11
jul
Seneste opdatering: 12/7-19 kl. 0800
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The following video from Résistance Républicaine features remarks by a woman (reportedly a survivor of the Bataclan massacre) about Rachid Abu Aoudefa, a.k.a Rachid Eljay, who was shot and wounded a couple of weeks ago by a native European at the Sunna Mosque in the French city of Brest. One of the imam’s congregants was also wounded in the incident when he tried to protect the imam. For details about the shooting of Imam Rachid, see this post at Vlad Tepes.

Kvinden her er Bataclan-overlever. Hendes syn på islam ændrede sig ‘overnight’ under intryk af 129 civile døde og 368 sårede i islams navn. Imamen i Brest blev skudt d. 27 juni. Attentatmanden begik selvmord. Shooting at French mosque injures famous imam in Brest.– Brest : des tirs devant une mosquée font deux blessés, le tireur présumé retrouvé mort.

I Berlin har retsstaten kapituleret

“Forbryderne ler bare ad retsvæsnet”

Mange steder i Vesteuropa sidder der et par generationer politikere, der simpelthen har fået deres lande til gradvist at ophøre med at fungere ved hjælp af ‘multikultur.’ Værst i Sverige. Disse må indse, at de kommer til at modtage en regning for det, som de ikke kan betale. Nok er folket er sløvt og hedonistisk, men det vil vågne, når dets levevilkår bliver dårlige nok. Igen – se Sverige og Frankrig hvis du mangler fantasi.

De kommer ikke bare til at kunne pensionere sig og slippe for videre tiltale, dette aktuelt henvendt til danske socialdemokrater, når de nu bøjer sig for EU domstolen og gør slemme problemer i Danmark værre. De skal håbe på, opgøret med dem bliver civilliseret.

I Berlin fungerer ikke engang indkrævning af trafikbøderne længere. At analysere DNA prøver tager nu to til tre år på grund af overvældende kriminalitet. Man ser den  ‘overstatsanklager.’ Ralph Knispel til højre.  German Prosecutor: Rule of Law in Berlin ‘No Longer Functional’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
CharlesSantorSnowflingasteenBrozak Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
mjolly
Guest
mjolly

Virker som kineserne har fått nok.
CEO of Volvo Says Company is Considering Leaving Sweden Partly Due to Rise in Violent Crime

Norske
Guest
Norske

Den franske Bataclan-overlevende diagnostiserer problemet rett, men har feil medisin. Mannen som skjøt imamen har rett medisin, han gikk etter hodet på slangen.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

I Jyllandsposten kan man læse at Angela Merkel har samme symptomer på sygdom som en anden tidligere kansler, hr. Adolf Hitler. Både Angela og Adolf lider/led af en kraftig tremor, som intensiveres hurtigt. Er det en tilfældighed eller har de måske andet tilfælles ?

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Alt i Tyskland følger islamophobernes forudsigelser. Disse islamophober er direkte efterkommere af den lille dreng, der ubehøvlet skreg om den nøgne kejser: “Se, han har jo ikke noget tøj på”. Som beskrevet af H.C.Andersen. Den lille dreng voksede op som intelligent realist, mens alle fedtegreverne og bureaukraterne havde travlt med at opfatte virkeligheden som magthaverne ønskede det. Han fik heldigvis mange efterkommere, hvorom det vides, at ingen af dem blev radikale, socialdemokrater, præster, eller noget andet enfoldigt. Alle hans efterkommere blev islamophober, fordi disse kan umiddelbart se at islam har ingenting på. Det er en religion, der bygger på nøgen… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Du bliver altså nødt til at få ordene ud til en bredere læserskare end de 10 – 12 stykker, der som Tordenskjolds soldater læser og kommenterer på dette site.

(Der skal nok findes nogle fine tal for, at så og så mange unikke besøgende klikker ind på Snaphanen om måneden)

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

“Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.” – Piet Hein.
Det kan være besværligt, når man er belastet med en IQ på 146; ihvertfald hvis man skal acceptere at landets fremtidige indbyggere ligger under 80. Undskyld, at jeg nævnte IQ’er – det er tabu i taberlande og man skal jo helst grynte med de grise er man iblandt.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det är inte alls konstigt att Frankrike förlorar sin identitet när de väljer presidenter och politiker som har en globalistisk agenda och vill omstrukturera världen. Frankrikes president förnekar att fransmännen ens existerar och vill att Frankrike skall sluta upp att vara Frankrike och att vara någonting annat istället. Han vill uppnå sitt mål genom att förinta Frankrike med hjälp av massinvandring men han har inte räknat med att muslimer faktiskt existera och om Frankrike upphör att vara franskt då kommer det att bli islamiskt istället. Det skulle nog vara bäst om Frankrike skulle fortsätta att vara franskt och man skulle… Read more »

Brozak
Guest
Brozak

Avskaffelse av humanismen er en forutsettning for sivilisasjonens fortsatte eksistens.I dag er det ikke politisk mulig, men vil bli politisk mulig hvis anarkiet tillates aa fortsette.

Charles
Guest
Charles

Det ser ud til at Breivikerne Popper op om ganske kort tid.
Det er sagt før.

Torsten K
Guest
Torsten K

“De skal håbe på, opgøret med dem bliver civilliseret”.

Får vi et par hints mht., hvordan det kommer til at foregå, hvis ikke civiliseret..?

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der kan teoretisk være mennesker der finder imamens skæbne ikke foregik på en civiliseret måde. Cox har tidligere været nævnt, hvor mange eksempler ønsker du?

Torsten K
Guest
Torsten K

En nedadvendt tommelfinger under kommentaren “får vi et par hints…”..

Klart nok; idet man jo ikke bliver populær af at afsløre hykleriet.

Santor
Guest
Santor

Det er slet ikke så svært at forstå. Den civiliseret måde er selvfølgelig via domstolene efter at “magten” er vendt til fordel for en regering der bekymre sig om Danskernes ve og vel. Den uciviliseret måde er naturligvis borgerkrig. Startet af islam hvor Danskerne i sidste ende indser nødvendigheden af at kæmpe for deres land, men det bliver, præcist som damen fra bataclan-videoen først indså islams bestialske natur EFTER 129 Døde og 368 sårede. Den første “løsning” er naturligvis at foretrække men desværre tror jeg at det bliver den sidste, mest af alt fordi folk ganske enkelt ikke gider at… Read more »