30
jul
Seneste opdatering: 31/7-19 kl. 1756
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant taler om den muslimske kvinde, der svinede en prideparade i London til forleden. IfĂžlge PEW mener 90-95 procent af befolkningen i syv udvalgte muslimske lande, at homoseksualitet bĂžr forbydes efter Allahs forskrifter.

Vi har altsÄ en massiv, politisk import af homo- (og jÞde) had til Europa, og homoseksuelle burde vÊre offentligt foruroligede efterhÄnden som der bliver flere og flere muslimer. En dag vil det uvÊgerligt vÊre islams regler, der gÊlder i Vesteuropa. De mest homoleflende partier og politikere, er samtidigt de mest islamimporterende. Snak om ikke at se et fremstormende lyntog.

Politikerne er ikke i god tro

“Det er hate speech” siger Londons politi om muslimaens tirader. Muligvis, men de er ordret ud af islams hellige skrifter, og det man burde forbyde er dem, ikke at folk citerer dem. Men det er det sĂŠdvanlige humbugsprog, nĂ„r politikere ikke vil omtale onder, de selv har skabt, men spreder et begrebsmĂŠssigt rĂžgslĂžr. Politikerne er ikke i god tro pĂ„ 36. Ă„r, flertallet ved, hvor fatalt de skader landet, men det gavner dem personligt ikke at sĂŠtte sig op imod EU og FN.

Gavin Boby sagde det pÄ Mosbjerg: Politikere tager ikke sÄ meget fejl hvert Är i tre-fire Ärtier. Det er ikke muligt, nÄr man er heltidsbeskÊftiget med at sÞrge for landets vel. De ved, hvad de gÞr, derfor er de ogsÄ personligt ansvarlige for hvad, der mÄtte gÄ helt galt.

Se idag Rainbow Muslims at Stockholm Pride, hvor man kan tÊnke lidt over, at nogle synes de kan vÊre homoseksuelle og samtidigt aktive muslimer. Sveriges herskende klasse har en Äbenlys interesse i, at kunne forene ideologierne LBTQ og islam. Det vil nok vÊre op ad bakke de nÊste tusind Är, ligesom det har vÊret med at holde islamiske reformatorer i live med  hovedet pÄ halsen, men i Sverige har utopisterne magten. Forestil dig at Morten Østergaard er statsminister og Uffe ElbÊk udenrigsminister. Dette er landets toneangivende lederskab.

Migranter skubber folk ud foran toget

Frankfurt, Duisburg, NĂŒrnberg, Berlin, Wuppertal og  syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsĂžgt at skubbe folk i dĂžden foran kĂžrende tog

En rĂŠkke dĂždelige begivenheder tegner nu et blodigt spor pĂ„ tyske togstationer. Migranter skubber tyskere ud foran kĂžrende tog – med dĂždelig udgang. Danske medier afetnificerer forbrydelserne som man spĂžrger sig, om ikke snarere er Ă„benlyse krigs- og terrorhandlinger. Antallet indikerer det, sĂ„ mange kan ikke vĂŠre psykiatriske tilfĂŠlde.

Politikere og medieetablissement har pĂ„fĂžrt ikke sĂ„ helt fĂ„ uskyldige europĂŠere voldelig dĂžd, og nu prĂžver de at slette deres spor. Naturligvis kan man lede efter “ansvarlige politikere” i vejviseren. Den eritrianske morder har boet i Schweiz siden 2006, han har kone og tre bĂžrn. Der var han efterlyst for knivtrusler. Onsdag kommer hans navn frem: Habte Araya.

Mandag morgen bliver en 40-Ärig mor og hendes 8-Ärige sÞn overfaldet af en aggressiv afrikaner. Migranten skubber mor og sÞn ud foran et hÞjhastighedstog pÄ Frankfurt HovedbanegÄrd.

Moderen nÄr lige at rulle ud mellem to togspor og slipper med livet i behold. Men sÞnnen bliver pÄkÞrt af toget og dÞr pÄ stedet. Den morderiske migrant prÞver herefter at skubbe endnu en person ud pÄ skinnerne. Det lykkes dog ikke.

Den 40-Ärige migrant fra Eritrea flygter fra gerningsstedet, men vidner tilbageholder ham pÄ perronen. Der er intet, der peger pÄ, at ofrene og migranten kender hinanden.

