17
jul
Seneste opdatering: 17/7-19 kl. 2059
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant er hos Glenn Beck. Se også Hvis retssagen mod Tommy Robinson havde fundet sted i Kina eller Tyrkiet, havde man kaldt det en skueproces.


Asle Toje: Det svenska klansamhället

“Vi kan ha fem år på oss att göra det rätta, men beslutet skulle ha fattats för 25 år sedan”

Siger en svensk polis om at redde Gøteborg. Omtrent på det tidspunkt jeg begyndte at advare på tryk, så mine erfaringer med politisk debat har alt i alt ikke været opmuntrende. Nok er det politiske liv en scene, som Shakespeare siger, men det er ikke de store dramaer, der opføres, det er mere revy-genren. Brød, skuespil, sladder. Det ‘mest moderne, progressive land’ var et klansamfund for 1000 år siden. Nu er det ‘progressivt’ at vende tilbage til tiden før 800 tallet.

Sverige har omfattande problem med integrationen av nyanlända invandrare. Samtidigt som utanförskapsområdena blir fler växer sig parallella samhällsstrukturer starkare. Den norske statsvetaren och författaren Asle Toje har besökt Göteborg för att ta reda på vad detta beror på.

Samtidigt som BNP har bromsat in och BNP per capita har varit i princip stillastående i ett decennium har dock mängden samhällsproblem – eller utmaningar, som de kallas när det saknas lösningar – vuxit.

Integrationen är en utmaning, skolan är en utmaning, långtidsarbetslösheten i utsatta grupper är en utmaning, den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning är en utmaning, brinnande bilar i utanförskapsområdena är en utmaning, kommunernas ekonomi är en utmaning, polisbristen är en utmaning, utmattningssyndrom bland socialsekreterare är en utmaning, och så vidare. REPORTAGE Det svenska klansamhället.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Roland SalomonssonSnowflingaBitten-Kirsti NielsenPoul Larsenino Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

Demografin enligt kommunistisk retorik (problemet är för många pensionärer/äldre) är inget problem. Pensionärer/äldre är ett övergående problem och är löst på typ 25 år. DÄREMOT är ett verkligt långsiktigt stort problem, massinvandringen, och alla problemområden i samhället har en gemensam nämnare – just massinvandringen. T o m den ökande mängden äldre som är pensionärer eller framförallt försörjda med s k “äldreförsörjningsstöd” är ett enormt “demografiskt” problem. Äldreförsörjningsstöd är avsett för invandrare, som skall pensioneras, men numera “förtidspensioneras” dessa i hög grad (i synnerhet kvinnor). Med statistikmanipulationer så döljs sedan vilken enorm ekonomisk börda detta är för framtida svensk ekonomi –… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Hvis Sverige, som mange hævder, virkelig har passeret det berømte point of no return, giver man vel egentlig bedst svensken nådestødet ved fuldstændig at ignorere landet. Lad dem dog fortsætte deres vanvittige færd mod afgrunden uden forsøg på udefrakommende indblanding.

sussebassa
Guest
sussebassa

Om så er tilfelle må dere dansker regne med mange svensker som vil søke asyl hos dere..så gled deg. Man hjelper da sine naboer.. Selv flytter vi ifra vår idylliske by i Skåne..men ikke til Danmark men et annet sted i Skåne som styres av SD og M..som også flere bekjente har gjort..flere vil gjøre..det fylles virkelig opp der i byen som er en mindre by. Narko,rån/overfall..spes av eldre..gjerne med rullator.. på lyse dagen har tatt over her..økt.. og utrygghet med å ferdes ute ..fritt kan ikke løses med toppen securitas på hus og biler..bare ting..vi bor nesten i typ… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

@ sussebassa:

Svenskerne skal være velkomne. Som turister! Og turister rejser hjem igen!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Skåninger, som kan påvise danske aner fra før Europas stormagter forærede Skåne til Sverige, skal modtages med åbne hjerter i deres gamle moderland.
Resten skal gennemføre kurser om Skånes historie før den svenske voldtægt. Deres skoler fortæller i dag aldrig om Skånes historie, før det blev forsvensket med vold og etnisk udrensning.

sussebassa
Guest
sussebassa

Hva med normann som kan bevise danske aner..ca 1790..Amtmann i Jylland..holder det..

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Fjeldaberne og fladlandslusene har altid været ét folk; efter flere hundrede års tætte forbindelser, kulturelt og sprogligt. Tak for Tordenskjold, Ludvig Holberg, Edvard Munch, Rolv Wesenlund, Grieg og kong Håkon 6. som sørgede for, at Margrete 1. blev Nordens dronning.

Poul Larsen
Guest
Poul Larsen

Hvilken tragedie. Selvfølgelig skal vi tage imod svensken, de vil dels tippe befolkningssammensætningen i nordisk favør her i Danmark. Der vil også kunne opnå politiske mål, da man vel næppe kan forestille sig at der bliver stemt på centrum venstre af vores nye medborgere.

Udover det syntes jeg at det vil være moralsk uforsvarligt, ikke at tage imod en nabo der er i nød.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det skapas nya klansamhällen i hela norden och Sverige har kommit längst i sitt klanbyggprojekt. Danmark, Norge och Finland kan välja om de vill fortsätta att gå samma väg som Sverige eller om de är klokare än svenskarna. Det är tragiskt att se hur EU har lyckats förstöra det ena landet efter det andra.
“As my local priest, Papas Yiorgas, says: ‘Greece has been abandoned by God and we Greeks must pray for a revival of the spirit of the War of Independence. Who will lead us to victory against the new Ottomans in Brussels?’”
http://www.defenddemocracy.press/a-greek-tragedy-how-the-eu-is-destroying-a-country/

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

Det var vel bedre, om de tre nordiske lande gik sammen om at få deres tabte lande tilbage. Lidt vildt at forestille sig, at alle skal kunne bo i lille Danmark. Lad os være realistiske.

Torsten K
Guest
Torsten K

Det har vi på sin vis prøvet én gang, men svenskerne kunne ikke lade være med at smadre Kalmarunionen.

Desuden har svenske ledere altid haft både storhedsvanvid og stormagtsfornemmelser.

Gider dem ikke!

sussebassa
Guest
sussebassa

..og glem ikke..
Sosseregjeringen samarbeidet med naziene..før under etter WW2..defacto..og ble søkk rike på vår bekostning.
Det vet alle nordmenn..glemmer det ikke.