25
apr
Seneste opdatering: 25/4-19 kl. 1522
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ortega Smith er en klassisk liberalist, men det mĂ„ han ikke sige: Spansk politiker advarte mot islam, risikerer flere Ă„r i fengsel. – Spain: Does the Term ‘Islamist’ Constitute Hate Speech?

“Indvandringen vil aflive europĂŠisk civilisation”

 Gérard Collomb, socialist, var Macrons hÞjre hÄnd indtil for nylig. Der er to ting, jeg spÞrger mig om i disse Är. Den ene er, om borgerkrigen i Vesteuropa allerede er installeret. Det viser fÞrst eftertiden. Den anden er, hvordan man indkapsler den, nÄr den bryder ud i f.eks. Sverige eller Frankrig.

Hvordan forhindrer man, at ummahen i Odense, GĂžteborg og Jokkmokk ogsĂ„ griber til vĂ„ben? Med andre ord, bliver den nĂŠste pan-europĂŠiske krig udlĂžst af EU’s parodi pĂ„ en grĂŠnse- og fremmedpolitik, og spredt ved en islamisk kĂŠdereaktion?

Indenrigsminister GĂ©rard Collomb sagde ved sin afgang i 2018, at han frygtede salafistiske borgmestre i Frankrig ved nĂŠste valg. Franske medier nedtoner og udvisker Collombs mildt sagt skrĂŠmmende udtalelser:

“Om fem-seks Ă„r vil udviklingen vĂŠre irreversibel. SĂ„ er det sket med os”

Da indenrigsminister Gérard Collomb i fjor forlod prÊsident Emmanuel Macrons regering for at vende tilbage til sin post som borgmester i millionbyen Lyon, undlod han diplomatisk at melde klart ud, at han var lodret uenig i Macrons vege indvandrerpolitik og dennes parlÞb med kansler Angela Merkel i EUs hovedkvarter i Bruxelles om Äbenhed for indvandring. Men nu er Gérard Collomb kommet pÄ andre tanker.

Jeg vil mere, at om fem-seks Är vil udviklingen ikke kunne vendes. SÄ er det sket med os. Det er resultatet af 40 Ärs slaphed. 40 Ärs forrÊderi. 40 Är med elitens lÞgne, som har lagt store omrÄder Äbne for de skÊggedes oprettelse af mini-kalifater.

Det vĂŠrste er, at advarslerne har vĂŠret talrige i flere Ă„rtier. Men medierne har valgt at diabolisere Jean-Marie Le Pen og hans meningsfĂŠller Det er ikke kun muslimerne, som praktiserer “taqiya”. Retten til at lyve over for anderledes tĂŠnkende. Vore politikere har udviklet sig til mestre i at udsprede usandhed. Nu tager prĂŠsident Macrons tidligere minister bladet fra munden og taler Ă„bent ud om, at indvandringen vil aflive europĂŠisk civilisation.

“Aujourd’hui cĂŽte Ă  cĂŽte, demain face Ă  face ?”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
4 years ago

Man kan spĂžrge sig selv, om det nu ogsĂ„ er islam, der er fjenden. Muselmanden gĂžr jo kun, hvad muselmanden er ”kodet” til.

Fjenden er vel rettelig vestlige parlamentarikere, som gerne vil vĂŠlges og aflĂžnnes af borgerne, men ikke agter at leve op til deres ansvar.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Torsten K

Akkurat, den konservative Pernille Weis har tabt hjernen. Hun mener, at Europa sagtens kan tage imod 10 millioner afrikanere i Europa, selvom der er en tÄrnhÞj ungdomsarbejdslÞshed i Sydeuropa. Det viser hvor tÄbelige og virkelighedsfjerne politikerne er. De er bedÞvende ligeglade med om Danmark bliver afrikansk eller mellemÞstligt, bare virksomhederne kan fÄ billig arbejdskraft.

SĂžren Ferling
SĂžren Ferling
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ikke tabt hjernen – plejer karrieren – for hvilken vĂŠlgerne blot er trĂŠdesten.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Og Henrik Qvortrup regner med, at Stram Kurs nÄr at blive opstillingsberettet! ?

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det Ă€r svĂ„rt att förstĂ„ varför sĂ„ mĂ„nga europeiska politiker ville förstöra de homogena vĂ€steuropeiska lĂ€nderna och i synnerhet de nordiska lĂ€nderna som har varit de bĂ€sta i vĂ€rlden. Det postmoderna etablissemanget splittrar lĂ€nderna som deras förfĂ€der har byggt upp med multikulturalismen och massinvandring utan att ta hĂ€nsyn till befolkningen som sĂ„ smĂ„ningom kommer att bli en minoritet bland mĂ„nga andra. De försöker skapa en ny feodalklass utan samhörighet och historia som skall tjĂ€na dem nĂ€r de sjĂ€lva bor i grindsamhĂ€llen. Den brittiske politikern Enoch Powell hade rĂ€tt nĂ€r han sade att ”De som gudarna vill förgöra gör de först… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x