1
aug
Seneste opdatering: 2/8-19 kl. 1620
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi behøver ingen sikrere banegårde eller svømmebassiner, vi behøver sikre grænser. Denne drengs død er alle de gamle partiers skyld.”

 “Goddag mand økseskaft, vi aner ikke, hvad vi skal stille op med det blodbad, vi har lagt til rette”

Hun skal hedde Lisa Licentia, og det er velgørende at se en ung kvinde, der ikke har mistet evnen til at tænke, selvom følelserne presser sig på. Det foregår på tysk, og hvis I ikke har lært det, må I bare ærgre jer over den dumhed, der har forhindret det.

Torsdagens multikulti mord var en nedslagtning i Stuttgart med sværd på åben gade. Politikerne fra Seehofer til de Grønne taler om flere politifolk og sikkerhedsrækværk på banegårde.  De kunne lige så godt have sagt “goddag mand økseskaft, vi aner ikke, hvad vi skal stille op med det blodbad, vi har lagt til rette.”

Det virkelige problem er, som i Norge, Sverige og Danmark, at folk altså stemmer på deres eget samfunds  bødler igen og igen. Alt for mange vælgere er for inkompetente til at forvalte deres arv og sikre deres børn en fredelig fremtid. Selvødelæggelsen bliver derfor en ustoppelig spiral. Se Sverige.

“Nedstigningen i kaos vil kun fortsætte og blive værre”

Tyskland har oplevet sit første mord på en multikulti politiker. Det er graden af intern konflikt, vi er ved at være ude i. Vores nedstigning i kaos vil kun fortsætte og blive værre, som Lisa Licentia siger. Sverige er forrest, Tyskland og Frankrig er lige bag efter. Hvordan vil de herskende klasser forsvare sig mod den vrede, der allerede er imod dem? De fleste velfærdseuropæere bliver ikke vrede, de bliver sentimentale, men når de har været det et stykke tid, bliver de vrede. De vil overleve. Det er lag af civillisation, der skal skrælles af først. Vold og blod skræller det af.

EU skabte fred i nogle årtier, nu skaber det konflikt blandt andet fordi det er lige så stift fokuseret på “stadig tættere union”, som Hitler lige siden Mein Kampf var på Lebensraum i øst. Han kunne ikke improvisere, ligesom EU spidserne ikke kan. De vendte begge uafladeligt tilbage til de samme tvangstanker.

Når EU bryder sammen, bliver det af uduelighed, ligesom Hitler, der i virkeligheden bare var en uglad amatør med så få frapperende øjeblikke, som enhver amatør vil opleve. Trods sin skruppelløshed holdt han kun i 13 år. Tyske mediers overskrifter torsdag afspejler det mediepolitiske kleresis afmagt overfor den virkelighed, de selv har skabt. Kontrollen vil glide dem af hænde, men den havde aldrig nogen ægte folkelig legitimitet alligevel.

Er man ekstremist, hvis man er nationalkonservativ?

Af Lene Kattrup

I Kristeligt Dagblad stod der den 20. juli 2019 i lederen af Jeppe Duvå, ”Helte og helgener i en puritansk tid”, i anledning af 75 års dagen for attentatet mod Adolf Hitler om manden bag, Claus Stauffenberg:

“Hans had til Hitler og naziregimet var i vidt omfang begrundet i motiver, der i dag ville diskvalificere ham: ære, kærlighed til nationen og imperativer, som han udledte af sin kristne tro. Dertil kommer, at han efter enhver moderne målestok var uhyrligt reaktionær og uden tvivl kunne følge nazisternes racelære et stykke ad vejen.”

Mener Duvå virkelig på vegne af sin avis, at man er moralsk anløben som menneske, hvis man er nationalkonservativ og nærer kærlighed til sit land?

Meget tyder på, at han synes, at en motivation som det at nære “kærlighed til nationen” (ikke nødvendigvis de andre motiver, der er nævnt i opremsningen – ved ikke helt hvad der her i denne sammenhæng menes med imperativer – hvilke?) er diskvalificerende og dermed ikke acceptabelt.

