20
jul
Seneste opdatering: 20/7-19 kl. 1220
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Tim Pallis

tim-pallis-1Vi befinder os i en historisk epoke, hvor kulturkonservative og nationalkonservative systemkritikere eller anderledestænkende bliver sat i gabestokken af centrum-venstre, liberalister og globalister for at påpege, at det kommer til at koste den vesterlandske kultur og civilisation dyrt at tillade islam adgang til vore lande.

Det er ikke ualmindeligt, at borgerlige politikere og debatt√łrer bruger venstrefl√łjens sprogbrug som f.eks. ordet ‚Äėprogressiv‚Äô, n√•r de skal omtale klimapolitik og sundhedspolitik. N√•r jeg bliver kaldt reaktion√¶r af en kommunist plejer jeg at sige, at jeg ikke forst√•r brugen af det ord. Hvad vil du s√• kaldes? S√• siger jeg, at jeg er konservativ. Vi skal ikke hoppe med p√• den yderste venstrefl√łjs ideologiske terminologi, s√• taber vi kampen.

De politisk korrekte har travlt med at √łdel√¶gge det danske sprog

Ensretningen af EU landene er en ‚ÄĚharmonisering‚ÄĚ og muslimsk indvandring er en ‚ÄĚberigelse‚ÄĚ. Kriminelle unge er ‚Äúkriminalitets-truede‚ÄĚ, selvom det ikke er dem, men andre personer, der er truet af deres kriminelles aktiviteter. Voldsm√¶nd er ikke l√¶ngere voldelige, de er bare ‚Äúudadreagerende‚ÄĚ. Vi venter sp√¶ndt p√• at h√łre de nye navne for Ghetto.

Politisk korrekt sprogbrug har mange farverige blomster: “Bland ikke tingene sammen. Lad v√¶re med af puste til hadet. G√• ikke det ekstremes h√łjres √¶rinde. Han er bare en forstyrret ung mand. Glem ikke at vi engang koloniserede deres land. Det er et isoleret tilf√¶lde ‚Äď en ensom ulv. Han blev manipuleret af systemet.”

Men jeg bryder mig ikke om at blive l√łjet overfor i form af politisk korrekthed. Det er let at gennemskue det. I virkeligheden er det en slags kontrolmekanisme. For hvis man kan fort√¶lle andre, hvordan de b√łr eller ikke b√łr tale, s√• er man et skridt n√¶rmere til at fort√¶lle dem, hvordan de ogs√• b√łr t√¶nke.

De opdigtede virkeligheder

Politisk korrekthed skaber alternative og opdigtede virkeligheder som f.eks. at “Antifa er en organisation, som bek√¶mper fascisme, og feminisme handler om en ligestilling, der ikke interesserer sig for muslimske kvinders undertrykkelse. Problemer er udfordringer, og god socialt boligbyggeri er udsatte bydele, og dens beboerne er ogs√• udsatte.”

Politisk korrekthed giver ogs√• anledning til forskellige konspirationteorier og tankeensretning. Det f√•r mennesker til at sige noget, der ikke er sandt, som f.eks. at brandene i asylcenterne er ant√¶ndte af ‚ÄĚdet ekstreme h√łjre‚ÄĚ. I hele taget er al kritik af islam og illegal indvandring fra OIC landene ‚ÄĚh√łjre ekstremistisk‚ÄĚ. Det er racisme og et √łjeblik efter kommer nazikortet.

Oprindeligt er politisk korrekthed et tidligt 1900 tals marxistisk fors√łg p√• at skamme daglig tale ud hos de borgerlige. Det er en ondskabsfuld m√•de at dominere l√¶serne p√• med et bedrevidende og tilsyneladende mere humanistisk livssyn, som senere blev formuleret som universelle menneskerettigheder, sk√łnt misteltenen ikke var taget i ed.

