13
jun
Seneste opdatering: 13/6-19 kl. 1639
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Sellner kan med bla. Tommy Robinson¬† kan h√łres p√• Mosbjerg Folkefest den 22 juni. Her tales tysk med svensk undertekstning.

Asylret blev til indvandringsret – ‘flygtningekrisen’ var EU politik

Torsdag den 23 februar 2012 blev den italienske stat af den europ√¶iske menneskerettighedsdomstol (ECHR) d√łmt til at betale 330.000 euros for “brud mod asylretten.” Hidtil havde Italien blot sejlet illegale migranter tilbage til Libyen, men efter denne dato vovede hverken Frontex eller Italien at sejle dem tilbage. Politik var blevet sovset ind i jura.¬†

Asylretten blev i praksis en indvandringsret, hvilket – forst√¶rket af mordet p√• Muammar Gaddafi og den syriske borgerkrig, – f√łrte til masseinvasionen af Europa i sommeren og efter√•ret 2015.*

Hvor mange der m√•tte s√¶tte livet til p√• Middelhavet, vides ikke pr√¶cist, men det var mange tusind. T√¶nk hvis vi havde politikere og journalister, der ville investere lidt √¶rlighed i deres s√•kaldte demokrati, men ingen store partier i Vesteuropa siger √©t ondt ord om EU, og de s√•kaldte flygtninge blev √łjeblikkeligt til et politisk kampv√•ben for talrige interessenter her iblandt venstreorienterede, europ√¶iske journalister.

Ingen danske statsministre synes at have nogen selvst√¶ndig mening i Bryssel i sp√łrgsm√•l om Danmarks sk√¶bne. Lars L√łkke sagde en gang om √•ret i en bis√¶tning, at “vi m√• ogs√• se at f√• bevogtet de ydre gr√¶nser.” Han vidste udm√¶rket, hvor problemet l√•, men han ville ikke indvie offentligheden i sine tanker. Ligesom han ikke ville senere med Marrakesh.

Civillisatorisk selvmord

*En gentagelse af 2015 ville bringe ikke 1.5 mio afrikanere til Europa, men 10 millioner. Senere 50, og s√• 100 millioner. Ungdomsarbejdsl√łsheden i Afrika er i dag 77 procent. Afrikas befolkning vokser fra i dag til √•r 2100 med 3-4 milliarder.

Der kan i √•r 2100 leve helt op til 6 milliarder mennesker i Afrika. Uden gr√¶nsebevogtning beg√•r 500 mio. europ√¶ere civillisatorisk selvmord, eller det burde snarere udtrykkes: EU Kommissionen beg√•r mord p√• Vesteuropa. √ėsteurop√¶erne n√¶gter klogeligt, og bliver svinet til for det af r√łde, vestlige journalister.

Se idag historikeren Torben Hansen: Endnu g√•r flygtningestr√łmmen uden om Danmark ‚Äď Sverige har i √•r modtaget flere flygtninge end Danmark samlet i 2017 og 2018

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Hvad jeg stadig ikke forst√•r er, hvad er det EU’s (og USA’s demokrater) politikere √łnsker at opn√•? Balkanisering, religions- og racekrig? FN synes ogs√• indblandet. Frankrigs evigt t√•belige “stormagt’s og kolonidr√łmme er velkendte. altid ballademageren i Europa gennem hele historien. Kun da en italiensk diktator styrede fungerede landet kort, men med √łdel√¶ggende resultat for Frankrig. Tyskland burde vide bedre,men Merkels import af islam er fuldst√¶ndig uforst√•elig. Det aldrende Europa er heller ikke nogen forklaring, mangel p√• arbejdskraft ej heller. Drabet p√• Gaddafi er lige s√• uforst√•elig, hvor endog Danmark ogs√• deltog i Nato-regi.Jeg troede Nato var en forsvarsorganisation? (Tyskland holdt… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tyskland tabte de to store moderne krige, 1. og 2. verdenskrig, til fire stormagter der modsat tyskerne havde omfavnet det multietniske. Storbritannien, Frankrig, Rusland og USA havde alle en n√¶sten bundl√łs mandskabsreserve af sorte og farvede, som de p√• banebrydende vis benyttede en masse som soldater mod hvide p√• europ√¶isk jord.

