7
aug
Seneste opdatering: 7/8-19 kl. 2002
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På onsdagen öppnades kanalen upp igen, och alla filmer fungerar. Från Swebbtv:s håll tror man att kanalen öppnats upp igen efter den kritikstorm som väckts mot Youtube. Efter nedstängningen började Sverige liknas vid en “diktatur”, eftersom nätjättarnas censur inleddes förra året efter påtryckningar från den svenska regeringen, som hotade med hårdare lagstiftning om inte så kallat “hat” raderades från plattformarna. SwebbTV tillbaka på Youtube

Hvad hader journalisterne mest, Danmark eller Trump?

Af: Hans Rustad

Medierne tror at El Paso-massakren kan bruges som et våben mod Donald Trump og de gør det helt hæmningsløst. Måske kan de lykkes med at skade ham?

Der findes ingen nedre grænse for hvor lavt medierne vil gå. Obama anklager Trump for at kalde andre for “undermennesker”, et nazistisk begreb.

Når det kommer til den pæne elite er det intet greb, ingen metode der er for simpel. De repræsenterer den gode sag og kan tillade sig alt. Eller?

Mikael Jalving sætter skabet på plads i klummen: Flere mord, voldtægter og voldelige overfald er humanismens pris

Medierne tror at de kan stoppe munden på kritikerne ved hjælp af perfide anklager om medskyldighed. Jalving viser at disse metoder ikke længere virker. Det er forbi. Det eneste der virker er sandheden:

Man skal være humanist eller medlem af Venstres gruppeledelse for i det Herrens år 2019 ikke at se sammenhængen mellem immigration, vold og mord. Hverdagsterror er for længst er kommet til Vesteuropa, selv om vore magthavere lader som om, det bare er enkeltstående begivenheder forårsaget af mænd med psykiske lidelser.

Den herskende klasse vil kun perpetuere sig selv, dvs. blive siddende med magten. Prisen for at gøre det bliver større og større for hver dag, uge og måned.

Vi kan være stensikre på, at allehånde undskyldninger og bortforklaringer vil blive brugt i årene fremover, men lige nu ser det ud til, at overklassen og dens skatteyderbetalte medier, eksperter og organisationer fuldstændig ignorerer sammenhængen. Det er naturligvis også klogest, hvis man vil frem, op og til tops i vores dysfunktionelle virkelighed to årtier inde i det 21. århundrede.

Der er talt meget om tonen: Den tone Jalving anlægger viser at han har fået nok af løgnene. Når man ser hvad der foregår i Europa får man nok: Nok af løgne. Det eneste der gør virkeligheden udholdelig er sandhed, uanset hvor brutal den end er.

Søndag blev en lille dreng smidt ud fra taget på Tate Modern Gallery i London. En 17-årig smed ham ud. Drengen faldt fem etager ned og har fået hjerne- og rygskader.

Måden medierne skriver om sagen, fortæller os at der er visse detaljer vi ikke må vide. Det gør selvfølgelig at folk bliver mistænksomme. De ønsker ikke at få deres barn smidt ud fra et tag eller sparket ud foran et tog.

Vores ledere ved, inderst inde ved de. De tager også deres forholdsregler og er bange for deres børn. Men de klarer ikke at sige fra.

Hvorledes vil vores elite blive hvis de skal være ansvarlige for at samfundet bestialiseres og polariseres.

Måske ved nyhedscheferne og redaktørerne udmærket, at humanisme i praksis indebærer flere mord, voldtægter og overfald; muligvis er det grunden til, at de tier. Jeg skal ikke kunne sige, hvad de egentlig ved – og ikke ved – det forekommer mig, at de mediefolk og mænd og kvinder med magt, jeg har mødt de seneste 20 år, ved ufattelig lidt om den fremadskridende ødelæggelse af land efter land.

Kynismen vil blive endda endnu større og nogle vil aktivt indgå alliancer med kriminelle og islamister, som vi allerede ser tendenser til. Disse vil “make you an offer you cannot refuse”.

Denne legering mellem kynisme og humanisme er allerede et karaktertræk ved eliten.

Mens de godhjertede kynisk og i årtier har strøget om sig med altruistiske intentioner, er konsekvenserne anderledes prosaiske for almindelige mennesker i Vesteuropa, for de mest uheldige, almindeligt dødelige.

Hvad er en elite i stand til, der nu, for Danmarks del, reverserer den moderate stramning som Inger Støjberg stod for? Nu står den på det kvoteflygtninge igen, 8.000 tyrkere skal få familiesammenføring. Er det mærkeligt, at Støjberg smides på porten?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morningstar
Morningstar
11 months ago

Fast nu har Ingrid & Maria åkt ut istället. Å andra sidan finns dom på Podbean också, om nån händelsevis inte visste det redan.

Torsten K
Torsten K
11 months ago

Kæft, hvor har jeg dog savnet sådan 43 – 44 minutter SwebbTV på Youtube…

Jari Norvanto
Jari Norvanto
11 months ago

YT brottas väl med motstridiga impulser: dels lyda statsregimernas vilja att censurera samhällskritiska eller på annat vis misshagliga röster, men också försvara sitt marknadsvärde och relevans som plattform, genom att upplåta plats för en bredd vidare än PK / åsiktskorridoren.

tavsen
tavsen
11 months ago

Hillary Clinton kunne uden besvær kalde Trumpvælgerne

“Basket of deplorables” is a phrase from a 2016 presidential election campaign speech delivered by Democratic nominee Hillary Clinton on September 9, 2016, at a campaign fundraising event, which she used to describe half of the supporters of her opponent

https://en.wikipedia.org/wiki/Basket_of_deplorables

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x