Jeg mener, det må være legitimt at føle kærlighed til sit land. At være patriot og nationalkonservativ. (Som er noget andet end at være nationalist). Nazisterne var først og fremmest imperialister og havde imperiedrømme.
Stauffenberg elskede nationen, Tyskland, men han var som enhver nazist primært imperieopbygger, og derfor mente han, at de andre nationer skulle lægges ind under imperiet, på samme måde, som andre imperialister og internationalister og totalitære isme-tilhængere også altid vil synes det. Nazisterne var ikke nationale, men internationale. De var desuden forgabt i en frygtelig racelære, som definerede imperiedrømmene.

Jeg mener i øvrigt ikke, at vi kender Stauffenbergs motiver, han jo blev henrettet få timer efter. Attentatet mislykkedes for ham, især fordi han kun havde tre fingre tilbage efter sin udstationering i Afrika slut 1942. Vi kan ikke vide, om Stauffenberg mest var motiveret af, at krigen skulle ende, da han som en del andre kunne se, at Tyskland ville tabe, eller om han også fortrød og havde indset det frygtelige, ondskaben og det forkerte i projektet. Var han motiveret af et oprigtigt opgør med ideerne/tankesættet? Han gik ind for racelæren og var antisemit fra start af osv. Men blev han omvendt, eller ville han blot fremskynde krigens slutning (hvilket nu også var bedre end det modsatte)? Hvad var hans motiv?

Historikerne er splittede. Han protesterede ikke, da han så konsekvenserne af den racistisk motiverede rædselsfulde behandling af polakkerne. Men der findes beretninger om, at han, da han senere så den voldsomme ondskab mod og mordene på jøderne, skulle være blevet forfærdet. Vågnede han op her?

Vi ved det ikke, og vi bliver ikke klogere af at finde meget tidlige citater frem fra før attentatet, som det gøres i lederen.

Når vi fx, i dag vurderer en person som fx Ahmed Akkari, bør vi heller ikke bedømme det ud fra tidlige citater, forinden hans opgør med en anden også meget ond og frygtelig ideologi, islamismen. Vi ved, at Akkari er kommet ud på den anden side og i dag er demokrat. Han har endda skrevet en god bog om det, ”Min afsked med islamismen”, som jeg ville ønske vores politikere ville læse. Den er faktisk enormt informativ.

En helt, stor eller lille, som vi ser op til, kan i nogle tilfælde godt være en person, der først gik i en katastrofal forkert retning, men så skiftede kurs og gjorde en væsentlig forskel.

Det kom nu også frem i lederen. Men en heltegerning skal naturligvis så altid skal vurderes og ses i dette lys. Foruden i forhold til selve motivet bag en evt. omvendelse. Vi kender ikke Stauffenbergs.

Lene Kattrup

Von Stauffenbergs kontor i Bendlerblock i Berlin, står som den dag han forlod det. Gaden hed Bendlerstrasse, og overlevede bombardementerne. De sidste 10 år har den heddet Stauffenbergstrasse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Herligt at se en sådan ung pige komme med disse anklager mod de satans politisk korrekte forbrydere. Det virker mange gange stærkere end når vi andre tordner løs mod galskaben. Her er det et pigebarn, hvis liv og førlighed er i daglig fare ved blot at bevæge sig i det fri. Gid mange flere børn og unge vil give los for deres misnøje over at blive antastet af disse glubske møgdyr. Ser vi lidt af den tendens i Rasmus Paludan’s mange unge tilhængere??? De giver i det mindste udtryk for at de er meget trætte af perkerungernes dominansadfærd.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Desværre er hun i undertal, alt for mange har ikke erkendt hvad der er ved at ske. Vi behøver bare at se på valget i Danmark, udskamning er stadigt et effektivt våben, desværre det virker – endnu!
Rasmus Paludan har ganske rigtigt mange følgere, men endnu flere hader ham!
Rasmus Paludan støder folk fra sig og derfor vil han aldrig kunne samle mere end 10% bag sig.
Niccolo Machiavelli: Et problem erkendes først når man ikke længere kan løse det! En erkendelse vi danskere bør skrive os bag øret. Machiavelli vidste det allerede i 1513.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Korreksjon.
Rasmus Paludan fikk 1,8% vid valet.
Klart han blir hatet av muslimene,..” de skal ut”.. men det var så takket være de det ble rødt i Danmark…de mobeliserte og med flere famijeforeninger blir de iallef ikke færre.
I Sverige øker alle problemer..ikke blir de erkjent av Løfven..men benektes eksisterer..”Sverige har aldrig vært tryggere”..så..

