3
jun
Seneste opdatering: 3/6-19 kl. 2047
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser her borgere og politikere, der intet ved om det klima, de snakker om hele tiden. De ved ikke, at vandstanden i Sverige er sunket de sidste hundrede √•r. I Stockholm med 30 cm, i Norrland med 75 cm. De ved ikke, at Sveriges udledning af Co2 er to promille af hele verdens, svarende til Kinas Co2- √łgning p√• en m√•ned. Og de bliver forn√¶rmede, n√•r de f√•r det at vide, hvilket er det sikreste tegn p√•, at vi har med en erstatningsreligion at g√łre.

Ulrik H√ły: Dumheden

Den st√łrste dumhed i folkestyrets historie

Masseindvandringen fra den muslimske verden er som bekendt den st√łrste dumhed i folkestyrets historie. En dumhed, der har sikret Danmark et storsl√•et proletariat af mellem√łstlige indvandrere, af storkriminelle bander, fanatiske syrienkrigere og et aggressivt korps af islamister, der optr√¶der som rene bes√¶ttere.

Den del af islam kommer som erobrere til Danmark. De bruger R√•dhuspladsen i K√łbenhavn som bedet√¶ppe, s√• det er en fest at v√¶re islamist i Danmark og f√łre sig frem p√• narcissistisk vis.

Det kr√¶ver faktisk stor selvbeherskelse som menig dansker at v√¶re vidne til det, men for det store flertal af muslimer m√• det v√¶re ganske inspirerende. Se, hvad vi kan tillade os, uden at der sker noget! Var det i Cairo eller Damaskus, ville vi blive arresteret, massakreret, tortureret p√• blodigste vis. Men ikke i K√łbenhavn. Her er der nemlig tolerance og Grundlov og frit slag til misbrug af begge dele.

Det bliver sp√¶ndende at se, om bedet√¶ppet vokser med √•rene, og lad det s√• v√¶re sagt, at ordentlige danskere betragter det med foragt og afsky. Afm√¶gtig foragt og afsky. Alt imens erobrerne griner og boltrer sig i det grundlovssikrede misbrug. For Danmark er tolerant. Dum og tolerant, s√• det er en spas at v√¶re islamist i Danmark og en liges√• behagelig snyltersp√łg at lade sig fors√łrge af danske skatteydere, og s√• i√łvrigt inhalere tilv√¶relsen gennem arabiske TV-kanaler.

Her taler man ikke ret meget dansk, slet ikke med jysk accent, og sådan kan man holde Danmark på afstand, fastholde såkaldt hjemlig kultur og tale dansk som en brækket arm.

Var der så bare 3.000 muslimer i Danmark, hvad der som bekendt ikke er. Der er 300.000, og det er 297.000 for mange. I modsætning til dem står de flygtende ungarere fra 1956. Der kom tusind til Danmark, efter at det sovjetiske forbryderregime slog opstanden ned, og de ungarske flygtninge har været en pryd for nationen.

Ligesom de knap 2.000 polske j√łder, der blev gjort til syndebukke af det forbryderiske polske regime efter israelernes vidunderlige sejr i 67-krigen. Ogs√• disse flygtninge blev en pryd for Danmark, adskillige blev vores venner og estimerede forfattere, der skrev bedre dansk end vi andre.

Tusind ungarere, to tusind polske j√łder, det er overkommeligt, det kan et lille land absorbere, men da ikke tre hundrede tusind muslimer fra Middelalderen. Det er ikke bare uoverkommeligt, det er dumt og uoverkommeligt – og hovedl√łst og hensynsl√łst – overfor nutidens danskere og eftertidens danskere, de kommende generationer. I den forstand er det danske folkestyre dum som en d√łr og i tilgift en fatalistisk slyngel, der bl√¶ser alle hensyn et stykke.

