26
mar
Seneste opdatering: 28/3-19 kl. 1826
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Information is power and the EU knows it”

“Today we just watched free speech on the internet sentenced to digital oblivion by the EU, and most people are unaware of, what just accured. The average normie is still asleep. They have no clue, what just happened, and what it means for the future. When it’s too late, they will finally wake up from their slumber.”

Med pÄskud i copyright fÄr Europa nu kinesisk cencurpotentiale. OgsÄ denne generation vil nu fÄ sin egen Orwellianske, postdemokratiske tid

Det er en kulsort dag for ytringsfriheden i Europa. Alle brugere af det frie ord, der endnu ikke har fattet hvad der skete i dag, vil forbande sig selv, nÄr de opdager det.

I lĂžbet af de nĂŠste to Ă„r vil EU rulle direktivet ud og rejse en digital kuppel, der adskiller  Europa fra resten af verdenen. Den vil succesivt gen-koncentrere ytringsfriheden hos de store medieselskaber og udrydde den store underskov af EU- og islamkritisk presse online. OgsĂ„ denne blog. NĂ„r uploadfiltrene begynder at scanne efter, hvad EU mener er ‘hate speech’ og ‘fake news,’ begynder det at blive politisk rigtig giftigt.

Alle andre emner burde have vĂŠret underordnet det sidste Ă„r, men den offentlige samtale handler ikke om vĂŠsentligheder, fĂžr det er for sent at pĂ„virke dem. SVT Rapport omtalte direktivet, DR TVA mente ikke, det var vĂŠsentligt nok. EU’s Parliament Signs Off on Disastrous Internet Law: What Happens Next?

Copyright Directive is about shutting down dissenting voices

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
5 years ago

MÄske Snaphanen vil lave en liste med de dk politikere der stemte for, sÄ vi kan undgÄ at stemme pÄ dem ved det kommende valg?

David
David
5 years ago
Reply to  steen

husk ikke at linke thihi (og der lĂžd en svag fnisen)

Peter
Peter
5 years ago
Reply to  steen

For
Jens Rohde (RV)
Morten Helveg Petersen (RV)
Ole Christensen (S)
Jeppe Kofod (S)
Christel Schaldemose (S)
Bent Bendtsen (K)
Morten Messerschmidt (DF)
Anders Primdahl Vistisen (DF)
Morten LĂžkkegaard (V)
Rikke-Louise Karlsson (LĂžsgĂŠnger)
Imod
Rina Ronja Kari (FolkebevĂŠgelsen mod EU)
Magrethe Auken (SF)

Dohrmann (DF) ubekendt

Peter
Peter
5 years ago
Reply to  Peter

Hvad tÊnker DF pÄ???
Stor skuffelse herfra.

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  Peter

Ja her er mor sĂ„ ikke skuffet men vred! Og sĂ„ skal man vĂŠre taknemlig over for – ja af alle mennesker pĂ„ denne klode – Margrethe Auken… Med hensyn til Morten Messerschmidt, forbander jeg, at man ikke kan trĂŠkke en afgivet stemme tilbage. Men det giver alligevel nĂŠring til nye tanker om, hvordan demokratiet skal genopbygges og fornyes, nĂ„r krigen er overstĂ„et. Hvorfor egentlig ikke lave et valgsystem, hvor politikerne bindes op det, de har lovet fĂžr valgkampen med en form for pointsystem: Det skal vĂŠre som fĂžlger: En given politiker fĂ„r X antal stemmer, og har under valgkampen… Read more »

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Peter

Ny borgelig eller Stram Kurs.
Kun de to er de reelle.
Stram Kurs nÄr nok ikke de 20000 erklÊringer inden valget starter.
SÄ dermed mÄ man sige NB.

David
David
5 years ago

Det er simpelthen uhyggeligt hvad der foregÄr, det er jo det rene vanvid.

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  David

Og: Hvad skal gĂžres.?

