3
jul
Seneste opdatering: 3/7-19 kl. 2023
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er det mest effektive, sociale opl√łsningsmiddel

En stat kan man vel efterh√•nden kalde EU, efter at nu endnu flere f√łderalister nu er valgt under danske journalisters jubel, fordi flere af de nye herrer er kvinder, men et demokrati er det ikke, og det bliver det aldrig. Jeg deler ikke danske journalisters begejstring over et nyt hold millionafl√łnnede ridefogeder. De er en trussel imod Danmark.

Den danske befolkning, der er overvejende pro EU, er enten blottet for viden, hjernevasket af DR eller ogs√• er de komplet ligeglade med at kaste 150 √•rs folkestyre i skraldeb√łtten. De vil ogs√• opleve at se Danmark, verdens fjerde √¶ldste nation, forsvinde, og dens befolkning udskiftet med √¶dle vilde fra hele verden.

Islam har vist sig at v√¶re det mest effektive, sociale opl√łsningsmiddel. (Penge) magten elsker derfor islam, og naturligvis √łnsker EU at udskifte de besv√¶rlige, europ√¶iske folk: EU startede ‚Äúflygtningekrisen‚ÄĚ i februar 2012.

Ejendommeligt  at fejre nationaldag i en nation, der begår selvmord

For det er nemlig meningen med EU: At dele og herske. At udskifte et folk folk med egen vilje med en anonym masse, der ikke har andet end tomme symboler tilbage, at v√¶re f√¶lles om. Se p√• det svenske folk, der er en tredjedel udskiftet, og forestil dig, hvordan det er at fejre nationaldag i det d√łende Sverige. Det er ejendommeligt, kan jeg godt betro jer. At v√¶re schizofren for en dag.

M√¶ngder af fremmede folkeslag, der render rundt og leger svenskere, og fortabte svenskere der foregiver, at de ikke er ved at blive afskaffet p√• historiens lodseplads. De forst√•r n√¶ppe sammenh√¶ngen, kun at de uds√¶ttes for stadig mere grov vold af de nye kolonister. Stadig flere emigrerer til endnu fungerende lande, men mange agerer som tyske j√łder i trediverne: “Det vi oplever, kan ikke v√¶re sandt, og SVT siger, vi ikke oplever, hvad vi oplever.” De ryger som tyske j√łder i den sorte gryde, fordi de ikke stolede p√• deres egne √łjne.

Fupnummeret ‘multikulturen’ er den st√łrste katastrofe i Sverige¬† tusind√•rige historie, og man skal tilh√łre medie- eller globalistklassen for at v√¶re uber√łrt af dens tragiske effekter: Almindelige mennesker, der f√•r hele deres dagligdag terroriseret.

Vi har lavet en uoprettelig katastrofe

Havde eliten ikke v√¶ret ideologiske fanatikere, havde de stoppet de d√łdelige eksperiment for femten √•r siden, men nej, deres egen r√łv er p√• spil, og enhver er sig selv n√¶rmest. Ingen svensk politiker vil sige sandheden om dette: “Vi har lavet en uoprettelig katastrofe. Vi m√• stoppe √łjeblikkeligt.”

Deres stadig mere virkelighedsfjerne beskrivelse af situationen, r√łber dem imidlertid. “Samh√§llet √§r starkare √§n dessa g√§ng och st√•r enigt f√∂r att kn√§cka dem” sagde L√∂fven efter de seneste skuddrab. Alle ved, udtalelsen er grotesk, og at det kun vil blive v√¶rre. Han tror ikke engang p√•, hvad han selv siger, men han ved m√•ske, at han st√•r og holder p√• en mur, der er ved at v√¶lte ned over ham.

N√•r den svenske nation er forsvundet, vil man stadig fejre nationaldag. Man vil have en konge, en grundlov og et nationalflag. Br√łd og skuespil, krummer fra globalisternes bord, der skal kompensere, at en √¶ldgammel nation er blevet til intet andet end ‘et beboet omr√•de’ underlagt anonyme pengem√¶nd. Og dertil hypervoldeligt.

N√•r det er √•rtier for sent, vil det fhv. svenske folk indse, det har stemt p√• forbrydere i 40 √•r. De v√¶rste landsforr√¶ddere i svensk historie. Dette g√¶lder i √łvrigt ogs√• de danske EU kollaborat√łrer. De skal prise sig v√¶ldig lykkelige over ikke at herske over et v√•gent, intelligent folk.

A nation is a stable community of people, formed on the basis of a common language, territory, history, ethnicity, or psychological make-up manifested in a common culture. A nation is more overtly political than an ethnic group, it has been described as “a fully mobilized or institutionalized ethnic group”. Nation af lation ‘natio’ f√łdsel.