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  sussebassa

Både Stram Kurs (SK) og Kristen Demokraterne (KD) var under 500 stemmer, fra at få 3 mandater, og dem får de næste gang. Og Nye Borgerlige kommer over 5%.

Så den borgerlige statsministerkandidat kan selv vælge om han/Hun eller Mette Forrædriksen skal være statsminister!

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Brønden bliver altid tildækket, når barnet er dødt

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/horst-seehofer-csu-will-kontrollen-an-deutsch-schweizerischer-grenze-63710812.bild.html
Nach dem Mord am Frankfurter Hauptbahnhof will Bundesinnenminister Horst Seehofer (70, CSU) Kontrollen an der Grenze Deutschlands zur Schweiz einführen.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Måske en TEMMELIG stor del førstegangsvælgere stemmer AfD næste gang!

Sylvest
Sylvest
2 years ago

Hjerteskærende opråb til alle dem, der har ansvaret for de uhyrligheder, der i stigende omfang bliver budt europæerne. Desværre ved vi, at hun taler for døve øren. De afstumpede og samvittighedsløse, som vi selv har valgt at give magten, er døve for skrigene fra den 8-åriges mor.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Sylvest

AfD går MEGET frem næste gang!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Tænkeligt. Men masserne genvælger de politikere de er vant til.

trackback

[…] Snaphanen gjorde rigtigt i at dele Lisa Licentias tårer over det otteårige drabsoffer fra en banegård i Frankfurt. For tårerne illustrerer, at all lives matter, og at europæiske ofre for en massetilstrømning af voldspsykopater ikke forsvinder i den blå luft, bare fordi medier og meningsdannere fejer dem ind under gulvtæppet. Hvis man umiddelbart står over for en hånd, der stikker op af vandet i Middelhavet, vil den moralske forpligtelse til at gribe den nok være kategorisk. Men så snart afstanden og abstraktionsniveauet stiger en smule, begynder moral at handle om utilitaristiske beregninger: Hvordan skaber man mere gavn end skade? Kan… Read more »

Jørgen Nielsen
Jørgen Nielsen
2 years ago

Kan nogen nævne blot et land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer?
Ja, kan nogen nævne blot et muslimsk land, som lever i fred, frihed og fremgang?
Nej vel! Men hvorfor vil så mange have at Danmark bliver mere muslimsk end det allerede er?

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Mener, at Akkari en overgang boede på Grønland, hvilket vist ikke gav anledning til ufred og problemer. Men nu er Grønland jo heller ikke et land som sådan.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Forestil jer reaktionen, hvis det var tyske mænd, der jagtede slørede AEH’er… ☻

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og nu læste jeg lige på 24nyt at flere markante profiler i den svenske gaypride bevægelse er dømt for seksuelle overgreb mod børn og besidddelse af børneporno. Sørgeligt at må sige, “hvad sagde jeg”. Hører vi et ramaskrig i den danske presse? Det bliver i mere end en forstand et blodbad, når oprydningen efter galningenes lange fest på alle samfundsplaner skal sættes ind. En kontrarevolution. Den slags har dét desværre med at kamme over. Men hvad er alternativet? Alt for mange mennesker kan åbenbart ikke magte livet, hvis ikke der er en streng, overordnet religiøs moralisering, der holder dem i… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

Så er det da netop islam og sharia, der skal til. Kristendommen har jo spillet fallit!

