5
jul
Seneste opdatering: 6/7-19 kl. 0239
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Retsvæsnet opfandt simpelthen nye anklager til lejligheden

Tommy Robinson kendt skyldig, risikerer to års fængsel. Strafudmålingen kommer senere. Engelske medier er medsammensvorne i svinestregen, her kan man bruge Russia Today, der er de eneste, der giver et modbillede af det stadig mere totalitære England, og en politisk presse, der er blevet en del af magten og nægter at granske en korrupt, politisk elite. Den nægter endda at leve op til journalistiske principper, når det drejer sig om en figur, samme presse ikke kan lide.

I bunden af det hele ligger selvf√łlgelig √łnsket om at beholde magten og kontrollen trods den demokratisk, deligitimerende multikultur, der burde have f√•et hele magten smidt p√• porten for l√¶ngst. For ikke at blive det, vil de afmontere akkurat s√• meget af demokratiet, som beh√łves.

De er gennemsigtige som glas, og Tommy Robinson er¬† intelligent nok til at forst√• det store billede. Han kender formentlig deres tanker og bev√¶ggrunde bedre end de selv g√łr. for de er n√¶ppe modige og h√¶derlige nok til at formulere dem for sig selv. For en mere detaljeret rapportering, se juristen Ezra Levant. Den h√¶derlige Gerard Batten tweeter:

Tommy Robinson has been found guilty of contempt of court for doing what the so-called MSM do every day of the week. If it had been a jury trial he might have got justice. The Establishment have got what they want & the MSM will crow about it. A very sad & sinister day.

Avi Yemini jages væk, kun plads til engelsk fake news media

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
2 years ago

Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige, det er jo en skændsel hvad der foregår.
Jeg forst√•r ikke at politikerne kan se igennem, og direkte √łnske det her. Selv de danske politikere burde jo r√•be op om det her, det er et naboland som handler helt uh√¶mmet for at kn√¶gte ytringsfriheden.

Som de råber i videoen Рshame on you. Og den gælder også for de danske politikere.

F√łj

Skåning
Skåning
2 years ago
Reply to  David

Jag vet inte vad jag ska s√§ga. Det √§r s√• chockerande att en formell demokrati kan f√∂rfalla till en polisstat s√• snabbt. Det h√§r √§r ju inget annat √§n Sovjetiska metoder. I en normal v√§rld hade detta varit uppe i FN, EU och USA:s president hade protesterat. Nu f√∂rsvinner en fruktansv√§rt modig man i tystnad, under ropet om “fascism”. Orwell…

Skåning
Skåning
2 years ago
Reply to  Sk√•ning

För tusen år sedan hade vi daner kunnat samla en flotta under Knud den Store för att sätta dessa korrupta lågdjur på plats. Icke så i dagens läge. Mest för att vi inte är bättre själva.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Sk√•ning

Ja, vi m√• vist skynde os at plante en masse egetr√¶er i en fart ūüėČ

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Sk√•ning

Sk√•ning er mere pr√¶cist √łstdansker. Det er da en national manifestation som vil noget, n√•r en sk√•ning kalder sig selv daner. Den dag Sverige kollapser og konverterer til kalifat, m√• Sk√•ne v√¶lge mellem kalifat eller Danmark.

River
River
2 years ago

Samfundet er ikke p√• vej til √łdel√¶ggelse. Det er allerede √łdelagt. Langt de fleste mennesker er ligeglade med retf√¶rdighed da de er programmerede enheder totalt kolde i r√łven med andre.
Senest herhjemme er Paludan d√łmt for at genere nogen ved at fort√¶lle sandheden. Alle i folketinget er totalt kolde i r√łven.

Santor
Santor
2 years ago

M√• indr√łmme at jeg er forbl√łffet. Jeg troede helt alvorligt at der nu kom en dom der var retf√¶rdig. N√•r retssystemet tilsyneladende er blevet en del at den politiske debat s√• kan man selvf√łlgelig ikke regne med retf√¶rdighed og derfor er domstolene ikke l√¶ngere berettiget til at d√łmme folk.

Det ligner blot et skridt mere imod en totalitær stat hvor folk skal frygte staten og bare holde kæft!

