25
jun
Seneste opdatering: 26/6-19 kl. 0238
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da indvandringen kom til Kil, VĂ€rmland. “De har taget krigen med sig og de ĂždelĂŠgger Sverige”

Dagen byder pĂ„ endnu en grim herrefolksvideo. Hvor skulle svenskere have lĂŠrt at slĂ„s henne? De er prisgivet mellemĂžstlig kultur, de kan ikke engang beskrive den. Den er pĂ„ en anden planet. NĂ„r de ankommer til den uundgĂ„elige konklusion, at deres politikere er forbrydere, vil jeg virkelig nĂždig vĂŠre svensk politiker. En god veninde bemĂŠrker: “Det hĂ€r Ă€r sĂ„ smĂ€rtsamt att titta pĂ„. Jag blir omvĂ€xlande förtvivlad och rasande. Hur i helvete kan polisen och resten av samhĂ€llet tillĂ„ta detta?”

HÀr Àr hela reportaget frÄn Kil. Se och hör de boendes berÀttelser om vad som hÀnde nÀr invandringen kom till byn för tre Är sedan och vad rektor och kommun sÀger nÀr vi stÀller frÄgor. NÀr invandringen kom till Kil. Se ogsÄ den forrige film: Chockerande berÀttelser frÄn massinvandringens offer.

Livereportage om vÄldet i Kil

(VARNING FÖR STARKA BILDER. Jag publicerar filmen med anledning av nyhetsvĂ€rdet och varken offer eller gĂ€rningsmannens ansikte gĂ„r att identifiera i filmen.)

Nu har jag tagit del av Ànnu en film dÀr en ungdom misshandlas svÄrt i vÀrmlÀndska Kil för ett par veckor sedan. Förra gÄngen blev en kille i EPA-traktor förnedrad och misshandlad. Den hÀr gÄngen blir en kille slagen medvetslös och kastad i marken.

Jag vill veta vad som hÀnder i Kil. DÀrför kommer jag Äka dit nu pÄ torsdag för att prata med invÄnarna. Möt mig 19:00 nu pÄ torsdag 27 juni vid jÀrnvÀgsstationen. Ju fler som kommer desto bÀttre. Ta chansen att sÀga din Äsikt och berÀtta om dina upplevelser.

Dessutom vill jag ha in tips angÄende de brott som syns pÄ videon i det hÀr inlÀgget. Kontakta mig om du har information.

Dela sÄ att det nÄr ut till sÄ mÄnga som möjligt och tagga in personer du tycker borde nÀrvara vid livereportaget. Det Àr dags att vi tillsammans stÄr upp mot vÄldet. Vi ses pÄ torsdag. Alla Àr vÀlkomna!  Joakim Lamotte(hÞjreklik > slÄ lyden til)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MKM
MKM
1 year ago

Tak for indlĂŠg af Filuren. Nyt for mig, at det andet kejserdĂžmme var blevet bekrĂŠftet i dets eksistens ved en folkeafstemning 4 mĂ„neder fĂžr den (for Frankrig) ulyksalige krig med Preussen 1870-71. Kejser Napoleon den 3. er iĂžvrigt blevet meget dĂ„rligt bedĂžmt af hans radikale/ venstreorienterede efterfĂžlgere. Men enhver Paris farer bĂžr vĂŠre taknemmelig for hans og byplanlĂŠggeren Baron Haussmann vidtrĂŠkkende indsats for at skabe de store nye gadegennembrud, bygninger, parker og pladser, som er imdbegrebet af Paris. Det er bare fortvivlende, at byen er ligesĂ„ forrykt Ăždelagt af indvandring fra dysfunktionelle “kulturer” (fra de tiligere franske kolonier) som Sverige.… Read more »

En mÞ kan ogsÄ gÞ
En mÞ kan ogsÄ gÞ
1 year ago

Det kunne efterhÄnden blive:
Hvergang man ser unge Perkere, har man en usigelig trang til at plÞkke Skadedyrene omgÄende. Og det velvidende om, at lige dem der er taget afsted, laver ikke flere kulturberigelser, samt derved spares landet for flere udgifter i den retning.

Hvis de har en Rasmus Paludan der. vinder han valget.

trackback

[…] Ăžvrigt oplyser Snaphanen, at Sveriges modigste mand i morgen vil tage til Kil for at snakke med de lokale – jeg […]

Nielsen
Nielsen
1 year ago

NĂ„r man klikker pĂ„ videolinket: Herrefolksvideo,kan man lĂŠse at “This video may be sensitive to some people. Den kan ikke ses. Jeg bruger tor browser pĂ„ min komputer, sĂ„ det er muligvis derfor at Mark Sukkerbjerg ikke vil lade mig se den. Jeg tĂŠnkte det var den korte version af Joakim Lamottes reportage,da jeg sĂ„ at hans klip er ni og fuyrre minutter. Den er for lang til mig. Well det er ikke hundrede gang jeg har oplevet googles censur. Det nĂŠrmer sin den tusinde gang. Jeg siger bare: SĂžg vĂŠk fra Google og hvis i kan Microsoft. De promoverer… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Nielsen

NĂ„r vi taler om solen… Sukkerbjerget.

Her Lord Sugar, tidligere ejer af Tottenham og god for flere milliarder kroner, i fuld gang med et cirkusnummer fra sit mansion lidt nord for London.

https://www.youtube.com/watch?v=0M04Cqc7MTc

Charles
Charles
1 year ago

Det kunne efterhÄnden blive:
Hvergang man ser unge Perkere, har man en usigelig trang til at plÞkke Skadedyr omgÄende. Og det velvidende om, at lige dem der er taget afsted, laver ikke flere kulturberigelser, samt derved spares landet for flere udgifter i den retning.

Hvis de har en Rasmus Paludan der. vinder han valget.

hartvig Jensen
hartvig Jensen
1 year ago
Reply to  Charles

Du bruger mine termer forkert. Jeg kaldte muslimer skadedyr. Perkere kan i omkring en til to procent af tilfĂŠldende vĂŠre i den katerogi man kan kalde danskere. Jeg kender personlig en.

Filuren
Filuren
1 year ago

Vort Dramatiske Århundrede af Jan Olof Olsson, KĂžbenhavn 1964. Apropos demokrati, militĂŠrkup, betydningen af undervisningssystemet og ikke mindst voldens magt. “…Fra slutningen af 1700-tallet havde Frankrig vĂŠnnet sig til, at nationen styredes fra Paris af forskellige regimer – skiftevis kejserlige, republikanske og monarkistiske. Alle ĂŠndringer i statsformen gennemfĂžrtes af militĂŠret eller en lille gruppe radikale. 1870 var det andet kejserdĂžmme blevet styrtet, fire mĂ„neder efter at det franske folk i en folkeafstemning med stor majoritet havde erklĂŠret sig for netop dette kejserdĂžmme. Det gik hurtigt med entusiasmen og loyaliteten. I den republik, som begyndte at fungere 1871, var der strid… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Du hÀmndens Gud, o HERRE, du hÀmndens Gud, trÀd fram i glans.
Res dig, du jordens domare, vedergÀll de högmodiga vad de hava gjort.
Huru lÀnge skola de ogudaktiga, o HERRE, huru lÀnge skola de ogudaktiga triumfera?