En dehumaniseringsstrategi

De bruger disse menneskerettigheder til at formilde terroristernes handlinger. De, der vover at være uenige med politisk korrekt tale, bliver stemplet som racister, sexister, homofober, islamofober og det der er værre.

Form√•let med de utallige racismeanklager er at g√łre fornuftige og bekymrede mennesker til et onde mennesker, hvis argumenter man ikke skal forholde sig til. Det er en dehumaniserings-strategi.

Politiske korrekthed er alts√• en marxistiske opfindelse, som ideologisk g√•r langt tilbage til Det Kommunistiske Manifest. Den gennemsyrer i vor tid alle aspekter af dagliglivets massemedier ‚Äď b√•de aviser og TV og r√łber et kommunistisk √łnske om at supplere den traditionelle klassekamps politik med en racekamp politik som middel til at underminere og endelig at omstyrte de vestlige samfund.

I stedet for at kalde en spade for en spade bruger myndighederne og skolerne forsk√łnnende omskrivninger af, hvad der ligger bag disse problemer. Der tales for eksempel om ‚Äúudsatte‚ÄĚ b√łrn og om problemer med ‚Äúinklusionen‚ÄĚ.

Politisk korrekthed er falsk moralisme

Jeg synes det er meningsfuldt at kalde denne politisk korrekthed for falsk moralisme. Alle Vestens lande er nu i over hundrede √•r blevet udsat for denne falske moral og lumske dogmatik. I Hollywoods filmsstudier og i TV studier overalt i verden kan man i krimier ikke l√¶ngere se sorte skildret som kriminelle. Vi ser dem som h√łjesteretsdommere, detektiver og politimestre – man kan jo ikke fremstille dem i d√•rligt lys. Det er racisme at kalde sorte for ‘negre’ og inuitter for ‘eskimoer.’

En grundig analyse af politisk korrekthed vil give en forst√•else af √•rsagen til de fleste problemer i dag. Verden er blevet enormt polariseret, fordi progressive nymarxister i √•rtier har gennemf√łrt en lang fake intellektuel march gennem uddannelses institutionerne.

Selv et begreb som civile rettigheder, som umiddlebart lyder fint og retskaffent, m√• man tage n√¶rmere i eftersyn. Det d√¶kker i virkeligheden over grupper og identiteter, som vil kompromittere den hvide mand. Der er ikke tale om civile borgerrettigheder, men en mist√¶nkeligg√łrelse af den hvide befolkning.

Kulturmarxismens social konstruktivisme

Videnskab er politik med andre midler, sagde den franske sociolog Bruno Latour engang. Men det forholder sig lige omvendt. Der er g√•et s√• meget kulturmarxstisk social konstruktivisme i videnskaben, at vi m√• forst√•, hvilke f√łlger det kan f√• for videnskaben og derfor oph√łre med at bruge det.

Kulturmarxismens tankegods er socialkonstruktivistisk: Hvis vi taler om tingene på en anden måde end den sædvanlige, så forandrer de sig alene derved. Alt er en konstruktion. Alt er kulturelt og socialt skabt og betinget og kan derfor ændres kulturelt og socialt Рgennem sproget.

I √łjeblikket florerer en debat om, at det er ordene, der skaber virkeligheden. Denne falske forestilling findes p√• den identitetspolitiske venstrefl√łj og stammer selvf√łlgelig fra nymarxismens politiske korrekthed. Det handler om den illusion, at blot vi ikke taler grimt om alt det besv√¶rlige og grumme, s√• g√•r det nok v√¶k af sig selv.

Det g√¶lder ikke kun ord p√• udl√¶ndingeomr√•det, men i lige s√• h√łj grad k√łnsdebattens ord. Hvis man f√łler for at identificere sig som kvinde, kan det besejre den biologiske kendsgerning, at man fysisk set er en mand.

