r nu ikke s√• eensidig. Kan du ikke se, at det er de andre ogs√•. ? Hvad familie ang√•r er der nok ingen familier der kan g√• helt fri af skizofreni. S√• den diagnose kan ikke bruges til noget. Hvad med De her: For mig er det de rigtige skizofrene: De to af dem kender vi, Nelson Mandela og Yasser Arafat. ? Der er mange mange flere. Og hvad s√• med de politikere der ikke kunne f√• armene ned, da de hyldede Mandela.?? Og de v√¶lgere der stemte p√• dem. Hvis Breivik er skizofren er hele dette sl√¶ng ogs√•,… Read more »

tavsen
tavsen
1 year ago

49 muslimer dr√¶bt under et f√¶llesm√łde om islams triumfer

130 koncertg√¶ngere blev dr√¶bt ved et f√¶llesm√łde om musik

http://www.uriasposten.net/pics/Bataclan2015.jpg

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  tavsen

Ja, M√łdet i det Sataniske bedehus, blev lige forstyrret en lille smule. Det ses da ogs√• tydelig at Muslimerne slap billig i forhold til koncertg√¶ngerne.
Det er jo gr√¶nser for hvad een mand kan udf√łre.
Der kommer meget mere af den slags i fremtiden.

xoinos
xoinos
1 year ago
Reply to  tavsen

Niogfyrre er ingenting. Der skal meget mere til f√łr vi kan begynde at se lidt retf√¶rdighed. Breivik sk√łd politikeryngel. H√¶vn over den politiske klasse, som er den bagvedliggende skyldige i hvert eneste mord og voldt√¶gt beg√•et af muslimer i Europa. Og som uden dem ikke var sket.
Den nye mand sk√łd muslimer, som alle, eftersom de ikke har forladt organisationen islam med afsky, dermed godkender og er moralsk skyldige i hvert eneste mord som beg√•s i islams navn i Vesten. Som de alts√• bakker up bagom.
Kan vi håbe på en begyndende modstandsbevægelse?
in the discussion…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  xoinos

Jeg stoler trygt p√• at danskerne er forstandige mennesker, der ikke lader det g√• ud over uskyldige muslimer, n√•r nu “problemets f√¶dre” er offentligt kendt! ?

Men jeg har da stadig et fromt √łnske, om at opg√łret klares i en retssal efter dansk retspleje. DOG med tab af rettigheder tilf√łlge OG efterf√łlgende landsforvisning! ?

(Jeg bidrager gerne til deres skamst√łtte! ?)

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Anders Bo

S√•l√¶nge Muslimerne dyrker denne “Luderbog” eller Halshugningsmanual, til Koran. s√•l√¶nge skal de bekriges. Od det kort og godt med alle tilr√•dighedsst√•ende midler.
Den tid med retssale og retspleje er ovre, chancerne er forspildte. medens der d√łmmes, breder pesten sig.
Danmark er ikke en retsstat mere, Islam er her.
Statens lakajer: Den d√łmmende og ud√łvende magt er KUN ude efter Dem som Kritiserer Islam. Plus MSM, FN, TW og Istagram alle de medier med de r√łde Bladsm√łrere.

ignoranten
ignoranten
1 year ago

Det var ret hurtigt… MSM og politikere sprang til motiv og politisk baggrund for angrebet… Nu m√• vi bede for at det ikke giver bagslag i det h√łjreekstremistiske milj√ł… Eller som LLR ville sige: Der er nogen der har voldtaget de “borgerlige v√¶rdier”….!!!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  ignoranten

Eller som LLR ville sige: Der er nogen der har voldtaget de ‚Äúborgerlige v√¶rdier‚Ä̂Ķ.!!!

Forkert.!
Der skal stå hvad LLR sagde:
Der er nogen der har voldtaget de ‚ÄúIslam‚Ä̂Ķ.!!!

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Kristne og muslimske terrorister er lige rådne i deres hoveder. Den eneste forskel på dem er, at kristne terrorister sjældent opfattes som helte af deres trosfæller.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Torsten K

Og den daglige terror skal holdes anonymt.

ekstrabladet.dk/112/26-aarig-faengslet-myrdede-81-aarig-
Us√¶dvanligt forlangte anklager Louise Nielsen navneforbud p√• den afd√łde af hensyn til hendes p√•r√łrende. Det krav fulgte retten mod protester fra pressen. Ogs√• den sigtede mand blev udstyret med et navneforbud af retten.
og-misbrugte-hendes-kreditkort/7548111

Mærkeligt de ikke protesterede mod navneforbuddet af den afrikanske gerningsmand, der nu er tiltalt for 2 drab mere.

Chok i mordsag om 81-√•rig ‚Äď bandekriminelle muslimer er underbo til drabsoffer.
https://freespeechblog.ch/2019/03/12/484/

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Torsten K

Krigen mellem Kristendommen og Islam har k√łrt i ca 1400 nu.
Er det ikke på tide at vi kristne får den afsluttet. ?

De halshuggede t√łser in mente.

