9
aug
Seneste opdatering: 10/8-19 kl. 1534
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Google kalder nu lukningen “en fejltagelse

Ingrid Carlqvist har tidigare berättat att hon genom sina källor fått fram att Morgan Johansson, Isabella Lövin, Amanda Lind och eventuellt även Anders Ygeman låg bakom avstängningen av Swebbtv. Hon berättar nu att hennes källa fått fram att också MSB har varit involverad i avstängningen och att Lars Bern med klimatfrågan, har blivit fruktad av regeringen.

Det var min første indskydelse, da Swebbtv blev lukket – at svenske politikere lå bag. Nu bekræfter både Michael Wilgert og Ingrid Carlqvists kilder inde i systemet samstemmende forløbet bag lukningen – og hvorfor Swebbtv kom tilbage på You Tube, mens IngridochMaria blev lukket i stedet. Svensk MSM nævner ikke politikernes aborterede censurforsøg med ét ord. Naturligvis ikke. Sovjet Googles gummiparagraf er “hate speech”

Hvorfor unge jøder må forlade Malmø

Svenske politikere omgår det faktum yderst diskret, at jødehadet i Sverige langt overvejende er deres import: Arabiske, jødehadende muslimer. Og de kan forblive i Malmø og overtage byen, mens jøderne må absentere sig. Man skulle mene, det burde være omvendt, men da det ikke er det, må man udtrykke det således: Svenske politikere jager jøderne ud af Malmø og tilsidst af Sverige, hvor de trods alt har boet i 200 år. Det er derfor, vi ikke skal tale for højt om det, for de har selv opfundet den internationale Holocaustdag, og den må vi ikke distrahere med virkeligheden.

I rapporteringen från främst Public Service samt i kommunikationen från Malmö stad saknas dock en avgörande detalj för att läsare och medborgare skall förstå vad det är för form av antisemitism som drabbar Malmös allt färre judar. Den arabiska. Den arabiska antisemitismen som i Malmös fall kan kopplas direkt till en specifik invandrargrupp. De som brukar gå under benämningen statslösa palestinier även om många idag har svenska medborgarskap.

Denna form av antisemitism skiljer sig från dagens europeiska som har sina rötter i Sion Vises protokoll med ursprung i Ryssland samt den tyska nazismen. Den form av europeisk antisemitism som Illmar Reepalu, S, gav uttryck för och som återfinns i Nordiska Motståndsrörelsen. Den antisemitism som idag dominerar Malmö är dock något annat. Det är den som har sitt ursprung i arabvärlden i allmänhet och hos de statslösa palestinierna i synnerhet.

Brottsförebyggande Rådets, Brå, senaste rapport som publicerades 2019 uppvisar personer med bakgrund i Mellanöstern en antisemtisim som enligt forskningen har existerat redan innan staten Israel grundades. Denna antisemitsm och delar av den hatbrottslighet som sker mot judar, såväl i Sverige som i andra europe­iska länder, härrör från en närmast sanktionerad antisemitism som förekommer i de olika länderna i Mellanöstern. Och som skiljer sig från den europeiska. Ljusets fiender – därför knäcks inte antisemitismen i Malmö

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
1 year ago

Regeringens hantering av denna fråga visar hur fullständigt inkompetent och oduglig denna regering är.

Børge-Muhammed
Børge-Muhammed
11 months ago

Øhm, man kan skrive under andres navn og se deres email her? Både navn og email er auto-udfyldt på forhånd så jeg gætter på det er fra sidste bruger der kommenterede, men da emailen ikke ligefrem virker som en rigtig mailadresse bruger jeg den lige for at vise hvad jeg mener. Anyway, se på hvad koranen skriver om jøder og “mysteriet” om hvor jødehadet stammer fra på de kanter burde være opklaret.

Børge-Muhammed
Børge-Muhammed
11 months ago

Har påpeget det for flere måneder siden. River.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Ny bombe i Kbh. – denne gang på Nørrebro

https://www.bt.dk/krimi/live-en-eksplosion-rammer-politistation-paa-noerrebro

En eksplosion har ramt en nærpolitistation på Hermodsgade på Nørrebro natten til lørdag. Ingen er kommet til skade som følge af eksplosionen, der har forårsaget store skader på politistationens facade.

Børge-Muhammed
Børge-Muhammed
11 months ago

Tja, jøder har været særdeles politisk aktive i importen af fremmede til Europa og navligt i Sverige. Nu smager de deres egen medicin. Smukt <3

Bjarne
Bjarne
11 months ago

Du tager fejl!

Den almene jøde har ingen interesse i det her. Når du siger jøder mener du enkelte højtplacerede meningsdannere. Det er ikke retfærdigt at drage alle jøder ind i det her.
Jeg tror de fleste jøder der oplever konsekvenserne stemmer imod invandringen. Hvem er interesseret i at ens børn skal myrdes?

Til Steen: Den er god nok, når man starter en kommentar står der navn og emailadresse fra foregående bruger. Ikke så sikkert.
Mit råd: Brug en falsk email. Jeg bruger selv den her: radikale@radikale.dk (hehe)

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Bjarne

Tallene modsiger dig. Jøder stemmer – sammen med sorte, muslimer, lgbt’er og hvad der ellers er – i næsten sektlignende enighed for mere og mere indvandring.

