8
maj
Seneste opdatering: 12/5-19 kl. 2352
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er lige blevet ringet op af en politiker, der blev arresteret kl. 6.45 i morges  (Hedegaard) “Blev i morges anholdt af fire kriminalbetjente, fik computer beslaglagt og hjemmet ransaget.” (NB’s spidskandidat Jeppe Juhl)

Snaphanen uden computere!

Klokken 6.30 i morges blev jeg vækket af fem politibetjente, der vækkede mig og ransagede mit hjem i en lille time. Da det gik op for mit søvndrukne hoved, hvad der foregik, var min første tanke, for jeg var mig ikke bevidst at have gjort noget kriminelt: »Nogen måtte have bagtalt Josef K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.«

Jeg blev foreholdt en sigtelse på nogenlunde det samme, som Jaleh Tavakoli siges at have gjort. Jeg skal have linket til noget, der linkede videre, der linkede videre til den omtalte halshugningsvideo fra december.

Efter at have fotograferet i over 50 år, kender jeg naturligvis godt Straffelovens § 264 d. Det er en helt rimelig paragraf, afhængig af hvordan den bliver anvendt, vel at mærke. Denne anvendelse signalerer en vis uligevægtighed i de debatterende klasser, der vil have chockeret mig for ti år siden. I dag skal der mere til.

Her i orkanens øje er der stenroligt, kan jeg fortælle mine venner. Min veninde var chockeret, ikke jeg. Der er ikke engang valgkampsfeber, men man kan da undre sig over, hvorfor det sker lige nu. Det er to måneder siden, Jaleh Tavakoli og tretten andre blev sigtet, og det er fem måneder siden, jeg siges at have overtrådt loven. Tavakoli har nøje kortlagt den massive misinformation i danske medier om terrormorderne i Marokko, der fik hende til at ville sige sandheden i offentlighedens interesse. Jeg havde det lige sådan.

Det er så længe siden, så lige præcis hvor mange viderelinks der var, og om der overhovedet findes en video i enden af linkkæden, var jeg ikke klar over på stående fod. At “dele noget” er blevet en ret avanceret, juridisk definition. Derfor kunne jeg ikke indrømme nogen skyld.

Nede på gaden blev jeg iført håndjern, som først blev taget af, da jeg kom til Bellahøj. Jeg blev låst inde i en celle på ni kvm. uden bælte og snørebånd. Der var en hvid væg med blodpletter på, og en bænk med indridsede navne. Jeg fik taget DNA, foto og fingeraftryk og låst inde igen. Så blev jeg afhørt og skrev under på dokumentet. Det hele tog  tre timer, så jeg, da jeg ved stationens udgang fik udleveret min telefon igen. Jeg markerede ved at tage ovenstående foto.

Alle betjente opførte sig korrekt og professionelt, og jeg forsøgte at gøre det samme. Det var intet at sige dem på, det er højere oppe i systemet, at nogen ikke er helt velforvarede i øjeblikket. Den drakoniske omgang kan man sammenholde med, at jeg aldrig i seks årtier har haft den mindste konflikt med loven. Jeg har fået fartbøder, men den seneste var en sommersøndag i 1979.

Af interesse for Snaphanen og læsere, er at politiet har beslaglagt alle computere, harddiske og SD kort i nogle måneder. Dette skrives på en lånt Chromebook. Jeg har en aftale med Steve Bannon og venner i Oslo i weekenden, og vil bestræbe mig for at fra det møde få lagt noget på, men ellers kan jeg ikke sige noget om udgivelsestakten den nærmeste fremtid.

Jeg må improvisere mig frem uden skriveredskaber. Det er ikke så godt i, hvad der tegner til at blive en turbulent valgkamp. Hver dag eksponerer Paludan de andre levebrødspolitikere som de stendøde klicheer, de er. Pludselig kom der liv over foretagendet, som det er mange valgkampe siden, jeg har overværet.

Lars Hedegaard skriver, at en politiker han kender, har oplevet det samme som jeg i morges: Nu går jagten på islamkritikere ind. Det viste sig at være Ny Borgerliges spidskandidat Jeppe Juhl.

