19
jul
Seneste opdatering: 21/7-19 kl. 1933
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bliv chikaneret af stofp√•virkede ‘ny-svenskere’ og ryg direkte i f√¶ngsel

Jeg har ikke set en svensk reaktion, denne Trump-bem√¶rkning har v√¶ret spildt p√•. L√łfven er ikke just kendt for sit gnistrende intellekt , og han tr√¶nger til at nogen er lidt fr√¶k over for ham. Nok er han en hj√¶lpel√łs klumpedumpe, men han har betonsossens selvherlighed trods det. Ubegrundet merev√¶rd er ikke forbeholdt muslimer.

Forhistorien er: En amerikansk rapstjerne, Asap Rocky, g√•r rundt i Stockholm med sit f√łlge herunder en 200 kg. tung livvagt. To spinkle, afghanske nysvenskere chikanerer ham i en halv time, de n√¶rmest tigger om t√¶sk. Ingen har √•benbart nogensinde sat sig op imod deres vilje. Tilsidst tager rapstjernen en ved vingebenet og kyler ham et par meter hen ad gaden. Han g√•r derefter til svensk politi og rapporterer h√¶ndelsen, en fejl som kun en spejlblank udl√¶nding beg√•r.

Nu sidder han f√¶ngslet p√• 16. dag og er g√•et glip af et tocifret millionbel√łb fra sin koncertturne. Dem kommer¬† Medelsvensson nu til at betale. Hvad kan svenske myndigheder efterh√•nden ikke f√• til at g√• i kage? Hele forl√łbet er endda filmet, s√• man ikke skulle kunne tage fejl, men det lykkedes retsv√¶snet med alligevel.

L√łrdag forlyder det, at det svenske udenrigsministeriums strategi er, at ignorere Donald Trump fordi “han er dybt ubehagelig.” √Üstetik trumfer retsstat. Den svenske anklager, der √•benbart stadig tror, han kan slippe ud af sagen med √¶ren i behold, har lige f√¶ngslet rapperen i endnu en uge, men fejltagelser bliver ikke bedre af, at man insisterer p√• dem.

Svenske rejser√•d kan herefter udvides med: Ops√łg aldrig politiet, det lider af PTSD af overbebyrdelse og reagerer helt vilk√•rligt. Men bliv f√łrst og fremmest aldrig syg i Sverige. Hospitalsv√¶snet er et globaliseret harmonikasammenst√łd. Svenskere d√łr j√¶vnligt af det, og man kan sp√łrge sig selv: Hvad i Sverige fungerer i dag p√• samme niveau som for 40 √•r siden inden h√¶rv√¶rksgenerationen gik igang? Jeg kan ikke f√• √łje p√• noget. Juristen Leif GW har en ret √¶druelig, jurisk vurdering af hele miseren.

The Terrifying Way Sweden Is Killing Itself

Bruce Bawer har det ligesom jeg, omend jeg nok har haft det sådan længere og derfor sikkert er mere udmattet. Håb er noget, jeg havde i 2005, i dag er det druknet i den svenske elites fait accompli: Demografi. Historikere vil rigtig nok analysere dette nationale selvmord i en meget lang fremtid, men mens det stod på, sagde de ikke så meget.

Jeg har det omvendt: Nu forebyggelse er for sent, er der ikke længere grund til at sige så meget. Resultatet taler for sig selv. Allerede i dag river alle i Sverige hovederne af hinanden, for ingen vil have skylden for den historiske katastrofe, de på kun én generation har gjort ud af et af verdens bedste samfund.

Denne bev√¶gelse vil v√¶re tiltagende i de kommende √•rtier “hvem havde skylden?” og den vil overbevise svenskerne om, at arvesynden findes. I morgen tr√¶der lempede familiesammenf√łringsregler i kraft. De vil cementere katastrofen yderligere.

I could be writing every week about Sweden. Every day. Every hour. For reasons that will be analyzed by historians for a long, long time ‚Äď provided the Western world doesn’t become so thoroughly Islamized that the possibility of objective historical scrutiny is utterly obliterated ‚Äď the Swedes have chosen a path of cultural and societal suicide that puts all other countries in the shade.

For anyone curious about self-destructive psychopathologies, it is a grimly fascinating phenomenon. Why, of all places, Sweden? How can a Swedish woman raped by an illegal Muslim immigrant be so bursting with racial guilt that she hesitates to report the crime to the police for fear that her report might lead to her rapist’s punishment or deportation? Or, more generally, because news of the offense might result in an increase in ‚ÄúIslamophobia?”

This is the kind of madness that’s going on in Sweden now. More than any other country in Europe, it has a government and a media that are in denial about the truth, a legal system that punishes those who dare to tell the truth, and a people who have been brainwashed for decades with the vile lie that they have a moral obligation to hand their country over to hostile, despotic strangers from far away.

