4
jul
Seneste opdatering: 5/7-19 kl. 1131
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Widdecombe adresserer Mickey Mouse parlamentet og EU’s centralkomitĂ© i sin fĂžrste tale

Vi er i det sĂ„kaldte ‘parlament’, en en hĂ„n mod alt demokrati. Jeg ville hellere end gerne bytte den afskyelige Margrethe Auken med denne bedstemor. Lakejerne i globalistpressen er naturligvis forargede, de fĂ„r deres penge for stikke ĂŠrinder for pengemagten. Hans Hauge skriver i dag “EUs demokratiske underskud gĂžr, at EU end ikke opfylder betingelserne for at blive optaget i EU.” Magtens svenske megafoner skriver det, magten forventer af dem: Brittiska ledamotens inlĂ€gg vĂ€cker avsky.

Ursula von der Leven: ‘My aim is the United States of Europe.’

Ann Widdecombe’s EU slavery remarks branded as ‘disgusting’ og Brexit Party MEP Ann Widdecombe blasts ‘oppressive’ EU in fiery maiden speech and sparks an immediate race row by comparing Britain voting to Leave to ‘slaves turning against their owners’ Og se den formodede, nye formand Ursula von der Leyen: ‘My aim is the United States of Europe.’

Man mĂ„ ikke kalde lĂžgnepressen ‘syg’ – ikke engang den svenske

For dette blev jeg smidt af det stadig mere bizarre og venstrepolitiserende arbejdsredskab Facebook i 30 dage. Facebooks primÊre kvalitet er nu, at man kun lÊnges efter den dag, man kan droppe det. Det er som at vÊre tvunget til at abonnere pÄ Politiken uden bedÞvelse.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Velkommen i klubben, Steen – to gange 1 mĂ„ned pĂ„ tre mĂ„neder – samt 3 dage og 1 uge tidligere 😉

Personligt vĂŠlger jeg at se det som hĂŠderstegn ;o)

MĂ„rten Gantelius
MĂ„rten Gantelius
2 years ago
Reply to  steen

Steen, jag tror att det var sisÄdÀr 3 Är sedan jag förundrades över att du inte redan hade blivit utslÀngd frÄn Facebook.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Sociale medier har tydeligvis ikke fremmet danskernes nationale holdninger endsige deres forstÄelse for truslerne mod deres land. Det sidste valg til Folketinget viser danskernes imponerende tilpasningsevne. Facebook o.a. sociale medier har i Ärevis nÄet ud til flere folk end nogensinde, men virkningen heraf er deprimerende. Bjerge og oceaner af snak. Sociale medier er bedÞvende snak, ligesom DR. Danskernes ligegyldighed og uvidenhed er skrÊmmende. DR, Facebook o.a. blokerer jo ligefrem for virkeligheden, ikke se, ikke hÞre og efterhÄnden ogsÄ ikke sige. P.S. Jeg har aldrig vÊret tiltrukket af Facebook o.a. sociale medier. DR har kun tÄlt ophold i mit hus.

SĂžren Ferling
SĂžren Ferling
2 years ago

Jeg ville tro at der er det andet i teksten. Det er rigtigt, men sÄdan mÄ man ikke udtrykke det. Det skal siges lidt indirekte og diffust.

Jo, man mÄ sige at tech-giganterne er et alvorligt problem for demokratiet.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Vi kunne mĂ„ske bruge de sociale platforme til at starte oprĂžret, lave et oprĂžrslogo og sĂ„ lade alle oprĂžrere iklĂŠde sig det, sĂ„ vi kan se, hvor mange vi er – og sĂ„ vil vi vokse og vokse. Det er sĂ„dan amerikanerne bruger twitter

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det behövs Brexitpartier och politiker som opponerar sig mot globalisterna och federalisterna i EU som vill förinta Europas nationer och skapa ett United States of Europa eller EUSSR. I EU sitter fortfarande samma politiker som tillsammans med globalisterna vill skapa en vĂ€rld utan grĂ€nser och okunniga politiker som hĂ„ller upp plakat dĂ€r det stĂ„r “End Fortress Europe” och “Refugees Welcome” nĂ€r det borde stĂ„ “Build Fortress Europe and Protect Europe’s Nations” EuropĂ©er har redan sett sina lĂ€nder förĂ€ndras och stĂ€derna överbefolkas och folket blir allt fattigare och vĂ€lfĂ€rden krackelerar samtidigt som yttrandefriheten begrĂ€nsas för dem som protesterar. London har redan… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Man kan jo anvende de sociale mediers egne metoder og gĂžre eksempelvis indvandrere til “ikke-personer”, ved fuldstĂŠndig at undlade at nĂŠvne dem.

Udelukke uĂžnskede fra enhver form for omtale.

En pludselig og total tavshed pÄ modstandssiden, kan ogsÄ fÄ magthaverne til at tro, at der er noget stort i gÊre.

Morningstar
Morningstar
2 years ago

LÀs det hÀr inlÀgget frÄn libertarianen Peter Harolds blogg. Har ni tidigare funderat pÄ att lÀmna Faceberg men aldrig kommit till skott sÄ kan det hÀr inlÀgget förhoppningsvis sÀtta eld i baken pÄ er.
https://peterharold.wordpress.com/2019/07/03/fran-cias-lifelog-till-cias-facebook-fran-mark-zuckerberg-dossier/

trackback

[…] Raaschau synes selv at mene, det mĂ„ vĂŠre hans pĂ„stand om, at svensk presse er “syg”, der overskrider […]

jĂžrgen Fabrin
jĂžrgen Fabrin
2 years ago

Jeg har lige for fÞrste gang oplevet at fÄ ophÊvet karantÊnen pÄ 30 dage allerede efter 2 dage, fordi den blev anset for en fejl og jeg klager hver gang, og man fÄr ikke lÊngere 6 mÄneders karantÊne, sÄ der sker lidt pÄ omrÄdet.