8
aug
Seneste opdatering: 9/8-19 kl. 1139
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Skattestyrelsen, en smagsprøve på fremtiden – 96 bomber i Sverige første fem mdr. af 2019

Det er en bombe hver 1.6 dag. I mange år, mens det svenske voldtægtstal eksploderede fra 2600 anmeldte til over 7000, undrede det mig, at Danmarks lå konstant omkring de 400. Miraklet skulle ikke vare ved, nu er det på over 1000 om året. Ingen lande er vaccinerede imod Sveriges importerede sygdomme. Det vil blive det samme med bomber og granater i Danmark, der ligesom voldtægter næsten udelukkende er drevet af 3. verdensindvandring.

Det startede for længe siden i Sverige, og nu i 2019 er Sverige oppe på 93 sprængninger til og med maj måned. Disse sprængninger må anses for 100 procent tilrejste og etniske, skønt ingen statistik foreligger (hvilket kun tyder endnu mere på det.) Pizzariaer, rådhuse, politistationer. Dagen efter Skattestyrelsen blev  Landskrona Rådhus bombet. Arkitektonisk var det på høje tid.

Bomber er fremtiden, det er ikke noget langt skud. Vi er  kun 20-30  år bagud for Sverige, og danske politikere og vælgere ser ikke betonmuren lige foran deres næser. (Foto © Snaphanen.dk)

Skodjournalistik: Har DR købt internettet?

Af Torben Snarup Hansen (cand.phil.)

Staten opkræver borgernes penge for/til Danmarks Radio, som dels sender produkter af ringe kvalitet, dels har markant slagside i retning af fortielse af islamisk aggression og kulturradikal ideologi. Ahid Ammcha fra “DR Licens og Programservice” er en af de ansatte, som beordrer, at man skal betale medielicens, uanset hvad man bruger sine apparater til … DR’s ledelse betragter sig åbenbart som indehavere af hele internettet! Hvornår og hvordan er den ordning blevet indført? Er der tale om et initiativ fra Folketing og Regering?

Når DR erklærer “at sikre, at udbuddet af programmer og internettjenester afspejler mangfoldigheden af kultur og interesser i det danske samfund”, er det kun fiktion. Alene denne groteske påstand tyder på, at afsenderne befinder sig i et ekkokammer. Mangfoldighed/multikultur fortrænges overalt af monokultur. Men dette ubehagelige faktum forbigåes i tavshed.

Når DR henvender sig til personer udenfor dette bizarre univers, opføres ofte et rollespil med en i forvejen iscenesat “casting” af udvalgte “afvigere,” som skal provokeres på forskellig vis. Men formålet er ikke orientering om relevante fakta.

DR’s udlandsdækning tilrettelægges med lignende amatøragtig forberedelse. TV-værten annoncerer en begivenhed og stiller derpå om til en korrespondent, som leverer en kort redegørelse, hentet fra New York Times eller Le Monde. TV-værten stiller nu det geniale spørgsmål: “Hvordan er stemningen?” Sådan fungerer DR-ekkokammeret år efter år.

Foragten – eller manglende kvalifikation – for saglig og faglig behandling af virkeligheden følges af et sjusket sprog. Eksempelvis siger TV-værterne: “ministeren HAN har …” Selv vejrudsigten sendes med brug af børnesprog: “I morgen bliver det regnvejr, så husk paraplyen!”

Og så kommer genudsendelserne. Derefter leveres et finkulturelt program med dansende personer. Kagebagning skal også præsenteres. Øjensynligt finder politikerne det rimeligt at tvinge vælgerne til at betale for pjat og skrammel!

Men kontrollerer de folkevalgte nogensinde udsendelsernes kvalitet? I modsætning til DR’s meningsmagere, skal tyske og franske journalister trods alt uddannes på et universitet.

DR-redaktørerne lufter gerne egne meninger om farlige “højreorienterede”, men fortier eller ignorerer ikke-vestlige immigranters ritualmord, voldtægt og bandeskyderierer. Skodjournalistikken er bl.a. omtalt her: “En eftermiddag på statsradioen P 1.”

SVT Lokala Nyheter Skåne. Explosion i Landskrona.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightfoot
Lightfoot
11 months ago

Du glemte at nævne de daglige selvforherligende udskejelser fra forsvindende små minoriteter af sexuelle afvigere på DR-TV, samt den nu konstante ophøjelse til semigudestatus af kvinder, der præsterer “fantastiske” og “imponerende” ting, som ganske almindelige mænd udfører hver eneste dag. Når de altså ikke fremstilles som ofre for alt mellem himmel og jord. Den kognitive dissonans når jævnligt fænomenale niveauer, ofte i løbet af kun et par timers sendetid. At se DR-TV nu om dage, er som at blive påtvunget en portion soyabaseret ymer eller en smattet og hengemt burger, når man egentlig har brug for noget med næring og… Read more »

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
11 months ago

Bombeattentat mod Skat.
Det er noget af en opgave for Politiet.
Der er over 5 millioner mistænkte!

Torsten K
Torsten K
11 months ago

Det mest forbløffende er dog, at Hans Rustad og/eller Uwe Max Hansen endnu ikke har fået sat etnicitet på én eller flere mistænkte. De to plejer ellers at være lynhurtige på aftrækkeren.