Videnskabens empiri og nymarkistisk humanisme

Frankfurterskolens kritiske teorier er heldigvis p√• vej ud af hard science. ‚ÄúHen‚ÄĚ er noget vr√łvl, for der er forskel p√• han og hun. Jeg ved godt, at der findes biologiske mutationer og fejl i genkoderne, som man skal tage hensyn til, men det er ikke det, det drejer sig om. ‚ÄĚHen‚ÄĚ hysteriet er politisk. Du v√¶lger ikke dit eget k√łn.

Jordan B. Petersen taler videnskabeligt om k√łn og psykologi, og de feminister han diskuterer med kommer ingen vegne. Han udsletter deres politisk korrekte sludder. Han er ikke biolog men klinisk psykolog, men han ved god besked. Trist at man indenfor de sidste 50 √•r har f√•et inddoktrineret de unge med al det genusvr√łvl for at skabe v√¶rdirelativistiske stemmekv√¶g.

De muslimske unge får uligheden og det utilladelige (haram) ind med modermælken på en anden måde. Her er der virkelig ulighed mellem han og hun. Social konstruktivisterne håber dog på, at integrationen vil forandre disse unge muslimer, men der tager de grusomt fejl.

Man m√• h√•be p√•, at videnskabens empiri og verifikation alligevel kan vinde over den nymarxitiske humanisme. Jeg l√¶ste i min s√łgende ungdom en artikel af marxisten Ib N√łrlund, som fors√łgte at ben√¶gte Niels Bohrs komplemetaritetsfilosofi med den dialektiske materialismes argumenter. Det var en forbier, som David Faverholdt skriver i sit v√¶rk om Niels Bohr. Marxisme er ikke videnskabelig tankegang, men politisk ideologi.

Vi skal være bange for hvad vi siger

Tech-giganterne i Sillicon valley har i dag status af reelle oligopoler, der i f√¶llesskab med FN og EU kontrollerer den politiske tone med hensyn til information og talefrihed i de sociale medier. Samtidig indf√łrer de i stigende grad en censurpolitik med algoritmer og har ansatte med et venstreorienteret eller liberalt politisk blik for hadeful tale.

Vi er snart ikke l√¶ngere i stand til at udtrykke politisk ukorrekte meninger eller blot konservative holdninger til virkeligheden, som den er. Vi er langsomt ved at miste trykke- og talefrihed, og det st√łttes af den f√łderalistiske EU- Kommision og FN‚Äôs migrationspolitik.

Den fransk-amerikanske historiker Jaques Barzun (1907-2012) har en skarp iagttagelse: ‚ÄĚDen politiske korrekthed er ikke lovgiver af tolerance – den organiserer hadet.‚ÄĚ

Det er meningen at vi skal v√¶re bange for, hvad vi siger, hvad vi skriver, og hvad vi t√¶nker. Vi skal v√¶re bange for at bruge de forkerte ord. Og det er de ord, som kommunisterne bed√łmmer som anst√łdelige, uf√łlsomme, racistiske eller sex-diskriminerende.

Politisk korrekthed medf√łrer blandt andet, at man ikke bare kan forbyde niqab og burka. Man er derfor n√łdt til at forbyde alle maskeringer for f√• de formummede piger v√¶k fra gader og offentlige arbejdspladser. Hvad s√• med b√łrnenes fastelavnskostymer og halloweenmunderingerne?

Den nymarxistiske tanke om politisk korrekthed er et fors√łg p√• at l√¶re mennesker at leve p√• en ideologisk l√łgn ved at snige den fornemmelse ind i dem, at virkeligheden er forbudt.

Mobning forklædt som tolerance

Næsten alle unge som udklækkes af undervisningsinstitutionerne overalt i den vestlige verden, er hjernevaskede med kritisk teori, konstruktivisme, politisk korrekt tale, kulturrelativisme og multikulturalisme. Den lange march gennem institutionerne finder stadig sted.

