1
jul
Seneste opdatering: 2/7-19 kl. 0624
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Whittle er leder af New Culture Forum, og det er efterhÄnden ti Är siden, han fulgtes med Melanie Phillips til KÞbenhavn.

Selv hunden blev skudt

Af Hans Rustad

Tre opgÞr pÄ fem timer. To drÊbt, tre sÄret. En mistÊnkt er pÄgrebet. Men alle som oplevede henrettelserne i Stockholm, glemmer ikke. De fÄr ikke sovet.

De der sÄ, og de der hÞrte. Lyden. Bam-bam-bam. Staccato. Tyve skud. De skyder mÄlrettet og uden nÄde. SÄdan lyder en henrettelse.

Medierne kalder det “skydning.” Skydning er nĂ„r folk fĂŠgter og skyder vildt. Dette var ikke sĂ„dan. Det var pĂ„ klos hold for at vĂŠre sikker pĂ„ ikke at bomme. Da offeret sank sammen, fortsatte de med at skyde. For at vĂŠre sikker pĂ„, at jobbet var gjort. Modus er alt.

Folk som blev Þjenvidner, blev prÊget. Ingen tÞr stÄ frem. Dette er Sverige. Myndighederne kan ikke beskytte sig. I det ene tilfÊlde blev politiet selv angrebet og mÄtte forsvare sig mod mennesker, der gik bersÊrk. I dette reaktionsmÞnster ligger noget af forklaringen pÄ volden: Ikke sorg, men udadreagerende, skrig, sanselÞs opfÞrsel for at fÄ aflÞb for fÞlelser. Og fÊllesnÊvneren: HÊmningslÞshed. Vi lÊgger bÄnd pÄ os selv. Rammes vi af sorg, gÄr det indad. Her rettes det udaf. I flok.

Det begyndte i et omrĂ„de som hedder Blackeberg i det vestlige Stockholm. Dagens Nyheter beskriver det som “lugnt,” men hvad, men hvad vil det sige? At der ikke har vĂŠrt henrettelser pĂ„ Ă„ben gade fĂžr nu?

OmrÄdet i Blackeberg i vÀstra Stockholm, dÀr en 23-Ärig man sköts till döds under söndagskvÀllen, beskrivs som lugnt. HÀr bor mÄnga barnfamiljer och Àldre. Intill ligger en skog med joggingspÄr.

Folk sad pÄ balkoner eller havde dÞre og vinduer Äbne. De styrtede ud, for at se hvad der skete.

Bam, bam, bam, bam. Jag hann se hur en man stod och sköt de tvÄ sista skotten. Han stod helt stilla och siktade med rak arm mot offret.

Samtidigt hörde jag skrik frÄn killen som blev skjuten. Sen tystnade skriken och mördaren försvann i vÀg. Jag sÄg honom i tio sekunder ungefÀr. Jag vet inte om han sÄg mig.

Selv hunden

Hit-manden gjorde «jobbet» og tog hunden med. Svenske aviser er selv en del av problemet fordi de serverer lÊserne halvkvÊdede viser. Mange ved hvem offeret er ud fra beskrivelsen. SÄ hvorfor ikke navngive ham sÄ folk forstÄr lidt mere, hvem som rammes?

Strax utanför sin bostad lĂ„g en 23-Ă„rig man skjuten. Även hans hund hade skjutits. En person sprang upp med hunden och i trapphuset syns flera blodspĂ„r. Offret, som tidigare blivit dömd för en rad brott, hade börjat bli kĂ€nd för sin musik.

At se nogen blive skudt pÄ nÊrt hold, gÞr noget ved  dig. Scenene gÄr pÄ autopilot inde i hovedet. De er vanskelig at blive kvit. Man bliver stÞjoverfÞlsom bagefter.

Jag har inte kunnat sova nÄgonting. I huvudet upprepas hela tiden den hÀr bilden pÄ hur han blir skjuten och de högljudda skotten. Det lÀt fruktansvÀrt. Det var en pistol och jag hörde mellan sju och nio skott, sÀger vittnet.