Er der sÄ nogen der har en lÞsning pÄ dette problem.
Breivik og Brenton prÞvede at vÊkke folk, men folket kan ikke se at det mÄske en den vej vi skal, for at lÞse problemet een gang for alle.
Vi vil jo gerne beholde vores demokrati, men demokratiet mÄ sandelig ogsÄ forsvare sig, for eller eksisterer det ikke meget lÊngere.
(Dem eller Os, lĂŠngere er den ikke)
Det kunne nemt vĂŠre een af de sidste folketingsvalg i laaaaaaaaaaag tid.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Ud af EU.

Torsten K
Torsten K
5 years ago

At DF stemte for kommer ikke ligefrem som den helt store overraskelse. Enhver ved, at de ikke er til at stole pÄ.

Men sÄ er det jo godt, at vi har retsforbeholdet.

Og ellers mÄ de alternative medier bare blive bedre til egenproduktioner eller etablere sig pÄ platforme som EU ikke kan nÄ.

Michael Robanke
Michael Robanke
5 years ago

Det eneste positive ved dette her er, at DF for alvor har bekendt kulĂžr, som de skabsglobalister de er. FĂžj for pokker.
VPN udbydere har en lys fremtid for sig, i det mindste indtil EU udsteder et direktiv, som forbyder brugen af dem….

Voldposten
Voldposten
5 years ago

Er det ikke nemmere bare at flytte sine servere og domainenavne til et frit land – f.x. Rusland eller USA?

Charles
Charles
5 years ago

Ja. Ud af EU. Og kommer vi ikke det, Popper der lige nogle Breiviker og Brenton’er, op her og der, ja mĂ„ske alle vegne. Korstogenes tid, kan snart begynde: Og tiden er til det nu, kan jeg se. ———————————————————————————————————————————————————————- https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11267499/tyrkiets-praesident-advarer-om-faren-for-en-ny-krig-mellem-korsriddere-og-halvmaanen/ Tyrkiets prĂŠsident advarer om faren for en ny krig mellem korsriddere og halvmĂ„nen Recep Erdogan bruger alle midler for at oppiske stĂžtte til regeringspartiet AKP, der stĂ„r til at tabe ved lokalvalgene i slutningen af denne mĂ„ned. BemĂŠrk: Tyrkiets Ungdoms Stiftelse (TĂŒgva), hvor Erdogans sĂžn Bilal sidder i ledelsen, med en udtalelse, der kritiserede demonstranterne pĂ„ kvindedagen, og gjorde det… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 years ago

Igen mÄ vi rette vores tak til Hans Gammeltoft Hansen, Morten Messer smidt-sutten og alle de andre ÄndsamÞber i hoppeborgen.
Danmarks befolkning har aldrig sagt ja til at lade os selv udskifte med fremmede folk. Det er noget lĂžkkeLars,Anders Fup og dumrianerne i regering og kommunaler har tvunget os over hovedet.
Til helvede med dem sammen med det muslimske sammendrend de holder i hÄnden.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det Àr skrÀmmande att se hur EU-politikerna vill begrÀnsa yttrandefriheten för de europeiska folken. Det hjÀlper inte fast mÀnniskor protesterar för EU kör rakt över dem. EU gör ocksÄ allt som de kan för att sabotera Brexit. EU Àr glupskt monster som Àter upp de europeiska lÀnderna. https://www.youtube.com/watch?v=JV9xWS9ZbRE

Ole C G Olesen
Ole C G Olesen
5 years ago

Her … SLØVE PADDER …

kan i se hvem der stemte for hvad i afstemningen om INDFØRELSEN AF CENSUR : Ja eller Nej …

De Danske EU FRYNSEGODS MODTAGERE brillierede ved overvejende at STEMME
FOR INDFØRELSEN af CENSUR

https://www.votewatch.eu/en/term8-copyright-in-the-digital-single-market-draft-legislative-resolution-provisional-agreement-amendment-.html

Under Knappen MEMBER STATE tryk 1 gang her ..sÄ arrangeres Arket efter Lande .. herunder Danmark

Gad vist om det bliver STRAFBART …eller BØDEBELAGT at POSTE SÅDANT som DETTE
i de FAGRE NYE VERDENER ????

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x