P√• den baggrund kunne man tro, at udl√¶ndingepolitik blev valgets hovedemne, hvad det som bekendt ikke er. Tv√¶rtimod. Det d√łlges, ignoreres, fortr√¶nges, skubbes til side, alt imens kriminaliteten florerer og d√•rlig opf√łrsel er en selvf√łlge blandt indvandrere og deres efterkommere.

Terrorister? De bor som bekendt i cykelafstand fra synagoger og krudtt√łnder, s√• det bliver sp√¶ndende at se, hvad de har at byde p√• op til valget. Hvad der selvf√łlgelig ogs√• g√¶lder Danmarks farligste terrorist, Basil Hassan – manden, der s√łgte at myrde Lars Hedegaard – og som angiveligt har mange venner i Gazastriben, alts√• N√łrrebrogade & omegn

Hvad det velsignelsesrige segment af syrienkrigere ang√•r, kan man jo sp√łrge socialr√•dgivere, integrationseksperter og folk i diverse A-kasser om, og gider man ikke det, kan man ringe til Hans J√łrgen Bonnichsen. Han plejer at v√¶re godt underrettet.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 18

5 1 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Der er 1.2 mio perkere i Danmark, cirka

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  steen

…og dansk politi!

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Det kan du sige, du kan ogs√• betragte det s√•ledes: Du kender nogenlunde den danske kvindes fertilitet gennem hundrede√•rige statistikker, du kender befolkningens st√łrrelse og sammens√¶tning 1965, du kender dermed det danske folketal dd, bortset fra ind- og udvandring, Den eneste indvandring, som gerne vil blive i Danmark og √łdel√¶gge Danmark er den indvandring, som kommer fra lortelande, dvs perkerlande og det er de 1.2 mio, som Danmarks befolkning er for√łget med brutto. Til den totale indvandring/efterkommere af indvandrere skal ogs√• tilf√łjes faldet i det danske folketal siden de 4.6 mio jeg regner med i denne tekst (det er altsammen… Read more »

Jens S√łrensen
Jens S√łrensen
2 years ago

Tror desv√¶rre ikke engang det dobbelte antal er nok. Danmark risikerer at ende som et islamisk skodland indenfor n generations tid. Der er nok omkring en million af dem allerede, og som bekendt yngler de ret kraftigt…

Arne
Arne
2 years ago

Tallet 300.000 er vildt underdrevet. Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik. Men sp√łrgsm√•let er, om det tal er d√¶kkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik t√¶ller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF. St√•r det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere ogs√• t√¶lles med. G√łr man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ‚ÄĚmigrations-baggrund‚ÄĚ. Det viser en s√¶rk√łrsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udl√¶ndinge- og integrationsministeriet, p√• foresp√łrgsel fra Dansk… Read more »

Bitten-K Nielsen
Bitten-K Nielsen
2 years ago

En tagsten i hovedet? Ærlig talt så ville jeg ikke have begrædt det uheld. Så langt er det såmænd kommet.

Lemur
Lemur
2 years ago

Tagstenen. Det var et tegn fra oven. En alvorlig advarsel midt i en snak om udlændinge.
Vorherre i Danmark er langmodig, men f√łr eller siden f√•r han nok.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Lemur

Sjovt, at du siger det, for jeg sagde til et familiemedlem tidligere i dag, at den sten m√•ske var et tegn fra Gud, fordi L√łkke har forr√•dt Dansken og for√¶ret landet v√¶k til ‚ÄėTyrken‚Äô qua Marrakech aftalen. Hvis vi f√•r en r√łd regering, s√• har vi nok borgerkrig inden 5 √•r. Med Venstre ved roret vil undergangen blot blive forhalet lidt l√¶ngere. Islam skal ud af Danmark, men de √¶gte flygtninge, de kristne, dem skal vi lade blive. (Muhammedanerne er ikke flygtninge, men voldelige og onde okkupanter!) Det er jeg glad for, at Pernille vermund ogs√• mener. I kan selv… Read more »

Casper
Casper
2 years ago
Reply to  Lemur

Eller et tegn fra en utilfreds, rundbarberet medarbejder på nationalmuseet.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Tusind tak, Irak!! De g√łr det eneste rigtige og henretter isis-dj√¶vle!! https://www.friatider.se/irak-b-rjar-avr-tta-terrorister-fr-n-europa Skandinaviske politikere er s√•m√¶nd hjerned√łde nok til at ville redde dem og lade dem komme tilbage.

