8
maj
Seneste opdatering: 9/5-19 kl. 1914
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeppe Juhl skriver kl. 14: 1) Politiet har netop ringet og fortalt, at jeg kan afhente de to beslaglagte computere.Tak for den store støtte. Affæren rejser en række principielle spørgsmål, som intet har med skyldsspørgsmålet at gøre:

1) Var der proportionalitet i selve anholdelsen ifht sigtelsen? 2) Hvorfor skulle jeg både DNA-testes og afgive fingeraftryk mm? 3) En debat om vægtningen mellem et helt legitimt og dybt berettiget hensyn til ofrenes familie og offentlighedens interesse i at få klar besked om, at denne uhørte tragedie var en rituel islamisk slagtning af to vantro kvinder? 4)Misbruger politikerne/justitsministeriet et i forvejen alt for ressourcesvagt dansk politi ved at tvinge dem til at afsætte betydelige ressourcer til aktioner som denne, når de kunne bruge tiden MEGET bedre på så meget andet ? 5) Var timingen i denne aktion en komplet tilfældighed?

Danske myndigheder handler i panik

Henter islamkritikere i deres hjem og sigter dem

Af: Hans Rustad 

Fra at have været et land som blev kendt verden over for at have forsvaret Muhammed-tegningerne, har Danmark ændret sig i sådan en grad, at politiet i morgentimerne slog til mod den kendte blog Snaphanen.dk og mod kandidaten for Nye Borgerlige i København, journalisten Jeppe Juhl.

Det er en udvikling som kan få alle og enhver til at miste mund og mæle.

De to er sigtet for at have delt videoen, som viste drabet på enten Louise Jespersen Vesterager eller Maren Ueland. Juhl siger han aldrig har set den og “snaphanen”, Steen Raaschou, siger han delte et link til dem, der ville se den, uden at tjekke om linkene faktisk førte til videoen.

I nordisk sammenhæng er det usædvanligt at få seks politibetjente på besøg kl 6.30 for et flere måneder gammelt forhold, som kunne have været ordnet på en langt mere smidig måde.

Netop måden og tidspunktet tyder på at “nogen” har ønsket at sende et signal.

Sagen om den delte video blev nemlig offentligt kendt allerede i første uge af marts. Da lød det at 14 var blevet anmeldt for deling af den. Blandt dem var den dansk-iranske blogger på Jyllands-Posten, Jaleh Tavakoli. Hun var anmeldt af Louisa Jespersen Vesteragers forældre.

Truet med at tage barnet

Men det stoppede ikke der. Det danske børneværn advarede Tavakoli og manden om at de risikerede at miste plejetilladelsen for deres plejedatter, fordi de havde vist dårlig dømmekraft.

At børneværnet går til et så drastisk skridt – barnet har boet hos dem hele sin barndom – vakte opsigt. Selv et medlem af regeringen, Mai Mercado, skrev på Facebook; hun troede ikke sine egne øjne.

Sagen blev frafaldet, men efterlod alligevel en bitter smag i munden hos mange: Hvad går der af myndighederne?

Så går godt to måneder og politiet hiver to journalister ud af deres senge og beslaglægger deres dataudstyr.

Dette er en tendens vi har set i andre lande, som det er naturligt sammenligne med. Da en muslim skar hovedet af eks-konen på en togbaneperron i Hamburg, tog politiet hen til indvandreren, som havde filmet hændelsen og beslaglagde materialet.

Fællesnævneren synes at være at lukke kæften på islam-kritikere. Modsat bliver jihadister, som går amok, erklæret utilregnelige før blodet endog er størknet.

Slår til dagen efter valgkampstart

Lige efter at det var blevet kendt at Rasmus Paludan og Stram Kurs havde sikret sig de nødvendige 20.100 vælgererklæringer, varslede Facebook at han var blevet smidt ud derfra og fra Instagram. Paludan er et socialt medie-fænomen.

Tirsdag begyndte valgkampen i Danmark. Der var to partilederdebatter, og Rasmus Paludan fik meget opmærksomhed i begge.

Dagen efter slår politiet til. Hvis politiet ønskede at give islamkritikerne maksimal opmærksomhed, kunne de ikke have fundet på noget bedre.

Men det ser ikke ud til at mainstream-medierne opfatter det på den måde. De lader til at tro at islamkritik er noget som kan stoppes.

Big Tech går foran

Det skumle er at Big Tech går foran i kampen.

På fjorten dage er Laura Loomer, Paul Joseph Watson, Alex Jones, og Milo Yiannopoulos smidt ud af Facebook og Instagram. Tommy Robinson får kun lov at lægge videoer mærket med en advarsel ud på youtube.com.

I tillæg arbejder betalingstjenester på at lukke disse samfundsdebattanters indtægtskilder: Paypal har lukket konti. Robert Spencer har fået besked om at han ikke må bruge Mastercard. Aktivister forsøger at presse Mastercard til at anerkende et menneskerettighedsråd, der skal bestemme hvem, der skal have lov til at bruge tjenesterne.