Støvring: ”Nationalismen är vår starkaste drivkraft”

(I Sverige bruger de ordet ‘nationalist’, jeg ville aldrig bruge det om mig selv.) Det er helt forfriskende, at nogle svenskere opdager der er andre danskere end Uffe Elbæk, Suzanne Brøgger og Carsten Jensen, men nu går Timbro også for at være meget højreorienteret. Det er vel på linje med Liberal Alliance. De nationakonservative i Sverige findes i SD og AfS:

Ett samtal mellan en svensk socialliberal och en dansk nationalkonservativ blir ett experiment i borgerlig sammanhållning. Carl-Vincent Reimers har träffat den danske författaren Kasper Stövring.

Jag är inte universalist. Jag säger inte att islam är ondska. Jag vill bara inte ha människor till mitt land som försvårar mina möjligheter att leva det goda livet som jag ser det.

”Vill man försvara det europeiska kulturarvet så behöver man arbeta för att stärka nationalstaterna.”

I det stora historiska perspektivet är nationalstaten rätt ung, det är riktigt. Men min uppfattning är att den moderna politiska nationalismen är vår starkaste drivkraft. Den är extremt stark och den trumfar allt. Om du försöker undertrycka den, eller inte ger den ramar, kommer den att komma tillbaka med mycket större kraft. Då kan det bli riktigt aggressivt och farligt. ”Nationalismen är vår starkaste drivkraft”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

51
Deltag i debatten...

avatar
22 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
MaritMortenSkåningX&Ysteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
MIKE
Guest
MIKE

Du er en farlig mand Steen. Du prøver at fortælle sandhenden uforsødet til dem der gider lytte. Vi er desværre alt for få .. men de kan ikke lide os, politkerne og sukkerkongerne, de radikal og resten af de bindegale. Du er bad for business….. Det er temmeligt tæt på sindsygt det der… Orwell ville nok ligge og små-shake i sin grav lige nu … DVS Det må han gøre konstant hvis han fra sin grav følger lidt med i den vestlige verdens metale kollaps …v

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Wow, hele seks mand kl. 6.30 om morgenen?!?

Imponerende, når man ellers konstant hører om, at politiet er underbemandet og mangler ressourcer, og de derfor ofte ikke har tid til at rykke ud selv til ret alvorlige sager ( indbrud ( endda igangværende!), trusler, afpresning, organiserede butikstyverier i et enormt omfang, røverier af smartphones og laptops i fx. i tog og busser – selv når de bagefter kan spores digitalt til bestemte afdelinger på diverse asylcentre eller visse boliger i stærkt “kulturberigede” områder etc. ).

Du må være en meger farlig mand, Steen ?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Steen er ‘kæledyret’ sandsynligvis temmeligt ligeglade med, da han fremtræder tydeligt offentligt.
‘Kæledyret’ er ude efter oplysninger om os andre, og vores respektive netværk.
Hvordan tro du ellers ‘kæledyrene’ i den øvrige verden, får deres oplysninger om “de muntre sønner under den grønne fane”, før disse udbreder deres “klturoplysning”?
Og nu er vi – normalt bekymrede borgere – åbenbart at sammenligne med “farlige venstreekstremister” med “skumle planer”?

Sagde no’en Fagre Ny Verden?

Arne
Guest
Arne

Det lyder fuldstændigt absurd. Jeg tror samfundet betragter dig som en samfundsomstyrter, når hele 6 dialogbetjente tropper op. Normalt gider politiet jo ikke at møde op, når etniske danskere har brug for dem.
Fat mod trods den utåelige situation.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeppe Nyboe Jensen giver den gas!

Felix Krull
Guest
Felix Krull

det er højere oppe i systemet, at nogen ikke er helt velforvarede i øjeblikket.

Meget højere. Det her er ikke noget danske politikere har fundet på – mønstret er ens over hele Vesten.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvis man er Jedi-ridder, er det nu man skal gå under Føderationen radar!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Prøv med WARP-speed ?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

WARP’en har Føderationen hacket! ?

