5
jun
Seneste opdatering: 5/6-19 kl. 1157
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allahu Akhbar Christiansborg

Muslimske mĂŠnd demonstrerer deres underkastelse for Allah  foran Christiansborg, 2008. © Snaphanen.dk. og: Stem dansk! (Nye Borgerlige, Stram Kurs
 Dansk Folkeparti)

Dyrehavsbakken: “Her er stort set ikke Ă©n dansker”

Er i NordsjĂŠlland Dyrehaven. Der er min 90% udlĂŠndinge. Hvordan mon det ser ud, her i NordsjĂŠlland om 10 Ă„r Det er HELT vildt. For 5 Ă„r siden var det 50/50.

Dyrehavsbakken (i daglig tale Bakken) er verdens ĂŠldste eksisterende forlystelsespark. Den ligger i Dyrehaven ved Klampenborg ca. 10 km nord for KĂžbenhavn. Facebookvideo.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

SĂ„ er det snart slut med Bakkens speciale, og min livret, Stegt flĂŠsk med persillesovs. Det er en vĂŠsentlig Ă„rsag til, vi er pĂ„ Bakken en gang Ă„ret. Men det fĂ„r ogsĂ„ snart ende kan jeg se…

Hold kĂŠft, hvor fortjener det menneskelige affald pĂ„ Christiansborg at blive stillet op pĂ„ en rĂŠkke for at blive skudt fra en ende af….

Maren i KjĂŠret
Maren i KjĂŠret
4 years ago

NĂ„r jeg ser billedet af de pĂŠdoer og homoer, der ligger og lufter anus, sĂ„ fĂ„r jeg lyst til at sparke dem til mĂ„nen. Det er jo en mĂ„nesten, de tilbeder, sĂ„ det ville vĂŠre passende. Alle burde forĂžvrigt kunne regne ud, at nĂ„r man for over 20 Ă„r siden sagde, at der var ca 300.000 indvandrere med muslimsk baggrund i dk, og nĂ„r der pĂ„ blot eet Ă„r under Thorning kom 75.000 ‘fluktninge’ ind, og det vĂŠltede ind de andre Ă„r, bĂ„de under hende og nu under LĂžkke, sĂ„ er tallet sĂ„ enormt hĂžjt, at de ikke vil fortĂŠlle… Read more »

Michael
Michael
4 years ago

Har en kvindelig bekendt der altid har fejret sin fÞdselsdag pÄ Bakken lige siden hun var barn og andre af familiens hÞjtideligheden.
Men det er slut nu, hun siger hun kan ikke gĂ„ i fred pĂ„ bakken, hun tĂžr slet ikke gĂ„ alene, hun er i 30’erne er er nydelig set med mandeĂžjne og selv i selskab med en mand bliver hun chikaneret.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Michael

Derfor er det vel ingen tvil om hva du skulle stemme..
Retten for kvinner Ä gÄ ut uten Ä vÊre redd for Ä bli antastet..med eller uten fÞlge.
Samme problem i Sverige o Norge..hele Europa.
Er man sÄ dum Ä gÄ alene er man garantert Ä bi voldtatt, mord rÄn..selv pÄ lyse dagen.
BrÄ i Sverige sier nÄ at 53% blir begÄtt av innvandrare..dom juger..
Saninngen ligger nok nÊrmere det doble..BrÄ..brotts statlig statisikk..PK.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Kommer ihĂ„g 1. gongen jag skulle tala til en stor forsamling…nervĂžst. Min tutor sa dĂ„..” prova se dom som nakna.
Har jag gjort sedan, men dette synet med alla bare rĂžver ble lite for mycket..I alla hensende.
Ønsker Stram Kurs Rasmus Paludan ..Et Brakval til danska folkets allra besta.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

NĂ„r de spenderer de danske skatteyderes surt erhvervede skattekroner pĂ„ Bakken, bliver de ikke radikaliseret og angriber danskerne. Derfor har politikerne hĂŠldt masser af guld ud over de nassende horder, som naturligvis heller ikke har andet at lave end at ĂŠde og drikke pĂ„ andres regning. De gider jo ikke tage hjem og genopbygge deres taberlande, nĂ„r nu de kristne dummernikker er sĂ„ bange for koranens bud (vers 5:33) – “Indeed, the penalty for those who wage war against Allah and His Messenger and strive upon earth to cause corruption is none but that they be killed or crucified or… Read more »

Maren i KjĂŠret
Maren i KjĂŠret
4 years ago
tavsen
tavsen
4 years ago

IndfĂžr entre, eneste redning for Bakken.

Ellers gÄr det pÄ samme mÄde som Daells Varehus, der var flertallet muslimer, sÄ kÞbedygtige danskere stoppede med at komme der.

Skov
Skov
4 years ago

Ja, og jeg var der den 4. juni til en Queen coverband koncert pÄ friluftsscenen. PÄ vejen ind til Bakken fra Dyrehaven var der udlÊndinge, lÊs muslimer, alle vegne.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x