Bjarne
Bjarne
2 years ago

“… og gider man ikke det, kan man ringe til Hans J√łrgen Bonnichsen. Han plejer at v√¶re godt underrettet.”

Du er meget morsom Steen.

Hvordan kan man v√¶re ekspert n√•r man gang p√• gang har l√łjet? Og hvor meget magt har politikerne egentligt over PET? Jeg er ihvertfald ikke tryg n√•r de har haft s√•dan en idiot ansat.

Casper
Casper
2 years ago

N√•r vandstanden er sunket i Nordsverige, s√• er det udelukkende fordi landet h√¶ver sig. Landh√¶vningen er et f√¶nomen i Nordskandinavien, som skyldes at landet stadig l√łfter sig efter at v√¶re tynget ned under istiden.

Det er ikke et argument mod klimaforandringer.

Landh√¶vningen l√łfter ogs√• den nordlige del af Danmark, men ikke ret mange mm √•rligt. I Nordsverige og Nordfinland er det op til 1 cm √•rligt, alts√• 1 meter p√• 100 √•r.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Den uts√§ndning m√•ste v√§l vara “FAKE NEWS”, eller? √Ąr det sv√•rt att indoktrinera en demonstrant?
En fråga som är mycket relevant med hänsyn till att SR/SVT har fler än 5.900 skattefinansierade anställda.

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

Der vil v√¶re 1.000.000 ikke-vestlige i Danmark om syv √•r – mange flere, hvis der kommer en ny indvandringsb√łlge. St√łrstedelen af dem vil v√¶re fra MENA-landene. Det er de bedste tal, der f√•s for tiden. Og det er korrekt, at vi er groft underinformeret. Man skal nemlig ogs√• forst√•, at “andele af befolkningen”, som er de tal, vi f√•r af politikerne, ikke er relevante. Det er andelene af de fertile og f√łrfertile √•rgange, vi beh√łver oplysning om. S√• det f√•r vi ikke. Men vi har dog mulighed for at pr√łve at regne dem ud selv, endsk√łnt mange af tallene er… Read more »

steen spore
steen spore
2 years ago

N√•r muslimer bruger den danske grundlovs bestemmelse om at der er religionsfrihed i Danmark som retf√¶rdigg√łrelse af deres virksomhed m√• man sp√łrge hvorfor religionsfrihed i Danmark ikke ogs√• g√¶lder for tilh√¶ngere af kristendom og j√łdedom, som kun tolereres mod betaling i muslimske lande eller ret til i egne samfund og familier frit at have en anden evtl. ingen religi√łs tilknytning og oven i k√łbet medf√łrer d√łdsstraf iflg. koranen

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
2 years ago

“erstatningsreligion”
Et godt udtryk ūüėČ

MagnusH
MagnusH
2 years ago

Beträffande Sveriges utsläpp av CO2 så är väl att märka att av alla utsläpp står naturen för 97 %. Människans utsläpp är alltså 3 %. Sverige släpper alltså ut 2 promille av 3 procent av alla CO2-utsläpp.

knud den store
knud den store
2 years ago

Steen 2 links eu-infothek og sofrepradio dot , s√łg og find

knud den store
knud den store
2 years ago

Steen et par links , som veteran ….det er h√•rdt .n√¶ste post
https://sofrepradio.com/
http://www.2normal.com/redirect.php?id=eu-infothek.com

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Sker der l√łjer i Tyskland. En CDU politiker er lige blevet – hvad umiddelbart ligner – likvideret. I 2015 sagde han: “Wer diese Werte nicht vertritt, kann dieses Land jederzeit verlassen, wenn er nicht einverstanden ist. Das ist die Freiheit eines jeden Deutschen.‚Äú
https://de.wikipedia.org/wiki/Walter_L√ľbcke
Vi må afvente.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

