31
maj
Seneste opdatering: 31/5-19 kl. 1325
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi der er tv-fri, kan studere Paludan lidt nærmere her. En studievært får hænderne fulde. Måske forstår man godt, at de andre partiledere i Folketinget har den taktik, ikke at gå i debat med ham. Han er også den første, danske politiker i årtier, der afslører nogen viden om islam. Når man ikke er vant til tv, ser man at der er kommet børnetv over det hele: Også dette interview starter med en quizz.

Af Torben S. Hansen

“Den bedste måde at håndtere problemer på, er ikke at skaffe dem” *

For det første vil det være umuligt og uhensigtsmæssigt at deportere alle muslimer i Danmark til udlandet. Et sådant “projekt” vil kræve lokale udvisningskomitéer, som skal – men i dag umuligt kan – iværksætte grundige undersøgelser og afgøre om mindst en kvart million personer er profettroende jihadister eller noget helt andet.

Et eksempel på komplikationer, som stensikkert vil opstå: Blandt iranske, afghanske og kurdiske immigranter findes et antal ateister, yezidier, zerdoshti (Zarathrustra-religionen), kristne og bahai-troende. Disse mindretal er altid og overalt udsat for had og undertrykkelse fra islams magthavere – deriblandt lokale imamer i Vesten.

Dertil kommer Ahmadiyya-muslimer fra Indien og Pakistan. Der vil i givet fald blive tale om et enormt arbejde med at skelne mellem de mange trosretninger, og det er nutidens politikere og journalister ikke i stand til.

Juridisk er det oplagt at undergravende aktivitet, som strider mod dansk tradition og skader offentlig orden (jvf. Grundloven), kan og skal medføre udvisning for bestandigt. Der er ingen tvivl om, at fjendtlige og aggressive versioner af islam har stor indflydelse på især de yngre generationer af indvandrede muslimer, og det vil være nødvendigt at forbyde og fjerne personer, som politiet har pågrebet for forberedelse af og deltagelse i kriminel eller revolutionær og ritualmorderisk aktivitet – uanset om de pågældende har statsborgerskab, som i påkommende tilfælde vil være opnået på falske præmisser.

Det, der ville være relevant og funktionelt er at kopiere den bestemmelse, Singapores regering indførte for flere årtier siden. Denne praksis bygger på en særlov, der eksplicit kun vedrører muslimer. Denne minoritet udgør ca. 18 % af befolkningen, mens antallet af etniske kinesere (stort set med normer i Buddha-dharma) er på lidt over 42 %. Også hinduer og kristne lever i Singapore.

For det ikke-muslimske mindretal gælder den undtagelse, at det er forbudt for en ikke-muslimsk kvinde at gifte sig med en muslimsk mand. Begrundelsen er, at hun erfaringsmæssigt med stor sandsynlighed vil blive presset til at konvertere til islam. Praksis foregår i øvrigt på den måde, at enhver form for islamisk sammenkomst kontrolleres af politiet. Opfordring til ulovligheder og jihad er strengt forbudt og straffes med udvisning for bestandigt.

For det andet er det oplagt, at et meget stort antal danskere betragter EU som et gavnligt “fællesmarked”. Sådan var (og er) betegnelsen, og den er for så vidt rimelig, idet visse tiltag (standardisering) er oplagt til gavn for europæerne.

Problemet er, at danske politikere og journalister siden 1972 har undladt at orientere befolkningen om EU-kommissionen, der målbevidst følger erklæringen fra vedtagelsen af Rom-traktaten i 1957: nemlig at oprette en stadigt snævrere union.

Hvis kommissionens vanvittige islamofile globalister blev afskediget fra deres poster, kunne EU drosles ned til det niveau, hvor suveræne nationalstater samarbejder. Men hvis og hvis …. I dag er EU europæernes fjende.

* RICHARD SÖRMAN: BÄSTA SÄTTET ATT HANTERA PROBLEM ÄR ATT INTE SKAFFA DEM


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Anders BoSantorAlFredsModerPeter Zichausussebassa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Maren i Kjæret
Guest
Maren i Kjæret

Jeg så det meste af denne debat igår, og hun er ikke klog nok til at få opgaven at interviewe ham! Jeg grinte flere gange. Noget andet er, jeg har lige set, at nazi-universitetet (uha ?bliver jeg nu sagsøgt for fornærmende tale – til 300 mio dollars, eller noget?!) Harvard har tildelt Stormuftien af Tyskland en æresdoktorgrad for hendes måde at håndtere flygtninge. på!! Kort sagt: hun får en pris for at have importeret djævle, som i terrorangreb har massakreret over 1.200 europæere siden 2015, har voldtaget tusindvis af børn og unge (også gamle) kvinder og drenge, og myrdet løs!… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

Fantastisk afsløring af journalister, hun var virkelig på glatis, derfor de mange afbrydelser fra hendes side.

