8
apr
Seneste opdatering: 8/4-19 kl. 1239
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

US antiterrorchef: “Basil Hassan er en af de farligste, vi har overvåget”

Dokumentaren sendes på DR 1 kl. 20.45 i aften, men kan ses online allerede. Antagelig også uden for Danmark. Den har en vis interesse, ikke mindst fordi det var mig, der i 2014 fandt Basil Hassans navn i en tyrkisk avis og publicerede det. Ti tusind danske journalister kunne have gjort det, men de gjorde de ikke. Desuden betragter jeg det af islam udpegede mordoffer Lars Hedegaard som en ven. Dronekrigeren – Danmarks farligste terrorist (1:2) (Den foreligger også som radiodokumentar i ni dele.) Anden halvdel skulle sendes om en uge.

Lars Hedegaard skriver  på Facebook:

Det er de fredelige muslimer, der er afvigere fra profetens belæringer

Vores vigtigste opgave er at få folk til at forstå, at Basil Hassans blodtørstige karriere i Islamisk Stat IKKE på nogen måde afviger fra befalingerne i islams kanoniske skrifter. Hans handlinger er i alle detaljer lige efter bogen. Gør man som Hassan, er man sikret en plads i Muhameds perverse paradis, der byder på mere sex og flere udskejelser. Et evigt bunkepul. Det er de fredelige muslimer, der er afvigere fra profetens belæringer. og som derfor trues af helvedes flammer, fordi de har været for slappe. Derfor er der intet mærkeligt ved, at der konstant rekrutteres Basil Hassan’er hvor som helst, muslimer har slået sig ned.

“Fjenden er i landet”

Medvirkende er også indehavnerne af dronebutikken i Fredensgade. Butikken er i dag et veritabelt fort, hvilket antyder at tilstedeværelsen af muslimsk femtekolonne i Danmark er ganske betydelig. “Fjenden er i landet” som en politibetjent uden for synagogen tørt bemærkede da jeg kom forbi dagen efter angrebet på den og Kruttønden.

Jo, fjenden er sandelig i landet, og den er inviteret af en majoritet af danske politikere. Traditionelt har man kaldt det ‘landsforrædderi,’  men jeg kan forstå på dagens politikere, at det synes de ikke, det skal hedde længere.

Det er jeg selvsagt ikke enig i, men det er jo heller ikke min røv og mit rygte, der er på spil. Sådan så dronebutikken i Fredensgade ud, sidst jeg kom forbi i januar. Det koster at vedstå offentligt, at man hjælper PET. Butiksejere hjalp PET med opklaring af droneindkøb til Islamisk Stat: Butiksfacade udsat for hærværk.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Torsten KPeter ZichausteenVoldpostenKnud Madsen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Voldposten
Guest
Voldposten

RUNGSTEDS LYKSALIGHEDER af Johannes Ewald (let moderniseret): I kiølende Skygger, i Mørke, som Pressen udbrede; Hvor Herskabet bygger Og pludrende røber sin Rede… Hvor flyvende Kugler, Snart ramme, snart vække Eliternes Yndling, den følende Skiald, Med steds’ eenslydende Knald… Hvor Fruerne kagle. Med Husets letlevende Sønner, Og puste, og føle Den Rigdom, i hvilken de stønner… Hvor hylstrene blinker På fortovets klinker, Og tæller sin Told, dem der blev ramt, af dem, de selv har hidkaldt… Hvor skiærtsende Bølger Beskvulpe den Vandrer, hvis Øye, Snart stirrende følger Med Helsinges graanende Høye; Snart undrende haster Blandt Skove af Master… Og forsker,og… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Må vi overhovedet vide, hvem vi taler om? Bør det ikke stadigvæk være den formodede bevæbnede Folkepensionist A. Jensen og bestemt ikke en navngiven perker? 🙂 🙂

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Steen. Du skriver “inviteret af en majoritet af danske politikere”. Jeg vil til stadighed fastholde, at disse er valgt ind af en imbecil befolkning, hvis nemmeste og, ikke mindst, fornemmeste opgave det er, at sætte sig blot en smule ind i tingene.
Vores hovedfjende er desværre en stor del af vores stupide landsmænd. Og det skal de mindes om ved enhver lejlighed.