26
mar
Seneste opdatering: 28/3-19 kl. 1826
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Information is power and the EU knows it”

“Today we just watched free speech on the internet sentenced to digital oblivion by the EU, and most people are unaware of, what just accured. The average normie is still asleep. They have no clue, what just happened, and what it means for the future. When it’s too late, they will finally wake up from their slumber.”

Med påskud i copyright får Europa nu kinesisk cencurpotentiale. Også denne generation vil nu få sin egen Orwellianske, postdemokratiske tid

Det er en kulsort dag for ytringsfriheden i Europa. Alle brugere af det frie ord, der endnu ikke har fattet hvad der skete i dag, vil forbande sig selv, når de opdager det.

I løbet af de næste to år vil EU rulle direktivet ud og rejse en digital kuppel, der adskiller  Europa fra resten af verdenen. Den vil succesivt gen-koncentrere ytringsfriheden hos de store medieselskaber og udrydde den store underskov af EU- og islamkritisk presse online. Også denne blog. Når uploadfiltrene begynder at scanne efter, hvad EU mener er ‘hate speech’ og ‘fake news,’ begynder det at blive politisk rigtig giftigt.

Alle andre emner burde have været underordnet det sidste år, men den offentlige samtale handler ikke om væsentligheder, før det er for sent at påvirke dem. SVT Rapport omtalte direktivet, DR TVA mente ikke, det var væsentligt nok. EU’s Parliament Signs Off on Disastrous Internet Law: What Happens Next?

Copyright Directive is about shutting down dissenting voices


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
NielsenSnowflingaOle C G OlesenCharlesVoldposten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
David
Guest
David

Måske Snaphanen vil lave en liste med de dk politikere der stemte for, så vi kan undgå at stemme på dem ved det kommende valg?

David
Guest
David

Det er simpelthen uhyggeligt hvad der foregår, det er jo det rene vanvid.

Charles
Guest
Charles

Og: Hvad skal gøres.?

Er der så nogen der har en løsning på dette problem.
Breivik og Brenton prøvede at vække folk, men folket kan ikke se at det måske en den vej vi skal, for at løse problemet een gang for alle.
Vi vil jo gerne beholde vores demokrati, men demokratiet må sandelig også forsvare sig, for eller eksisterer det ikke meget længere.
(Dem eller Os, længere er den ikke)
Det kunne nemt være een af de sidste folketingsvalg i laaaaaaaaaaag tid.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ud af EU.

Torsten K
Guest
Torsten K

At DF stemte for kommer ikke ligefrem som den helt store overraskelse. Enhver ved, at de ikke er til at stole på.

Men så er det jo godt, at vi har retsforbeholdet.

Og ellers må de alternative medier bare blive bedre til egenproduktioner eller etablere sig på platforme som EU ikke kan nå.

Michael Robanke
Guest
Michael Robanke

Det eneste positive ved dette her er, at DF for alvor har bekendt kulør, som de skabsglobalister de er. Føj for pokker.
VPN udbydere har en lys fremtid for sig, i det mindste indtil EU udsteder et direktiv, som forbyder brugen af dem….

Voldposten
Guest
Voldposten

Er det ikke nemmere bare at flytte sine servere og domainenavne til et frit land – f.x. Rusland eller USA?

Charles
Guest
Charles

Ja. Ud af EU. Og kommer vi ikke det, Popper der lige nogle Breiviker og Brenton’er, op her og der, ja måske alle vegne. Korstogenes tid, kan snart begynde: Og tiden er til det nu, kan jeg se. ———————————————————————————————————————————————————————- https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11267499/tyrkiets-praesident-advarer-om-faren-for-en-ny-krig-mellem-korsriddere-og-halvmaanen/ Tyrkiets præsident advarer om faren for en ny krig mellem korsriddere og halvmånen Recep Erdogan bruger alle midler for at oppiske støtte til regeringspartiet AKP, der står til at tabe ved lokalvalgene i slutningen af denne måned. Bemærk: Tyrkiets Ungdoms Stiftelse (Tügva), hvor Erdogans søn Bilal sidder i ledelsen, med en udtalelse, der kritiserede demonstranterne på kvindedagen, og gjorde det… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Igen må vi rette vores tak til Hans Gammeltoft Hansen, Morten Messer smidt-sutten og alle de andre åndsamøber i hoppeborgen.
Danmarks befolkning har aldrig sagt ja til at lade os selv udskifte med fremmede folk. Det er noget løkkeLars,Anders Fup og dumrianerne i regering og kommunaler har tvunget os over hovedet.
Til helvede med dem sammen med det muslimske sammendrend de holder i hånden.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det är skrämmande att se hur EU-politikerna vill begränsa yttrandefriheten för de europeiska folken. Det hjälper inte fast människor protesterar för EU kör rakt över dem. EU gör också allt som de kan för att sabotera Brexit. EU är glupskt monster som äter upp de europeiska länderna. https://www.youtube.com/watch?v=JV9xWS9ZbRE

Ole C G Olesen
Guest
Ole C G Olesen

Her … SLØVE PADDER …

kan i se hvem der stemte for hvad i afstemningen om INDFØRELSEN AF CENSUR : Ja eller Nej …

De Danske EU FRYNSEGODS MODTAGERE brillierede ved overvejende at STEMME
FOR INDFØRELSEN af CENSUR

https://www.votewatch.eu/en/term8-copyright-in-the-digital-single-market-draft-legislative-resolution-provisional-agreement-amendment-.html

Under Knappen MEMBER STATE tryk 1 gang her ..så arrangeres Arket efter Lande .. herunder Danmark

Gad vist om det bliver STRAFBART …eller BØDEBELAGT at POSTE SÅDANT som DETTE
i de FAGRE NYE VERDENER ????