Kun fĂ„ dage fĂžr – lĂžrdag 20. juli 2019 – sker prĂŠcis det samme i den tyske by Voerde, der ligger nord for Duisburg. OgsĂ„ her skubber en migrant en tysker ud foran et tog.

Den 34-Ärige mor Anja N stÄr om formiddagen og venter pÄ regionaltoget ved spor 1. Den muslimske serber (med kosovo-albansk baggrund) Jackson B skubber den lyshÄrede kvinde ud foran et kÞrende tog. Hun dÞr pÄ stedet. Den hadske migrant og det kvindelige offer kender ikke hinanden.

Senere pĂ„ aftenen – pĂ„ selve dagen for det bestialske drab – skriver offerets ĂŠgtemand disse ord pĂ„ nettet: “Min kone er blevet drĂŠbt i dag. Hun blev skubbet ud foran et tog af en fremmed – uden grund.”

Den ‘fremmede’ er en voldelige muslimsk migrant, som er godt kendt af politiet og byens beboere for sin voldsomme og aggressive adférd.

Den 34-Ă„rige kvinde efterlader sig en 13-Ă„rig datter og sin mand, som hun blev gift med i sommeren 2018.

Men der har vÊret flere hadske migranter pÄ spil pÄ de tyske togstationer i Är.

Sidst i januar 2019 stĂ„r fire 16-Ă„rige tyske gymnasieelever og venter pĂ„ toget i NĂŒrnberg. De bliver overfaldet af to migranter pĂ„ togstationen ved byens fodboldstadion. Tre af drengene bliver skubbet ned pĂ„ jernbaneskinnerne, da toget ankommer. To af teenagedrengene bliver ramt af toget. De to tyske drenge dĂžr Ăžjeblikkeligt.

Det tyske medie Bild kan som det eneste medie i Tyskland afslĂžre, at gerningsmĂŠndene er migranter fra Tyrkiet og GrĂŠkenland. Alle andre store tyske medier kalder de to gerningsmĂŠnd for ‘tyskere’ og ‘unge mĂŠnd’. Medierne vil gerne skjule de dĂ„rlige sider af den omfattende indvandring i Tyskland.

De hadske gerningsmÊnd indrÞmmer senere at have skubbet de 16-Ärige tyske drenge ud foran toget. Men de hÊvder, at det ikke var for at drÊbe dem, for de vidste jo ikke, at der kom et tog. De to udlÊndinge stÄr til at fÄ meget milde domme i det tyske retsvÊsen.

Disse tre ‘hĂŠndelser’ stĂ„r pĂ„ ingen mĂ„de alene. Der er registreret flere angreb gennem Ă„rene, hvor migranter skubber personer ud foran toget.

For eksempel dĂžde en 20-Ă„rig svensk kvinde i 2016, da en hadsk migrant fra Iran skubbede kvinden ud foran et tog i Berlin. Iraneren havde tidligere vĂŠret i myndighedernes sĂžgelys for overfald, indbrud og rĂžveri.

Angrebene er blevet sĂ„ omfattende, at sikkerhedseksperter opfordrer tyske togpassagerer til at “scanne” perronen for mistĂŠnkelige personer og eventuelt stĂ„ med ryggen mod en mur.

Uwe Max Jensen

(Fotoet viser liget af den 20-Ă„rige svenske kvinde, der bĂŠres vĂŠk fra togstationen i Berlin)

AfD s Gottfried Curio holder pressekonference om forbrydelserne

Syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsĂžgt at skubbe folk i dĂžden foran kĂžrende tog.

En januaraften i Ă„r bliver KĂžbenhavn ramt af en livsfarlig hĂŠndelse, der bedst kan beskrives som et drabsforsĂžg.

LÞrdag aften opstÄr der tumult pÄ togstationen Ryparken i KÞbenhavn lige omkring klokken 21.30. En afrikansk udseende mand, der er ifÞrt en sort hÊttetrÞje, skubber en 23-Ärig ung mand ned pÄ togskinnerne, da S-toget ankommer til stationen. Den 23-Ärige bliver ramt af toget.

Politi og ambulancer ankommer hurtigt til gerningsstedet. Men afrikaneren er forsvundet, mens offeret er i livsfare:

“Han er rĂžget ned pĂ„ skinnerne, toget er kommet, og han er blevet slĂŠbt mellem toget og perronen,” fortĂŠller en efterforskningsleder fra KĂžbenhavns Politi.

