8
apr
Seneste opdatering: 8/4-19 kl. 1239
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

US antiterrorchef: “Basil Hassan er en af de farligste, vi har overv√•get”

Dokumentaren sendes på DR 1 kl. 20.45 i aften, men kan ses online allerede. Antagelig også uden for Danmark. Den har en vis interesse, ikke mindst fordi det var mig, der i 2014 fandt Basil Hassans navn i en tyrkisk avis og publicerede det. Ti tusind danske journalister kunne have gjort det, men de gjorde de ikke. Desuden betragter jeg det af islam udpegede mordoffer Lars Hedegaard som en ven. Dronekrigeren РDanmarks farligste terrorist (1:2) (Den foreligger også som radiodokumentar i ni dele.) Anden halvdel skulle sendes om en uge.

Lars Hedegaard skriver  på Facebook:

Det er de fredelige muslimer, der er afvigere fra profetens belæringer

Vores vigtigste opgave er at f√• folk til at forst√•, at Basil Hassans blodt√łrstige karriere i Islamisk Stat IKKE p√• nogen m√•de afviger fra befalingerne i islams kanoniske skrifter. Hans handlinger er i alle detaljer lige efter bogen. G√łr man som Hassan, er man sikret en plads i Muhameds perverse paradis, der byder p√• mere sex og flere udskejelser. Et evigt bunkepul. Det er de fredelige muslimer, der er afvigere fra profetens bel√¶ringer. og som derfor trues af helvedes flammer, fordi de har v√¶ret for slappe. Derfor er der intet m√¶rkeligt ved, at der konstant rekrutteres Basil Hassan’er hvor som helst, muslimer har sl√•et sig ned.

“Fjenden er i landet”

Medvirkende er ogs√• indehavnerne af dronebutikken i Fredensgade. Butikken er i dag et veritabelt fort, hvilket antyder at tilstedev√¶relsen af muslimsk femtekolonne i Danmark er ganske betydelig. “Fjenden er i landet” som en politibetjent uden for synagogen t√łrt bem√¶rkede da jeg kom forbi dagen efter angrebet p√• den og Krutt√łnden.

Jo, fjenden er sandelig i landet, og den er inviteret af en majoritet af danske politikere. Traditionelt har man kaldt det ‘landsforr√¶dderi,’¬† men jeg kan forst√• p√• dagens politikere, at det synes de ikke, det skal hedde l√¶ngere.

Det er jeg selvsagt ikke enig i, men det er jo heller ikke min r√łv og mit rygte, der er p√• spil. S√•dan s√• dronebutikken i Fredensgade ud, sidst jeg kom forbi i januar. Det koster at vedst√• offentligt, at man hj√¶lper PET. Butiksejere hjalp PET med opklaring af droneindk√łb til Islamisk Stat: Butiksfacade udsat for h√¶rv√¶rk.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
1 year ago

RUNGSTEDS LYKSALIGHEDER af Johannes Ewald (let moderniseret): I ki√łlende Skygger, i M√łrke, som Pressen udbrede; Hvor Herskabet bygger Og pludrende r√łber sin Rede… Hvor flyvende Kugler, Snart ramme, snart v√¶kke Eliternes Yndling, den f√łlende Skiald, Med steds’ eenslydende Knald… Hvor Fruerne kagle. Med Husets letlevende S√łnner, Og puste, og f√łle Den Rigdom, i hvilken de st√łnner… Hvor hylstrene blinker P√• fortovets klinker, Og t√¶ller sin Told, dem der blev ramt, af dem, de selv har hidkaldt… Hvor ski√¶rtsende B√łlger Beskvulpe den Vandrer, hvis √ėye, Snart stirrende f√łlger Med Helsinges graanende H√łye; Snart undrende haster Blandt Skove af Master… Og forsker,og… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  steen

Det vil v√¶re en stor fejl at opfatte landets politikere samt eliten i whiskyb√¶ltet som v√¶rende sm√•t begavede eller en√łjede. Is√¶r sidstn√¶vnte befolkningsgruppe er for manges vedkommende h√łjtuddannede og bestrider ansvarsfulde stillinger.

At de alligevel konsekvent taler sig udenom indvandringsskabte problemer, kan derfor kun skyldes én ting:

De profiterer på den ene eller den anden måde af den ikke-vestlige indvandring!

F√łlg pengestr√łmmen genereret af samfundstoppens tyverier af borgernes opsparede velf√¶rd, til lommerne pengene havner i…

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

M√• vi overhovedet vide, hvem vi taler om? B√łr det ikke stadigv√¶k v√¶re den formodede bev√¶bnede Folkepensionist A. Jensen og bestemt ikke en navngiven perker? ūüôā ūüôā

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago

Steen. Du skriver “inviteret af en majoritet af danske politikere”. Jeg vil til stadighed fastholde, at disse er valgt ind af en imbecil befolkning, hvis nemmeste og, ikke mindst, fornemmeste opgave det er, at s√¶tte sig blot en smule ind i tingene.
Vores hovedfjende er desværre en stor del af vores stupide landsmænd. Og det skal de mindes om ved enhver lejlighed.