16
apr
Seneste opdatering: 17/4-19 kl. 2301
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Our house is burning down and we have not called the firedepartment, because we refuse to see the flames”

Pakistani Migrant Faces Trial for Smashing Historic Church Holding Tombs of French Kings

Var Notre Dame ligesom Basilica Saint Denis muslimsk terror? Med det man kan informere sig med om angreb på kristenheden i Frankrig bare det seneste år, vil jeg tippe, at det højst sandsynligt, var et terrorangreb. 70/30 for sandsynligheden. Men vi ved det ikke, og antagelig får vi det aldrig at vide. Ikke hvis Macron og medierne kan bestemme det.

Se også Jewish association accuses muslims of ‘rejoicing’ as Notre Dame burned, Pierre Cassen: “Jeg anklager alle quislingene for kirkeangreb” – 12 French churches attacked before Notre Dame infernoWhy Were Authorities so Quick to Rule out Arson in the Notre Dame Conflagration? og Pakistani Migrant Faces Trial for Smashing Historic Church Holding Tombs of French Kings.

Bruce Bawer: Fjordman – enemy of the people

Utøya var den mediepolitiske elites chance for at diskreditere og slippe af med kritikere af islam og af den indvandringspolitik, de i årtier havde påført deres folk uden at spørge dem. Der vil komme andre chancer, den seneste halvchance for politisk defamering var Christchurch, et af de temmelig sjældne terrorangreb, der ikke var signeret islam.

Når man i skift og tale har afsløret denne elites farlighed og løgne, skal man ikke vente, at simple borgerretigheder også gælder for én. Denne elite er en sikkerhedsrisiko mod deres land, men ve den, der dokumenterer det. Vi ser det med overtydelighed i eksemplet Tommy Robinson: Jo større en trussel du bliver mod såkaldt demokratiske ledere, desto mere vil de knuse dig med ethvert udemokratisk middel.

Bruce Bawer formidler Peder Jensens historie for et internationalt publikum. I Norge nytter det antagelig ingenting.  “Demokratiet klarede tragedien godt. Utøya er lukket og slukket”, undtagen for etablissementes syndebuk Fjordman. Jensen kan formentlig ikke bo i Norge de første 20-30 år, hvis han vil have samme rettigheder som alle andre, og Bawer er hæderlighedens lys i mørket:

Norway is still treating Peder “Fjordman” Jensen as a criminal

Transformed in this unscrupulous way into an enemy of the people, Peder left the country, spending six years in Denmark before returning to Norway in 2017 to look for work.

But Peder Jensen? Since returning to Norway, he’s applied for hundreds of jobs. He got exactly two bites, both for factory jobs – one of them an assembly-line job in a furniture factory, the other a job watching a machine turn out pizzas and sprinkling cheese on them. The jobs were simple – so simple, he says, that an illiterate could do them. In both cases, however, Peder’s would-be employers figured out who he was and then changed their minds – even though the work for which he had been hired had absolutely no political content whatsoever. When he was kicked out of the second job, for which he had signed a contract agreeing to a six-month trial period, he brought in a lawyer, went before a judge, and received a small settlement. But what he needs is work. “I am turning forty-four this summer,” he told me the other day. “If I am going to marry and have kids I shouldn’t be too old when I do it.” He suggests that he may have to leave the country again and try to build a new life abroad, in some place where his name is not universally equated with hatred and slaughter.

Over the last few years, I’ve been in intermittent touch with Peder. I knew he’d been living abroad, but until Friday, when he posted two long items on Facebook about his professional frustrations, I didn’t know exactly where he’d been and what he’d been up to. I immediately contacted him directly.

It isn’t just Norway, of course, that treats critics of Islam in this manner: as Peder told me on Friday, people all over the Western world who are critical of Islam or of reckless immigration policies “are being stigmatized and frozen out of the labor market,” a development he quite rightly called “totalitarian.” If only Norway’s political parties were gutsier and more honest about Islam, more responsive to and respectful of voter attitudes, and more concerned about defending individual liberty and human rights, they’d be made up of heroes like Peder Jensen, rather than simpering little party-line hacks like Erik Kursetgjerde. And Norwegian freedom might actually have a future. ENEMY OF THE PEOPLE


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MargretheCharlespeerpedeTorsten KSteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Man skal være mere end normal idiot, hvis man ikke så muhamedanernes sande væsen under muhamedkrisen. Så venstreekstremisterne har mildt sagt et forklaringsproblem overfor børn, børne- og oldebørn mht hvem de har inviteret til Danmark det sidste 1/8 århundrede! ☻

Men en del muhamedanere er dog blevet integreret. Lige nu skyder de påsken ind på Nørrebro.

Lenn
Guest
Lenn

Denne video er lidt mere tydelig end den, som du lagde på den anden dag, Steen. Fyren har jo al-qaeda-kluns på!! Han har tydeligvis også en rygsæk eller vadsæk på ryggen, sikkert til tændvæske og tændstikker…. https://barenakedislam.com/2019/04/16/clearly-nothing-to-see-here-folks-so-what-was-that-guy-in-white-muslim-attire-doing-at-notre-dame-cathedral-when-it-went-up-in-flames/ Håber, at nogen downloader denne video skyndsomst, før den tages af plakaten! Det er meget sandsynligt, at dette er al-Qaeda, og det er også ret smart, hvis de ikke går ud og påtager sig skylden, for så vil muhammedanere kunne hævde, at det er ‘allahs straf’ over de vantro. CNN har lige sagt, at de franske myndigheder bekræfter, at der IKKE var bygningsarbejdere… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull
Torsten K
Guest
Torsten K

Så længe hr. og fru Danmark ikke får den tanke, at branden i Notre Dame kan være anstiftet af muselmænd, vil folketingssammensætningen ikke ændre sig væsentligt.

Lenn
Guest
Lenn

I øvrigt boede jeg lige plask over for Notre Dame, da jeg i begyndelsen af 1990’erne boede på et lille, uhyggeligt hummer (7 m2) på Isle St Louis, oppe på den gamle tjener-/huspigegang, hvor vi var henvist til at skulle tage vindeltrappen op på 7. sal, mens de rige i de store lejligheder nedenunder kunne tage elevator. Typisk fransk, men det rørte mig ikke, da jeg var ung og stærk. Når jeg trådte ud, kunne jeg se over til Notre Dame, men jeg fik ofte en uhygge-følelse, når jeg så bygningen. Om aftenen hørte man klokkerne kime. Jeg husker, at… Read more »