Offeret er kommet slemt til skade under hÊndelsen og bliver bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Efter flere timer pÄ hospitalet oplyser politiet, at den 23-Ärige er uden for livsfare.

PÄ mÊrkvÊrdig vis prÞver KÞbenhavns Politi at fÄ det til fremstÄ, som om offeret selv er skyld i situationen:

“Ulykken er sket som fĂžlge af egen uforsigtighed,” forklarer politiets reprĂŠsentant, der mere end antyder, at det 23-Ă„rige offer selv er skyld i, at han ender foran et kĂžrende tog.

Alligevel vĂŠlger det politisk korrekte politikorps at efterlyse den afrikanske gerningsmand efter knap to mĂ„neder. Afrikaneren bliver beskrevet som mellem 20 og 30 Ă„r, mĂžrklĂždet i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han bliver efterlyst for drabsforsĂžg, og offerets “egen uforsigtighed” bliver ikke nĂŠvnt af KĂžbenhavns Politi.

Den afrikanske mand melder sig selv til politiet i marts 2019.

***

Men den drabelige sag stÄr ikke alene.

I efterĂ„ret 2018 samles en flok maskerede migranter pĂ„ en togstation i udkanten af hovedstadsomrĂ„det. Syv indvandrere gĂ„r amok og skubber to personer ned pĂ„ togskinnerne. Her bliver ofrene sparket, slĂ„et og ‘trampet i hovedet’.

Indvandrerne efterlader deres ofre, da de ser toget ankomme til Taastrup Station i hÞj hastighed. De to ofre nÄr at fjerne sig fra toget i sidste sekund, og de redder livet. Men et af ofrene fÄr varige mén af drabsforsÞget.

Ofre og gerningsmĂŠnd kender ikke hinanden. Det hele sker tilfĂŠldigt, fordi en af indvandrerne fĂžler, at ofrene har krĂŠnket hans ĂŠre. En af migranterne truer efterfĂžlgende et vidne i sagen.

Medierne omtaler gerningsmĂŠndene som ‘unge mĂŠnd’, og de fĂ„r mellem seks og 10 mĂ„neders fĂŠngsel – trods det Ă„benlyse mordforsĂžg. Flere af migranterne er tidligere straffet for vold.

En af de dÞmte migranter fÄr et indrejseforbud i seks Är, og to af de andre udlÊndinge bliver idÞmt betinget udvisning.

***

I sommeren 2015 er den ogsÄ gal pÄ en dansk togstation. En 43-Ärig migrant overfalder en 38-Ärig mand pÄ Hvidovre Station i HovedstadsomrÄdet.

UdlÊndingen tildeler sit offer slag og spark i hovedet, og til sidst skubber han sit bevidstlÞse offer ned pÄ skinnerne.

Migranten flygter, og vidner redder den 38-Äriges liv, inden toget kÞrer ind pÄ stationen. Gerningsmanden bliver af politiet beskrevet som mellemÞstlig af udseende med kort sort hÄr og fuldskÊg. Den 43-Ärige migrant, der ikke har dansk pas, bliver dÞmt til et ophold pÄ et dansk hospital.

Heller ikke i dette tilfélde kender offer og gerningsmand hinanden, og myndighederne karakteriserer angrebet som et helt ‘umotiveret overfald’.

***

Eksemplerne er skrÊmmende og mange. I juli 2011 skubber den hadske migrant Kassem Mohamad Mohamad en mand ud foran et kÞrende tog pÄ Langgade Station i KÞbenhavn. Kun sekunder fÞr toget ville have ramt offeret, nÄr offeret at bringe sig i sikkerhed.

“Det lykkedes mig at rulle ud til siden, og jeg ser toghjulene kþre stille forbi mig,” fortéller offeret i retten

Den 20-Ärige Kassem Mohamad Mohamad fÄr halvandet Ärs fÊngsel for det morderiske angreb. Den voldelige migrant er langt fra tilfreds med dommen:

“Jeg burde fĂ„ mindre. For det var ikke min hensigt at drĂŠbe ham,” siger Kassem Mohamad Mohamad.

