9
apr
Seneste opdatering: 10/4-19 kl. 2100
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den fornuftige kardinal Robert Sarah har vist ikke helt den rigtige chef i den nuværende, argentiske pave når man tænker på, hvilke tåbeligheder han har sagt om disse års invasion af Europa, som EU og Vesteuropas værnemagerpolitikere har tilskyndet.

Nuvel, den islamofascistiske invasion er midlertidigt stilnet noget af, fordi der fandtes nogle fornuftige kroater, ungarer og italienere, men Jean Claude Juncker, Ant√≥nio Guterres, George Soros og Morten √ėstergaard har skam ikke opgivet at opl√łse europ√¶ernes hjemlande ved hj√¶lp af s√•kaldte “flygtninge.”

Sverige står midt i en flod med lige langt til begge bredder

Desv√¶rre n√•ede svenskerne at for√¶re en tredjedel af landet til den tredje verden, inden de begyndte at opdage, at hele ideen var en historisk fejltagelse. Nu st√•r Sverige midt i en flod med lige langt til begge bredder, og kun den de har forladt, giver sikker grund under f√łdderne.

Kombinationen af centralstyring, effektivitet og mangel p√• demokrati viste sig sk√¶bnesvanger. Tusind √•rs ‘samfundbyggeri,’ som L√∂fven ynder at sige, d√łdsm√¶rket af √©n enkelt generation. Forude venter Bosnien og Libanon p√• Sverige. (Se Meditation over borgerkrigen og Sveriges vej ud i borgerkrig.)

Catholic cardinal calls mass migration ‚Äėa new form of slavery,‚ÄôCardinal warns ‘the West will disappear, invaded by foreigners’ if it continues. Det originale interview i Valeurs Actuelles er her: Cardinal Sarah : ‚ÄúL‚ÄôEglise est plong√©e dans l‚Äôobscurit√© du Vendredi saint‚Ä̬† Man kan s√¶tte franske undertekster p√• videoen for at st√łtte sit skolefranske.

Eliten undergraver sin egen legitimitet
Af: Hans Rustad

I vore dage får man indtryk af at magt i klassisk forstand er en saga blot. Vesteuropa er imod militær magt, derfor har de næsten ikke noget forsvar og den smule de har, er de ikke i stand til at bruge. Viljen til at bruge militæret og ordensmagten er væk. Statens voldsmonopol smuldrer, når dens ledere ikke er villige til at bruge vold.

Staten bruger vold defensivt, ikke offensivt, også selv om de står overfor organiseret kriminalitet, klankriminalitet og voldelige kulturer.

Alle ved at Danmark har importeret hundredtusinder af mennesker, der bringer en voldskultur med sig. De kommer fra samfund, som ikke kender til kompromis-kultur, men l√łser tingene p√• en helt anden m√•de. Begrebet ‚ÄĚcivil society‚ÄĚ er n√¶sten ikke-eksisterende. Over det hele h√¶nger vold i en eller anden form.

Resultatet i landene de kommer fra er kaos, derfor rejste de til Europa, men de har deres voldskultur og kriminelle adf√¶rd med sig. Velf√¶rdsstaten virker som et drivhus for deres d√•rlige sider. Det er helt forudsigeligt at kriminalitet og religi√łs ekstremisme eskalerer.

Der er ingen tegn til at de danske myndigheder vil se problemerne i √łjnene. Tv√¶rtimod. Over hele Vesteuropa ser vi at eliten g√•r efter den indf√łdte befolkning i stedet. Den ved de, hvordan de skal censurere og intimidere.

Eliten er ikke klar over at de derved undergraver deres egen legitimitet.

Befolkningen radikaliseres og det er helt naturligt: De indser at lederne ikke kommer til at skifte holdning. At de ikke kommer til at ændre kurs, beskytte danskerne og sætte grænser overfor islamister og kriminelle.

Derfor f√•r politibetjent Jeppe Nyboe Jensens opf√łrsel overfor demonstranterne udenfor Christiansborg 22. marts s√• stor opm√¶rksomhed. Folk forst√•r, at det de ser, er en politimyndighed, der b√łjer sig for islam, skridt for skridt. Det er p√• en m√•de endnu v√¶rre end Hizb ut-Tahrir. Man indser at fjenden befinder sig inde i politimandens hoved.