Charles
Charles
1 year ago

Ja det m√• man sige. Fede nyheder fra Potten: Terrorist h√¶vder at v√¶re inspireret af Breivik Had til migranter og en hyldest til den hvide race er efter alt at d√łmme det, som gjorde en 28-√•rig australier til massemorder. Han er sammen med to andre blandt de anholdte efter et terrorangreb i New Zealand p√• to moskeer. Mindst 49 har mistet livet. OK: S√• er der 49 mindre til at Halshugge folk. ‚ėļ “En hyldest til den hvide race”. Heri er jeg ikke enig med det der st√•r i potten. NEJ.! Det er en hyldest til os, der har en… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og s√• kan hele den p√¶ne borgerlighed sidde og vride h√¶nder, og begynder garanteret at undskylde offentligt, at vi selvf√łlgelig tager “kraftigt afstand” fra det skete. Det var jo ikke det, der var meningen med islamkritikken, nu hvor h√łjrefl√łjen selvf√łlgelig skal have skylden for det skete. (Hvilket held, man ikke ser TV) For vi ved jo alle, at problemet med muslimer skal l√łses med demokrati, inklusion af de s√łde muslimer – og hvad der eller st√•r i talen til konfirmanden. Eller endnu bedre, vi lynafleder ved at redde klimaet(hvorfor mon det lige s√• rablende klimahysteriet k√łrer 24/7 i disse valgm√•neder?),… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Hvem er tilh√¶ngere af vold andet end muslimer? Det er ikke et sp√łrgsm√•l om for eller imod. De, der kunne have stoppet den eskalerende og nu ikke kontrollerbare udvikling, gjorde det ikke, og de der √łnsker den – det er d√©t de er kommet for – stopper den i sagens natur heller ikke. Hvem skal s√•?

Gule Lars
Gule Lars
1 year ago
nobody
nobody
1 year ago

En sak vet jag! Och det spelar ingen roll om det sker i Norge eller på andra sidan jorden!

F√∂r det √§r Sverigedemokraternas fel! – ‚ÄĚGrotesco – Det √§r b√∂garnas fel‚ÄĚ: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

Charles
Charles
1 year ago

Den er lige blevet taget af tuben
findes den på live leak. ?

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

det er forståelig.
Jeg havde ellers gang i fonen, men SMUT, så var den væk. Satans osse.
Kære sten Du har min Mail adresse. Så du er velkommen til at sende den.

trackback

[…] Christian Skaug har p√• document.dk gjort den iagttagelse, at vi, nu da angrebet er sket, erkender, at det var uundg√•eligt. Det har han efter min mening ret i. Jo, for p√• det manifest, terroristen udgav inden ud√•den ‚Äď et manifest, som nu er gjort utilg√¶ngeligt p√• internettet ‚Äď skriver han bl.a. (se her): […]

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Mail adr. er ikke hemmelig længere
for det her er ikke min.
Hilsen Charles

Morningstar
Morningstar
1 year ago

https://hodjasblog.one/loegnepressen-er-ligeglad-muslimer-myrder-titusindvis-af-kristne-i-nigeria/
16. marts 2019
L√łgnepressen er ligeglad: Muslimer myrder titusindvis af kristne i Nigeria

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Stedet holder ikke Mailadresser hemmelig længere
for det er ikke min email
Hilsen Charles

mjolly
mjolly
1 year ago

Han hadde endel likheter med Breivik, skribleriene på våpnene, utseende, ganske gjennomtenkt musikksmak, manifest osvosv. Breivik snakket jo også om å streame det hele. Videoen vil fremstå langt mer spektakulær om den noensinne slippes i HD-kvalitet.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Værd at se.
Brad Johnson on the New Zealand Mosque Shooting
https://vladtepesblog.com/2019/03/15/brad-johnson-on-the-new-zealand-mosque-shooting/

Charles
Charles
1 year ago

Hall√łj ser man det.

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11254877/australsk-terrorist-hader-ikke-muslimer-bare-de-bliver-hos-sig-selv/

Planlagde angreb i to √•r: Han ville tage h√¶vn for Europas d√łde i terrorangreb
Over 74 sider stiller den 28-√•rige australske mand alle mulige sp√łrgsm√•l og svarer selv p√• dem. Inspirationen til terrorangrebet i New Zealand kom, efter at han var p√• turistrejse i Europa, og er en h√¶vn for indvandring og terrorens ofre, skriver han.

Et mandfolk. Nogen må jo gå forrest, nor politikere og deres vælgere hænger i bremsen.

Det kan jo ikke passe at de Muslimske afgudsdyrkere skal vedblive at k√łre p√• b√łrnebillet.!

Peter Kjærulf
Peter Kjærulf
1 year ago

Er ham Christian Skaug helt væk fra vinduet ?
“Af: Christian Skaug

Massakrerne i Christchurch er noget vi l√¶nge har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemf√łrt af indf√łdte i et vestligt land.”
De indf√łdte i New Zealand er alts√• maorier.
Ingen steder i nogen nyheder står der noget om det var maorier der stod for terrorangrebet.
Derimod st√•r der flere steder om “hvide”, alts√• indvandrere.

Charles
Charles
1 year ago

Massakrerne i Christchurch
Der er ikke noget der er mere forudsigelig.
Enhver kan da sige sig selv at det måtte komme.

trackback

[…] flere oplysninger. Men et manifest har terroristen dog lagt ud p√• nettet. Noget af det kan ses her. Og i dette manifest g√•r ordet ‚ÄĚh√¶vn‚ÄĚ igen. Han √łnsker alts√• selv, at hans handling skal […]

Peter Pedersen
Peter Pedersen
1 year ago

Og s√• viser det sig, at han er en fucking lavstammet indavlsabe LOL. Men ok nu kan New Zealand f√• lidt nostalgi fra dengang √łerne fungerede, som det britiske imperiums losseplads af overskuds lavstammede indavlskriminelle. Ha man er faktisk ikke overrasket, det g√•r sgu nok nogenlunde samme vej med den lavstammede fabrik af “nationalkonservative” √•ndsam√łber herhjemme, n√•r det g√•r l√łs. Hold da k√¶ft Illerup √Ödal om igen!