15
apr
Seneste opdatering: 17/4-19 kl. 1922
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TIME journalist: “A Jesuit friend in Paris who works in Notre Dame told me cathedral staff said the fire was intentionally set.”

Branden begyndte fem minutter efter lukketid, da der stadig var mange mennesker i kirken. Udenfor MSM forlyder det, at branden startede to steder på samme tid. Også via LCI (en fransk CNN). Mistænkelige personer blev filmet i det ene kirketårn på et tidspunkt, hvor kirken var lukket og rømmet og branden var igang. Det er højst muligt en brandmand.

1063 angreb på fanske kirker og kristne symboler i 2018

Bare i en uge i 2019 er tolv franske kirker blevet angrebet. Jeg linkede netop nedenfor til eksplosionen i angreb på kristendommen i Frankrig, da denne katastrofale historie dukker op ved 18-tiden. Landets kendte og historiske katedral, der har overlevet i 800 år, to verdenskrige, en revolution og hundredeårskrigen.

“Notre Dame’s loss is too much to bear”

Lad os antage, at det virkelig skyldes reparationsarbejde, hvem vil tro myndigheder der lyver så meget om angrebene på kirker i forvejen? Når politiet allerede en time efter, siger at det er en ulykke, lugter man løgn og panik. Fire engulfs the historic Notre-Dame cathedral in Paris with huge plume of smoke seen billowing from the roof.

Der rapporteres om glædesudbrud i muslimske kredse, Macron nok hellere havde set, havde holdt deres mund: “Allah est grand”: Muslims laugh, celebrate as blaze destroys Notre Dame cathedral during Holy Week. Douglas Murray skriver: Notre Dame’s loss is too much to bear.

FOX TV afbryder fransk embedsmand, der antyder at branden er anlagt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38
Deltag i debatten...

avatar
23 Comment threads
15 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Kirsten BrocksDen nervøsejørgenFelix Krulltavsen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

En af Kristenhedens største symboler, som “tilfældigvis” blev futtet af så’n lige i påsken på grund af noget “bygningsarbejde”. Nej du. Så heldige kan ikke engang muslimer være. Er det på grund af bygningsarbejde, så skyldes det en perker, der sikrede sig at gasbrænderen til tagreparationen kørte for fuld blæs inden han gik hjem. I véd, de der flinke nogen, der arbejder myreflittigt når vi andre dovendyr, fejrer jul og andre kristne, racistiske højtider( – Det med at arbejde i julen har Jehovas Vidner nu heller aldrig haft problemer med, men har DR-nyheder nogensinde bragt en hyldestindslag om dém af… Read more »

Charles
Guest
Charles

Margrethe: Du vækker min mistanke (så’n lige i påsken)
Så sandsynligheden er da stor. fin ironi
Støt Den Danske Patrioten Rasmus Paludan, Stram Kurs. Jeg tror det er sabortage af vælgererklæringers tilgang.
Hvad laver SIAD, Sover. 🙂

peerpede
Guest
peerpede

Det er sgu første gang jeg har set så mange hentydninger til at muslimer arbejder 24-7 når de kristne holder fri.

Santor
Guest
Santor

Det var kun et spørgsmål om tid!

Det bliver spændende at se hvilke løgnehistorier MSM og den franske regering kan komme op med.

Pernilla
Guest
Pernilla

While the cause of the Notre Dame fire hasn´t been established yet an article from yesterday describes how many churches are damaged deliberately –
European Churches: Vandalized, Defecated On, and Torched “Every Day” by Raymond Ibrahim
https://www.gatestoneinstitute.org/14044/europe-churches-vandalized

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Jeg er nok ikke den eneste, der straks tænkte på terror fra muhamedansk side.
Hvis ikke det er muhamedanerne, så er det uden tvivl Trump’s skyld.

sussebassa
Guest
sussebassa

På andre blogger foreslås Macron som står bak for å fjerne oppmerksomheten ifra hvor elendig han skjøter landet..skulle holde tale til folket som nå blir avlyst.
Selv tror jeg vel det er muhamedanerne “arbeiderne”.
Om det er får vi aldri vite.

Charles
Guest
Charles

eller bibi

Træt
Guest
Træt

Så bliver den vel genopført som moske

jdm
Guest
jdm

Mærkeligt at det hændte bare to uger efter din blog-post om alle de kirker som går op i flammer.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

iSlam vs iPhone

Er dette vendepunktet, der bringer Le Pen i Elysees Palæet næste gang? ?

Kirsten Brocks
Guest
Kirsten Brocks

Do you really won’t Le Pen as president?
So to say deep from your heart?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Bedre end de ande fæhoveder!

