5
aug
Seneste opdatering: 6/8-19 kl. 1634
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet er fra 1958. Alle de fænomener Aldous Huxley nævner, finder vi nutidige paralleller til. Den tekniske udvikling: AI, internet, robotter og 5G. De store dominerende globalistfirmaer, det stadig mere magtfulde bureaukrati – EU med censurkrav til big tech, data- og copyright direktiv. I 1958 var den totalitære stat sovjetisk, idag truer den hele Vesten.

SwebbTV-grundaren: Regeringen kan ligga bakom nedsläckning

Svenske magthavere har gennem årene vist, at de er alt andet end venner af ytringsfrihed, og at censur falder dem naturligt. Tænk på, da minister Freiwalds uden videre lukkede SD Kuriren den 9 februar 2006. Også denne gang  aner man lusk i de højere magtcirkler.

Hundratals timmar av journalistiskt videomaterial försvann när Youtube helt utan förvarning stängde av SwebbTV:s konto. Youtube hänvisar till att kanalen gjort sig skyldig till “upprepade eller allvarliga brott” mot reglerna om “hets mot folkgrupp”. Det är rent förtal, det finns ingen hets mot folkgrupp i våra program. Avstängningen beror på helt andra saker enligt min bedömning, säger SwebbTV-grundaren Mikael Willgert till Fria Tider.

Just Morgan Johansson har varit drivande för att pressa Google – som driver Youtube – och sociala medieplattformar som Facebook att censurera politiskt innehåll som den svenska regeringen klassar som hat. I mars 2018, efter att Expressen och Dagens Nyheter iscensatt ett drev mot Youtube, lovade Johansson att han skulle sätta “mycket större press” på Google att radera oönskade åsikter.

– Man kan nog anta att Google inte skulle ha gjort detta utan påtryckningar från regeringen. Om det handlar om att vi har kritiserat regeringen eller på något annat vet vi inte, säger Mikael Willgert.

– Att vår regering inte intresserar sig för yttrandefriheten utan undergräver den genom att kräva att bolag ska agera mot yttrandefriheten är förvånande. Jag tror vi måste resa oss mot det här, fortsätter han. SwebbTV-grundaren: Regeringen kan ligga bakom nedsläckning.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

Alla vi övriga medborgare skall enligt det nya svenska rättssytemet bevisa vår oskuld.
Kan vi förvänta oss detsamma av Löfven och hans springpojkar?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
11 months ago

Aldous Huxley fik ret! Jeg tror ikke, at folk kan forestille sig den fremtid, som lurer lige om hjørnet, og som faktisk allerede er her. E Musk og B Gates arbejder på er verdensomspændende satellitovervågningssystem, og sammen m fx “dippedutter” fra svenske Biohax, så ser vi på er globalt mareridt, hvor vi bliver badet i stråler og frekvenser, og hvor ALT, hvad vi gør og siger, hvem vi er sammen med, vil blive set og nøje overvåget. Ved I, at G@ogl’ samarbejder med K@na nu, om overvågning? Her ser man klip fra en nylig høring i senatet om dette emne.… Read more »

Morningstar
Morningstar
11 months ago

Fast sanningen är att Morgan Johansson också har varit pressad från andra sidan av Atlanten. I synnerhet från Robert Singer från WJC. Tidigare har han stött på för att regerinegn skulle förbjuda NMR.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
11 months ago

Det er kunstigt, at folk ikke reagerer på en artikel om Huxley. . Det må virkeligt være sandt, at de er begyndt at blande Lithium i chemtrails. . Jeg vil ikke dele et meget vigtigt link, for een af mine favorit youtubere er i fare for at blive lukket. SE, hvad jeres børn og børnebørn vil blive introduceret til snart: Little Sophia! Den lille djævelske grimrian kommer på lidt inde i videoen. Dette er en for mig ukendt tuber. https://youtu.be/18qaAE3SOQg

Peter Buch
Peter Buch
11 months ago

Det er vist kun kunstigt, hvis du er svensk.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Yup,han er virkelig en djævelsk satan.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x