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Før gerningsmændene “forsvinder”, er udrejst, forsvundet til andet land sker der nok intet andet end flere ugerninger vil forekomme, værre og værre.
Lidt flere begivenheder fra den sydlige nabo:
http://www.pi-news.net/2019/08/eisleben-68-jaehrige-begrapscht-und-verpruegelt/

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Hahaha! Britisk politiker går helt amok på politisk korrekthed!! https://barenakedislam.com/2019/08/01/bni-mental-health-break-26/

Michael
Michael
2 years ago

“Det er lag af civilisation, der skal skrælles af først.Vold og blod skræller det af.” Jeg har længe tænkt det samme, bare udtrykt på en anden måde; med en parafrase over den danske filmtitel “Hvordan jeg lærte at elske bomben”, har jeg – efterhånden som alskens angreb og overgreb udspiller sig – tænkt, det er altsammen små elementer i “hvordan vi lærte at elske borgerkrigen”…Trist at se en ulykke udspille sig uden at man kan gøre noget.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Man kan slå tyske undertekster til som støtte via knappen med 3 prikker i nederste højre hjørne af videoen 😉

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Vi kan ikke vide, om Stauffenberg mest var motiveret af, at krigen skulle ende Det er yderst tvivlsomt. Gruppens leder, Henning von Treschow, havde været i kontakt med Storbrittanien, og derfra modtaget den besked, at man ikke ville anerkende Treschow som Tysklands legitime leder, og at han ikke kunne forvente en fredsslutning, bare fordi Hitler blev myrdet. Det var bl.a. derfor at man forsøgt at få Rommel med i kuppet, da man mente at de Allierede ville muligvis ville acceptere Rommel. Der var snarere tale om, at Treschow og konsorter mente at de ville være i stand til at vinde… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Felix Krull

…at man ikke ville anerkende Treschow som Tysklands legitime leder…

Ups, det er forkert: det var ikke meningen at Treschow selv skulle være kansler; man havde en politisk mere spiselig kandidat som ikke var soldat – jeg husker ikke hvem.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Og nu prøver politisk korrekte fra både den éne og den anden fløj,at påstå at Brenton Tarrant,som faktisk gjorde noget godt for Christchurch’s beboere,var socialist eller noget. Han var bare træt af de fremmedes hærgen.

Filuren
Filuren
2 years ago

“Nazisterne var først og fremmest imperialister og havde imperiedrømme” Vrøvl. Nazisterne var først og fremmest interesserede i at samle Tyskland efter tabet af territorium, besiddelser, ære og selvrespekt som følge af den første krig. Anden verdenskrig var en stormagtskrig, en simpel magtkamp. Føleføle-ladede ord som at koble tyskerne med en særlig ondskab er nonsens. Hvis man endelig skal tale om imperiedrømme, så ville tyskerne til enhver tid tabe til både Frankrig, Storbritannien, USA og verdens største land Rusland. Versaillestraktaten søgte at diktere på gammelimperialistisk manér via bl.a. League of Nations hvordan grænsedragningen skulle være i Tyskland og Europa. Man installerede… Read more »

Lene Kattrup
Lene Kattrup
2 years ago
Reply to  Filuren

Jeg synes ikke rigtigt, du med dine ord får modbevist, at Tyskland havde imperiedrømme, sådan som jeg bestemt mener Tyskland/Hitler havde. Du skriver, at : “…tyskerne til enhver tid ville tabe til både Frankrig, Storbritannien, USA og verdens største land Rusland” citat slut ja, sådan gik det jo også, men de ønskede jo bestemt, at landene skulle underlægge sig Tyskland, og netop derfor havde de imperiedrømme. Det var derfor de angreb disse lande. Det mislykkedes blot for dem. Det øvrige du skriver har jeg ikke kommentarer til, her er jeg enig i det meste – dog ikke det, du skriver… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  steen

