7
maj
Seneste opdatering: 7/5-19 kl. 1710
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har også været i syv sind. Som udgangspunkt vil jeg ikke legitimere dette pseudo-parlament, vi har fået som erstatning for afgivet demokrati. Men jeg kan godt se, at den “nationalistalliance” som DF nu er medlem af, er Junckers værste mareridt. Det frister, og Pat Condell understreger også vigtigheden af at stemme til dette valg. Jeg hælder mod at stemme trods min stærke modvilje.

EU er ikke udemokratisk, det er aktivt antidemokratisk

Al den snak der kommer om demokrati i den næste tid, tager jeg mig meget let. EU er ikke noget demokrati, tværtimod, det er antidemokratisk. Folketinget har så lidt magt efterhånden, at det ikke er voldsomt vigtigt, hvad der foregår der. Magten glider mere og mere bort fra folkene, så ‘valg’ er  ikke videre vigtige mere.

Tommelfingereglen er: Jo større beslutninger, desto mindre demokrati. Tænk 1983, Marrakesh og Brexit. Folketinget er blevet et springbrædt mod højere karrieremål, og det er kun rimeligt, når et parlament har gjort sig selv afmægtigt. Vent fire år, og se hvad der er tilbage af din ytringsfrihed online.

Svenske kommunister mener, man skal dyrke hetero sex mellem to hvide. Hvad er der sket med dem, har de også slået hovedet? Här är kommunisternas nakna samlagsfilm som stoppas av Facebook inför EU-valet.

De elsker ham. Det kan ikke gå helt galt

“Paludan er hjerneskadet”

Med “de” mener jeg selvfølgelig danske journalister. Men jeg tror, Spies får ret igen: ”Dårlig omtale er bedre end ingen omtale.” Jeg var på vej til lægen, da jeg så Ekstra Bladets spiseseddel. Jeg plejer at holde lange foredrag for ham om sukker og statiners skadelighed, for at der ikke skal blive for meget tid til at diskutere mit helbred.

Min tyrkertro på medicinal- og sukkerindustrien kan jeg styre efter at have arbejdet i den første, og set hvordan den anden har investeret milliarder i at hvidvaske sit sundhedsskadelige produkt, så enhver danske læge stadig tror, at fedt er farligt.

Jeg synes også, det ofte  er hæderfuldt at blive svinet til af dansk MSM. Desværre er jeg ikke forvænt med det, jeg ved ikke hvorfor. Jeg har gjort mig sådan en umage, og så løber alle mulige andre f.eks. med Politikentitler som Junkmedier hitter på sociale medier.

Det er ikke ‘retfærdigt,’ som yngre mennesker og svenskere siger. Om den er juridisk, himmelsk eller poetisk, bliver man ikke klar over, men man frygter ordet er ‘universel,’ så vi er altså nærmest den himmelske retfærdighed og den religiøse sfære.

Men jeg har det ligesom Bent Melchior, der engang bemærkede: “Hver gang der kommer en dødsliste over danske jøder, og jeg ikke er med på den, bliver jeg lidt fornærmet.”

Om Paludan anbefaler jeg især Morten Uhrskov, Sørine Godtfredsen, Kai Sørlander, Ulrik Høy og Mikael Jalving i går: Folkestyrets største dumhed. (Mobilfoto, tirsdag: Snaphanen)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Peter ZichauDymphna GatesAlFredsModersteensussebassa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

“hjerneskadet”, “narcisist” og hvad Paludans mod- og hvad jeg ellers ville tro havde været hans medstandere, mener at være kompetente til at diagnosticere ham som. Undskyld. Men bag sin skudsikre vest, risikerer Paludan sit liv for vi andres skyld. Danskere, der er villige til dét, kan tælles på én, nytårsskadet hånd. Så skal dette offer nedgøres at lommuldspsykologer, som mener, han nok bare har været en identitetsforvirret narcissistisk ung mand, der endelig har fået noget at gå op. Ak ja, det er sundt at kede sig. Ikke sandt? Come on! Stop jeres psykould op, hvor I er højest, når I… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Jeg er sikker på, at Paludan klarer den fint til valget. Og hvis muselmanden finder på at optræde på slap line 5 – 6 dage inden valget, vil det gå endnu bedre for Paludan. Hjerneskadet eller ej.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Jeg læste engang Ekstrahørmeren. Det blev jeg kraftigt hjerneskadet af. Jeg fik multikultisyn, dvs. jeg kunne se alle problemer fra alle synsvinkler, undtagen den rigtige. Jeg så nøgne damer overalt med små figenblade påtrykt ‘SextraHørmeren’ med bittesmå arabisk bogstaver. Det største chok var dog at læse en ikke-Fake nyhed i samme sprøjte.
Synet af Rasmus Paludan på barrikaderne havde den forunderlige effekt at helbrede mig totalt fra Ekstrahørmerens dårlige ånde. Hurra for Paludan – den bedste antidosis mod MSM!

sussebassa
Guest
sussebassa

Jeg ville gjerne ha lest hva Ekstra bladet skrev konkret..om de siktet til hans brilliante demonstrasjoner imot muslimer..eller..
Uansett må Danmark takke høyere makter for at Rasmus Paludan eksisterer..
For egen del tenker jeg ofte hvilke hjerneskader/mentale problem.. bivirkninger må tabletter/rusproblemer..misbruk de andre politikere har..hver dag.

sussebassa
Guest
sussebassa

Ser på den danske første partilederdebatten..
13 partier er repesentert..ganske fullt.
Sammenligner Rasmus Paludans rolle med Åkesson i Sverige..blir oversett av programlederen..typ utskudd pga det han mener er rett..som det ju er for danskene også.
Nye Borgelige var også bra..et samarbeid med Stram kurs..der er ikke dumt.
Løkke kjemper kun for å bli ny statsminister igjen..som jeg håper ikke skjer..han er en robot..og ikke godt for Danmark.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Hjerneskadet..?!
Løgnepressen, levebrødspolitikere og et totalt stupidt vælgerkorps skulle vist nødigt tale om hjerneskader.
De har ødelagt vores land og nu tør de ikke stå ved det..!

Dymphna Gates
Guest
Dymphna Gates

“I can control my trust in the pharmaceutical and sugar industry after having worked in the first and seen how the other has invested billions in laundering his health-damaging product, so any Danish doctor still believes that fat is dangerous.” We have the same problem in the U.S. For your health, keep on eating bacon! [BTW, my Irish family owned a bacon/ham company in Limerick many years ago. They sent their managers to Denmark to learn the correct process.] ——————————————– Since we are but ignorant Americans here, we can (and do) pray for your safety. Wonderful news that you are… Read more »