Sovjet much, England?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Santor

Det næste bliver, at briterne begynder at sejle straffefanger til fjerntliggende verdensdele.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det √§r skr√§mmande vad som h√§nder med Tommy Robinson f√∂r att han beskriver den verklighet som f√∂r√§ndrar hans land till oigenk√§nnlighet. Etablissemanget f√∂rs√∂ker f√∂rhindra all kritik och diskussion p√• internet genom att censurera sociala medier s√• att det √§r endast de “r√§tta √•sikterna” som f√•r h√∂ras och de f√∂rf√∂ljer olikt√§nkare med alla de juridiska medel som de kan hitta p√•. Man skall vara tacksam att det finns modiga m√§nniskor som Tommy Robinson som v√•gar och √§r beredd att g√∂ra stora uppoffringar f√∂r att motarbeta dem.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Havde jeg set dette for et par √•r siden, ville jeg have sagt, at det l√łgn. S√• lang ville domstolene ikke synke, men det skal jeg da lige love for, at de satans m√łgdyr hurtigt gjorde. R√łde sataner alle til hobe.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

H√łrt!

Mere orker jeg ikke at mene om det her…

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Vi er godt på vej her i Danmark. Tænk bare på ideen om at hæve grænsen for nye partier til 40.000 valgerklæringer. Små, bange mennesker, som ryster for at få nye partier ind, som kunne rydde lidt om i redeligheden.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

M√•nga d√•liga politiska beslut har lett till att befolkningen i m√•nga l√§nder har blivit utsatta f√∂r konsekvenser som f√∂r√§ndrat hela deras livssituation. Multikulturalismen √§r ett s√•dant politiskt beslut som gjort att Storbritannien har f√∂r√§ndrats till oigenk√§nnlighet b√•de kulturellt och demografiskt. Engelskm√§nnen √§r idag en minoritet i London d√§r man nu har en muslimsk borgm√§stare. Man f√∂rutsp√•r enligt Pew Research Centre att den muslimska befolkningen i Storbritannien kommer att v√§xa fr√•n 3 miljoner √•r 2016 till 13 miljoner √•r 2050. Det finns m√•nga engelskm√§n som inte l√§ngre k√§nner igen sitt land. https://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/29/muslim-population-uk-could-triple-13m-following-record-influx/ Tommy Robinson har beskrivit hur hans hemstad har f√∂r√§ndrats… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

The Organization of Islamic Cooperation (OIC): ‚Äúterrorism has no religion and no community should be held responsible for the actions of extremists.‚ÄĚ
But what if one religion has terrorism and all its adherents are extremists?
And why did you immediately think of islam as such a religion?

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Today the west is threatened not only by external enemies but also by cultural marxists whose goal is to corrode European society from the inside while terrorism and massimmigration attack from the outside. Western society will be destroyed unless this double pronged attack is stopped. MEP Janice Atkinson has written a book “What Women Want” where she explains the nefarious project of those who would destroy Europe. https://voiceofeurope.com/2019/06/mep-janice-atkinson-cultural-marxism-has-to-be-stopped-and-reversed/

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Basic koran-given preconditions for muslim-Christian coexistence: Christians and Jews can not bear arms — muslims can; Christians and Jews have to get permission to build — muslims do not; Christians and Jews have to pay certain taxes which muslims do not; Christians can not proselytize — muslims can; Christians and Jews have to bow to their muslim masters when they pay their taxes; Christians and Jews have to live under the law set forth in the Koran, not under either their own religious or secular law; These rules come automatic into force, when the muslims become the majority in a… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.varldenidag.se/nyheter/forfoljelsen-av-kristna-varre-an-nagonsin/repsan!tqBKlXnfujBC0mw1iK0pKQ/
https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof

David
David
2 years ago

Jeg ved godt at det her er √łnsket√¶nkning, og nok kunne sammenlignes med en der havde indtaget 10 pints Guinness, og gjorde et desperat fors√łg p√• at sige bare et fornuftigt ord.

T√¶nk hvis dommeren viser sig at tage r√łven p√• eliten, ved n√•r strafudm√•lingen kommer, s√• at sige,- Time served You are a free man.