24
jun
Seneste opdatering: 26/6-19 kl. 1726
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Google/You Tube har naturligvis ikke villet have den video spredt, men det skal de sandelig leve med. De er meget hidsige med at fjerne den. Nu er den p√• igen kl. 13 efter at have v√¶ret fors√łgt tiet ihjel af firmaet. Google topdirekt√łr Jen Gennai fortjener, at v√¶re mere kendt, end hun er.

Hvis du vil v√¶re helt sikker p√• at unddrage dig Googles politiske censur, skal du downloade denne video. Undg√• Google og Chrome, brug den politisk neutrale s√łgemaskine Duckduckgo¬†og browseren Brave, der ogs√• er hurtigere end Chrome, mere privat og sikker. Den kan synkroniseres med alt, hvad du i forvejen har.¬† Se evt. trailer af denne video.) H√łr Tucker Carlsons kommentar.

Demokratiets Potemkinkulisser og magtens bejlere i en postdemokratisk tid

I dag har vi globalister, som vil have politisk magt, vi har EU der bestjæler de nationale demokratier for deres magt, og vi har aktivistiske journalister, som vil påvirke hvad vi har tilbage af demokrati. Og så har vi big tech, der også vil regere verden.

Vi har allerede et ben i den postdemokratiske tidsalder, hvorfor jeg da ogs√• l√¶nge har kaldt demokratiet ‘et teater,’ – et temmelig d√•rligt teaterstykke – jeg sv√¶rt kan tage alvorligt. Rasmus Paludan forbedrede det¬† betydeligt. Magten er udflyttet fra, hvor folk tror, den befinder sig, og hvor politikere og medier¬† foregiver, den stadig er.

Pseudo-folkestyret

Da Julius C√¶sar udr√•bte sig selv til kejser, blev han myrdet. Da Augustus¬† efterp√• gjorde det samme, men formelt lod senatet best√•,¬† regerede han uantastet som kejser i 45 √•r. Heldigvis var han en god kejser, der efter sin d√łd blev oph√łjet til gud, men der skulle komme betydeligt v√¶rre.

De samme Potemkinkulisser lader nutidens kejsere st√• til √¶re for os allesammen, s√• vi kan fejre ‘folkestyrets fest’ og danske journalisters juleaften hvert fjerde √•r i illusionen, at vi lever i et folkestyre.

Undercover videos recorded by Project Veritas reveals that Google is determined to prevent the re-election of Donald Trump in 2020, and is altering its products with this aim in mind.The report includes undercover footage featuring a top Google executive, Jen Gennai, discussing how Google might prevent an electoral outcome like 2016 from happening again.Project Veritas ‚Äď Google Exec Decries Trump‚Äôs Election: ‚ÄėHow Do We Prevent It from Happening Again‚Äô – Se ogs√• European Union vs Soviet Union.

Malm√ł: Det r√•der krig d√§r jag bor

Vi beställde pizza ikväll

Frun tog en Vegetarisk och jag en Capri. Jag hämtade maten några kvarter bort. Ni vet, ett sånt där favoritställe där smaken aldrig slår fel.

P√• v√§gen dit passerar jag fem mordplatser. Men sn√§lla Sverige……

På vägen dit passerar jag fem mordplatser. En granatsprängning, flera större garagebränder och ett oräkneligt antal bilbränder. Den senaste bilbranden kan jag betrakta utanför Pizzerian La Mare.

Och än en gång tänker jag. Men snälla Sverige, ser ni inte vad som händer. Det råder krig där jag bor.

Jag får mina pizzor. Tar en annan väg hem och passerar några populära rånställen, en annan mordplats och två sprängningar. Det är Malmö det, vart man än går syns våldets minnesmärken.

