31
jul
Seneste opdatering: 1/8-19 kl. 2226
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eritrean man accused of pushing a young boy in front of a train in Frankfurt – as it’s revealed suspect was a poster boy for integration in Switzerland

Mange tyskere har mistet livet af Merkels  “humanisme,” ikke mindst unge, voldtagne og myrdede kvinder. At det seneste drab har oprørt landet ud over det sædvanlige, kan skyldes, at det gik ud over et barn. “Min Gud, hvorfor har du forladt mig,” siger præsten ved højtideligheden. Frankfurts overborgmester Peter Feldmann (socialdemokrat) er inde på de samme tongange, han ved, han sidder på samme krudttønde, hans parti har sat Tyskland på.

“Hykler, Gud har intet med det mord at gøre” siger Heidi Mundt (min. 48:28) “Jeg tænker, det er et mareridt, og at jeg vil vågne op,” siger en deltager. Et blik på tyske overskrifter siger en, at sorgen er ved at blive erstattet af vrede.

Det var kun et spørgsmål om tid. “Europæerne vågner først efter 100. 000 døde” sagde Daniel Pipes til en ven af mig. “Det kan komme til at passe,” sagde jeg. Så kan politikerne risikere at lære, hvad det betyder at være “ansvarlig politiker” i praksis. Tolerancen for indvandret barbari er i frit fald i Tyskland. Også i Sverige nærmer den sig frysepunktet i rekordfart, skønt medierne rutineret forsøger at skjule det.

“Hvis han bare havde skubbet jer ud foran toget!”

Hæslige scener ved mindeandagten for den dræbte otteårige på Frankfurt Hovedbanegård. Drengen og hans mor blev skubbet ned på banelegemet af en 40 årig afrikaner. Det var årsag til at vrede tilhængere af forskellige politiske lejre fornærmede, skubbede og spyttede!

Mens stationsmissionen og Frankfurt-borgmesteren Peter Feldmann (60, SPD) appellerede til samhørighed og menneskelighed, er der rasende tilråb, en kvinde der holder en plakat op med ordene “Denne politik dræber folket”. Ude til siden råber en mand på venstreorienterede demonstranter: “Hvis han bare havde skubbet jer ud foran toget!”

Omkring 400 mennesker var kommet – langt de fleste dybt påvirket af den forfærdelige forbrydelse og forfærdet over, at repræsentanter for de enkelte grupper instrumentaliserede den. Et stort kontingent politi holdt dem i skak. Hässliche Szenen bei der Andacht am Hauptbahnhof.(Snaphanens oversættelse)

Satirikeren Jan Böhmermann


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
NielsenPeter RiisMaren i KjæretDen NervøseCharles Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Steffen Richter Nielsen
Guest
Steffen Richter Nielsen

Mit spørgsmål drejer sig om en anden sag:
Har Steen fået sine computere tilbage efter beslaglæggelsen i forbindelse med videoen af de halshuggede kvinder i Marocco?
Hvis ikke er det ren chikane. Al den information, politiet søger, kan de trække ud på en formiddag.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Mogens Glistrup sagde såmænd, når de bliver mange nok begynder de st slå os ihjel, og de har han jo sådan set fået grumt ret i, men han blev også udskammet og endte i fængsel.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvorfor var der meget politi, for at passe på borgmesteren, når han er en god socialdemokrat? 🤔

Torsten K
Guest
Torsten K

Forfærdelse løser ikke problemet. Men indrømmet; som den kujon jeg selv er, vil man da heller ikke se andet fra min side end ord som “forfærdet”, “selvtægt er jo ikke vejen frem”, “retsstaten” samt en masse andet salvelsesfuldt savl og bræk i samme stil, mens jeg lægger ansigtet i de rette folder og håber på, at svage sjæle til sidst gør det jeg ikke selv tør.

Den, der lever skjult, lever godt. Og selvfølgelig skal jeg ikke selv have noget i klemme.

River
Guest
River

Godt skrevet. Jeg tænker en af de svage sjæl måske kunne have været den unævnelige ABB. Jeg tror at et af de beskrivende ord der blev vedhæftet ham var vanvittig. Den dag man overalt ser nedslagtning af europæere vil man måske tænke på rettidig omhu, som det så smukt hedder. Det er fandme uhyggeligt.

Birgitte
Guest
Birgitte

Øv hvor bliver jeg gal over Böhmermann! At han prøver at koble vreden over uansvarlig indvandring med racisme. Racisme er blevet et middel til undertrykkelse og kontrol – og Böhmermann gør sit til det!!

Nielsen
Guest
Nielsen

Tag det som en udmærkelse hvis du bliver kaldt racist. Det betyder bare at du har et i deres øjne forkert synspunkt. Og så kan du ikke være helt gal på den 😉