***

I sommeren 2012 overfalder tre migranter to sageslÞse mÊnd, der kommer gÄende pÄ perronen pÄ KÞbenhavns HovedbanegÄrd. Migranterne uddeler slag og spark, og det ene offer bliver skubbet ned pÄ skinnerne. Men manden overlever det livsfarlige angreb. Mindst en af gerningsmÊndene hÞrer til pÄ det omstridte migrantcenter SjÊlsmark i NordsjÊlland.

***

Tilbage i 2006 overfalder endnu en hadsk migrant et offer, der stĂ„r og venter pĂ„ toget pĂ„ KĂžbenhavns HovedbanegĂ„rd. Den aggressive 38-Ă„rige migrant skubber uden forvarsel sit offer – Lars Bernhard Nielsen – ud pĂ„ skinnerne. Et par vidner afvĂŠrger en katastrofal situation og fĂ„r hevet den danske mand i sikkerhed, inden toget kĂžrer ind pĂ„ stationen. Anklagemyndigheden forlanger otte til 10 mĂ„neders fĂŠngsel.

***

Senere i sommeren 2006 er det en mĂžrklĂždet ‘dansker’, der beskrives som “mulat” i de danske medier, der er i fokus. Sammen med en anden mand, som ‘mulatten’ har mĂždt under en bytur, skubber han en ung dansk mand ud foran et tog pĂ„ NĂžrreport Station i KĂžbenhavn. Ved at sparke det 19-Ă„rige offer i ansigtet bliver offeret forhindret i at komme op pĂ„ perronen og i sikkerhed. Toget, der kommer kĂžrende med 60 kilometer i timen, nĂ„r at bremse i sidste Ăžjeblik.

Et kvindeligt vidne beskriver den mĂžrklĂždede mand som den “mest aggressive og voldelige” af de to gerningsmĂŠnd. Det hele ender med to Ă„rs fĂŠngsel, men mulatten bliver frikendt for drabsforsĂžg.

Danske politikere har indfĂžrt dette voldshelvede, der rammer tilfĂŠldige danskere.

Er det ikke pÄ tide at hive i nÞdbremsen?

Hverdagsterror pÄ danske togstationer? Migranter skubber danskere ud foran toget.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

53 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

I en tid hvor mange medier som Breibart, Fox News og diverse islamkritiske blogs kritiseres for fake news, er det slĂ„ende at de etablerede medier tilbageholder vĂŠsentlige oplysninger, det er mĂ„ske ikke fake news, for de skriver ikke usandt, men de fordrejer nyhederne sĂ„ de fremstĂ„r usande. Hvem husker ikke de pinlige beskrivelser fra Marokko om skader pĂ„ halsen, hvem husker ikke terroristen fra Nice der blev forsĂžgt beskrevet som psykisk uligevĂŠgtig og nu er terroristerne fra perronerne pludselig tyskere og ikke migranter. I England fĂ„r pakistanske voldtĂŠgtsforbrydere frit lĂžb i Ă„revis, af skrĂŠk for den politiske korrekthed. MSM skriver… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Hver dag sin Trump-sviner og nu ogsÄ BoJo-sviner. Hver dag sin opstyltede success-historie om den lille Hassan med de skÊve ben. Hver dag sin Tesfaya-bortforklaring om den stramme som blev bred. Hver dag sin radigal-begejstringsrus om den arabiske erobring af Danmark, ledsaget af MellemÞstergÄrds besserwizzer-fjÊs pÄ skÊrmen. Gad vide om der findes en hemmelig anstalt for af- og ensretning af journalister.
Er stĂžrstedelen af danske journalister slatne tanketomme papegĂžjer for Elitens lĂžgnehistorier om “fredens og kĂŠrlighedens” religion? Gud bevare Danmark – andre vil ikke!

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Vi kan da godt starte en skubbekonkurrence med migranterne.
Hold Danmark rent – skub en migrant over grĂŠnsen til Tyskland.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det ville absolut vÊre den sundeste og rigtigste reaktion pÄ de fremmedes forbrydelser. Men desvÊrre synes Stampe sinken og Weiss kÊllingen det bÞr vÊre direkte omvendt. Og oven i hatten er der ingen som i et absolut mindretal som indser at skat er det stÞrste af vores problemer.

finn baggesen
finn baggesen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Allahs krigere arbejder med nÄlestiksoperationer for at skabe angst og utryghed i samfundet. Andre arbejder med ord.Enhver yder sit.SmÄ drenge gÞr deres arbejde i skolen overfor lÊrere og elever. Det er en fuldstÊndig integreret del af at vÊre mandlig muslim, at man skal genere andre, sÄ godt man kan

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

..skub en migrant..
Tar for lang tid..
ForeslÄr skubb inn flere pÄ store fly..rommer flere..gÄr raskere..tilbake hvor de kom ifra.