Vi äter våra pizzor, blir mätta på hälften och sparar resten till lunch i morgon. Plockar fram datorn och skall kolla av vad som hänt under dagen i Malmö. Två misshandelsfall har jag sett skymta förbi i nyhetsflödet. Jan Malmstens Facebook.0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Dagens kursstrammere:
Politisk korrekthed = politisk korruption.
Kram en muslima i dag Рkun på den måde kan du finde ud af om hun bærer bombebælte.
Næstekærlighed er en radikal dyd Рdog kun så længe andre betaler for den.
Asylindustrien b√łr privatiseres – det minimerer antallet af muslimer i Danmark.
Hvor der er en vilje, er der en vej. Hvor der er uvilje, er der en udvej til muslimexport.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Der er nu endelig faldet dom i Sverige i sagen mod Patrik Markstr√∂m, administratoren af Facebook-gruppen St√• Upp f√∂r Sverige ( tidligere St√• Upp f√∂r Peter Springare), for hetz mot folkgrupp – for hvad andre medlemmer har skrevet!!! – helt ufatteligt! 52-√•ring d√∂ms f√∂r hetskommentarer p√• Facebook I dag kom domen i det uppm√§rksammade fallet d√§r en 52-√•rig Eskilstunabo stod √•talad f√∂r hetskommentarer som andra har skrivit i Facebook-gruppen ‚ÄĚSt√• upp f√∂r Sverige‚ÄĚ. Mannen d√∂mdes till villkorlig dom och dagsb√∂ter. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/i-dag-kommer-domen-mot-sta-upp-for-sverige-administratoren … Har nekat till brott Tingsr√§tten anser att samtliga kommentarer ‚ÄĚhelt klart har √∂verskridit gr√§nserna f√∂r en saklig och… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Rettssystemet i Sverige lider nå av meget sterk venstre/pk/kulturmarxistisk slagside når det gjelder Svensson.
Asyls√łkere/illegale/muslimer derimot sipper unna det meste..
Så hipp hurra at ikke Sverige fikk OL.
Mange mener at no go zoon, mord, voldtekter r√•n terrorhot er den egentlige √•rsaken, s√• dermed kan L√łfven takka seg selv for det..s√• nytbart.
Han har en formening om at internett ikke eksisterer i Europa..og dermed kjenner fakta forholdene i hverdagens Sverige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  sussebassa
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
1 year ago

Videoen er selvf√łlgelig forsvundet.
Se her: https://www.youtube.com/watch?v=2UbemuqUulM

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg tror, man er n√łdt til at lukke √łjnene for, hvad man er oppe imod. Ellers kan alle lige s√• godt l√¶gge v√•bnene og overgive sig til den langsomme, men sikre kv√¶lningsd√łd nu, som i morgen. Darkest Hour. Jeg fors√łger, selvom det holder h√•rdt, at tage skyklapper p√• og forts√¶tte mit daglige “missionsarbejde”. Nu har jeg da f√•et overbevist en hjemmev√¶rnsmand, som ellers troede EU var en god ide, om at EU bliver vores og hele Europas “Untergang”. Han har lovet at stemme nej til alt, hvad der fremover kommer fra den kant – ja alts√• lige bortset fra et… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Margrethe

N√•r det f√łrste man bliver m√łdt med inde p√• duckduck er en af disse ulidelige reklametegninger (alt fra Mastercard til Lays til UEFA excellerer i samme) af tre glade verdensborgere – brun, gul og hvid – der i solskin og blomsterflor sidder og smiler og sender hjerter til hinanden… NEJ TAK.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Margrethe

Den er f√łrst helt gal, n√•r vi kommer til at ‘statsminister’ titlen konverteres til ‘statskalif’ og talerstolen i Folketingssalen skal vendes mod Mekka. De radikales f√łrerhund “Moe Mellem√łsterg√•rd” bliver utvivlsomt den f√łrste statskalif.

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
1 year ago

Tack Steen! Jag har genast installerat DuckDuckGo och Brave samt avinstallerat Chrome. N√§r jag tillfr√•gades om orsaken angav jag: “Your political activism and censorship.”.

Filuren
Filuren
1 year ago

J√łdiskejede Google fra j√łdiskstyrede Big Tech bek√¶mper ikkej√łdisk hvidhed. Surprise!

Her Gennai-pigen i et tweet fra 15. maj:

¬ĽAn acute example of human bias in decision making. All 25 votes cast in favor of the bill were from white Republican men.¬ę

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er der ikke to p’er i potempkinkulisser?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  Nielsen

Inte om man ska stava rätt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

:-DDD!