I den situation vi er i, vil konfrontationer som denne reflekteres gennem det prisme der hedder ‚Äúdanskere‚ÄĚ versus dem, der vil tage Danmark fra danskerne. Hver eneste episode tilf√łrer og henter energi fra denne fundamentale konflikt. Det bliver ikke bedre af at en stor del af danskerne er p√• fjendens side, og bruger hypermoral som v√•ben. De polariserer yderligere.

Der er nogen, der har l√¶rt Bwalya S√łrensen at bruge racisme som v√•ben mod danskerne. Det virker allerede kontraproduktivt. Tusindtallige hverdagsepisoder er med til at tilf√łre og hente energi fra denne konflikt.

Myndighederne kunne have s√łrget for afsp√¶nding, hvis de havde villet forst√• danskerne og deres oplevelse af at miste deres land. Men de vil ikke.

S√• m√• de h√łste hvad der kommer.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den nerv√łse
Den nerv√łse
2 years ago

*****inden de (svenskerne) begyndte at opdage, at hele ideen var en historisk fejltagelse. Har svenskerne opdaget noget som helst? De uddeler samme antal opholdstilladelser om ugen, som Danmark uddeler om året!

Den nerv√łse
Den nerv√łse
2 years ago
Reply to  steen

Rigtigt nok, men ingen handling. Det str√łmmer stadigt ind over gr√¶nserne.

Den nerv√łse
Den nerv√łse
2 years ago
Reply to  steen

Er vi enige om at Sverige har paseret the point of no return og er vi rnige om st der er Danmark ikke endnu?

Minucius
Minucius
2 years ago

“a new form of slavery”

Præcis! De vestlige globalister har gang i at overflytte de kolonier deres forgængere ved regeringsmagten tabte efter anden verdenskrig.

Jo-jo, retorikken er omm√łbleret til fordel for rettighedsuniversalisme, anti-racisme og multikulturalisme, men imperialismen og kolonialismen er den samme gamle.

Hvad udad tabes skal indad vindes!

Profit over folk og “fri bev√¶gelighed” over f√¶dreland.

guest
guest
2 years ago
Reply to  Minucius

Forkert – Det hedder: Hvad udad er vundet √łnskes indad tabt!

René B. Hansen
René B. Hansen
2 years ago

Jeg er blevet censureret og straffet af facebooks nye censur og opdragelsesafdeling, ogs√• kaldet ‚ÄĚsandheds og k√¶rlighedsafdelingen‚ÄĚ eller internt :Afdeling 1984. Facebook har igangsat en ny censur algoritme, der afs√łger forkerte meninger og ytringer af xenofobiske, nationalistiske og hadefulde √¶ldre m√¶nd af kaukasisk afstamning…..s√•dan nogle som mig! F√łrst f√•r man en advarsel, hvor man f√•r at vide, hvordan man skal ytre sig, hvad man ikke m√• skrive og mene. Hvis dette stadigv√¶k ikke har hjulpet f√•r man s√• en advarsel, igen med henvisning til hvad man m√• mene og skrive. Hvis man stadigv√¶k ikke forst√•r en venlig henvisning, dvs. ytrer… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Ligegyldighed = iPhone & iSlam

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Hver gang staten bruger sit voldsmonopol, hyler og skriger MSM om fascisme, racisme, og meget mere. Alle journalister dr√łmmer om at afsl√łre retsstatens magtmisbrug – som ikke findes.

Luk de såkaldte journalistuddannelser.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Kardinalen är en ärlig man som berättar klart och tydligt vad som sker att européerna kommer att försvinna och förlora sina länder om invasionen fortsätter.
Men invasionen fortsätter ändå för etablissenmanget har hittat på en djävulsk plan att hålla gränserna öppna, underteckar olika avtal som Barcelona överenskommelsen och Global Compact för migration m.m. för att utradera de europeiska folken och deras kultur. Det är med sorg i hjärtat jag ser hur politiker medvetet förstör de unika europeiska länderna och hämtar social oro, brottslighet, terorrismen och krig till Europa. https://www.youtube.com/watch?v=Zimd24xtr5E

nobody
nobody
2 years ago

Hear, hear, hear!

“Leonard Cohen – Democracy”: https://www.youtube.com/watch?v=DU-RuR-qO4Y

nobody
nobody
2 years ago

Lyssna, lyd, lär!

“Admiral McRaven”: https://www.youtube.com/watch?v=TBuIGBCF9jc

nobody
nobody
2 years ago

Jag skulle egentligen sagt något. Men istället är jag tyst. För en svensk tiger.

“Disturbed – The Sound Of Silence”: https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

P.S: 514 131 713 visningar.