Lenn
Guest
Lenn

Det er den ko til Merkel – og hendes sjuft, Suckerberg! Føj! Mon ikke politiet hellere skulle se at møde op hos alle de bandemedlemmer, som ligger inde med pistoler og kalashnikovs m.m.?! Jeg fatter ikke dette land, og jeg håber, at vi får nogle gevaldige ændringer: ud af diktaturet EU! Vi skal tage Danmark tilbage.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Merkel og Zuckerberg (og George Soros, for den sags skyld) er bare stik-i-rend-drenge. Du kunne udskifte Merkel og knuse Facebook med en anti-monopol retssag, men deres afløsere vil stadig være af samme støbning.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Vores meninger betragtes – åbenbart – som MEGET farligere end våben, hvorfor vi nu skal overvåge gennem Steen!

Torsten K
Guest
Torsten K

Naturligvis er folkets meninger farlige. Disse meninger kan nemlig rive tæppet væk under fødderne på politikerne. Muselmanden udgør derimod ingen trussel mod politikerne, idet han endnu ikke bider den hånd, der fodrer ham.

Anne christensen
Guest
Anne christensen

Hold oda op…i mens går top kriminelle islamiske typer rundt og spreder islamisk dysfunktion…uden at politiet GØR noget….det er noget galt

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Det er sgu en tynd begrundelse for at forfølge folk på denne måde. Rene gestapo metoder! Politiet var også villige hjælpere under besættelsen, indtil de blev indfanget af de som de hjalp, og forsvandt i en koncentrations lejr. Gestapo, KGB og Stasi havde også den kedelige vane med at banke på døren tidlig om morgenen, så folk blev fanget på venstre fod. Påfaldene at klapjagten sker umiddelbart efter at valget blev annonceret. Hensigten er indlysende, munden skal lukkes på kritikere af indvandringen af muslimer. Hvem bliver så de næste? Kim Møller må så nu stå for tur. Politi staten lister… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Anmelderen må jo have taget en bid af den forbudne frugt siden vedkommende ved, hvad der er linket til.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Netop. Problemet med censur er i selve konceptet: man har brug for en censor til at læse al den farlige literatur igennem, men hvis literatur er farlig, er censor så ikke den første til at blive korrumperet?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hensigten helligere midlet…

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Nu har Stram Kurs fået Helmuth Nyborg i gyngen. Det tegner til at blive et interessant valg.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11366819/intelligensforsker-stiller-op-for-stram-kurs/

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Helmuth Nyborg er vel også den helt rette, til at oplyse om, hvor FARLIGE “IQ-85-individer” er, hvilket “kæledyret” jo i forvejen godt ved.

EUgenetik er kommet tilbage. DOG med den forskel, at Føderationen udrenser efter meninger, og ikke bruger frenologi ligesom svenskerne…

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Danmark er blevet en politistat. Grunden til din sigtelse er vel, at det nuværende debatformat, ikke kan ‘aflyttes’. Hvorfor dette sker så ‘kæledyret’ nu “får adgang”. Når du får din elektronik tilbage, er der både installeret “bagdøre” der og på sitet her. Var der en fornuftig forklaring, på at du først får din elektronik retur efter Mette “Tyndskid” Forrædriksen*, har placeret bleen på statsministertaburetten? Alle os “farlige højreekstremister” får nu egen journal hos ‘kæledyret’. Så… Kære ‘kæledyret’ og resten af staten. “HÅNDTEGN” til jer! ☻ Fordi I nu bruger tid på os, så religionsekstremisterne med den grønne – og sorte… Read more »

Hanne Juhl
Guest
Hanne Juhl

Jeg hører intet om at de unge af fredens religion , der rådelte videoen til højre og venstre er blevet anholdt af 4 betjente hver og låst inde , de havde ellers delt videoen med hånende grinesmileyes og værre ting …. Kun højreorienterede og islamkritikere ..mærkeligt mærkeligt . Det er åbenbart blevet fordægt nu at steme til højre fra enhedslisten ..

Margrethe
Guest
Margrethe

Særdeles interessant iagttagelse…

Lenn
Guest
Lenn

What??!! Det lyder som en historie!! Det er jo aldeles rystende! Hvis de kunne, ville de sætte folk i lejre på ubestemt tid; jeg tror, at vi kommer dertil på et tidspunkt i nær fremtid.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Nej da!
De vil jo “bare holde øje” med os, så der ikke tilstøder os no’et.
Det er skam venligt ment, og for vores egen skyld.