Torsten_K
Torsten_K
4 years ago
Reply to  sussebassa

Nu skal det heller ikke gÄ for hurtigt. Da vi ikke selv kan finde ud af at fÄ sparket de uduelige politikere ud af Christiansborg, er fortsat indvandring vores garanti for, at de nuvÊrende politikeres dage er talte.

SĂ„ kan vi altid smide muselmanden ud bagefter. Og mens de uĂžnskede indvandrere arbejder i vores interesse, kan vi sidde i god afstand, gnide os i hĂŠnderne og sige; “nĂ„r man ikke vil hĂžre, mĂ„ man fĂžle”.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Torsten_K

Rasmus Paludan hadde oppskriften,” de skal ikke integreres..de skal ut”. men ventreslĂždderet klarte Ă„ forhindre han kom inn..mobeliserte..
HĂ„per vel igjennom mere muslimelende i Danmark at flere vil se virkeligheten..desverre.
Egentlig kan vi takke muslimene..de gjĂžr ju selv alt for Ă„ bli utsendt..uten at vi trenger lĂžfte en hand..sin egen fiende egentlig.

tjele
tjele
4 years ago
Reply to  sussebassa

Précis! Give the Muslim enough rope and he’ll hang himself.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Lad os fĂžrst se, om tyskerne reagerer med en ny krystalnat inden der ivĂŠrksĂŠttes en skubbekonkurrence.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Torsten K

For migranter i Tyskland har ordet “pusher” fĂ„et en hel anden betydning end migranternes sĂŠdvanlige jobbetegnelse.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten K

Der ville gÄ lige nÞjagtig en halv Richard Perle, og sÄ ville samtlige tyske delstater fÄ krigsmaskinen at fÞle. Made in the USA.

Ingen, som i INGEN, skal lige vove pÄ at stikke sÄ meget som en kvist i det store hjul.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Jo lÊngere tid, der gik i gÄr, hvor mainstreammedierne ikke oplyste gerningspersonens etnicitet, des mere Äbenlyst blev det, at det nok ikke drejede sig om en hvid sindsforvirret hÞjreekstremist.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Lavdensitet krigen er allerede begyndt. Det vil vĂŠre op til kommende historikere, at sĂŠtte datoen pĂ„…

NĂ„r – ikke hvis! – retsopgĂžret kommer vil der jo vĂŠre rigeligt med beviser mod MSM, fĂžr ikke at have givet den objektive og neutrale nyhedsdĂŠkning, som de jo fĂ„r mediestĂžtte og momsfritagelse for!

Straffene vil gĂ„ udover formuekonfiskation!!! 😈

(SelvfÞlgelig kan man ikke pÄregne, at der kommer tog pÄ en togstation)

RAMSES 2
RAMSES 2
4 years ago
Reply to  Anders Bo

NÄr muslimen bliver dÞmt (mild dom), kan de sÊtte Angela Merkel pÄ anklagebÊnken. HUN ER DEN EGENTLIGE SKYLDIGE.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  RAMSES 2

Springer man i Nilen og bliver ĂŠdt af en krokodille, kan den ikke dĂžmmes for noget, idet den blot gĂžr det den er kodet til. Den fĂžlger sin natur.

Det samme mÄ vel gÞre sig gÊldende for muselmÊndene. Disse skabninger fÞlger deres natur og gÞr ikke andet end det de skal.

Med Merkel er det derimod en helt anden snak…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  RAMSES 2

ForrÊder overfor eget folk er hva hun er og skal straffes deretter..hÄper jeg..som Reinfeldt LÞfven er i Sverige.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Lavintensitetskrigen startede i 600 Ă„rs tallet, men har siden eskaleret fra punktvise militĂŠre angreb fra islamsiden – til den permanente demografiske invasion mod den kristne side. I 1400 Ă„r har muslimerne forsĂžgt at overvinde os med militĂŠre midler uden held. Nu slĂ„r de igennem til sejr med ubevĂŠbnede babyer som stĂždtropper. Det virker fĂŠnomenalt, sĂ„ledes at islam stĂ„r til at vinde religionskrigen ved at overdĂŠnge Vesten med babyer i en periode pĂ„ omkring 70 Ă„r. Efter ca. Ă„r 2050 er muslimer sandsynligvis mange nok til at kunne true kristenheden med udslettelse – takket vĂŠre de kristne lederes inkompetente uduelige dĂ„rskab.