Man kan tænke sig, hvordan ytringsfriheden bliver for højresiden, hvis denne trend får lov til at fortsætte.

Medierne, som har givet stor plads til at diskutere om Steve Bannon overhovedet bør få plads, – hvor meget har de skrevet om censuren som nu rammer højresiden stadig hårdere?

Tilbage til udgangspunktet: Landet som blev berømt for at have stået op mod ytringsfriheden er i dag i stedet blevet en håndhæver af meningskontrol. Det giver et fingerpeg om hvor Europa er på vej hen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
15 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Niels HenriksenSnowflingaKnud MadsenFelix KrullLenn Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hvad skal islam med en femtekolonne her i Danmark, når man har et krybende underdanigt politikorps. Det så man ved Tibet demonstrationerne, hvor almindelig betjente uden tøven brød grundloven ved at knægte ytringsfriheden for demonstranter med tibetanske flag. Ved det nylige islamistiske religiøse angreb på folketinget foran Chr.borg. sørgede danske betjente for, at islamiske jihadvagter uforstyrret kunne bevogte deres numseskubbende trosfæller mod kristen modstand.
Og nu begynder das geheimestatspolizei at hente dissidenter om morgenen i bedste 30er’stil, som i das Reich. Hvornår åbner den første danske koncentrationslejr for modstandere af den islamiske invasion?

Ulla Lauridsen
Guest
Ulla Lauridsen

Du har ret, det er forstemmende, MEN faktisk var der adskillige gruppeførere i politiet, der nægtede at give den ulovlige ordre om at konfiskere tibetanske flag videre, så vi behøver ikke helt miste håbet.

Torsten K
Guest
Torsten K

Nu er det jo ikke første gang i historien, at et lands magthavere forsøger at tystne folket, hvilket ofte lykkes, hvis tilpas meget brutalitet anvendes.

Men som regel varer tavsheden ikke ret længe, eftersom folk finder udveje!

Margrethe
Guest
Margrethe

Ja den skaldede bøsse er da i hvert fald gået i panik. Tænk, hvis Paludans politik fører til at den skaldede ikke længere kan få sig noget neger i num’eren, med alle de udvisninger, vi står over for!
Jeg forstår din panik før lukketid….

Lenn
Guest
Lenn

Ja! Pludseligt mødte Pape op i Brønshøj igår, for at tale m dem, der i sidste uge fortalte om det skrækkelige i at bo der! Håber ikke, folk hopper på den. NU lover de guld og grønne skove, men i 4 år har de skidt på fattige og voldsramte danskere! SKIDT på, ja! Gid ingen af de gamle partier overlever. Kun nye borgerlige og stram kurs på Tinge.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Anarkotyrannin visar sitt fula tryne till slut även i DK. Så “spot on” kom därför Identitärernas aktion i Köpenhamn i dag. Den österrikiska “deep state” har hittills utan framgång trakasserat Identitärerna i Alprepubliken med Frau Justitia som vist nog behöll ögonbindeln på plats och IBÖ (Identitäre Bewegung Österreich) blev frikända helt och hållet.

mjolly
Guest
mjolly

Lurer på hva Bannon synes om dette. Uansett er demokratiet kjørt, og man må innføre en form for epistokrati for å få deislamisert landet snarest.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“1984” by George Orwell – Audiobook https://www.youtube.com/playlist?list=PLxLZdhyyHNhb8hbr9Ce162xyio9s5wxgb pdf-format https://www.planetebook.com/1984/ Alternativ version – Audiobook & pdf (nederst) https://archive.org/details/NINETEENEIGHTY-FOUR1984ByGeorgeOrwellPDFAudioBook … Afterwards, he sits in a cafe happily listening to a victory celebration in the streets as he looks at a portrait of Big Brother: “He gazed up at the enormous face. Forty years it had taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the struggle… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Den nu klassiske fuldstændigt geniale svenske “satire”-version ?

http://kalletarknark.com/serie.php?id=2417
http://kalletarknark.com/serie.php?id=2418

Ulf Freke
Guest
Ulf Freke

And then one day, for no reason at all, people voted Hitler into power.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Man ser tydligt att yttrandefriheten begränsas och är under hot. Det har gått 21 år sedan Enoch Powell dog och allting som han förutspådde har börjat visa sig. Det tragiska är att Europa har förändrats både demografiskt och kulturellt utan att det har skett någon konsekvensanalys i fråga om invandringspolitiken. De västeuropeiska länderna har inte bara förändrats demografiskt och kulturellt utan de tidigare trygga länderna har blivit otrygga och medborgarna har fått munkavel påsatt om de protesterar. Dissidenter förföljs om de kritiserar samhällsutvecklingen. Efter att Berlinmuren föll så försvann inte DDR utan den förflyttade sig västerut.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Indslaget med Jeppe Juhl starter 96:45

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Problemet med Jeppe Juhl er, at han implicit anerkender at det skal være forbudt at dele halshugningsvideoer – det er cuckliberalism.