Der har ganske langsomt listet sig en totalit√¶r holdning ind p√• vore universiteter, som er mobning ikl√¶dt tolerance. Det er i virkeligheden en bes√¶ttelse af politisk korrekthed og identitet. Der huserer et pr√¶tenti√łst, oppustet sprog, som bruges til at skildre s√• mange identiteter som muligt som ofre.

De foretrukne ofre er selvf√łlgelig de muslimske tilflyttere, fordi de netop altid p√•ber√•ber sig at v√¶re ofre, og det kan venstrefl√łjen godt lide at bruge i deres evindelige kritik af klar√łjede borgerlige med realitetssans. Den engelske professor Frank Furedi har sagt det fint og intelligent:

‚ÄĚDet er en form for barnlig narcissisme hos nogle studenter, der som forvoksede buksetrolde ivrige efter opm√¶rksomhed g√łr et drama ud af noget, som de opfatter som uacceptabelt i deres studier. Det er i virkeligheden en slags opm√¶rksomheds s√łgende selv-fork√¶lelse, som bruger en diagnose om s√•rbarhed som et middel til at skilte med deres forsvar for offerstatus.‚ÄĚ

Politisk korrekthed er en falsk moral

Politisk korrekthed er i dag fuldstændig indkapslet i de offentlige institutioner som en del af lovgivningen med magt bag sig. Derfor har politisk korrekthed status af autoritet. Ellers ville det blot være en anden mening på markedspladsen. Men det er umuligt at fjerne denne politiske korrektheds dogmer uden også at fjerne deres institutionelle og lovgivningsmæssige basis.

Gennem Frankfurterskolens lange march gennem institutionerne er den politiske korrekthed blevet et trossystem i lighed med klimareligionen og er derfor en ny moral, men en falsk moral, som håndhæves i hele det civile samfund. Tak, Antonio Gramsci! De afvigende meninger er racisme, og racister risikerer deres job og kan blive retsforfulgt som kriminelle.

Politisk korrekthed er en politik version af Aids

Det er blevet sagt, at den politiske korrekthed fungerer som en politisk version af aids. Den svækker samfundets kultur og dets evne til at forsvare sig selv. På den måde tillader den muligheden af et angreb fra en fjendtlig realitet. Denne fjendtlighed er i dag den islamiske dominans kultur, men også den marxistiske ideologi. For at skære det ud i pap kan man sige, at politisk korrekthed ligesom aids har gjort vor nationale forsvarsmekanismer ukampdygtige.

De eneste, som kan v√¶re bed√łvende ligeglade med denne s√łrgelige udvikling, er de muslimske tilflyttere. De beh√łver hverken at assimilere eller integrere sig i vort land, n√•r de er mange nok. De kan nemlig etablere deres egne samfund i bestemte omr√•der.

De kan tale deres eget sprog, bevare deres egne skikke og deres egne religi√łse og familiepolitiske traditioner. De kan naturligvis ogs√• drage fordel af den moderne kommunikations revolution og holde kontakten med deres hjemland gennem internet, smartphone og satellit TV. S√•dan er det bare!

En anstændigheds bekendelse

I sidste trediedel af 1900 tallet blev politisk korrekthed til et studenteropr√łr og en socialpolitisk tro. Her i 2000 tallet er det nu blevet den etablerede politiske verdens anst√¶ndigheds-bekendelse fra venstre til h√łjres. Det er mest politikere, debat√łrer og journalister som med deres finere fornemmelser af s√łmmelighed og moral benytter sig af det politisk korrekte sprog.

L√¶ngslen efter Europas Forenede Stater har sine modstandere blandt nationalkonservative og sine tilh√¶ngere blandt liberalister, globalister og tilh√¶ngerne af Habermas ‚ÄĚforfatningsm√¶ssige patriotisme‚ÄĚ til erstatning af f√¶drelandsk√¶rlighed. Det er is√¶r kommunister, som √łnsker af underminere ethvert spor af national identitet og enhed.