Margrethe
Guest
Margrethe

Må politiet godt offentliggøre og dermed “dele” lydfilen af den mand, der overfaldt og myrdede lægen i Tisvildeleje, mens mordet foregik?. Hvad er forskellen?

Torsten K
Guest
Torsten K

Du kan jo anmelde det…

trackback

[…] Och i morse slog polisen alltså till mot två andra högljudda islamkritiker. Klockan 6.30 ringde de på hos Snaphanen-redaktören Steen Raaschou. På sin egen webbsida skriver han: […]

Torsten K
Guest
Torsten K

Er man sigtet efter straffelovens § 264 d har man ikke pligt til at afgive DNA, eftersom strafferammen kun går op til 6 måneders fængsel.

Det er kun, hvis sigtelsen omfatter særligt skærpende omstændigheder (§ 264 d Stk. 2), at afgivelse af DNA kan kræves.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det samme med fingeraftryk!

River
Guest
River

Helt utroligt at vi er nået hertil. Det bliver kun værre. Mine tanker går til dig Steen. Fjendens problem er at ånden er lukket ud.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Engelske tilstande.

Jeg downloadede Anders Breiviks manifest fra Ekstrapladders hjemmeside, en tekst der indeholder en detaljeret opskrift på bilbomber.

sussebassa
Guest
sussebassa

Mener å huske at han sjelv hadde funnet oppskriften på google..sa han.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“1984” by George Orwell – Audiobook https://www.youtube.com/playlist?list=PLxLZdhyyHNhb8hbr9Ce162xyio9s5wxgb … Afterwards, he sits in a cafe happily listening to a victory celebration in the streets as he looks at a portrait of Big Brother: “He gazed up at the enormous face. Forty years it had taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the struggle was finished. He had won the victory over himself.” And… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“1984” by George Orwell – pdf-format etc.

https://www.planetebook.com/1984/

agent 432
Guest
agent 432

Jeg har I årevis advaret, men undren over den udøvende magts valg og tidsramme . Terror love ” , fremtidig modstand er og skal været krypteret og analog . Vi er på vej mod et sted ingen ønsker , at være. utrolig den digitale manipulation der foregår og specielt “politiske venste” er helt stille. Nu er EU også deres ven. Den totale magt er indenfor rækkevide. Folket forføres maximalt efter bedste DDR stil over alt .

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Nu, hvor klapjagten på dissidenter er gået ind, håber jeg at alle har husket at kryptere deres harddiske eller – som minimum – deres postprogrammer og andre, følsomme foldere.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg vil lige gøre ‘kæledyret og den øvrige politietat opmærksom på, at ovenstående IKKE er fra mig!

I tvivlstilfælde, tjek venligst IP-adressen, tak ?

Morten
Guest
Morten

Korrekt Anders, og det er heldigvis ikke så svært hvis man følger en vejledning.
http://www.privacydefence.org/?page_id=91
Så hvad er overhovedet argumentet for at have ukrypteret harddisk?

Rune
Guest
Rune

Vem blev arresterad? Hedegaard eller Steen? Eller Jeppe Juhl?
Det ser lite rörigt ut i överskrifterna.

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Steen og Jeppe Juhl, helt uden grund.

Skåning
Guest
Skåning

Helt vansinnigt. Undrar när de ska göra en gryningsräd hos mig, eftersom jag tog länken härifrån och lade ut den på Facebook, fast den är borttagen sedan länge. Hursomhelst så skulle jag nog vilja översätta partierna mer såhär.

SD=DF
Medborgerlig samling = Ny Borgerlige
AfS = Dansk samling (vad som nu har hänt med dem)

Det där med nationalism är inget som direkt får mig att huka, men jag känner inte så mycket för att använda det om mig själv. I många andra länder, främst USA, är det ganska okontroversiellt.

X&Y
Guest
X&Y

”And, my friends, in this story you have a history of this entire movement. First they ignore you. Then they ridicule you. And then they attack you and want to burn you…” – Nicholas Klein in 1914 [1]

[1]: https://www.snopes.com/fact-check/first-they-ignore-you/