Bjarne
Bjarne
11 months ago

Hahaha den var sgu god! Tror dog godt du kan trække en stor del af en hvis befolkningsgruppe fra. De betaler nemlig ikke skat.

Jannik Lund Rasmussen
Jannik Lund Rasmussen
11 months ago

DR-TV udviser også despekt og foragt for licensbetalere, når annoncerede udsendelser sendes ofte forsinket med 3-5 minutter senere end annonceret.
DR’s egne annoncer tvangsindlægges vi til i forsinkelsen, som synes planlagt. Annoncer åbenbart vigtigere en af levere varen til tiden. Det er manglende respekt for “kunderne” – dig og mig. Men så er socialismen og DR jo.
Havde et privat foretagende lavet sådanne planlagte forsinkelse, havde DR vil lavet en stærkt kritisk udsendelse – ala “Kontant”

Felix Krull
Felix Krull
11 months ago

For fem-ti år siden, da DAB-radio blev introduceret, lancerede DR kanalerne DR Jazz og DR Klassisk: sendefladen var væg-til-væg musik – nul snak; titel, komponist og orkester kunne aflæses i displayet. Dengang betalte jeg med glæde min radiolicens. I løbet af et par år var begge kanaler fyldt med selv-reklamer, timenyheder og snakkeshows, hvor afdankede kommunister fra DRs primærkanaler blev sat på aftægt, og det tager den selvfede studievært fem minutter at introducere et musikstykke. Hele symfonier spiller de naturligvis ikke, og der er rigeligt med temaer fra Hollywoodfilm – temaet fra Titanic spillede de en overgang mindst fem gang… Read more »

jack rabbit
jack rabbit
11 months ago
Reply to  Felix Krull

Lyttede KUN p2 , men det er også slut .Deres politiske holdninger , bliver KONSTANT afspejlet.
Nu kan de efter licens afskaffelse , leve for evigt.
En for evig kommunistisk propaganda sender på alle digitale flader , indtil islam overtager.
Vi skal have lavet vores egne social platforme , yt tw fb osv. msm , er et stort kultur marxistisk sammenrand, der vil med sikkerhed føre til massiv social uro , krig , død og ødelæggelse

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

I Över 40 år har vi i vårat hushåll lyssnat till danska nyheter här på den svenska sidan.
Vi märker genom alla åren hur socialistrna smyger in sitt gift bland de danska och svenska medborgarna. Journalister eller vad de kallar sig har dömt ut sig för evigt som snokare och angivare. Och ingen tycks ifrågasätta varför man försöker spränga kleptokrater och parasiter i luften.

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Demografi er skæbne! Det væsentlige er hvor mange muslimer er der i Danmark og de officielle tal er ikke troværdige. For rigtig mange efterkommere af muslimske indvandere regnes som danskere, med samme rettigheder som du og jeg. Men deres samhørighed er ikke med Danmark, den er langt inde i tredie generation med et eller andet mellemøstligt land. Det rigtige tal for muslimer i Danmark er nok snarere 10-12% og vi ved at den kritiske masse er omkring 20%. Allerede ved nogle få procent ser vi krav om bederum, forhæng i baderum, svinekødsfri institutionsmad og krav om accept af tørklæder i… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Her er et eksempel islamisk aggression og kulturradikal ideologi. I den elskede Højskolislambog skal der nu tilføjes en multikultisang fra de varme radikale baglande – teksten er som følger:

Og det var Ramadanmark,
Og det var Ramadanmark,
Olé – olé – olé !!!

Morningstar
Morningstar
11 months ago

Bomber er en strategisk våben, beregnet til at aflede politiet opmærksomhed til noget mere alvorlig.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Godt brølt Snarup.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Selvfølgelig skal man ikke gå rundt og sprænge bomber,nogen kunne jo komme til skade. Når det er sagt,skal jeg da liger love for at jeg var ved at få ondt i maven af grin,da jeg hørte om det. Hvis nogen fortjener at lide skade,er det så gu’ da SKAT. De tyvagtige forbrydere skulle sættezs bag lås og slå og nøglerne smides i Marianergraven.

Torsten K
Torsten K
11 months ago

Sludder! Der er ikke meget fremtid i bomber!

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Torsten K

Det forstås på den nedadvendte tommel, at mindst én er vild med bomber.

Santor
Santor
11 months ago
Reply to  Torsten K

Selvfølgelig er det det.

I fremtiden tænker SKAT sig om to gange før de raider en kiosk eller slikbutik.

Bomber virker. Specielt når man ikke tør se virkeligheden i øjnene!

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  Santor

Her tror jeg du har fat i noget Santor. Det er lige som den selvcensur vi ofte oplever,hvis vi ser nogle skadedyr og de er i klart overtal. Godt vi har nogle modige stemmer,som Hr. Paludans.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Santor

Regimets villige lakajer, ansat i bl.a. SKAT, tænker ikke. De gør kun det de er kodet til at gøre.

Brandmand
Brandmand
11 months ago
Reply to  Torsten K

Mon ikke også vi får et rigtigt KRAK? Når nogen så kommer og beder mig som prepper om hjælp, så oplys venligst karierre … skattefogeder, licensopkrævere, integrationskonsulenter, journalister, klimaforskere kan glemme det.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago
Reply to  Torsten K

Jeg er også vild med bomber – altså sexbomber.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x