Peter Kofoed skriver

Her f√•r I et billede af den ekstreme venstrefl√łj i Europa Parlamentet. De vil bek√¶mpe st√¶rkere gr√¶nser og s√• har de taget sympatibannere med, hvor der st√•r ‚ÄúFree Carola‚ÄĚ. Og hvem er s√• Carola, sp√łrger du m√•ske? Carola er pirat(?), ekstrem tysk autonom og s√• er hun i √łvrigt sat i husarrest i Italien for p√•sejling af en politib√•d i forbindelse med at hun smuglede 40 migranter i land p√• den italienske √ł, Lampedusa.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den nerv√łse
Den nerv√łse
1 year ago

Det kan siges meget enkelt! EU er ikke en stat, men bureaukraterne ville forfærdeligt gerne at det var.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  steen

Mener ellers, at Schl√ľter i sin tid sagde “unionen er stend√łd”…

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

F√•r de f√łrst godkjent som egen stat blir vel det f√łrste de gj√łr..danne egen h√¶r..da er l√łpet kj√łrt for Europa.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Mig РJeg er vågen.
Men jeg er bare én vågen dansker Рendnu én.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

De islamkritiske partier og organisationer burde kopiere Nigel Farage. P√• √©n og samme dag, burde alle islam- og migrationskritiske mennesker m√łde op foran deres respektive parlamentsbygninger. Her kunne de s√• demonstrere deres uvilje og modstand mod magthavernes islamiske migrationspolitik, som kun f√łrer til flere dysfunktionelle muslimers invasion af de europ√¶iske kristne lande. De fremm√łdte vender simpelthen ryggen til parlamentsbygningerne i en f√¶lles tavs protest. Pr√¶cis ligesom Nigel Farage og Brexit-party i EU parlamentet.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Det er parlamentarikerne pr√¶cis liges√• ligeglade med som de er med blanke stemmesedler…

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Torsten K

Det kommer s√•gu’ an p√•, hvor mange der gider m√łde op for at vise magthaverne ryggen. N√•r tilstr√¶kkelig mange plebs forener sig, stemmer blankt, √łver civil ulydighed, generalstrejker, bes√¶tter offentlige bygninger, blokerer for trafik og kommunikation, forbrugerstrejker, ignorerer magthavernes befalinger; bliver magthaverne altid bange.
Under 2’den verdenskrig vendte mange danske plebs ryggen til ‘v√¶rnemagtens’ soldater, ligesom enhver i dag frit kan vende ryggen til det nye herrefolks individer.
Effektens omfang er alene bestemt af de protesterendes antal og ihærdighed!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Folk med “ejerboliger” giver sig ikke i kast med civil ulydighed og lign.

De vil hellere brække en arm på langs end at risikere noget.

Brandmand
Brandmand
1 year ago
Reply to  Torsten K

Gældsslaver har de lige der, hvor de vil have dem. I afhængighed. Altid bagud med terminerne. Levende i skyld og skam. Trælbundne til karierre og chef. Altid ængstelige og stressede!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Nigel Farage er ikke islamkritisk. Han er pro islam og pro masseindvandring og hans mission her i livet er at forhindre Brexit.

Torsten K
Torsten K
1 year ago

‚ÄĚman skal tilh√łre medie- eller globalistklassen for at v√¶re uber√łrt af dens tragiske effekter‚ÄĚ

Vær vis på, at medie- og globalistklassen bruger masser af tid på at regne ud, om de selv klarer skærene.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Torsten K

..globalistklassen…
I Expressen skrives det n√• om alt hotet overfor politikere/globalistene..flere topp..ca 902 stk som n√• f√•r tilbakemelding ifra folk hva de synes om de..”hot”..alts√• ingent positivt som de ju fortjener √• f√•.
Mange synes det er helt forferdelig..vi har ju barn..
√Ö m√•tte smake sin egen medisin har aldrig v√¶rt godt..s√• jeg h√•per det √łker.
Folkets eneste måte nå å gi uttrykk for hva de mener..ytringsfriheten og demokrati var engang..og enda lenge til neste valg.
Folk er lutalei og da tyr man til det man har.

Norsk
Norsk
1 year ago

Oppt√łyer i Israel i dag, etiopiske svarte j√łder opponerer mot rasisme i den √łvrige j√łdiske befolkning, utl√łst av drapet p√• en av deres egne av en politimann utenfor arbeidstid. 83 skadde. Mer oppr√łr forventes. Multi-kulti f√łrer til konsekvenser i Israel.