7
maj
Seneste opdatering: 7/5-19 kl. 1710
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har ogsĂĄ været i syv sind. Som udgangspunkt vil jeg ikke legitimere dette pseudo-parlament, vi har fĂĄet som erstatning for afgivet demokrati. Men jeg kan godt se, at den “nationalistalliance” som DF nu er medlem af, er Junckers værste mareridt. Det frister, og Pat Condell understreger ogsĂĄ vigtigheden af at stemme til dette valg. Jeg hælder mod at stemme trods min stærke modvilje.

EU er ikke udemokratisk, det er aktivt antidemokratisk

Al den snak der kommer om demokrati i den næste tid, tager jeg mig meget let. EU er ikke noget demokrati, tværtimod, det er antidemokratisk. Folketinget har sĂĄ lidt magt efterhĂĄnden, at det ikke er voldsomt vigtigt, hvad der foregĂĄr der. Magten glider mere og mere bort fra folkene, sĂĄ ‘valg’ er  ikke videre vigtige mere.

Tommelfingereglen er: Jo større beslutninger, desto mindre demokrati. Tænk 1983, Marrakesh og Brexit. Folketinget er blevet et springbrædt mod højere karrieremål, og det er kun rimeligt, når et parlament har gjort sig selv afmægtigt. Vent fire år, og se hvad der er tilbage af din ytringsfrihed online.

Svenske kommunister mener, man skal dyrke hetero sex mellem to hvide. Hvad er der sket med dem, har de også slået hovedet? Här är kommunisternas nakna samlagsfilm som stoppas av Facebook inför EU-valet.

De elsker ham. Det kan ikke gĂĄ helt galt

“Paludan er hjerneskadet”

Med “de” mener jeg selvfølgelig danske journalister. Men jeg tror, Spies fĂĄr ret igen: ”DĂĄrlig omtale er bedre end ingen omtale.” Jeg var pĂĄ vej til lægen, da jeg sĂĄ Ekstra Bladets spiseseddel. Jeg plejer at holde lange foredrag for ham om sukker og statiners skadelighed, for at der ikke skal blive for meget tid til at diskutere mit helbred.

Min tyrkertro på medicinal- og sukkerindustrien kan jeg styre efter at have arbejdet i den første, og set hvordan den anden har investeret milliarder i at hvidvaske sit sundhedsskadelige produkt, så enhver danske læge stadig tror, at fedt er farligt.

Jeg synes også, det ofte  er hæderfuldt at blive svinet til af dansk MSM. Desværre er jeg ikke forvænt med det, jeg ved ikke hvorfor. Jeg har gjort mig sådan en umage, og så løber alle mulige andre f.eks. med Politikentitler som Junkmedier hitter på sociale medier.

Det er ikke ‘retfærdigt,’ som yngre mennesker og svenskere siger. Om den er juridisk, himmelsk eller poetisk, bliver man ikke klar over, men man frygter ordet er ‘universel,’ sĂĄ vi er altsĂĄ nærmest den himmelske retfærdighed og den religiøse sfære.

Men jeg har det ligesom Bent Melchior, der engang bemærkede: “Hver gang der kommer en dødsliste over danske jøder, og jeg ikke er med pĂĄ den, bliver jeg lidt fornærmet.”

Om Paludan anbefaler jeg især Morten Uhrskov, Sørine Godtfredsen, Kai Sørlander, Ulrik Høy og Mikael Jalving i går: Folkestyrets største dumhed. (Mobilfoto, tirsdag: Snaphanen)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

“hjerneskadet”, “narcisist” og hvad Paludans mod- og hvad jeg ellers ville tro havde været hans medstandere, mener at være kompetente til at diagnosticere ham som. Undskyld. Men bag sin skudsikre vest, risikerer Paludan sit liv for vi andres skyld. Danskere, der er villige til dĂ©t, kan tælles pĂĄ Ă©n, nytĂĄrsskadet hĂĄnd. SĂĄ skal dette offer nedgøres at lommuldspsykologer, som mener, han nok bare har været en identitetsforvirret narcissistisk ung mand, der endelig har fĂĄet noget at gĂĄ op. Ak ja, det er sundt at kede sig. Ikke sandt? Come on! Stop jeres psykould op, hvor I er højest, nĂĄr I… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Jeg er sikker pĂĄ, at Paludan klarer den fint til valget. Og hvis muselmanden finder pĂĄ at optræde pĂĄ slap line 5 – 6 dage inden valget, vil det gĂĄ endnu bedre for Paludan. Hjerneskadet eller ej.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Jeg læste engang Ekstrahørmeren. Det blev jeg kraftigt hjerneskadet af. Jeg fik multikultisyn, dvs. jeg kunne se alle problemer fra alle synsvinkler, undtagen den rigtige. Jeg sĂĄ nøgne damer overalt med smĂĄ figenblade pĂĄtrykt ‘SextraHørmeren’ med bittesmĂĄ arabisk bogstaver. Det største chok var dog at læse en ikke-Fake nyhed i samme sprøjte.
Synet af Rasmus Paludan pĂĄ barrikaderne havde den forunderlige effekt at helbrede mig totalt fra Ekstrahørmerens dĂĄrlige ĂĄnde. Hurra for Paludan – den bedste antidosis mod MSM!

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Jeg ville gjerne ha lest hva Ekstra bladet skrev konkret..om de siktet til hans brilliante demonstrasjoner imot muslimer..eller..
Uansett må Danmark takke høyere makter for at Rasmus Paludan eksisterer..
For egen del tenker jeg ofte hvilke hjerneskader/mentale problem.. bivirkninger mĂĄ tabletter/rusproblemer..misbruk de andre politikere har..hver dag.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

Takk, men ville gjerne ha lest/visst hva de skrev..med sine fete typer pĂĄ 1. siden..”saksøk” avisa.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

No vet jeg..og mye mere..flere videoer på Ekstra Bladet.dk..konklusjon en meget uredd og tøff type..hard hudet sier han selv..
Han sier ingenting om sin skade ..annet enn..ferdselsulykke..vil beskytte sitt privat liv..men sier han forstår Trump veldig godt som misliker journalister for deres løgner og graver i privatlivet.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Ser på den danske første partilederdebatten..
13 partier er repesentert..ganske fullt.
Sammenligner Rasmus Paludans rolle med Ă…kesson i Sverige..blir oversett av programlederen..typ utskudd pga det han mener er rett..som det ju er for danskene ogsĂĄ.
Nye Borgelige var ogsĂĄ bra..et samarbeid med Stram kurs..der er ikke dumt.
Løkke kjemper kun for å bli ny statsminister igjen..som jeg håper ikke skjer..han er en robot..og ikke godt for Danmark.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago

Hjerneskadet..?!
Løgnepressen, levebrødspolitikere og et totalt stupidt vælgerkorps skulle vist nødigt tale om hjerneskader.
De har ødelagt vores land og nu tør de ikke stå ved det..!

Dymphna Gates
Dymphna Gates
1 year ago

“I can control my trust in the pharmaceutical and sugar industry after having worked in the first and seen how the other has invested billions in laundering his health-damaging product, so any Danish doctor still believes that fat is dangerous.” We have the same problem in the U.S. For your health, keep on eating bacon! [BTW, my Irish family owned a bacon/ham company in Limerick many years ago. They sent their managers to Denmark to learn the correct process.] ——————————————– Since we are but ignorant Americans here, we can (and do) pray for your safety. Wonderful news that you are… Read more »