Steinadler
Steinadler
4 years ago

Medierne vil gerne skjule de dÄrlige sider af den omfattende indvandring i Tyskland.

Det handler ogsĂ„ om Ă„ dekke over at hver eneste tilhenger av masseinnvandringen har blod pĂ„ hendene, i realiteten er om mulig enda dĂ„rligere mennesker enn disse som konkret utfĂžrer drapene. Politikerne “skrivebordsmordere”, befolkningen som slutter opp om dem “sofakroksmordere”. Mediene reflekterer slik sett tross alt ogsĂ„ et flertall av befolkningen som i sin selvsentrerte innbilskhed og historielĂžse hedonisme slutter opp om en morderisk innvandringspolitikk.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Steinadler

Tyske luderjournalisters korteste artikel nogensinde har overskriften: “De gode sider af den omfattende indvandring i Tyskland”.
De dĂ„rlige sider af indvandringen for tyskerne er de gode sider for indvandrerne, som ikke udelukkende er rejst til Tyskland for at takke for nazisternes jĂždeudryddelser: De er ogsĂ„ kommet for sparke tyskerne ud af deres egen rede – kuk kuk, kuk kuk!

SĂžren Toft
SĂžren Toft
4 years ago

“….sikkerhedseksperter opfordrer tyske togpassagerer til at “scanne” perronen for mistĂŠnkelige personer….”. En joke af rang…. hvordan formulerer en sikkerhedsekspert, hvilke parametre der skal lĂŠgges til grund for at afgĂžre om en person er mistĂŠnkelig? Det kan han/hun ganske enkelt ikke uden at at miste jobbet, sĂ„ det bliver noget med “..at scanne perronen for mĂŠnd og unge mĂŠnd….” og dermed er vĂŠrdien af en sikkerhedseksperts ekspertise nul.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Det er jo sĂ„dan vĂŠlgerne vil ha’ det. Med barnet er det ubĂŠrligt. Med de voksne, er der 80-90 procents sandsynlighed for, de selv har stemt for det. Hvorfor stemte tyskerne ikke den heks ad hekkenfeldt til ved seneste valg? Merkels medskyldige, der blev likvideret pĂ„ sin altan, fik en kugle af en “ekstremist”. Den ĂŠder alle rĂ„t. Men det er nu engang den samme politiker, der fik kuglen, som bakker fuldt og helt op om importen af disse barnemordere. Hvis hans banemand er ekstremist, sĂ„ mĂ„ de officerer, der i desperation forsĂžgte at stoppe Hitler pĂ„ samme vis, ogsĂ„… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Nogle tror tilsyneladende stadig tilvĂŠrelsen er bĂžrnefĂždelsdage uden ende…

Ikke at jeg tvivler pÄ manden vil kunne forsvare sig.
Men, fra pressens side oplyser man overhovedet ikke, som i IKKE, om arbejdsplads, bopÊl, familieforhold eller alder pÄ bÞrn.
http://livsstil.tv2.dk/2019-06-30-elitesoldat-traf-skelsaettende-valg-da-han-stod-over-for-fjenden

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Peter Buch

NĂ„ er flere kommuner i Sverige..bankerott..flere kommer..som skyldes den muslimske innvandringen og flere skal komme..
Hvor skal disse bo..leve av..arbeide nÄr kommunene ikke lengre klarer Ä ta imot flere.
Som det heller ikke skrives om i PK media.
LÞfvens politikk er overordnet virkeligheten..derfor Sverige gÄr lukt til hell.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg har hĂžrt, at Löfven gerne giver plads til 8 – 10 muselmĂŠnd i sit eget private hjem.

Det er altsÄ rigtigt!

Santor
Santor
4 years ago

Hvad kan vi lĂŠrer af dette?

Hold ALTID ryggen fri!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Santor

Det vi kan lĂŠre er, at der dag for dag kommer flere og flere kommentatorer, men ikke ret meget egentlig handling.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten K

Hvilken handling?