Nyhedsreportager manipuleres

Det er selvf√łlgelig den politiske korrektheds varem√¶rke, at nyhedsreportager skal manipuleres for at skjule ubekvemme kendsgerninger om den levende virkelighed. At afvige fra dette stemples med det samme som racisme f.eks. hvis de kriminelles identitet afsl√łres ‚Äď is√¶r hvis de bekender sig til fredens religion. Men det er et tabu at omtale det i massemedierne.

Med hensyn til de pakistanske p√¶dofile bander i England gik den politiske korrekthed endnu videre end dette. Autoriteterne, der omfatter politiet, socialforvaltningerne og politikerne, fors√łgte ikke alene at skjule den etniske baggrund p√• disse p√¶dofile, men de skjulte Med hensyn til de pakistanske p√¶dofile bander i England gik den politiske korrekthed endnu videre end dette. Autoriteterne, der omfatter politiet, socialforvaltningerne og politikerne fors√łgte ikke alene at skjule den etniske baggrund af disse p√¶dofile, men de skjulte ogs√• overgrebene for den engelske offentlighed. De tillod derved de p√¶dofile at forts√¶tte deres overgreb. De p√•stod, “de var bange for at blive beskyldt for racisme.”

Nu lader det til, at det engelske retsv√¶sen for anden gang k√łber sig aflad for deres forkastelige v√¶gring ved at se virkeligheden i √łjnene, og d√łmmer disse b√łrns eneste modige journalistiske stemme til f√¶ngselstraf. Det drejer sig om Tommy Rasmussen (pseudonym), som igen har f√•et 9 m√•neder i et f√¶ngsel, hvor han risikerer at blive dr√¶bt af de kriminelle muslimer.

Man kan inddele politisk korrekthed i mindst to grupper:

F√łrst er der de doktrin√¶re kommunister som Frankfurterskolen. De brugte et akademisk, opstyltet, humanistisk sprog for at skjule deres sande intentioner. Deres m√•l var, at foranledige en kommunistisk revolution gennem uddannelsesinstitutionerne og kulturens verden. Og det lykkedes!

Derfor er det marxistisk jihad

Dern√¶st er der de liberale demokrater eller blot liberalister (l√¶s: Det radikale Venstre, centrumvenstre og centrumh√łjre), som helt og fuldt tror p√• dette akademisk opstyltede, humanistiske sprog. Som nyttige idioter tror de p√•, at politisk korrekthed drejer sig om at tilskynde til anst√¶ndighed og samtidig r√•der bod p√• tidligere tiders forsyndelser.

Med tiden er den traditonelle marxistiske klassekamp blevet til en identitetskamp dvs. k√łnskrigspolitik og racekrigspolitik. Disse nymarxistiske krigere afviser almindelige menneskers sunde fornuft som falsk bevidsthed og m√•lretter deres revolution√¶re ideologi b√•de gennem politisk korrekt humanisme og antifascistisk gadevold.

Deres had til det endnu overlevende magtesl√łse borgerlige samfund er motiveret af et √łnske om en fuldst√¶ndig destruktion af Vestens civillisation. Det har de f√¶lles med Det muslimske Broderskab. Derfor er det marxistisk jihad.

* Tim Pallis har uddannet sig selv med lidt hj√¶lp af japanske zen mestre. Han har skrevet et par b√łger om zen buddhisme og mange artikler i ind og udenlandske tidsskrifter. I mere end 30 √•r var han ansat p√• Det kgl. Bibliotek og var medstifter af Zen Buddhistisk Forening. Han var i bestyrelsen af Dansk Japansk Selskab og medlem af Buddhistisk Forums tidsskriftudvalg. I 1970 traf han sin japanske kone p√• verdensudstillingen i Osaka. Siden har han j√¶vnligt haft sin gang i Japan og har boet i Kyoto det meste af tiden. Tim Pallis har praktiseret zen i flere forskellige templer og g√łr det stadig. Han er ikke en zen l√¶rer i traditionel forstand, men fors√łger gennem sit forfatterskab og som foredragsholder at formidle en introduktion til zen, zen √¶stetik og sammenlignende mystik.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
2 years ago