Den meget nervøse
Guest
Den meget nervøse

Oprigtigt talt ved vi endnu ikke hvad branden skyldes, på mange måder ligner det branden i Roskilde Domkirke for år tilbage. Den brand opstod forbindelse med en renovering.
På den anden side ved vi også at der jævnligt er brandattentater mod franske kirker og såmænd også mod danske, det bliver dog sjældent nævnt i MSM.
Hvis det viser sig at være et muslimsk angreb, er konsekvenserne nærmest uoverskuelige.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Gud vs. Allah: 1-0 Det var en mildest talt bitter godnatdrink, men den matematiske sandsynlighed for at en brand ville kunne ødelægge de bærende strukturer, var tæt på nul. Der er en grund til at de gotiske katedraler står endnu, de er typisk 1,000% over-designede, for bygmestrene var godt klar over, at katedraler nogen gange futtede af. Det er også derfor du kan se billeder af udbombede byer fra begge verdenskrige, hvor katedralen troner i ensom majestæt over en afbrændt ruinmark. Det gode ved situationen er, at ingen vil tro den franske regering, hvis den siger at det var en… Read more »

danerno11
Guest
danerno11

hvor mange kirker er blevet angrebet” i Frankrig bare i år Steen… den skulle du have med

Charles
Guest
Charles

Jeg tror ikke det er nogen Muslim der står bag, men jeg er sikker på at Muslimerne gotter sig.
Jeg ville have gottet mig hvis det var et stort et af Satans Bedehuse der var futte af.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen
Snowflinga
Guest
Snowflinga

En väsentlig del av Frankrikes kulturarv brinner upp. Notre Dame är nu en symbol för hela Frankrike.

pcpedersen
Guest
pcpedersen
Charles
Guest
Charles

Nyt Nyt, Vigtig: https://balletmagnifique.blogspot.com Rasmus Paludan ‘s Stram Kurs får stor opmærksomhed; regeringen lukker for vælgererklæringer Hvorfor lukker Lars Løkke Rasmussen pludselig for den demokratiske ret til at afgive vælgererklæringer til politiske partier, der ønsker at stille op til folketingsvalget 2019? De seneste døgn har Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan fået massiv presseomtale. Flere bydele i Storkøbenhavn ligger i gadekamp og brand på grund af kriminelle indvandrere, der ønsker respekt om islam fra de vantro danskere. Rasmus Paludans erklærede mål er at stille op til det kommende folketingsvalg, og Stram Kurs samler derfor underskrifter via de såkaldte vælgererklæringer. Men… Read more »

Charles
Guest
Charles

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11324269/paris-og-hele-verden-i-chok-over-brandkatastrofe/ Tårer, chok og vantro blikke. Brandmænd i panik. Eksplosioner af rødglødende gnister. Og så pludselig spontane fællessange. Bl.a. på arabisk. »Vi synger for Jomfru Maria og for Notre Dame. Vi er kristne fra Libanon, vores venner er muslimer fra Tunesien og Marokko. Men vi synger sammen,« fortæller 35-årige Josianne Saleh, der har fundet salmerne på sin telefon og synger for. »Jeg har bare grædt og grædt og grædt,« tilføjer hendes veninde af tunesisk afstamning, 44-årige Rabia Mekki: »Det her … Vil du læse det hele? Nej det behøves ikke da det hele lugter af falskhed. De kristne fra Libanon… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Macron har erklæret en slags kulturel undtagelsestilstand, hvor folk skal samle ind til, at eksperter fra hele verden skal genoprette skaderne fra branden. Jeg kan med ganske stor sikkerhed sige, at dette ikke blot er mundsvejr. Notre Dame skal tilbage til sin oprindelige stand så hurtigt som muligt, så normierne glemmer “arbejdsulykken.”

Notre Dame burde erklæres fredet i dens nuværende, udbrændte tilstand, som et monument over tre årtiers forræderi mod Frankrig.

tavsen
Guest
tavsen
peerpede
Guest
peerpede

Well, som gammel håndværker der har deltaget i et antal renoveringer under årene, ældste huset fra omkring 1600, ved jeg at der er støv overalt.
Der florerer en del teorier om denne tragiske brand, men det fandens støv er som krudt og bare en gnist kan udløse en eksplosion der kan starte en brand.
Derfor støvsuges der under renoveringsarbejde hele tiden og dette er ikke noget nyt faktisk, det er noget man ved, gennem erfaring..
Jeg tror det bliver meget svært at pege ud nogen gerningsmand her og man bør være forsigtig med at føre frem konspirationsteorier…

Torsten K
Guest
Torsten K

Én svale gør ingen sommer. Men ryger St. Paul’s Cathedral eller domkirken i Lund også med i købet, vil det være mere end svært at skjule baggrunden.

danerno11
Guest
danerno11
John Sorensen
Guest
John Sorensen

Franske håndværkere på arbejde en søndag? Sgu nok arabere

jørgen
Guest
jørgen

At se Notre Dame brænde er jo ganske enkelt ønskemålet for islamisk terror. På linje med Peterskirken, eller for eksempel Kølner Dom som bliver angrebet hårdt med raketter.
De fleste katedraler er omhyggeligt beskyttede med bevæbnet politi. Så myndighederne ved at de er sandsynlige mål for angreb. Men netop nu blev Notre Dame renoveret, og hvem som helst i arbejdstøj kan komme ind.
Sandsynligheden for at branden er påsat, med den slags fjender, er stor. Så arbejdshypotesen må jo være at det er en islamisk terroraktion, indtil noget andet er bevist.