The U.S. Declaration of Independence states that “when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them (the people) under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government”. Apropos: Alle danske regeringers hensigter synes at v√¶re en fortsat uendelig import af danskfjendtlige befolkningsgrupper – grupper hvis endem√•l offentligt er tilkendegivet at v√¶re absolut despoti med et religi√łst grundlag. Regeringerne har dermed de facto accepteret det n√¶vnte endem√•l. Hvis Danmark havde inkorporeret ovenst√•ende fra Den Amerikanske Uafh√¶ngigshedserkl√¶ring i grundloven, havde det danske folk v√¶ret berettiget… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Danmark beh√łver ikke at have inkorporeret noget som helst i grundloven for at smide en forr√¶derisk regering ud og stoppe en fjendtlig invasion, det er faktisk en pligt for vort forsvar i henhold til Den kongelige forholdsordre!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hvordan kan Dansk milit√¶r have en ‘kongelig’ forholdsordre i et demokrati? Hvordan lyder den, bogstaveligt?

J√łrn Boye
J√łrn Boye
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Du har åbenbart aldrig været soldat,- men forholdsordren lyder , hvis jeg husker ret, at ved overfald på dansk territorium, skal man straks optage kampen, uden at vente på ordre, og uanset styrkeforholdet. Man skal ikke standse kampen, uden at være sikker på at ordren kommer fra kompetente personer i frihed.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  J√łrn Boye

G√¶lder det ogs√• hvis ‘overfaldet’ iv√¶rks√¶ttes af en forr√¶derisk dansk regering p√• islamistiske magthaveres ordre, rettet mod danskere?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  J√łrn Boye

note 24 https://www.krigsvidenskab.dk/grundlaget-for-militaer-magtanvendelse-ifoelge-dansk-statsforfatningsret
Ved kongelig anordning af 6 marts 1952 om forholdsordre for det militære forsvar
ved et angreb på landet og under krig, ændret ved kongelig anordning af 26.april
1961. F√łrste afsnit:: ‚ÄĚ/ tilf√¶lde af angreb p√• dansk territorium eller dansk milit√¶r
enhed uden for dansk territorium skal de angrebne styrker ufort√łvet optage
kampen, uden at ordre afventes eller s√łges indhentet, selv om krigserkl√¶ring eller
krigstilstand ikke er de pågældende chefer bekendt

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Det totale danske territorium har v√¶ret under islamisk angreb i √•revis. Som minimum b√łr milit√¶ret overtage bevogtningen af de danske gr√¶nser og territorialfarvande, s√•ledes at den islamiske invasion kan afvises der – og ikke p√• R√•dhuspladsen samt Christiansborg slotsplads.
S√•’ det lissom lidt for sent, ikk’?

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Politikerne g√•r s√•dan set ikke ind for multikulti, som man ogs√• kan se af “stramningerne”. Grunden til, at de ikke vil l√łse problemet ved roden er derfor ikke, at de synes et multikulturelt Danmark er lykken. De dr√łmmer bare om noget helt andet, som de mener er Danmarks eneste realistiske fremtid: Det Europ√¶iske Projekt. Som det ses, bondefanges vi, afstemning for afstemning, ind i en europ√¶isk regnbuerepublik, uden at det virkelige m√•l dr√łftes med os. Vi kan se, at EUROen ikke er til vores fordel, men vi ville alligevel f√• den i morgen, hvis politikerne kunne tvinge den igennem. EU… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

Hahaha! Den var sjov! Det er nok ikke kun den sv√¶re balancegang ml fedten for Mullah Merkel og l√łgnehistorier serveret for danskerne, men man kan ogs√• se, at han de sidste 3-4 √•r har f√•et godt m fadbamser og h√łjt belagt sm√łrrebr√łd.