Husker en YouTube video for nogle √•r siden , der i l√łbet af dage gik viral. [Bad ass] en aldrende hvid Vietnam veteran, der blev tr√¶t af at se hans sorte, hvide og asiatiske medpassagerere i bussen blive chikaneret af to unge sorte b√łller. Han t√¶vede dem S√łnder og sammen. Medpassagererene jublede og klappede. Hollywood lavede s√• en film om Frank Vega, men i filmen var han pludselig latino, og b√łllerne var hvide. Den politiske korrekthed kan ikke sameksistere med sandhed. L√łgnene er dens v√¶sen og alle der lader sig smitte af den bliver korrumperede i sj√¶l og sind. Politisk… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Det tog mig lidt tid at komme frem til den. Men den er stadig på censurtuben.
Når man konsekvent bruger vpn kan det være noget af en opgave,at komme frem til et link.
virtual private network er lettest at bruge via the onion router

River
River
2 years ago
Reply to  Mackety

I har Jævelen som fader ..og han står ikke fast i sandheden, thi der er ikke sandhed i ham.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Apropos PK-jihadisternes infiltrering og √łdel√¶ggelse af alle de institutioner, vi burde skulle kunne lide p√•, s√• er nedenst√•ende kommet frem i Holland. Hvor l√¶nge mond islamkritikere med adressebeskyttelse, skal regne med der g√•r, f√łr ethvert retbankende muslimhjerte kan lire de p√•g√¶ldende adresser af i s√łvne, efter at have f√•et fat i dem p√• “mystisk vis” som det vil hedde i DR’s og TV2’s rituelle liren l√łgn af hver aften?:

https://denkorteavis.dk/2019/chok-i-holland-mange-politifolk-med-indvandrerbaggrund-er-staerkt-involveret-i-kriminel-aktivitet/

Alf
Alf
2 years ago

Interessant artikel, Tim Pallis.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
2 years ago
Reply to  Alf

Tim, jeg har læst dit fantastiske indlæg med stor interesse. Synd, der er for få, der kan læse den.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  E. Frederiksen

De f√• er s√•dan set flertallet, se blot sidste valg. Konklusionen p√• dette er: Flertallet er s√¶rdeles politisk “toned√łve” Hvem har skabt Rasmus Paludan. ?? Jo Jo, det har Venstre og hele det bl√• blok med deres leflen for EU, samt en masse suver√¶nitetsafgivelse. Det er slet ikke blevet bedre ved det nye valg. DF stemmerne er flyttet tilbage til Sosserpartiet, og nu kommer disse toned√łve v√¶lgere til at betale, og det hygger mig. med samtidig √¶rgre det mig at vi der ikke er toned√łve, ogs√• kommer til at betale. Stem Stram Kurs er den eneste vej at g√•, en… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Glimrende analyse, men… Marxistisk jihad, doktrin√¶re kommunister, Frankfurterskolen, tech-giganter i Silicon Valley, Hollywoods filmstudier.

Stop nu udenomssnakken. Du falder jo netop selv i den fælde du advarer imod.

Vi taler om j√łder! J-√ł-d-e-r. N√¶vn da i det mindste ordet. Det ser ud til at g√• meget godt, n√•r vi taler muslimer, pakistanske kriminelle og islam.