Sollentuna

Men likvideringen i Blackeberg var bare begyndelsen. Kl. 18.13 fÄr politiet en melding om at to mÊnd er skudt pÄ MalmvÀgen i Sollentuna. OmrÄdet har tidligere vÊrt belastet, men er nÄ blitt bedre, skriver DN. Det billede blev raseret pÄ nogen sekunder.

PÄ platsen hittade polisen tvÄ mÀn i 20-ÄrsÄldern, skjutna med automatvapen. En av dem dog av sina skador. Den andre vÄrdas för allvarliga, men inte livshotande skador.

Den hÄrdt sÄrede bliver kÞrt til Karolinska  i Solna. Her mÞder oprÞrte pÄrÞrende og venner op og politiet mÄ spÊrre  indgangen af.

Tredje

Klokken 20 kommer melding om tredje skyderi, pÄ et sted som heter KallhÀll i JÀrfÀlla. En mand med alvorlige skudskader i benet bliver fÞrt til sygehus. Politiet rubricerer det som grov mishandling. Men det var skud. Man kan blÞde ihjel af at blive skudt i benet.

Findes der nogen sammenhÊng mellem de tre hÊndelser? Politiet er optaget af at  tilbagevise en sÄdan antagelse. Men det er ikke det som er saken. Det er at Stockholm oplever tre skyderier med skarpt pÄ Äben gade i lÞbet av fem timer. To av dem var henrettelser.

De kriminelle er ligeglade. At henrette nogen pÄ Äben gade er bussiness for dem.

Prat og mer prat

Innenriksminister Mikael Damberg (S) siger at «vi ska prÀssa tilbaka voldet». Helt programmatisk. Den sÊdvanlige bullshit. Ingen bryder sig. Kun mediene, som blir helt schizofrene:

Första halvÄret i Är har elva personer skjutits till döds i StockholmsomrÄdet, vilket kan jÀmföras med sex under samma period förra Äret. Samtidigt Àr siffran lika hög som hela förra Äret.

DN klarer selvsagt at stÞve en akademiker op,  Sven Granath, som relativiserer og bagatelliserer.

Sedan 2015 och 2016 har det skett en upptrappning av det dödliga skjutvÄldet. Men Sven Granath tycker inte att man ska vara mer orolig efter de senaste skjutningarna.

Det Ă€r klart att det Ă€r en olustig utveckling. Men man behöver nog inte vara mer orolig nu Ă€n för ett Ă„r sedan – men kanske mer Ă€n för tio Ă„r sedan. Det Ă€r en jĂ€tteliten risk att man ska hamna i skottlinjen.

Det utrolige er, at svenske opinionsdannere tĂžr at sige den slags bullshit mens Sverige segner under volden.

Hvis svenske myndigheder havde vist sig like stÄlsatte og halsstarrige overfor volden, som nÄr det gjaldt at benÊgte den, kunne Sverige have haft en chance.

Men tyvÀrr. SÄdan ser det ikke ud.

Vittne: Jag ser mördaren skjuta de tvÄ sista skotten Politikernes bortforklaringer er ubetalelige: Extra trygghetspersonal sÀtts in i Sollentuna efter skjutningarna.

Hvis man har appetit pÄ mere politikerlingo, anbefaler jeg denne af to absolutte topsosser. Jeg mener dog, at den kan vÊre skrevet af en lÊrenem computer. Et sÄdan koncentrat af lamme floskler, bÞr en menneskehjerne ikke kunne forfatte: Det Àr dags att bygga det nya folkhemmet.

