11
maj
Seneste opdatering: 2/4-23 kl. 1809
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OmskÄret fra afverdenen, men tre venlige lÊsere har tilbudt mig en ny computer

Én har betalt den allerede. Jeg vender tilbage til det i kommende uge. Jeg er dybt taknemmelig, mandag er jeg i KĂžbenhavn igen. Jeg har, som Ib RehnĂ© sagde, vĂŠret noget omskĂ„ret fra afverdenen siden anholdelsen. Jeg tror, det passede mig ret godt. Jeg skal mĂ„ske rette en tak til fem menige politifolk, der virkelig ikke kan gĂžre for det. Jeg interesserer mig for dem, der ligger bag.

Bannons Norgesturne gik fra de nordiske mediedage i Bergen, hvorefter han kÞrte de 600 km gennem det smukke Norge til Oslo i en lejet bil, for at opleve landet tÊt pÄ, og det er smukt som New Zealand, men det har oveni det nordiske lys.

Det er kort sagt det smukkeste land i verden, og jeg vender tilbage til midsommer. Jeg havde ikke vĂŠret der siden 1978, men da var jeg der ogsĂ„ en hel sommer ‘pĂ„ hytte’ pĂ„ sĂŠteren, og jeg har aldrig glemt det. Det var det Ă„r Thorkild Hansens Hamsun-bog udkom, og det var livligt. Det er 41 Ă„r siden, og det var et anderledes Norge.

Bannon var i norske medier og NRK flere gange, hvor den ene mere rÞde og inkompetente journalist forsÞgte at destruere ham og erklÊre ham racist. Bannon spiste Aftenposten til frokost og resten av mediene til lunsj. Det gik ikke sÄ godt, har jeg hÞrt, men jeg har ikke haft tid til at se det endnu. Disse tre dage har et tÊt pakket skema.

Efter foredraget i Oslos MilitĂŠre Samfund – hvor fremtidens medieelite stod udenfor og skreg “ingen racister  i vore gader” – spiste 25 fuldstĂŠndigt upĂ„virkede nordmĂŠnd og fem danskere middag med Bannon. Heriblandt Stram Kurs’ mĂ„ske kommende kulturordfĂžrer, Uwe Max Jensen.

Bannon ser pÄ Europa og islam som en amerikaner

Den ellers knivskarpe, hÞjtbegavede verdensmand Bannon havde ikke megen sans for koranafbrÊndinger, der er stor forskel pÄ Europa og USA, og det undrede mig, han ikke havde bemÊrket det. USA har meget lidt islam (2-4 procent), og 60 procent af amerikanerne gÄr i kirke hver sÞndag.

Uwe anerkender ikke koranen som ‘en hellig bog’ i Danmark, jeg selv heller ikke, men den danske stat har anerkendt den uden at vide en hujende fis om indholdet. Men Bannon gjorde.

Bannon er imod etnonationalisme. USA har aldrig vĂŠret etnonationalt, Danmark har med nogle undtagelser vĂŠret det i tusind Ă„r. Han har stadig en del tilbage at lĂŠre om Europa og islam. Salvini og Le Pen kan lĂŠre ham det, hans ven Nigel Farage nĂŠppe.

Nogle fotoindtryk fra aftenen. “Islam: Europe Invaded. America Warned”

Man ser i rÊkkefÞlge: Bannon, Hans Rustad indleder, Hege Storhaug og Bannon, Rita Karlsen, Kit Louise Strand og Uwe Max Jensen, lektor Elin ØrjasÊter, gruppebillede med Trykkefrihedsselskabet og Hege Storhaug overrÊkker sin bog Islam: Europe Invaded. America Warned ved middagen efterpÄ.  Man kan hÞre Bannon i Bergen her. © Snaphanen.dk. Klik for helskÊrm/Click for full screen.

Se ogsÄ: «Hva lÊrte vi av Bannons besÞk?» Nok en pinlig debatt pÄ Dagsnytt 18 og hele MSM dÊkningen, hvis man er interesseret. Se ogsÄ Stram Kurs mÞder Trumps spindoktor

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
4 years ago

Fremragende som altid. Angriber lige pĂ„ og hĂ„rdt Clinton, Biden, Kina, Predatory Capitalism/Coorporatism. Han virker usĂŠdvanligt godt begavet. Neil Howe’s “Fourth Turning” er iĂžvrigt ogsĂ„ fremragende.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  steen

FuldstĂŠndig enig med dig Steen.

Hvis man se helt enÞjet pÄ det sÄ behÞver han ikke at tale sandt pÄ det punkt, han behÞver blot at lade som om, for at fÄ gulf-staterne til at gÞre hovedparten ( henrettelserne af terroristerne ) af arbejdet for ham, Just a thought!

Han siger det i Þvrigt under spÞrgsmÄlene ( 1:05:xx ) godt nok i forbindelse med et andet spÞrgsmÄl, Know Thy Enemy!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Du gĂžr et stort og uegentnyttigt arbejde, for at holde os orienteret, Steen!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Anders Bo

PS: Hvad skete der pĂ„ “The Dubliner”?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Der havde vist vĂŠret no’et kvalm med no’en “radikale”, skriver resett.no.

