13
maj
Seneste opdatering: 14/5-19 kl. 1530
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En “deplorable” på vei til Folketinget?

Af Christian Skau

Den politiske polariseringen  gir seg spektakulære uttrykk hos våre danske naboer

Noen ganger føles avstanden mellom Norge og Danmark stor. Canadiske Vlad Tepesblog har fanget ett av disse øyeblikkene med et opptak av en TV-sendt valgkampdebatt på Danmarks Radio (DR), der Rasmus Paludan representerte sitt parti Stram Kurs.

Danmark går ikke under som nasjon hvis alle som tilhører «fredens religion», reiser hjem igjen etter neste fredagsbønn, sier Paludan innledningsvis, og siden går det slag i slag med kommentarer som nesten er utenkelige i det vanlige politiske ordskiftet i Norge.

Flyktningene skal hjem, og muslimene bør bo i sine egne land, sier Stram Kurs-lederen. Danskene har bare ett land, muslimene har 51. De andre politikernes reaksjon er vantro og perpleks.

Det er folketingsvalg i Danmark den 5. juni, og det kan slett ikke utelukkes at Stram Kurs blir representert.

Når dette skjer i samme land hvor politiet arresterer Jeppe Juhl og Steen Raaschou, innser man at den politiske polariseringen i Vest-Europa gir seg spektakulære uttrykk hos våre danske naboer.

Det hører med til fortellingen at videoen ble fjernet fra YouTube. Den aktuelle bloggen har da også offentliggjort dette opptaket på BitChute.

I den politiske kampen som pågår mellom globalister og suverenister, deltar teknologiselskapene, som i praksis eier det som nå er blitt en viktig del av den demokratiske infrastrukturen, på globalismens side.

Se video.Rasmus Paludan: “Either You Throw Out the Muslims, or They Take Over.”

Se også Mikael Jalving: Valgkampens største hemmelighed. Under Løkke er der kommet 56.000 flere muslimer til Danmark.

Uwe Max står til at komme i Folketinget

I Nordjyllands Storkreds vil mandatet gå til kredsens eneste kandidat, Uwe Max Jensen. Den provokerende billedkunstner blev i slutningen af marts offentliggjort som partiets første folketingskandidat ud over Rasmus Paludan. Altinget.

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AlFredsModerFerd Ed SaSteenpeerpedesteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
sussebassa
Guest
sussebassa

..stakkars oss nordmenn.. Ikke har vi Rasmus Paludan eller snaphanen.. snaphanen er den eneste bloggen som tillater at man skriver ifra hjertet..og får stå..så denne artkkelen med link til Rasmus Paludan hadde nok blitt slettet/ikke godtatt på document.no. Diskutere ofte på document.no. men der skal mine innlegg først granskes av de..så av og til får de stå, men oftest ikke..”Rustad” styrer det..trodde det var dicques, men fikk bekreftet det var de som selv modererte. Rasmus Paludan er ærligheten selv..rakt ifra hjertet..blink. Det er jo helt rett det han sier. Skrev før ..at Sverige hadde SD, hva har Danmark.. Nok flere… Read more »

River
Guest
River

Vi har også uriasposten. Jeg ville ønske at jeg kunne sige Jalving og Uhrskov, men man kan ikke kommentere og se alle kommentarer, enten er man shadowbanned eller nægtet adgang fordi man ikke lader sig buttfucke af facebook.

sussebassa
Guest
sussebassa

..akkurat, men kan ikke skrive sanning, då åker man ut..Jeg sist.. 1 mnd ifra FB..”buttfucke at facebook”. Min tolkning er at de ikke vil høre sanningen..de samarbeider jo med EU globalistene FN..fellesnever PK..då tyster man heller dom som berettar det. Alikevel bir vi flere som ser hvor det bærer hen med islamister i landet..o våger skriva om det..står på..det er vår styrke.

peerpede
Guest
peerpede

Har du Facebook?

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Eller “Europæernes Udskiftning. Paludan er en sandsigerske ligesom Victor Orban. Muslimer og Islam hører hverken hjemme i Danmark eller Europa. Nævn blot et muslimsk land, hvor der frihed, fred og fremgang?. Det findes ikke!! Det er alle fejlslagne stater, som befinder sig i den mørkeste middelalder. Islam er så satanisk, at selv veluddannede millionærsønner sprænger sig selv i luften på Sri Lanka, højtuddannede muslimske ingeniører flyver 2 fly ind i World Trade Center, Billhassan uddannet ingeniør fra DTU tager ned for at kæmpe for IS efter han har prøvet at slå Lars Hedegaard ihjel.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Eliten har med overlæg valgt at undertrykke enhver protest mod elitens sindssvage projekt om at civilisere islam. Projektets formål er antagelig at importere muslimer i hobetal, civilisere dem så vidt muligt med bestikkelsens gammelkendte metode, for dernæst ved de ‘civiliserede’ muslimers velvillige assistance, at overføre demokrati og pluralisme tilbage til de muslimske kernelande. Eliten havde nok ikke regnet med udsigten til at blive trampet ned i en moderne folkevandring af primitive folkeslag. Det havde romerne heller ikke, da de lukkede Hunnerne og Vandalerne ind i Romerriget i middelalderen, men nedtrampet blev romerne sgu’. Sic transit gloria mundi – takket være… Read more »