4
jun
Seneste opdatering: 4/6-19 kl. 1719
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har v√¶ret igennem tysk, fransk og engelsk MSM, men ingen har denne demonstration, der dog er s√• stor, at den er sv√¶r at overse. Vi overfodres til geng√¶ld med anti-Trump-demonstrationerne og Londons muslimske borgmester, der bel√¶rer Trump k√łnnenes ligestilling. Die Welt mener endda, at den engelske dronning heller ikke kan lide ham. I overmorgen skal han til Normandiet og formentlig tale p√• Pointe du Hoc som andre store amerikanske forg√¶ngere. Her Reagan p√• 40 √•rs dagen i 1984. Jeg var der selv p√• 50 √•rs dagen, da der endnu levede mange veteraner, der var rejst den lange vej.

Svensk ‘multikultur’: En grandios fiasko

En milestolpe passeres. For f√łrste gang beg√•s der nu nu flere forbrydelser i Sverige – regnet i absolutte tal – af personer med udenlandske baggrund, end af personer med svensk oprindelse. Men svenske politikere kl√łr p√• med uformindsket styrke – som Adolf Hitler, – l√¶nge efter at generalerne var klar over, at krigen var tabt. De synes at tro, at slaget endnu kan vindes, men de opn√•r kun at g√łre nederlaget s√• meget desto mere fuldst√¶ndigt. Hitler tabte en krig, han kunne have vundet, fordi han var mere ideolog end general. Svenske politikere vil tabe af samme grund.

Stiftelsen Det Goda Samhället har uppdaterat Brottsförebyggande rådets (Brå) rapporter från 1996 och 2005 om invandrares brottslighet.

Rapportens författare Patrik Engellau menar att flera intressanta slutsatser kan dras av materialet i studien. Tre av de viktigaste är följande:

F√∂r f√∂rsta g√•ngen beg√•s numera fler brott ‚Äď r√§knat i absoluta tal ‚Äď av personer med utl√§ndsk bakgrund √§n av personer med svenskt ursprung.

Den mest brottsbelastade befolkningsm√§ssiga undergruppen √§r in¬≠rikes f√∂dda av tv√• utrikes f√∂dda f√∂r√§ldrar. Denna grupps belastning ligger h√∂gre √§n de utlandsf√∂ddas och √∂kar √∂ver tid. NY RAPPORT: INVANDRING OCH BROTTSLIGHET ‚Äď ETT TRETTIO√ÖRSPERSPEKTIV

Rapport: Invandring och brottslighet ‚Äď ett trettio√•rsperspektiv, 42 sider. Der er kommet kriminalitet, ingen havde dr√łmt om for 40 √•r siden – som Ton√•rspojke v√•ldtagen av tre maskerade m√§n.

Man kan også se denne dokumentar fra april 2019, der omend ufrivilligt giver et portræt af situationens alvor. Det er globalist-liberalistiske CBS.  Bla. Chang Frick medvirker.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Se p√• Sverige og husk derfor Stram Kurs i morgen. Til jer der anser Paludan vor at v√¶re “for rabiat”, s√• overvej om noget p√• denne jord kan v√¶re mere rabiat end at √łdel√¶gge sit eget land og langsomt men sikkert myrde sit eget folk. At tro at mere af det samme, l√łser problemet – ja hvad var det lige Einstein sagde om det? Jeg var ellers ganske sikker p√•, det skulle v√¶re NB, men pludselig dukkede et bedre alternativ op. I forhold til NB matcher jeg ikke deres sociale profil, om mere til de rige og mindre til de,… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  steen

Vi har endnu mere grund til at frygte de samfundsinstitutioner (alle i fuldstændig vater med hinanden om endemål og hvad der er godt og ondt), der administrerer vælgernes fingeraftrykkede stemmesedler.

Hvis der er √©n god ting evighedspalaveren om den s√•kaldte russiske indblanding i det amerikanske valg har l√¶rt os, s√• er det, at n√•r Systemet peger fingre mod √łst, peger mindst dobbelt s√• mange tilbage mod vest.