Of course: the best way to address the ever-rising tide of Muslim criminality is to close down every last media outlet that reports honestly about it. The mainstream Swedish media are already playing ball; it’s just a few recalcitrant websites that need to be scrubbed clean. Presumably the next step will be to block access in Sweden to Jyllands-Posten and other foreign news sources that tell Swedes the truth about what’s going on within their own borders. The Terrifying Way Sweden Is Killing Itself

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

09.01.2018 KL. 13:35, skriver Mikael Jalving i Jyllandsposten, under overskriften: Myten om de 97 pct.: √Ėzlem Cekic b√łr undskylde offentligt. “Som unders√łgelser viser med et pr√¶gnant nedslag, er 42 pct. af ikkevestlige mandlige indvandrere og 37 pct. af ikkevestlige mandlige efterkommere fra √•rgang 1987 d√łmt for at have overtr√•dt straffeloven, mens m√¶nd med dansk oprindelse ligger p√• 17 pct. Alts√•, ikke f√¶rdselsloven eller de s√•kaldte s√¶rlove, herunder v√•benloven, men straffeloven, der bl.a. vedr√łrer seksual-, volds- og ejendomsforbrydelser.” Heldigvis for de svenske ‘ansvarlige’ politikere, er de tilsvarende svenske statistikker h√łjst sandsynligt hemmelige. Ellers var de fleste svenskere nok myldret over √ėresundsbroen… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Neida ikke hemmelig men det er bare venstresl√łdderet/pk som stoler p√• BR√Ö`s statistikker..trixing med tall er de gode p√•..som vi andre er helt klar over..der er Expressen en god informat√łr..nesten hver dag, mord, r√•n voldtekter og bilbrenner..s√• om man ganger det med feks 200 dager..ja da stemmer ikke infoet som BR√Ö pr√łver seg p√•.
BRÅ er også PK styrt..
Så konklusjonen er at en off PK instans lurer pk politikerne også..som de nok er enige om.
Jug for svenske borgere blir viktigst..på alle områder.

Bassesussen
Bassesussen
1 year ago

¬ęVelferden eroderes ut og infrastrukturen forvitrer. Om vi ikke stopper utviklingen n√• vi Sverige se radikalt annerledes ut om 20 √•r.¬Ľ Lederforfatter Per Bj√∂rklund sammenligner Sveriges situasjon med Egypt, hvor de korrupte og udemokratiske myndighetene alltid har v√¶rt tvunget til √• subsidiere br√łd, slik at folk ikke skal starte revolusjoner fordi de sulter. ‚Äď Vi f√•r stadig flere barn i f√łrskolen, flere utbrente l√¶rere, lengre helsek√łer og d√•rligere infrastruktur, mens politikerne stadig snakker om reformer og satsningsomr√•der, skriver Bj√∂rklund. Bl√łff p√• alle niv√•er Han henviser til √łkonomen Sandro Succo, som avviser at det finnes handlingsrom til reformer i statsbudsjettene, det… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Bassesussen

..avsl√łre politikernes budsjettjuks og hykleri.. Som vi alle vet skyldes innvandringens kostnader..som bare √łker i hele Europa. Jeg skrev √¶rlig og tydelig p√• FB : Asyls√łkere som ikke lengre har skyddbehov skulle reise hjem.. Da ble jeg utvist for Hat innlegg p√• FB i 1 mnd..igjen. Problemet etterhvert pga FB venstre slagside/kulturmarxistisk som n√• er helt tydelig har vi mindre plass √• ytre oss og dermed p√•peke √•rsaken til at all velferd n√• er sk√•ret inni margbeinet men ogs√• kunne ytre oss om √łkende voldtekter, mord , r√•n, bilbrenner..og hvem som st√•r bak..som vi vet, men som regjeringene later som… Read more »

Realisten
Realisten
1 year ago

L√łsningen for Sverige kommer ikke af demokratiets vej, det er helt sikkert. Det eneste der kan l√łse situationen er at en lille elite af de rigtige slags patrioter r√¶kker ud til milit√¶ret og bliver enige om at beg√• et kup. Derefter kan landet m√•ske opdeles, eller massive udvisninger p√•begyndes. M√•ske endda begge dele. D√©t kan redde Sverige og svenskerne; ogs√• om ti √•r fra nu af. Hvis jeg havde de rigtige kontakter i Sverige ville jeg arbejde p√• dette. Det har jeg ikke nu, og formentlig heller ikke i morgen eller n√¶ste √•r. Men med tiden h√•ber jeg p√• at… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Realisten

Drager man direkte paralleller fra de puniske krige til nutidens kaotiske Sverige, ligger l√łsningen snublende n√¶r.

River
River
1 year ago

Bawer er en klog mand.
Historie begynder at blive inderlig ligegyldig n√•r der ingen forankring bliver til nutiden. Man skulle jo navigere i nutiden med hj√¶lp af den for at have nytte af den. Medierne er jo det bedste eksempel p√• et eller andet meget ondt n√•r det fors√łger at styrer og rage penge og magt til sig med en fiktiv historie.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  River

…Og hvem styrer de toneangivende medier? Korrelation er ikke det samme som kausalitet, i know. Men lad os alligevel se p√• hvilke lande, der har de st√łrste j√łdiske (bred definition) befolkninger, og sammen spekulere over om der mon er en sammenh√¶ng mellem d√©t og s√• masseindvandring, gr√¶nsel√łshed og internationalisme. Se evt. bort fra selve Israel. Tyskland og Sverige som nummer 8 og 22 passer ikke helt ind i ligningen. 1) USA (omkring 7 millioner) 2) Israel (omkring 7 millioner) 3) Frankrig (omkring 500.000) 4) Canada (omkring 400.000) 5) UK (omkring 300.000) De officielle tal for Rusland er 200.000, men j√łdiske… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Dagens gode grin / skratt ūüėā

https://ibb.co/ZYsFpqX

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..?..virker ikke.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  sussebassa

Den virker for mig nu, men du skal m√•ske lige vente et √łjeblik

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Hahh..verd √• vente p√•..tyver nog sanningen om klimatGretas iherdige l√łgner.