12
jun
Seneste opdatering: 12/6-19 kl. 1737
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‚ÄúThis is For Afghanistan‚ÄĚ: Shocking Bottle Attack by Migrant in Germany Caught on Camera.Videoen er ikke helt ny, men den topper p√• sociale medier i dag. Den bliver nok hurtigt fjernet af hensyn til folkenes forbr√łdring. Skulle You Tuben forsvinde, er den p√• linket. Cave – ubehageligt!

Hurra! Tyskland afskaffer sig selv

De nye f√łdselstal er kommet

Thilo Sarrazin havde ret: Tyskland afskaffer sig selv og mere og mere. Statistisches Bundesamt offentliggjorde for nogle dage siden de nuv√¶rende f√łdselsrater i Tyskland for √•r 2018. Det skal bem√¶rkes, at det samlede antal f√łdsler steg lidt fra 784.901 til 787.560.

Antallet b√łrn af personer med udenlandsk statsborgerskab er steget fra det allerede h√łje 97.702 b√łrn i 2017 til et utrolige 105.901 sidste √•r. Antallet af tyske levendef√łdte er 697.000. Antallet af udenlandske f√łdsler steg s√•ledes med yderligere 8199, mens tyske f√łdsler faldt med 5540 for andet √•r i tr√¶k.

40 procent under fem år har indvandrerbaggrund

Situationen er dramatisk. N√¶sten 40 procent af alle b√łrn under fem √•r i Tyskland har nu indvandrerbaggrund. Disse nye tal forst√¶rker endnu engang udviklingen. Og det er ikke tilf√¶ldigt, at navnet Muhammad siden 2018, er det mest almindelige navn for nyf√łdte i Forbundshovedstaden.

Det b√łr dog ikke glemmes, at kategorien tyske levendef√łdte, – hovedsagelig p√• grund af den nye nationalitetslov fra √•r 2000, – indeholder alle naturaliserede tyrker, arabere og tyske tyskere i samme kategori. (se figur 1). I virkeligheden er der alts√• tale om mange flere, da tyskernes f√łdselsrate n√¶sten er halveret i l√łbet af de sidste 50 √•r (figur 2).

Situationen er dramatisk

S√• situationen er meget mere dramatisk end i 90’erne, med over 100.000 f√łdte b√łrn af udl√¶ndinge. Enhver der h√¶vder, at der ikke foreg√•r nogen folkeudskiftning, siger simpelthen ikke sandheden.

Hertil kommer massemigrationen (familiesammenf√łring, genbos√¶ttelse, FN-traktater mv.), thi det forts√¶tter hele tiden og h√łrer ikke op. Hver m√•ned kommer 30.000 til 50.000 nye indvandrere til vores land, der overvejende fors√łrges af staten. Hver m√•ned!

Hurra, Deutschland schafft sich ab ‚Äď die neuen Geburtenzahlen sind da ‚Äď den Rest erledigen die Gr√ľnen. (Snaphanens overs√¶ttelse)

Se også Der Geburtendschihad nimmt Fahrt auf og Der letzte macht das Licht aus.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago

Mht den lede muhammedaner: Han skulle behandles som en k√łter med rabies, for islam har √•benbart samme virkning p√• hjernen. Jeg er glad for, at jeg kender en historie fra for nyligt, hvor en perker fik t√¶v 4x af en dansker!! Han havde helt umotiveret spyttet p√• en dansk kvinde i toget, og en dansk fyr fors√łgte at irettes√¶tte perkeren, men fik t√¶v! S√• tr√•dte en st√¶rk dansker lige til, og S√Ö fik Mohammeds k√łter, s√• hatten passede!! Da den st√¶rke dansker steg af toget, gjorde perkeren ogs√•, og pludselig ser danskeren ham komme m en brosten i h√•nden –… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

INTET nyt i det. De skal klappes f√¶rdig – HELT F√ÜRDIG – f√łr man vender ryggen til!

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

En muslim i Danmark opf√łrer sig som “pr√¶stens ged i degnens eng”.

John Sorensen
John Sorensen
1 year ago

Hvad man har vidst i USA i årtier: Around blacks, never relax.

