4
jun
Seneste opdatering: 4/6-19 kl. 1719
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har været igennem tysk, fransk og engelsk MSM, men ingen har denne demonstration, der dog er så stor, at den er svær at overse. Vi overfodres til gengæld med anti-Trump-demonstrationerne og Londons muslimske borgmester, der belærer Trump kønnenes ligestilling. Die Welt mener endda, at den engelske dronning heller ikke kan lide ham. I overmorgen skal han til Normandiet og formentlig tale på Pointe du Hoc som andre store amerikanske forgængere. Her Reagan på 40 års dagen i 1984. Jeg var der selv på 50 års dagen, da der endnu levede mange veteraner, der var rejst den lange vej.

Svensk ‘multikultur’: En grandios fiasko

En milestolpe passeres. For første gang begås der nu nu flere forbrydelser i Sverige – regnet i absolutte tal – af personer med udenlandske baggrund, end af personer med svensk oprindelse. Men svenske politikere klør på med uformindsket styrke – som Adolf Hitler, – længe efter at generalerne var klar over, at krigen var tabt. De synes at tro, at slaget endnu kan vindes, men de opnår kun at gøre nederlaget så meget desto mere fuldstændigt. Hitler tabte en krig, han kunne have vundet, fordi han var mere ideolog end general. Svenske politikere vil tabe af samme grund.

Stiftelsen Det Goda Samhället har uppdaterat Brottsförebyggande rådets (Brå) rapporter från 1996 och 2005 om invandrares brottslighet.

Rapportens författare Patrik Engellau menar att flera intressanta slutsatser kan dras av materialet i studien. Tre av de viktigaste är följande:

För första gången begås numera fler brott – räknat i absoluta tal – av personer med utländsk bakgrund än av personer med svenskt ursprung.

Den mest brottsbelastade befolkningsmässiga undergruppen är in­rikes födda av två utrikes födda föräldrar. Denna grupps belastning ligger högre än de utlandsföddas och ökar över tid. NY RAPPORT: INVANDRING OCH BROTTSLIGHET – ETT TRETTIOÅRSPERSPEKTIV

Rapport: Invandring och brottslighet – ett trettioårsperspektiv, 42 sider. Der er kommet kriminalitet, ingen havde drømt om for 40 år siden – som Tonårspojke våldtagen av tre maskerade män.

Man kan også se denne dokumentar fra april 2019, der omend ufrivilligt giver et portræt af situationens alvor. Det er globalist-liberalistiske CBS.  Bla. Chang Frick medvirker.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AlFredsModerLemurFilurenFelix KrullSamuel af Ugglas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Se på Sverige og husk derfor Stram Kurs i morgen. Til jer der anser Paludan vor at være “for rabiat”, så overvej om noget på denne jord kan være mere rabiat end at ødelægge sit eget land og langsomt men sikkert myrde sit eget folk. At tro at mere af det samme, løser problemet – ja hvad var det lige Einstein sagde om det? Jeg var ellers ganske sikker på, det skulle være NB, men pludselig dukkede et bedre alternativ op. I forhold til NB matcher jeg ikke deres sociale profil, om mere til de rige og mindre til de,… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Vanlig det, beskrive budbringeren som rabiat og ikke politikerne som har skapt/ansvarlig for den rabiate situasjonen slipper altfor lett unna.
Så debatten i går, og den var avskyelig..noe av det mest venstervridde jeg gar sett på tv..og med bare invitert vensterslødder i salen som storklappet ble det hele en tragisk farse..direkte kvalmende.
Paludan fikk knapt komme til.
Nei dette var ille Danmark.
Stram Kurs er det eneste partiet som kan redde Danmark nå..ellers tror jeg løpet er kjørt for dere også.
4 år med Mette..skrekk og gru ..svaret vet vi desverre redan.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Helt enig. En fejlslagen økonomisk politik kan der rettes op på, en fejlslagen indvandringspolitik er noget sværere at reparere. I dagens århundrede, må vi alle være enkelsagsvælgere. Personligt har jeg det fint med NB’s økonomiske politik og ville ikke tøve et sekund med at stemme på dem, hvis det ikke lige var fordi at jeg ikke tror dem over en dørtærskel. De laver med statsgaranti en Tulle og sælger ud til globalisterne, når de har fået indflydelse nok til, at de er værd at købe. Paludan behøver man ikke tro på, det handler bare om at give alle folketingsforræderne og… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

OT
Er jeg den eneste, der har bemærket en markant stigning i antallet af kommunister i JP’s kommentarfelter, her op til valget?

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Det är mycket modigt av Patrik Engellau. Patrik kan politiker och media mobba till döds men
en politiker som missbrukar väljarnas mandat blir snarare befordrade och i sämsta fall får de en rejäl fallskärm.
Reinfeldt är väl ett praktexempel? 22.000.000:kr i årsintäkt?
Därför är Danmark förnuftiga med sina personval.

Brandmand
Guest
Brandmand

Jeg synes, at man skal holde sig helt fra at komme med NAZI-beskyldninger – også mod svenske politikkere -, for der er næppe en begivenhed, som er fortalt med så mange slagord, dogmer og floskler som 2. verdenskrig. Man kortslutter bare al fornuft.
Jeg kalder dem alt muligt andet – købte og betalte marionetter, karakterløse globalistiske funktionærer, feje gestalter, landsforrædere, spidsborgere med trang til at være fin med de fine, pæn med de store kanoner, menige medlemmer i milliardærklubben, osv.

sussebassa
Guest
sussebassa

Vanskelig det i Sverige hvor statsminister Løfven ifra riksdagens talerstol kaller SD for et nazzeparti..og det skjer ofte.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Tvært imod. Vi skal smide om os med nazi-beskyldninger til højre og venstre, indtil ingen længere tager anklagen alvorligt.

sussebassa
Guest
sussebassa

Med tanke på sossernas nære samarbeide med nazzene før..under og etter WW2 er det kanskje ikke så merkelig.
De tok jo etter/delte sine “kunnskaper”..beundret hverandres galskap.
Løfven i dag etter det ene nederlaget etter det andre..men fortsetter i samme fotspor.

sussebassa
Guest
sussebassa

..finnes å lese i WW2 historien..defacto..og SD`s film om mere spesifik svenske detaljer.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Medens vi venter på exit-polls – IQ test for islamofober:
“Ukendte Danske Spillemænd Lader En Trio Italienere Spille Lette Amerikanske Melodier”