Den l√¶re har vel sl√•et igennem nu, ogs√• i Berlin, hvor de magtpolitiske ambitioner stadig er intakte. Sejre kr√¶ver, foruden ledelsesm√¶ssig snilde og h√łjteknologiske v√•ben, r√•deret over en omfattende m√¶ngde land, overv√¶ldende muskelkraft og, og her fejler tyskerne altid, evnen til at vinde den globale folkestemning.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Filuren

Farvede, oftest lav-iq tropper, har historisk aldrig v√¶ret af st√łrre v√¶rdi p√• vestlige slagmarker.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det mente man ogs√• i f√łrerbunkeren, lige indtil man st√łdte p√• de sovjetiske k√¶mpehorder i det gigantiske Rusland. Alene USA havde 350.000 sorte soldater i Europa under 1. verdenskrig og 125.000 under 2. verdenskrig.

Den tyske hærledelse var mere end arrige over det, da de mente det kompromitterede det hvide Europa.

De farvede tropper var helt givet ikke ligeså effektive som deres hvide kollegaer, men antallet betyder noget. Tyskerne manglede ikke kvalitet, volumen haltede det gevaldigt med.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Filuren

De amerikanske, sorte soldater benyttedes fortrinsvis som arbejdssoldater, ikke kamptropper. Så vidt jeg husker, var der kun 1 amerikansk sort regiment i kamp under WWI, nemlig 369th Infantry Regiment
https://en.wikipedia.org/wiki/369th_Infantry_Regiment_(United_States)
Heller ikke i dag anses sorte og farvede soldater som s√¶rligt gode, hvilket intet har med racisme, nazisme ol. feel-good termologi at g√łre, men er alene et sp√łrgsm√•l om gennemsnits/gruppe iq.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Forunderligt at muslimer foretr√¶kker det massivt svineproducerende Danmark som malkeko. Rundt omkring i de landlige omr√•der af Danmark breder der sig en liflig duft fra svinestaldene. Er det derfor, at muslimer flokkes omkring de store byomr√•der? Der hvor √łfferne ikke findes, undtagen i supermarkedernes k√łlediske. Never mind – n√•r muzzierne kommer i flertal er det godnat med svineproduktionen i Danmark. Herved bliver bruttonationalproduktet reduceret kraftigt og muslimernes sociale almisser vil reduceres tilsvarende. Det plejer at f√• dem til at s√łge andre gr√¶sgange, not?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Forkert: Svine- og alkoholproduktionen vil skam blive opretholdt af eksporthensyn…

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Muammar Gaddafi varnade Europas politiker om jihadister och flyktingströmmarna som skulle komma till Europa om Libyen blir utsatt för militärintervention. Men USA och Nato anföll Libyen som satte igång flyktingströmmarna till Europa. Det har visat sig att det passar den politiska och globalistiska agendan att försvaga och splittra Europa. I stället för att Europas politiker och finansiärer är kritiska till massivandringen och USA:s krig så hyllar de dem. De är de europeiska folkens största fiender.
https://www.youtube.com/watch?v=zU0_6yPVCPQ

Filuren
Filuren
2 years ago

Israel.

Sydlige grænse: Egypten, Jordan.
Nordlige grænse: Libanon, Syrien.

Egypten, Jordan og Libanon er efter √•rtiers krig og konflikt blevet neutraliseret. Syrien derimod, med denne lille obsternasige Assad, et st√¶rkt milit√¶r og russiske fl√•debaser – a major problem. L√łsning? Destabiliser, st√¶k, terroriser.

Assads soft underbelly, vennen Saddam i nabolandet Irak Рoplagt! Hvordan? Militærmaskinen USA må mobiliseres. Massemedier og hangarskibe, call to freedom. Bomb!

Libyen havde, som Martin Sellner ogs√• fort√¶ller, ganske givet mindre med Israel og mere med Europa at g√łre. Millioner af fordrevne skulle nu afs√¶ttes i nord.

https://en.wikipedia.org/wiki/A_Clean_Break:_A_New_Strategy_for_Securing_the_Realm