11
maj
Seneste opdatering: 13/5-19 kl. 1604
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Omskåret fra afverdenen, men tre venlige læsere har tilbudt mig en ny computer

Én har betalt den allerede. Jeg vender tilbage til det i kommende uge. Jeg er dybt taknemmelig, mandag er jeg i København igen. Jeg har, som Ib Rehné sagde, været noget omskåret fra afverdenen siden anholdelsen. Jeg tror, det passede mig ret godt. Jeg skal måske rette en tak til fem menige politifolk, der virkelig ikke kan gøre for det. Jeg interesserer mig for dem, der ligger bag.

Bannons Norgesturne gik fra de nordiske mediedage i Bergen, hvorefter han kørte de 600 km gennem det smukke Norge til Oslo i en lejet bil, for at opleve landet tæt på, og det er smukt som New Zealand, men det har oveni det nordiske lys.

Det er kort sagt det smukkeste land i verden, og jeg vender tilbage til midsommer. Jeg havde ikke været der siden 1978, men da var jeg der også en hel sommer ‘på hytte’ på sæteren, og jeg har aldrig glemt det. Det var det år Thorkild Hansens Hamsun-bog udkom, og det var livligt. Det er 41 år siden, og det var et anderledes Norge.

Bannon var i norske medier og NRK flere gange, hvor den ene mere røde og inkompetente journalist forsøgte at destruere ham og erklære ham racist. Bannon spiste Aftenposten til frokost og resten av mediene til lunsj. Det gik ikke så godt, har jeg hørt, men jeg har ikke haft tid til at se det endnu. Disse tre dage har et tæt pakket skema.

Efter foredraget i Oslos Militære Samfund – hvor fremtidens medieelite stod udenfor og skreg “ingen racister  i vore gader” – spiste 25 fuldstændigt upåvirkede nordmænd og fem danskere middag med Bannon. Heriblandt Stram Kurs’ måske kommende kulturordfører, Uwe Max Jensen.

Bannon ser på Europa og islam som en amerikaner

Den ellers knivskarpe, højtbegavede verdensmand Bannon havde ikke megen sans for koranafbrændinger, der er stor forskel på Europa og USA, og det undrede mig, han ikke havde bemærket det. USA har meget lidt islam (2-4 procent), og 60 procent af amerikanerne går i kirke hver søndag.

Uwe anerkender ikke koranen som ‘en hellig bog’ i Danmark, jeg selv heller ikke, men den danske stat har anerkendt den uden at vide en hujende fis om indholdet. Men Bannon gjorde.

Bannon er imod etnonationalisme. USA har aldrig været etnonationalt, Danmark har med nogle undtagelser været det i tusind år. Han har stadig en del tilbage at lære om Europa og islam. Salvini og Le Pen kan lære ham det, hans ven Nigel Farage næppe.

Nogle fotoindtryk fra aftenen. “Islam: Europe Invaded. America Warned”

Man ser i rækkefølge: Bannon, Hans Rustad indleder, Hege Storhaug og Bannon, Rita Karlsen, Kit Louise Strand og Uwe Max Jensen, lektor Elin Ørjasæter, gruppebillede med Trykkefrihedsselskabet og Hege Storhaug overrækker sin bog Islam: Europe Invaded. America Warned ved middagen efterpå.  Man kan høre Bannon i Bergen her. © Snaphanen.dk. Klik for helskærm/Click for full screen.

Se også: «Hva lærte vi av Bannons besøk?» Nok en pinlig debatt på Dagsnytt 18 og hele MSM dækningen, hvis man er interesseret. Se også Stram Kurs møder Trumps spindoktor


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Peter BuchsteenPer PeraldsussebassaTræt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
John Sorensen
Guest
John Sorensen

Fremragende som altid. Angriber lige på og hårdt Clinton, Biden, Kina, Predatory Capitalism/Coorporatism. Han virker usædvanligt godt begavet. Neil Howe’s “Fourth Turning” er iøvrigt også fremragende.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Du gør et stort og uegentnyttigt arbejde, for at holde os orienteret, Steen!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

PS: Hvad skete der på “The Dubliner”?

Eyvind Dekaa
Guest
Eyvind Dekaa

Hvis man klikker på “fuldskærm” og bagefter på
alm. skærm, så får man midten af videoen i stedet
for det nederste.

Eyvind Dekaa
Guest
Eyvind Dekaa

Nåååh, det er bare formatet her på siden.
Nogle indstillinger på Snaphanen!

Eyvind Dekaa
Guest
Eyvind Dekaa

Synd med kameraindstillingerne??????
Hvorfor retter de dem ikke??????

Anders Bo
Guest
Anders Bo

I følge EB kl 22, har Steve Bannon “…stærke bånd til højreekstreme kræfter…”?

Ebba
Guest
Ebba

Hvor er I latterlige. Forstår I ikke, at det er for sent.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Ingen skal sige jeg ikke prøvede, Ebba!

Jeg blevet ene mand angrebet af 3 muhamedanerne 04.01.1987 – de valgte den forkerte ☻ – og siden dér har jeg kæmpet mod Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami! ?

Ebba
Guest
Ebba

Nå, har du det.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Pladder. Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner. Hvis de odds skræmmer dig, synes jeg du skal emigere til Polen og leve som fremmedarbejder resten af dit liv. Danmark har ikke brug for folk som dig.

Træt
Guest
Træt

“Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner.”
Det kan være, hvis vi tager dem på over 55 med. I de yngre årgange er forholdet 2p til 3d, hvoraf minimum 1 er væmligbo i hjertet

Gregor Samsa
Guest
Gregor Samsa

Hans Rustad er da virkelig en totalt opblæst narcissist og latterlig nar, på måten han fører sig frem!

Torsten K
Guest
Torsten K

Mandens cv – https://is.gd/zSKsar – får de små hår i nakken til at rejse sig. Han har nogenlunde lige så meget at gøre i Europa som muselmanden.