Valgsvindlen foregår hist og pist og alle vegne. Naturligvis også her.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Margrethe

Vanlig det, beskrive budbringeren som rabiat og ikke politikerne som har skapt/ansvarlig for den rabiate situasjonen slipper altfor lett unna.
S√• debatten i g√•r, og den var avskyelig..noe av det mest venstervridde jeg gar sett p√• tv..og med bare invitert venstersl√łdder i salen som storklappet ble det hele en tragisk farse..direkte kvalmende.
Paludan fikk knapt komme til.
Nei dette var ille Danmark.
Stram Kurs er det eneste partiet som kan redde Danmark n√•..ellers tror jeg l√łpet er kj√łrt for dere ogs√•.
4 år med Mette..skrekk og gru ..svaret vet vi desverre redan.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Margrethe

Helt enig. En fejlslagen √łkonomisk politik kan der rettes op p√•, en fejlslagen indvandringspolitik er noget sv√¶rere at reparere. I dagens √•rhundrede, m√• vi alle v√¶re enkelsagsv√¶lgere. Personligt har jeg det fint med NB’s √łkonomiske politik og ville ikke t√łve et sekund med at stemme p√• dem, hvis det ikke lige var fordi at jeg ikke tror dem over en d√łrt√¶rskel. De laver med statsgaranti en Tulle og s√¶lger ud til globalisterne, n√•r de har f√•et indflydelse nok til, at de er v√¶rd at k√łbe. Paludan beh√łver man ikke tro p√•, det handler bare om at give alle folketingsforr√¶derne og… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  steen

Yes, og dertil en generel √łget tendens til partishopping. Har man f√łrst skiftet parti een gang, g√•r det lettere n√¶ste gang. Det er lidt som n√•r Trump praler med at han kunne myrde en mand p√• Times Square, og folk ville stadig stemme p√• ham. Det handler ikke om Paludan, det handler om gammelpartierne, og jo mere mudder, tr√¶sko og d√łde krager Paludan disker op med, desto bedre, for jo st√łrre er den finger du giver dem ved at stemme p√• ham. Vil du vove pelsen med et bud for Stram Kurs? Jeg har – nok noget optimistisk – lovet… Read more »

Lemur
Lemur
2 years ago
Reply to  steen

Jeg tog i g√•r et par valgtester. DR sagde, jeg skulle stemme p√• Stram Kurs, s√• det g√łr jeg. Alt hvad de siger er jo sandt. Jeg var 67% enig med SK. P√• TV2 var jeg 85% enig med Pernille Pedersen fra SK.
DR kunne ogs√• oplyse, at 18% var enige med mig. Ang√•ende min v√¶lgerprofil fik jeg at vide, at jeg var en mand, 56 √•r eller derover, fra Sj√¶lland, og at min foretrukne s√łndagsaktivitet var at se TV og mine l√¶sevaner var ugeblade. Her gik de galt i byen, men det viser deres fordomme.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

OT
Er jeg den eneste, der har bem√¶rket en markant stigning i antallet af kommunister i JP’s kommentarfelter, her op til valget?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Det är mycket modigt av Patrik Engellau. Patrik kan politiker och media mobba till döds men
en politiker som missbrukar väljarnas mandat blir snarare befordrade och i sämsta fall får de en rejäl fallskärm.
Reinfeldt är väl ett praktexempel? 22.000.000:kr i årsintäkt?
Därför är Danmark förnuftiga med sina personval.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Jeg synes, at man skal holde sig helt fra at komme med NAZI-beskyldninger Рogså mod svenske politikkere -, for der er næppe en begivenhed, som er fortalt med så mange slagord, dogmer og floskler som 2. verdenskrig. Man kortslutter bare al fornuft.
Jeg kalder dem alt muligt andet – k√łbte og betalte marionetter, karakterl√łse globalistiske funktion√¶rer, feje gestalter, landsforr√¶dere, spidsborgere med trang til at v√¶re fin med de fine, p√¶n med de store kanoner, menige medlemmer i milliard√¶rklubben, osv.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Brandmand

Vanskelig det i Sverige hvor statsminister L√łfven ifra riksdagens talerstol kaller SD for et nazzeparti..og det skjer ofte.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Brandmand

Tv√¶rt imod. Vi skal smide om os med nazi-beskyldninger til h√łjre og venstre, indtil ingen l√¶ngere tager anklagen alvorligt.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Med tanke p√• sossernas n√¶re samarbeide med nazzene f√łr..under og etter WW2 er det kanskje ikke s√• merkelig.
De tok jo etter/delte sine “kunnskaper”..beundret hverandres galskap.
L√łfven i dag etter det ene nederlaget etter det andre..men fortsetter i samme fotspor.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  sussebassa

..finnes å lese i WW2 historien..defacto..og SD`s film om mere spesifik svenske detaljer.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Medens vi venter på exit-polls РIQ test for islamofober:
“Ukendte Danske Spillem√¶nd Lader En Trio Italienere Spille Lette Amerikanske Melodier”