Hvad er det for nogle imperialistiske idéer? Han havde sine overmenneske-undermenneske idéer, hvilket selvfølgelig kan udlægges imperialistisk. Men som jeg vil vove at påstå i ligeså høj grad var et mobiliseringsværktøj. Hvis du skal rejse dig som Fugl Fønix fra asken, kræver det tro, viljestyrke og frem for alt et ubrydeligt sammenhold. Hitler selv skriver det jo ganske klart på de første sider af Mein Kampf; hans mål er at samle Tyskland og det etnisk tyske folk, der var spredt for alle vinde efter krigsnederlaget. Vi så det også i praksis: Østrig blev indlemmet, Sudeterlandet, Danzig. Altså områder ‘skabt’ af… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  steen

Jo da.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Tyskerne startede 1.Verdenskrig og de tabte, derfor måtte de naturligvis tåle at bliver behandlet som et britisk mandatområde. De fortjente såmænd heller ikke bedre. National socialisterne var imperialister, og det lagde de ikke selv skjul på, de ønskede lebensraum, det kan man ikke være i tvivl om hvis man læser Mein Kampf. Lebensraum skulle være mod øst og tyskerne så sig selv som bedre en slaverne mod øst, de mente, med deres perverse raceteori, at de havde ret til at herske over slaverne. Du kan så hævde at britter og franskmænd følte sig over afrikanere og asiater og det kan… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, og så må briterne som medlemmer af EU naturligvis også tåle at blive behandlet som et tysk mandatområde – ligesom alle andre.

Hvorfor dette ihærdige forsvar for briterne og denne blinde vrede mod tyskerne?

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Banksterne,NWO eller hvad du kalder dem startede anden OG første verdenskrig. De finansierede lenin og Mao,de støtter altid begge sider af en konflikt,fordi de tjener tykt på at vi går rundt og bekriger hinanden. Et forsøg på at beskrive det blev gjort af Leif Panduro i tv-spillet “Naboerne” som blev sendt i ’70erne på statsradiofoniens monopolkanal DR i ’70erne

Morningstar
Morningstar
2 years ago

. Såg att din blogg är omnämnd på forumet Exilen. Har inte varit så mycket verksamhet dom sista åren förutom en massa spammare som spamamr viagra och annan skit. Har du fortfarande kontakt men dom som driver forumet? Hade behövts en moderator just nu som kan banna spammarna och ta bort skräpet.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

“Alt for mange vælgere er for inkompetente til at forvalte deres arv og sikre deres børn en fredelig fremtid.”

Igen skjuler man sig bag børnenes fredelige fremtid i stedet for at indrømme, at det i bund og grund er magt man ønsker. Hvor er det dog kvalmende!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Torsten K

De mange nedadvendte tomler fortæller mig, at jeg har fat i noget af det rigtige…

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg gav dig lige 2 oppere! 😉

For føderationsborgerne er Brød & Skuespil jo ikke nok, de vil have Kul & Stål!

For i følge Føderationseliten er det ikke Nato, der har bragt freden.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Alt for mange vælgere tænker ikke meget længere end til egen tegnebog. De er fuldstændigt uvidende om at lige nu i dette øjeblik er fundamentet under deres børn og i særdeleshed deres børnebørn ved at smuldre. Demografi er skæbne 100 af os bliver, ved en fødselsrate på 1,5 til 42 på bare tre generationer. 100 af dem bliver til 536 ved en fødselsrate på 3,5 på tre kortere generationer. Det er jo ikke uden grund at alt tale om befolkningsudskiftning udskammes på det skammeligste, det er en behændig måde at undgå at diskuterer emnet. Rigtigt mange som jamre over alle… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Naturligvis vil vi hellere selv have udbetalt overførselsindkomsterne. Det er jo os, der har indbetalt til velfærd hele livet. Ikke de importerede.

Personligt under jeg ikke muselmanden så meget som en bøjet femøre, men politikerne stjæler desværre pengene fra mig og andre skatteydere, så de kan mætte maverne på deres kælemuslimer.