11
jul
Seneste opdatering: 11/7-19 kl. 1720
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An Orwellian gathering: “You’re standing up for foreign journalists, but what about your own?”

Et pragtfuldt undercover interview om Tommy Robinson med The Committee to Protect Journalists. Juristen Ezra Levant er pĂ„ den engelske regerings Global Conference for Media Freedom: London 2019. Det er ikke svĂŠrt at se, af hvem Tommy Robinson har lĂŠrt at udstille magtens misbrugere og hyklere. Mediefrihedskonferencen ‘beskytter’ ogsĂ„ bladtegnere, dog ikke Muhammed tegnere. Dette interview viser om noget, hvorfor alternative medier er vigtige – og hvorfor magten ikke Ăžnsker dem.

Min egen meget mindre sag lurer naturligvis i baghovedet. Endnu ni uger efter at jeg blev raidet af politi, lagt i hÄndjern, DNA testet, fingerprinted og fotograferet. har jeg ikke modtaget ét ord pÄ skrift fra dem. Jeg har derfor heller ikke kontaktet en advokat, men mit fÞrste spÞrgsmÄl til ham vil vÊre:

“Skal jeg forsvare mig mod den anklage eller lade vĂŠre? Dette opfatter jeg som en politisk retssag, – jeg skal gerne begrunde det – og ved at forsvare mig giver jeg den legitimitet. Det Ăžnsker jeg ikke. Giv mig en grund til, at jeg skal forsvare mig. Den eneste grund, jeg kan komme pĂ„, er at jeg slipper uden udgifter, hvis jeg bliver frikendt. PĂ„ et folkepensionsbudget er der ikke mange penge tilovers til retssager og advokater med en timelĂžn pĂ„ 1500 kroner.”

Google working towards de-platforming Breitbart

Breitbart er, hvad man mange steder i verden ville kalde et ret upĂ„faldende, konservativt medie. Set fra danske og nordiske journalisters yderliggĂ„ende rĂžd-grĂžnne perspektiv, mĂ„ man naturligvis beskrive Breitbart som “hĂžjreeksttremt.”

Afstanden fra to yderlige punkter er dog lige lang, fra hvilket punkt man end starter rejsen. Men sĂ„ megen selvbetragtelse og relativisering har de ikke. Ligesom med bĂžrn, udgĂžr de altid altings centrum. “Det normale, det er mig.” Og ‘de normale’ anser sig for fuldt berettigede til at censurere ‘de ikke normale.’

Denne video vil med stor sandsynlighed blive censureret af Google. SĂ„ erstatter jeg den med en anden fra en fri, demokratisk udbyder.

Project Veritas er inviteret til Det Hvide Hus om Google

Facebook stÀnger av anvÀndare som nÀmner Tommy Robinson vid namn

Facebook fortsÊtter sine overgreb pÄ ytringsfriheden. Jeg er selv udelukket i tredive dage pÄ grund af ingenting, hvorfor jeg mest hÊlder til at slette min Facebook konto helt. Det er ganske vist et arbejdsredskab, jeg i nogen grad har brug for, men jeg vil ikke stÞtte Facebook lumpne forretningsmodel. Fria Tider.

Se ogsĂ„ mine norske venner: Facebook svinger pisken over alle som omtaler Tommy – Red. utestengt

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Det kommer vist ikke til at gĂ„ stille for sig…

https://www.youtube.com/watch?v=dY2lNIhZpAE

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Margrethe

HÄber virkelig politiet fÄr een pÄ hatten sÄ de aldrig nogensinde glemmer hvorfor.
Der findes jo ogsÄ ABBŽer i England. sÄ det kunne meget nemt fÞre til noget grimt.
Domstole og politi har da ogsÄspillet op til ballade lÊnge.

Charles
Charles
4 years ago

ot
FB er en bĂžrnehave, hvor de vil bestemme hvad der skal/Ă„ skrives om
https://hodjasblog.one/facebook-vil-goere-tommy-robinson-til-en-ikke-eksisterende-person/

Som sagt fĂžr. Hold jer af FB.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Best Ă„ la sovende bjĂžrner sove..
Om de skulle vÄkne..ta det ifra der..
Klart vi hjelper om..dersom atte…
Vanlig husforsikring vil dekke en del..

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Bliver uretssagen for dyr, mÄ du jo bare lave en indsamling. Principielt bÞr de ikke have fornÞjelsen ved at se dig spilde tid pÄ at mÞde op til deres kattens leg med musen.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  steen

OK. Jeg sender dig en et par snoldekroner via mobilpay, nu. Men de er ĂžremĂŠrket og SKÁL gemmes til retssagen, om ikke andet til at drukne den omvendtee sejr i tarvelig rĂždvin….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x