GadedĂžren i Blackeberg. Ingen har tĂžrret blodet op.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
1 year ago

Ligesom relativering af terror: lev trygt videre, for der er kun en lillebitte risiko for at blive drÊbt af terror, du kan lettere blive drÊbt i trafikken. SÄdanne udtalelser gÞr mig arrig, fordi de er sÄ dumme.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Mette

Ja den indstilling hviner af dumhed. Isoleret set er det rigtignok ikke den enkelte terrorsag, der er vores stĂžrste trussel. Men det er den kultur, der er dukkefĂžrer for gangsterne og deres tavse bagland. Ringene i vandet rammer os alle.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Al det skyderi og bandekrig i Sverige skal ses som kamptrĂŠning og forstadiet til den islamiske opstand, der forventes i de store byomrĂ„der. De unge hanner ved intet om demokrati og strukturerede samfund. Hvor skulle de vide det fra ? I de kaotiske taberlande, de kommer fra, gĂŠlder alene den junglelov, som er affĂždt af deres dĂždsreligion. Da de unge hanner opfostres i Sverige under dĂždsreligionens love, er det disse junglelove de adlyder. Derfor er mange svenskere nu begyndt at bevĂŠbne sig – den svenske regering har overgivet sig til islam. LĂŠg koranklodser, der kan lĂžftes og sĂŠnkes fra dansk… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Den, der tager de mest modbydelige metoder i brug, vinder altid et slagsmÄl.

Og den, som tÊnker, at nej, det kan man da ikke gÞre, har pÄ forhÄnd tabt selvom han mÄske er stÞrt og stÊrkest.

Den nervĂžse
Den nervĂžse
1 year ago
Reply to  Torsten K

Ja desvĂŠrre, den med mest voldsparathed vinder.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Torsten K

Derfor LĂžslad Breivik

Den nervĂžse
Den nervĂžse
1 year ago
Reply to  Filuren

Ah det mener du vist ikke!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Filuren

“Derfor LĂžslad Breivik”..og hva skulle/kunne han gjĂžre mener du..

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Filuren

Nej, mener ikke Breivik skal lĂžslades.

Irriterende at tilfĂŠldige kan benytte ens brugernavn.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Filuren

Enig..NĂ„r jeg svarte deg kom Den “NervĂžse opp”..slettet det og skrev mitt..hmm…avklart iallafall ifra din side.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Professor Uffe Østergaard er nu langt om lĂŠnge vĂ„gnet op til virkelighedens verden – desvĂŠrre “bare lige” 30 – 40 Ă„r for sent 🙄 KĂžen til hĂ„ndvasken af angrende syndere og forhenvĂŠrende uansvarlige danskhedsfornĂŠgtere / -foragtere er efterhĂ„nden ved at blive meget lang i disse Ă„r. Hvor mange helt forudsigelige ulykker, alvorlige konflikter, grov kriminalitet & trusler, bindegale religiĂžse sĂŠrkrav og respektlĂžs opfĂžrsel fra vore uinviterede “gĂŠster” kunne vi have undgĂ„et i vort engang sĂ„ fredelige, sikre og velfungerende homogene land, hvis bare alle disse lallenaive, uvidende, selvgode, groft ansvarslĂžse og handlingslammede tĂ„ber havde erkendt de barske realiteter og handler… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

Nei man mÄ begynne utvisning straks av alle muslimer med familjer..om vi skal overleve.
Jattingen og fegheten fÞrer ikke frem,viser fakta..det blir bare verre..men det vÄger ingen politikere..
SĂ„ Rasmus Paludan Stram kurs hadde/har rett” De skal ikke integreres de skal hjem”..

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Snowflinga

Nei, dette ble feil..
Det er sussebassa som skriver dette mens Snowflingas id kom opp..Steen ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Jungletrommerne talte sandt 🙄 En dejligt “kulturberigende” kurdisk familie i Sverige http://blog.zaramis.se/2019/07/01/tre-skjutningar-och-tva-doda-i-stockholm-pa-en-och-samma-kvall/ Tre skjutningar och tvĂ„ döda i Stockholm pĂ„ en och samma kvĂ€ll Publicerat av Anders_S Den första skottlossningen Ă€gde rum pĂ„ MalmvĂ€gen i Tureberg, Sollentuna strax efter 18-tiden pĂ„ söndagen. TvĂ„ mĂ€n sköts och en 17-Ă„ring avled efter att ha trĂ€ffats i huvudet. En 23-Ă„rig man, skadades och vĂ„rdas pĂ„ sjukhus. TonĂ„ringen hette enligt uppgifter Vedat Yildiz och den unge mannen ska bĂ€ra namnet Oliver Wallin. De Ă€r enligt uppgifter kusiner. Enligt vittnen hördes ett stort antal skott frĂ„n automatvapen. Skotten ska ha avlossats frĂ„n en grön bil… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Det gĂ„r fremad i Sverige nu 😉

