22
jul
Seneste opdatering: 23/7-19 kl. 1826
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto Vaddå islamisering? tilsendt.

Der er ingen steder fra de mindste flækker til bykernerne, hvor den øvre middelklasse tidligere kunne indbilde sig, at Sverige endnu ikke var af lave, der nu går fri efter 45 års pulverisering af landet. Måske sker der noget politisk, når denne middelklasse nu får sine leveforhold ødelagt. Indtil videre er Riksdaen ligeglad med, at den ødelægger landet. Den ved det, men når ingen reagerer, fortsætter den selvfølgelig.

Under helgen som gått har vi åter sett rubriker i mainstreammedierna om “storbråk” och knivvåld i Göteborg. I mainstream-medierna får vi dock inte hela sanningen om vad detta handlar om: Män som befinner sig i Sverige illegalt samt narkotikahandel. Det är det som utgör den största orsaken till att Göteborgs citykärna idag håller på att bli ett utsatt område, enligt den poliskälla som kontaktat Katerina Magasin för att ge en mer ärlig bild av problematiken. “Kunde man få iväg de illegala invandrarna till deras respektiva hemländer så hade mycket av narkotikaproblematiken varit löst”. – Se også Centrala Göteborg håller på att “förfalla” och kvinnor ser det som en tidsfråga innan de blir våldtagna.

Finland tager sikkerhed alvorligt

Vi har lige set, hvordan hollandsk politi er blevet infiltreret af indvandrede kriminelle og klaner. Dusinvis af politifolk er nu fyret og suspenderet. Svensk politi har naturligvis samme problem, og det staves ‘multikultur.’ Finsk politi, militær og grænsebevogtning vil ikke have folk ansat med tvivlsomme loyaliteter og statsborgerskab i andre stater.

Från och med den 1 juli 2019 kan till en militär tjänst vid Gränsbevakningsväsendet utnämnas endast personer som inte har ett sådant medborgarskap i en annan stat eller andra utländska bindningar som avses i säkerhetsutredningslagen, vilka kan äventyra statens säkerhet, den allmänna säkerheten, landets försvar eller Finlands internationella relationer eller tjänstgöringssäkerheten vid Gränsbevakningsväsendet.

Samma krav på tillförlitlighet gäller också personer som studerar till officer eller personer som antas till grundkursen för gränsbevakare. Lagändringarna träder i kraft den 1 juli 2019. Vid bedömningen av tillförlitligheten är det väsentligt huruvida det är sannolikt att en utländsk bindning utsätter den som är föremål för utredning för osaklig påverkan.

De utländska bindningarna bör beaktas också med tanke på personens egen ställning och skyddandet av personen. En person kan hamna i en intressekonflikt om han eller hon själv eller en närstående person hotas eller på något annat sätt utsätts för påtryckning att i sitt arbete handla i strid med sina förpliktelser. Finland. Begränsningar för vissa utländska medborgare att inneha vissa militära tjänster.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
sussebassaAndersAnders BoTorsten K Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Holland er INTET i forhold til naboen, Tyrkland!

Torsten K
Guest
Torsten K

Personer med tvivlsomme loyaliteter og statsborgerskab i fremmede lande skal vel ansættes i centrale administrative stillinger.

Anders
Guest
Anders

Tilhyllet slidse-fjæs i den offentlige administration er skam meget almindeligt.

sussebassa
Guest
sussebassa

Er det ju redan, samt i politikken høgre posisjoner for flere tiår senn..iallaf i Sverige.