Nina Hjerpset-Østlie
Nina Hjerpset-Østlie
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Var noe backlash med en «antirasist» som smugfilmet antatte Bannon-deltagere pĂ„ en pub tre kvartaler unna mĂžtelokalet og gikk til angrep da filmingen hans ble pĂ„talt av en pubgjest. Politiet var raskt pĂ„ plass. Det var i det hele tatt et meget stort politi-oppbud rundt arrangementet, men vi mĂžttes pĂ„ puben ved siden av Dubliners og ble ganske overrasket over at det var sĂ„ mye politi sĂ„pass langt unna (tre kvartaler) og ikke minst sĂ„pass tidlig. Det var imidlertid regnvĂŠr og kaldt, sĂ„ det antirasistiske oppmĂžtet var direkte skuffende. Veldig hyggelig Ă„ se deg og Uwe (som jeg attpĂ„til fikk… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  steen

Ja..haha, men glÞm inte DKkronen er sterkere enn Nkr..sÄ..billigere for deg endÄ..men fortfarande tynd Þl.

Per Perald
Per Perald
4 years ago
Reply to  steen

Man kan fĂ„ skikkelig Ăžl for 24 kr for en halvliter i Oslo. Flere barer i Pilestredet. NĂ„r jeg var i Danmark for et knapt Ă„r siden , sĂ„ kostet det 85 Dkr for et glass Ăžl i hotellbaren…..

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  steen

Pub i Oslo, selskabet muligvis tog til.
https://www.dubliner.no/#about

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
4 years ago

Hvis man klikker pĂ„ “fuldskĂŠrm” og bagefter pĂ„
alm. skÊrm, sÄ fÄr man midten af videoen i stedet
for det nederste.

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
4 years ago

NÄÄÄh, det er bare formatet her pÄ siden.
Nogle indstillinger pÄ Snaphanen!

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
4 years ago

Synd med kameraindstillingerne??????
Hvorfor retter de dem ikke??????

trackback

[…] ham i Oslo. “vi” var blandt andre Uwe Max Jensen og venner fra Trykkefrihedsselskabet. Her er resten. © […]

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

I fĂžlge EB kl 22, har Steve Bannon “…stĂŠrke bĂ„nd til hĂžjreekstreme krĂŠfter…”?

Ebba
Ebba
4 years ago

Hvor er I latterlige. ForstÄr I ikke, at det er for sent.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Ebba

Ingen skal sige jeg ikke prĂžvede, Ebba!

Jeg blevet ene mand angrebet af 3 muhamedanerne 04.01.1987 – de valgte den forkerte ☻ – og siden dĂ©r har jeg kĂŠmpet mod Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami! ?

Ebba
Ebba
4 years ago
Reply to  Anders Bo

NĂ„, har du det.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Ebba

Pladder. Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner. Hvis de odds skrĂŠmmer dig, synes jeg du skal emigere til Polen og leve som fremmedarbejder resten af dit liv. Danmark har ikke brug for folk som dig.

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  Felix Krull

“Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner.”
Det kan vÊre, hvis vi tager dem pÄ over 55 med. I de yngre Ärgange er forholdet 2p til 3d, hvoraf minimum 1 er vÊmligbo i hjertet

Gregor Samsa
Gregor Samsa
4 years ago

Hans Rustad er da virkelig en totalt opblÊst narcissist og latterlig nar, pÄ mÄten han fÞrer sig frem!

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Mandens cv – https://is.gd/zSKsar – fĂ„r de smĂ„ hĂ„r i nakken til at rejse sig. Han har nogenlunde lige sĂ„ meget at gĂžre i Europa som muselmanden.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

Ja, og navne som f.eks. Cambridge Analytica, Goldman Sachs og Breitbart News er jo virkelig tillidsvékkende


Og nÄr manden tillige har boet i Bryssel de sidste seks mÄneder for at pÄvirke EU-valget, er det lige fÞr jeg i afsky stemmer pÄ et parti, der er pro EU.

Ebba
Ebba
4 years ago
Reply to  steen

Efter Breivik, er det umuligt, at vĂŠre national i Norge. Det har det faktisk mere eller mindre vĂŠret siden 2. Verdenskrig. Jeg har boet i Norge i mange Ă„r, og kender alt til kultureliten der.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Ebba

Jeg vil pÄstÄ det motsatte..nettopp etter Brevik..vi var det fÞr ogsÄ.
MĂ„tte holde en lav profil selvsagt..det var jo lyncjstemning..og Aftenpostens diskusjonsside ble stengt ned..promte..hvor vi ellers fikk diskutere..da var det hĂžyt i tak der..fĂžr.
hilsen helnorske sussebassa, nÄ bosatt/jobber i Sverige. god kontakt med venner i Norge, og diskuterer ofte pÄ document.no..sÄ fÞlger godt med.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x