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Det skal blive interessant at se, om nuv√¶rende vestlige politiske ledere stadig holder den multikulturalistiske fane h√łjt, n√•r horder af muslimske partimedlemmer p√• bedste demokratiske vis giver dem pedalen og inds√¶tter deres egne politiske ledere p√• partiernes topposter.

Minucius
Minucius
1 year ago

Undskyld mig, men der er noget dybt tragikomisk over flaske-videoen! Europ√¶ere og m√•ske is√¶r Nordeurop√¶ere er simpelthen bare ikke rigtigt velforvarede oven i b√łtten. Vores tillidsfulde natur blandet med ideologisk hardcore-humanistisk universalisme er √•benlyst en livsfarlig cocktail. Fra Hitler til Hamid, tilliden til medmenneskets naturlige gode vilje og basale anst√¶ndighed har endnu ikke lidt skibbrud iblandt Germaniens blonde varmluftsballoner. Troen p√• arvesynden og anerkendelsen af Tyrkens farlighed er et forglemt kapitel i en hengemt historiebog.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Minucius

Præcis.

Patriarkatet, troen, kongemagten og racismen-antisemitismen har v√¶ret hj√łrnestene i Europa i flere tusind √•r. Nu er det hele smidt p√• m√łddingen, og se hvor vi er endt, p√• retr√¶te. √ėkonomisk, √•ndeligt, milit√¶rt, demografisk, geografisk. Selv videnskabeligt har kineserne overhalet p√• mange kerneomr√•der.

Charles
Charles
1 year ago

Der er noget galt her på snaphanen.
Alle mulige og umulige Mailadresse kan åbenbart benyttes.
De gyldige og ugyldige mails fungerer fint i forening.

Her er den rigtige mail.
Så det er ikke rettet endnu.

Fluen
Fluen
1 year ago

Der er noget galt her på snaphanen.
Alle mulige og umulige Mailadresse kan åbenbart benyttes.
De gyldige og ugyldige mails fungerer fint i forening.

Fluen
Fluen
1 year ago

der er noget galt her på snaphanen.

Fluen
Fluen
1 year ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

Filuen
Filuen
1 year ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

Filuren
Filuren
1 year ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Hvad vil mellem√łsterne i Tyskland g√łre, n√•r de bliver flere end 80% af indbyggerne i Tyskland?
Vil de give det tyske mindretal dhimmistatus, eller vil de behandle det tyske mindretal som visse tyskere behandlede j√łderne mellem 1933 og 1945?
Bliver alle europ√¶ere i EU-kalifatet, n√•r de om f√łje √•r kommer i mindretal, behandlet som muslimerne helst vil behandle j√łderne? Vil muslimerne l√łbe rundt i EU’s gader og r√•be “Hamas, Hamas – europeans to the gas”? Ligesom i Gaza-striben?

Casper
Casper
1 year ago

Nogle af internettets vogtere har været ude og påstå at manden med flasken er italiener.
https://correctiv.org/faktencheck/2018/09/24/junger-italiener-bezeichnet-sich-als-afghane-und-schlaegt-17-jaehrigen-mit-einer-flasche/

Det er nok sandsynligt at han er italiensk statsborger, når også tysk politi siger det, men derfor kan han jo godt oprindelig være afghaner. Det skriver de ikke noget om.

Casper
Casper
1 year ago
Reply to  Casper

Correctiv har til form√•l at bek√¶mpe fake news, men har til dels selv leveret had-nyheder, f.eks. “afsl√łrede” de at en AfD-politiker havde v√¶ret prostitueret, selv om de fleste mente det m√• v√¶re en privat sag.

Correctiv finansieres bl.a. af de gamle medier og af George Soros. Facebook sender opslag videre til Correctiv for vurdering af om det er fake news. Det lyder som lidt af en censurmyndighed.
https://de.wikipedia.org/wiki/Correctiv#Kritik

Lemur
Lemur
1 year ago

Er det ikke strafbart at sprede en så hæslig video?
Du bliver nok arresteret igen, Steen.

Casper
Casper
1 year ago
Reply to  Lemur

Den adskiller sig principielt ikke fra Marokko-videoen … Men hvis de skrider ind over for den ogs√•, bliver det vist for √•benlyst for hr. og fru Danmark hvad form√•let er.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Mener du stadig det går meget bedre i Tyrkland end i Sverigstan, Steen?