5
jun
Seneste opdatering: 5/6-19 kl. 1157
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allahu Akhbar Christiansborg

Muslimske mænd demonstrerer deres underkastelse for Allah  foran Christiansborg, 2008. © Snaphanen.dk. og: Stem dansk! (Nye Borgerlige, Stram Kurs… Dansk Folkeparti)

Dyrehavsbakken: “Her er stort set ikke én dansker”

Er i Nordsjælland Dyrehaven. Der er min 90% udlændinge. Hvordan mon det ser ud, her i Nordsjælland om 10 år Det er HELT vildt. For 5 år siden var det 50/50.

Dyrehavsbakken (i daglig tale Bakken) er verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Den ligger i Dyrehaven ved Klampenborg ca. 10 km nord for København. Facebookvideo.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
SkovtavsenAlFredsModerMichaelMaren i Kjæret Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Så er det snart slut med Bakkens speciale, og min livret, Stegt flæsk med persillesovs. Det er en væsentlig årsag til, vi er på Bakken en gang året. Men det får også snart ende kan jeg se…

Hold kæft, hvor fortjener det menneskelige affald på Christiansborg at blive stillet op på en række for at blive skudt fra en ende af….

Maren i Kjæret
Guest
Maren i Kjæret

Når jeg ser billedet af de pædoer og homoer, der ligger og lufter anus, så får jeg lyst til at sparke dem til månen. Det er jo en månesten, de tilbeder, så det ville være passende. Alle burde forøvrigt kunne regne ud, at når man for over 20 år siden sagde, at der var ca 300.000 indvandrere med muslimsk baggrund i dk, og når der på blot eet år under Thorning kom 75.000 ‘fluktninge’ ind, og det væltede ind de andre år, både under hende og nu under Løkke, så er tallet så enormt højt, at de ikke vil fortælle… Read more »

Michael
Guest
Michael

Har en kvindelig bekendt der altid har fejret sin fødselsdag på Bakken lige siden hun var barn og andre af familiens højtideligheden.
Men det er slut nu, hun siger hun kan ikke gå i fred på bakken, hun tør slet ikke gå alene, hun er i 30’erne er er nydelig set med mandeøjne og selv i selskab med en mand bliver hun chikaneret.

sussebassa
Guest
sussebassa

Derfor er det vel ingen tvil om hva du skulle stemme..
Retten for kvinner å gå ut uten å være redd for å bli antastet..med eller uten følge.
Samme problem i Sverige o Norge..hele Europa.
Er man så dum å gå alene er man garantert å bi voldtatt, mord rån..selv på lyse dagen.
Brå i Sverige sier nå at 53% blir begått av innvandrare..dom juger..
Saninngen ligger nok nærmere det doble..Brå..brotts statlig statisikk..PK.

sussebassa
Guest
sussebassa

Kommer ihåg 1. gongen jag skulle tala til en stor forsamling…nervøst. Min tutor sa då..” prova se dom som nakna.
Har jag gjort sedan, men dette synet med alla bare røver ble lite for mycket..I alla hensende.
Ønsker Stram Kurs Rasmus Paludan ..Et Brakval til danska folkets allra besta.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Når de spenderer de danske skatteyderes surt erhvervede skattekroner på Bakken, bliver de ikke radikaliseret og angriber danskerne. Derfor har politikerne hældt masser af guld ud over de nassende horder, som naturligvis heller ikke har andet at lave end at æde og drikke på andres regning. De gider jo ikke tage hjem og genopbygge deres taberlande, når nu de kristne dummernikker er så bange for koranens bud (vers 5:33) – “Indeed, the penalty for those who wage war against Allah and His Messenger and strive upon earth to cause corruption is none but that they be killed or crucified or… Read more »

Maren i Kjæret
Guest
Maren i Kjæret
tavsen
Guest
tavsen

Indfør entre, eneste redning for Bakken.

Ellers går det på samme måde som Daells Varehus, der var flertallet muslimer, så købedygtige danskere stoppede med at komme der.

Skov
Guest
Skov

Ja, og jeg var der den 4. juni til en Queen coverband koncert på friluftsscenen. På vejen ind til Bakken fra Dyrehaven var der udlændinge, læs muslimer, alle vegne.