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

Du ved..: Alle taler om vejret, men ingen gĂžr noget ved det.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten K

PrÊcis. Nu hÞrer jeg sÄ ikke til dem, der slet ikke tror det kan lade sig gÞre. Man mÄ bare gÞre sig klart, at hvis Projekt Multiblandet skal stoppes, sÄ taler vi som minimum en tofrontskrig once again.

Chancen for at vinde den? Forrygende lille.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

NĂ„r man tager muselmĂŠndenes manglende organisationssans i betragtning; sĂŠdvanligvis kan de jo ikke stikke en pind i en lort uden at ĂždelĂŠgge begge dele, tror jeg godt du kan Ăžge gevinstchancen ganske betragteligt.

Begynder europÊerne fÞrst at samle sig i fÊlles modstand, er muslimen ude af verdensdelen inden han overhovedet kan nÄ at sige ordene internationale konventioner.

Dalatocken.
Dalatocken.
4 years ago
Reply to  Santor

Redan Vikingarna visste detta dÄ de fÀrdades i sÀrkland.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Dalatocken.

Yup, men der er for fÄ Vikinger tilbage, sÄ det er noget vi er nÞdt til at genlÊrer for at overleve.

Det krĂŠver selvfĂžlgelig at situationen bliver taget alvorligt!

Filuren
Filuren
4 years ago

Faldt over en opgĂžrelse i Forbes fra 2019, hvor man ud fra tre parametre har lavet en samlet rangliste over de 25 ‘klogeste’ nationer. 1) Nobelprismodtagere (fortiden) 2) IQ-gennemsnit (nutiden) 3) Skoleresultater (fremtiden) Essensen synes at vĂŠre, at hvor Europa har fortiden med sig, er Asien det bedste bud pĂ„ fremtidens hjernekraft. Kina (inklusiv Taiwan, Singapore og Hong Kong), Japan og Sydkorea topper ikke overraskende bĂ„de IQ- og karakterdelen ganske overbevisende. Eksempelvis scorer kineserne ikke mindre end 7 point hĂžjere pĂ„ intelligensskalaen end de ellers sĂ„ hĂžjtravende briter. Sverige med en glorvĂŠrdig fortid som landet med femteflest prismodtagere, men nu… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Filuren

Takk for den..lest den fĂžr..godt med facts.
Sverige er et drittland..
Det eneste de er gode pÄ er Ä skryte pÄ seg bragder..mens virkeligheten er at de er Bunnskrep..nedover gÄr det, og med en Þkonomi som ogsÄ gÄr nedover..fritt fall i kronen.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
4 years ago

Hvordan kunne det lade sig gĂžre, at sĂ„ mange danskere stemte pĂ„ de samme karriereryttere ved folketingsvalget? Jeg forstĂ„r det simpelthen ikke????? Jeg kan ikke se helt bort fra, at der er foregĂ„et svindelnumre, feks. med bortskaffelse af stemmer til Stram Kurs. Svindel er der under alle omstĂŠndigheder tale om, nĂ„r pressen beskriver danskerne som det folk – sammen med Sverige – som ser med velvilje pĂ„ modtagelse af nye flygtninge. FĂ„ mĂ„neder inden valget fortalte et rundspĂžrge jo netop det modsatte. SĂ„ hvor skulle den pludselige velvilje komme fra? Her er noget som ikke stemmer.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Tenker det samme som deg, og ca 1,8 millioner SDĂšre i Sverige.
Der fusket o valgsystemet/ansatte med Ă„ kaste SD valgsedler..noe som ble anmeldt, men..de fĂŠrreste ble tatt.
Noe verre med det digetale..verre Ä pÄvise, men der stoppet ogsÄ systemet opp..plutselig gikk det ned..for SD.,omtrent 2%..som ogsÄ Rasmus Paludan manglet..merkelig..hmm..sammen treff.
SÄ jeg er sikker pÄ at det er blitt trixet med, som jeg er i Danmark.
Min logikk sier meg det..