Filuren
Guest
Filuren

“…For det andet er det oplagt, at et meget stort antal danskere betragter EU som et gavnligt “fællesmarked”. Sådan var (og er) betegnelsen, og den er for så vidt rimelig, idet visse tiltag (standardisering) er oplagt til gavn for europæerne.”

Hell no! Standardiseringen er dødsfjende numero uno. Om jeg begriber hvorfor man fra Tokyo til Tønder finder sig i at få sit habitat harmoniseret.

De samme grimme glashuse,
mangfoldiggjorte marionetter,
der køber, æder, ser, tænker og skider
ens.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Rasmus Paludan bliver behandlet ligesom Trump bliver i USA. Han skal ned med nakken, koste hvad det vil. Skal vi ned og grave i hans skraldespand, gå tyve år tilbage eller kæmme hele hans familie og omgangskreds, jamen så gør vi da det. Det er jo “pressens” forbandede pligt – eller hva’..? Vi skal hygge skal vi. Om vi hedder Lars Lykke eller Enhedslisten, så skal vi i hvert fald ikke tale om virkelige problemer. Det splitter jo..??? Hvad fanden de egentligt har tænkt sig det hele skal ende med, må guderne vide. Personligt tror jeg ikke de tænker så… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Muslimerne skal ud af Danmark. Selvfølgelig ikke i morgen, men som en proces over flere hundrede år, hvor målet skal være klart. Ellers vil den uundgåelige krig gøre det klart. Den slags krige kender ikke til kompromiser. Alt eller intet. Vælger vi den politiske løsning, vil der være grænsetilfælde, uretfærdighed en masse og i det hele taget vil der fremkomme mange ulykkelige historier enhver, uden sadistiske tendenser, vil finde fortvivlende. Det er konsekvensen, når den, af Einstein definerede, uendelige, menneskelige dumhed har fået lov at rasere hele Europa til ukendelighed. Så vil det komme til at gøre ondt, meget ondt,… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

“Mord er forbudt.”

Kun en måned fik det her stakkels pigebarn lov at leve. Som Paludan siger har kvinder kun halv værdi, og nyfødte pigebørn slet ingen værdi.

https://www.bt.dk/krimi/politi-foraeldre-mishandlede-spaedbarn-til-doede-paa-hospital
Pigen blev født 4. marts. Ifølge politiets sigtelse skal volden være blevet begået over cirka to uger fra 18. marts til 2. april. Hun døde 25. april, skriver ekstrabladet.dk.

Margrethe
Guest
Margrethe

Ja den slags er ubærligt at tænke på, så det er man nødt til at lukke ned for. Men jo flere muslimer, jo flere bestialske sind, der er parat til den slags. Og så er vi tilbage ved Square one i debatten.

sussebassa
Guest
sussebassa

Når jeg ser dette intervjuet som jeg har sett tusenvis av lignende hvor Pkjournalister tenker: Folk flest er idioter og legger opp sine strategier etter det/sitt eget nivå..storskratter jeg.
Når skal de forstå at så er ikke tilfelle.
De som fremstår som idioter er ju dom sjelva.
Rasmus Paludan brillant som vanlig.

Santor
Guest
Santor

Jeg tror ikke at udvisningerne bliver så svære som Richard Sörman lægger op til. Det er muligt at det er anderledes i Sverige men i Danmark skal man starte i toppen, altså de åbenlyse tilfælde som dømte kriminelle, muslimaer der har boet i Danmark i 5 – 10 – 20 år uden nogensinde at have haft et arbejde + deres børn. Med tiden vil den “normale” Danske sindsstemning vende tilbage selv blandt muslimer som nu burde have forstået budskabet. Hvis det ikke forholder sig sådan er det bare at gøre kravene strammere. Hvis lovgivningen kommer i vejen så kan man,… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Var det FrP eller DF der for 20-25 år siden, foreslog at den kriminelle huhamedaner skulle udvises sammen med hele sin – hans? – familie?
Efter 10-20 af disse udvisninger, var patriarkerne begyndt at gennemprygle deres “små prinser”, til lovlydigheden indtraf, og Danmark af i dag havde været et andet!
OG hvorfor så det. Jow fordi:
Muhamedanerne i MENAP elsker døden.
Muhamedanerne i Danmark elsker offentlige ydelser.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hvad med denne lov?
Ingen udenlandsk muslim med forældreskab til mere end ét barn, kan opnå varigt ophold i Danmark.
Ved ansøgning om opholdstilladelse skal dokumentation for antal børn af ansøger fremvises.