Der har kun véret et skyderi i Sverige i nat. 🙄

https://www.document.dk/2019/07/02/natten-til-tirsdag-en-mand-ramt-af-skud-i-vaxjo/

Natten til tirsdag – en mand ramt af skud i VĂ€xjö
Af: Addendum 2. juli 2019

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..fremad..
Hadde gĂ„tt raskere om 5 var blitt drept hver natt…ved at de utrydder hverandre disse bandene.
Morgan mener at skytingene ar avtatt det siste Ă„ret..sier han i Expressen..og da sover svenskene rolig videre..inntill neste og neste..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  sussebassa

2 down, XXXXXXX to go? 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  sussebassa

Ja, 11 skuddrĂŠbt i Stockholm pĂ„ et halvt Ă„r mod 6 hele sidste Ă„r – det er altsĂ„ nĂŠsten en firedobling i min bog 🙄

Gad vide, hvornĂ„r man begynder at kunne spille pĂ„ den slags resultater hos betting-firmaerne? 😬

sussebassa
sussebassa
1 year ago

GĂ„r den rette vegen men altfor sakte..
Bettingen ville tape de fleste vet sanningen..dÄrlig forretning for alle.
I morgen nye sjanser.

Anders
Anders
1 year ago

…hvor pĂ„ kroppen sidder mon VĂ€xjö?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Anders

Haha, ikke dĂ„rlig 😂

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Selv hunden blev skudt.
“Strax utanför sin bostad lĂ„g en 23-Ă„rig man skjuten. Även hans hund hade skjutits.”

Svensk MSM har modbevist historien med hunden, der blev skudt. Reporterne fik fortalt af et upÄlideligt vidne, som tilfÊldigvis var Êdru, at hunden havde grebet pistolen pÄ gaden og skudt sig selv i hovedet ved en fatal fejltagelse. Hunden var psykisk syg, men havde alligevel kun lidt kendskab til jihad og koranen; altsÄ ikke terror. Godt vi har MSM.

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

Roger Scruton beskriver skönheten, arkitekturen och konsten som nĂ„gonting “we are at home with it” men det Ă€r nĂ„gonting som kulturmarxisterna och de nuvarande politiska eliten vill förstöra. De vill förĂ€ndra Europa fullstĂ€ndigt och de har kommit lĂ„ngt i sitt kulturkrig och massinvandringen frĂ„n mellanöstern och nordafrika och en oreformerad medeltida religion Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att försvaga och förĂ€ndra Europa fullstĂ€ndigt. De kulturmarxistiska vĂ€rderingarna har infiltrerat alla de vĂ€sterlĂ€ndska institutionerna och kulturmarxisterna vill med sitt princip program innehĂ„llande 11 rekommendationer bryta ner den vĂ€sterlĂ€ndska civilisationen inklusivt nationen och familjen som Ă€r samhĂ€llets fundament. http://www.nationmultimedia.com/your_say/30316005 Kulturmarxisterna har kommit lĂ„ngt i… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago

“…Udadreagerende, skrig, sanselĂžs opfĂžrsel for at fĂ„ aflĂžb for fĂžlelser. Og fĂŠllesnĂŠvneren: HĂŠmningslĂžshed. Vi lĂŠgger bĂ„nd pĂ„ os selv. Rammes vi af sorg, gĂ„r det indad. Her rettes det udad. I flok.” Lige prĂŠcis. En gammel kĂŠphest. It’s the genetics, stupid! Lone Frank i en nĂžddeskal. Muslimen henretter vantro, araberen en rival. TĂŠnk hvor let gun’en kunne have vĂŠret rettet mod alle mulige andre end en fellow arab. KĂŠphest nummer to: Svenne vil gerne volden. Som en nĂŠsten evolutionĂŠr nĂždvendighed tiltrĂŠkker hun sine antipoder. Ulven og lammet, hyĂŠnen og antilopen. Det blev for kedeligt og pĂŠnt, der manglede en mission.… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Filuren

HĂŠvn, vold og jammer.
En adfĂŠrd som den islamiske galesekt, har til fĂŠlles med de rĂžde.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Steen

Der ser aldeles ingenting. Regimet holder skaffedyrene til ilden, netop for at de ikke skal tage stilling til noget eller se.

Nogle har imidlertid set. Og de er flygtet. Horder at svenske pensionister befinder sig store dele af Ă„ret i Sydeuropa.

Brandmand
Brandmand
1 year ago
Reply to  Torsten K

Men vil solkysten vÊre et refugie i et europÊisk kollaps? Er den storby ikke sÄrbar over for finanskriser og klimaet i Spanien, som bliver stadig tÞrre? (PS ikke global opvarmning, men Þrkenspredning pga overudnyttelse af landet)

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Steen

Sjakalen, der lever i Mazandevans Ăžrken, kan kun fanges af hundene fra Mazandevan. …som hestehandler Mahbub Ali sagde det til oberst Creighton. Hvem gavner det, at sole stolt kan lue og mĂ„ner fjolle-smile, stjerner stĂ„ som tegn? List nu dig frem – husk, ingen mĂ„ dig skue, thi der er ogsĂ„ kiv i himmel-egn! Arving er du til skrĂŠk og grĂ„dig krig – (lĂŠnket du er ved Adams faders brĂžde); tyd da pĂ„ himlens hvĂŠlv dit tegn og sig: I kampens tegn mĂ„ jeg min lykke mĂžde! …som Sir John Christie sagde det til sĂžnnen George og Löfven til lille… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Steen

Steen..IgĂ„r ville jeg svare pĂ„ dette innlegget..prĂžvde flere ganger..3 timer siden siste gang..da kom opp : Du kommenterer for raskt..ro deg ned..hmmm…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Filuren

IKKE genetisk direkte, men derimod en uheldig blanding af aggressiv og hĂžjtrĂ„bende mentalitet, tilbagestĂ„ende endogam klankultur med indavl generation efter generation kombineret med en intolerant, hadefuld og kvindeundertrykkende balladereligion. Det skal jo nĂŠsten gĂ„ galt, isĂŠr nĂ„r enhver, der bare vover at kritisere eller diskutere tingenes sĂžrgelige tilstand i disse personer hjemlande, tĂŠnke selvstĂŠndigt, skrive sin mening eller fremkomme med nye ideer eller spĂŠndende alternative tanker om samfundets indretning, lynhurtigt bliver socialt udstĂždt, fĂŠngslet eller endog et hoved kortere – og dermed udelukket fra at producere afkom med sĂ„danne kulturelt og religiĂžst uĂžnskede egenskaber, som ellers potentielt kunne have fĂžrt… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago

SĂžrgelig og sĂžrgelig… Synes nu, at der er en hel del ganske forrygende byer og mennesker i MellemĂžsten. Mystikken, hvis vi skal kalde det det, finder du da i hvert fald ikke heroppe nordpĂ„. TvĂŠrtimod. MĂ„let kan ikke vĂŠre (slet ikke for en national-KONSERVATIV), at skulle berige Arabien med tolerance, kĂŠrlighed og ligestilling. Globohomo agenda, nej tak. De er helt store og stygge nok i Teheran og Damaskus til selv at finde ud af den slags. Der kan mĂ„ske vĂŠre en pointe ift. den omvendte Darwin. Men hov, er det ikke lige siden 70’ernes ‘fri abort til alle’, at danskerne… Read more »