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Nu du er i sving med at tÊnke, sÄ overvej evt., hvorfor man ikke hÞrer en lyd til NB, som trods alt blev valgt ind.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Nu kan politikerne jo vĂŠre bedĂžvende ligeglade med, at der ryger en del homoer i svinget. UdgĂžr de to procent af befolkningen og dermed vĂŠlgerskaren? Bevares. Der mĂžder da mange op til det pridepladder og butikker, virksomheder med mere, flasher sig selv med regnbuer og nejhvorervialletolerante. Men den dag, de for alvor mĂŠrker sharias dĂ„rlige Ă„nde i nakken, sĂ„ kan alle disse lakoglĂŠder opstyltede pride-perversioner godt belave sig pĂ„ at stĂ„ temmelig alene pĂ„ gaden. Og endnu mere alene, nĂ„r de ryger ud over kanten pĂ„ RundetĂ„rnet. MĂ„ske bekrĂŠfter det mig blot i min mistanke om deres mentale tilstand, nĂ„r… Read more »

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Lad os alle gÊtte pÄ politikernes lÞsning:

1. Ingenting.
2. Hegn langs perronerne.
3. Dialog/Ă„ndsvage flyers.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Bjarne

NÄr man tÊnker pÄ, hvor meget skatteyderne betaler i beskyttelsespenge mÄ man da hÄbe, at politikerne har mere at gÞre godt med end ovenstÄende.

Og har politikerne ikke det, kan man vel med rette opfatte samfundskontrakten som vĂŠrende opsagt.

Maren i KjĂŠret
Maren i KjĂŠret
4 years ago
Reply to  Bjarne

MĂ„ske kunne jeg vinde en eller anden Ă„ndssvag pris for en ide: sĂŠt gule stĂŠnger a la dem i busserne (stĂ„pladserne) – med hĂ„ndtag – midt pĂ„ alle perroner, som vi stakkels, forknytte danskere sĂ„ kan hage os fast i med begge grabber, mens vi venter pĂ„ toget. 😬 Der skal vĂŠre nogle i bĂžrnehĂžjde ogsĂ„, og til kĂžrestolsbrugere. Muhammeds lakajer kan nemlig heller ikke lide handicappede.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dagens gode grin 😂 – i anledning af en vis retssag i Sverige

http://projektsanning.com/2019/07/30/dagens-sverige-157/

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Haha..troverdigheten til Ă„klagerens vitner i et nĂžtteskall.
En gjeng narko/kriminella muslimer hele gjengen men duverden hvor Expressen roser de oppi skyene.
Samme rĂžkla.
Jeg veldig spent pÄ Trumps utsending..Gissel expertens konklusjon..og hva han bringer tilbake.
Uansett er dette sÄ dÄrlig reklame for Sverige, men jeg takker ASAP for at han satte verdens lys pÄ det svenske rettssystemet, som holder med muslimer og deres voldtekter, mord rÄn bilbrenner,..nÄ vet hele verden.. uansett hvordan LÞfven og andre kulturmarxister prÞver Ä skjule det.
ASAP er en helt..vÄr helt.

River
River
4 years ago

Det egentlige problem er trang til tvang. Homoerne har ikke noget at lade andre hĂžre. Bevares, man kan finde undtagelser.

Filuren
Filuren
4 years ago
sussebassa
sussebassa
4 years ago

OT

President Trump har sendt topp gissel expert til ASAP`s rettsak som begynte idag.
Gissel expert..Expressen.sv.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Torsten
Torsten
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Obama fik Nobels fredspris. Mere er der vist ikke at sige om de priser sÄ.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten

Helt sĂ„ enkelt er det nok ikke: https://www.spectator.co.uk/2019/07/how-americas-iran-policy-is-shaped-in-riyadh-and-jerusalem/ ‘…The central theme of present-day US policy regarding Iran is deference. Nominally, US policy is made in Washington. Substantively, it is framed in Riyadh and Jerusalem, with the interests of the United States figuring only minimally in determining the result. Trump’s predecessor was the exception who affirmed this rule. The Iran nuclear deal represented Barack Obama’s effort to reclaim a measure of autonomy in the formulation of US policy. Saudi Arabia and Israel fiercely objected to his initiative. Ever so briefly, Obama seemed to prevail. Yet his victory proved more apparent than… Read more »

jack rabbit
jack rabbit
4 years ago

— OPRÅB —-
STOP med , at dele dine DATA . BLOKER FB .
lĂŠr at bruge nettet , ALDRIG give data . kaspersky og NO SCRIPT , som mim osv. . I alle idioter har allerede givet jeres data .
BRUG IKKE GOOGLE ffs

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  jack rabbit

Har du glemt at tage din medicin i dag..?

53
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x