Lige ud af posen, tak. Omskrivninger og udeladelser er s√•… politisk korrekte.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Filuren

De bedste film fra Hollywood f√•r vi, n√•r Hollywoods j√łdiske manuskriptforfattere har drukket af natpotten, n√•r de skal opfinde et godt manuskript. Jesus var j√łde og hans manuskript, ogs√• kaldet “det nye testamente”, er da meget underholdende. Der filmatiseres stadigv√¶k fra det manuskript – bedste eksempel er “The Life of Brian”.

jdm
jdm
2 years ago

Det kan v√¶re, at i finder dette citat interessant i denne henseende. Citatet er fra Theodore Dalrymple. Political correctness is communist propaganda writ small. In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Tim Pallis kan inte beskriva det bättre än att politisk korrekthet är marxistisk jihad mot väst. Kulturmarxisterna har redan lyckats förstöra de europeiska länderna och en stor del av den västerländska kulturen. De vill knäcka ryggraden på den västerländska civilisationen genom att utplåna den europeiska kärnfamiljen och de europeiska ländernas nationella identitet. De håller på att bryta en tusenårig historisk kontinuitet och de har kommit långt. Man måste göra någonting snabbt om den europeiska civlisationen skall räddas. https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw

Nobody
Nobody
2 years ago

Old age – https://www.youtube.com/watch?v=6klx6ViCYsw

P.S: Who will not defend that old ragged old flag?

Anne-Kit
Anne-Kit
2 years ago

“Vi skal ikke hoppe med p√• den yderste venstrefl√łjs ideologiske terminologi, s√• taber vi kampen.”
100% korrekt!! Ellers har George Orwell levet forgaeves! #Newspeak

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Seneste buket danske sprogblomster: Mattias Tesfayeblad har bekendtgjort, at det kongelige danske socialapati endelig har badutsprunget pr√¶cist ind mellem 2 stole. Efter imam Mellem√łsterg√•rds, FNs, EUs og godhedsindustriens skamprygl har socialapatiets luderledelse meddelt, at de forneden b√•de er stramme og brede. Ledelsen spreder gerne danske skatteyderes ben, for at lade dem knaldes stramt og bredt af 4000 syriske hjernekirurger og atomfysikere, der har udvist overv√¶ldende positiv interesse for ydelser fra samme skatteydere. En bred uddannelse er bedre for syriske √¶ggehoveder end en stram udvisning. Dog ville det v√¶re langt billigere at hjemsende hjernekirurgerne til Syrien og lade dem k√łbe de… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Det anti-islamiske manifest: Et sp√łgelse g√•r gennem Europa ‚Äď anti-islamismens sp√łgelse. Alle magter i det gamle Europa har sluttet sig sammen til en hellig klapjagt p√• dette sp√łgelse, paven og tsar Merkel, Macron og Juncker, danske og franske radikale og tysk politi. Hvor er det oppositionsparti, der ikke af sine regerende modstandere er blevet sk√¶ldt ud for islamofobi, hvor er det oppositionsparti, der ikke har slynget den br√¶ndem√¶rkende beskyldning for islamofobi tilbage i hovedet p√• de mere fremskredne oppositionsfolk og p√• deres reaktion√¶re modstandere? Denne kendsgerning viser to ting. Anti-islamismen anerkendes allerede af alle europ√¶iske magter som en magt. Det… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Nu har medierne som regel forbandet travlt, med at h√¶nge ejeren ud, hvis perkere er blevet n√¶gtet adgang til et diskotek eller lignende. Selvf√łlgelig skal de have lov til at √łdel√¶gge intjeningsgrundlaget, hvis det st√•r til hjernelamme journalister, hvis statssubidierede makv√¶rk aldrig bringer dem i n√¶rheden af en realistisk fornemmelse af, hvad det vil sige at blive ramt p√• pengepungen, hvis kunderne forsvinder. Men hvad siger de samme debiliteter til denne form for poitisk apartheid beg√•et af deres k√¶ledyr? Velkommen til fremtiden for the deplorables/white trash:

Paludan nægtet adgang på grund af sit politiske ståsted:

https://www.youtube.com/watch?v=vA9hqTUbX3c

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Paranoide er altid et skridt foran.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Torsten K

Bare de paranoide overlever.