29
mar
Seneste opdatering: 30/3-19 kl. 0332
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frankrig: Tusind kirker vandaliseres om året

Det er tre om dagen ifølge Le Figaro i dag

På en fransk nyhedssøgning kan se de seneste enkelttilfælde. Man kan se nye eksempler i Saint-Gilles-Croix-de-Vie og i Nortre Dame i Dijon. Er den politikerimporterede religionskrig simpelthen startet, og er hverken kirke eller presse særlig varme på at rapportere fra fronten?

Vandals and arsonists have targeted French churches in a wave of attacks that has lasted nearly two months. More than 10 churches have been hit since the beginning of February, with some set on fire while others were severely desecrated or damaged.

In February, the French bishops expressed their solidarity with the country’s Jews following the release of figures that showed a 74 percent increase in anti-Semitic attacks the previous year, with 541 crimes documented in 2018. Most attacks involved physical violence and abuse, the daubing of shops and desecration of monuments and cemeteries. Vandals, arsonists target French Catholic churches.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nobodyTorsten KKnud MadsensteenAnders Bo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Og her i landet har vi “Ateistisk Selskab” til at gøre muslimernes arbejde, med en reklamekampagne, der opfordrer folk til at melde sig ud af Folkekirken. Nu kender jeg dem igen. Patetiske skvat. Må jeg i stedet opfordre folk til at melde sig ud af Ateistisk Selskab og melde sig ind i kampen i stedet. Den rigtige kamp vel at mærke…

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Når man hverken gør noget ved demografieksplotionen eller Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami er det kun kalifatet, der bliver oversvømmet.

Derfor efterlader den globale opvarmning mig kold!

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Hvis ikke vi får løst problemerne med muhamedanerne, kan ALT andet være helt ligegyldigt.
Når først muhamedanerne har taget magten er vi og især vore efterkommere dødsens, og så kan det være ligegyldigt, om skiderikkerne overtager et pænt velfungerende land, de kan gå igang med at splitte ad, som de altid gør alle vegne.
Jeg er tæt på at være totalt ligeglad med alt de sidste 5-10 år, jeg har tilbage.

Margrethe
Guest
Margrethe

Uden at kende din præcise alder, tør jeg nu godt påstå at den opgivenhed ikke har så meget med alder at gøre. Den kan ramme enhver. Mit pendul svinger konstant. Jeg skal blot se en dansker, jovialt slå en muslim på skulderen rigtig “buddy-agtig”. Bare-vi-er-venner-går-det-nok alt sammen, du ved… Så melder den indre lammelse sig. For hvem er det egentlig jeg skal kæmpe mod? Og hvorfor? Er mine egne i virkeligheden den største fjende, når det mest banale i denne verden, åbenbart er så svært at forstå for så mange?

Torsten K
Guest
Torsten K

Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det.

nobody
Guest
nobody

En länk till, innan länken stoppas.

Kom ihåg! Glöm inte!

“ABBA – The Winner Takes It All”: https://www.youtube.com/watch?v=iyIOl-s7JTU

P.S: Vem vinner?