De ‘enkelte højtplacerede meningsdannere’ er ikke så få endda, og er langtfra kun meningsdannere – de er ypperlige magtmennesker med magtpositioner ad libitum.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Filuren

Men det gør de fleste danskere jo også? Handler det i virkeligheden ikke mere om gruppepres, uvidenhed og selvhad?

De fleste danskerne er jo imod religiøs vold, men vi bliver ved med at stemme det ind. Det giver ingen mening.

“De ‘enkelte højtplacerede meningsdannere’ er ikke så få endda, og er langtfra kun meningsdannere – de er ypperlige magtmennesker med magtpositioner ad libitum.”
Enig! Det samme gælder danske meningsdannere. Men det er også nemt at synes når man ikke bliver berørt af problemerne.

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Bjarne

Helt klart, det er selvsagt ikke alle i en given gruppe eller udelukkende ‘jøder’ der abonnerer på internationalisme. Det er dog ganske evident – baseret på tal fra USA hvor der er ligeså mange jøder som i Israel – at jødegruppen i overvældende grad stemmer pro-indvandring, pro-omfordeling. Vi snakker 80-90% procent på Demokraterne eller såkaldt progressive partier som Jill Steins klimaparti. Hvorimod den, indrømmet, noget brogede samlebetegnelse af ‘hvide vælgere’ er langt mere splittede. Mener det er 60-40 i Republikanernes favør. Samtidig ved vi helt entydigt, at jøder har været og ér frontløbere i stormløbet på de europæisk-konservative fædrelande. Nævner… Read more »

Per uvgård
Per uvgård
11 months ago

Att göra en stor sak av att en jude community i Malmö skulle känna sig förföljd eller trakasserad p.g.a. Sin religiösa tro. Är att göra en höna av en fjäder. Detta är en bagatell i det stora problemet med folkutbytesagendan, som drivs av etablissemanget. Vad har det för betydelse om ett tusental judar tvingas flytta ifrån sin boplats i malmö. Vi talar om milioner när det gäller folkombytet som sker just nu i Norden. Detta är problemet. Varför alltid blanda in judarnas eventuella farhågor för att känna sig förföljda. Är det för att göra kritiken av folkombytespolitiken mer politiskt korrekt.… Read more »

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Per uvgård

Hørt!

Filuren
Filuren
11 months ago

“Arabisk antisemitisme”

Åh, må jeg bede om mine himmelblå! De er jo for pokker selv semitter.

Just for the record: Det her er min første kommentar i denne tråd.

Eva
Eva
11 months ago
Reply to  Filuren

Filuren
“De er jo for pokker selv semitter”.
Och? vad skulle du kalla deras nidbilder av judar som liknar på pricken de som nazisterna publicerade?
F.ö. är det en skam att judar ska behöva känna sig osäkra i ett land som Sverige hur få de än är som tex i Malmö. Vi vet vilka som ligger bakom det, inga namn behövs.

Filuren
Filuren
11 months ago

Nazityskland 2,0

Torsten K
Torsten K
11 months ago

“96 bomber i Sverige, – plus nogle stykker i København” Hvem profiterer mest på diverse bomber i eksempelvis Malmø og København? Følg ”pengestrømmen” som det hedder sig, og man vil hurtigt indse, at bombesprængninger gavner myndighederne, der på sigt vil opnå undtagelsestilstand, udgangsforbud, udvidede visitationszoner, indskrænkning af umistelige borgerrettigheder m.m. Lige det diverse højreradikale typer går og sukker efter! Hvis der virkelig var tale om nogle, som for alvor ville udfordre samfundet, havde det heddet 6 – 7 bomber. Dagligt! I ugevis! Og mange forskellige steder i landet! Så ville man komme til at se myndigheder og politikere løbe rundt… Read more »

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Torsten K

Man må da i hvert fald sige, at bomberne er timet og tilrettelagt med bravur.

Sommerferien er ovre, og en ny politisk sæson skal skydes i gang.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Filuren

Man kan næsten høre stroferne ud gennem Christiansborgs vinduer når diverse
politiske ordførere, på tværs af partiskel og på sanddrueligt jy(d)sk, i kor messer:

”Danskerne skal være trygge. Vi må have mere politi!”

Og samtidig får diverse højrerabiate blogejere, skribenter samt kommentatorer våde drømme ved tanken om, at militæret eventuelt også kan sættes ind.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Hvilke højreradikale?
Det er da vores venstreradikale regeringer der slikker sig om munden.
Der er ingen højreradikale ved magten og det er fint, men det samme kan ikke siges om venstreekstremister.

Frankrig er i undtagelstilstand. Frankrig er venstreradikal.
England tysser voldtægtsbander ned, og forfølger islam modstandere. England er venstreradikal.
Sverige … ja sverige er ihvertfald ikke højreradikal, nu stopper du!

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

Læs nu, hvad der står, klaphat!

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Jeg forstår det ikke? Forklar det, jeg er åbensindet.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

Jeg kender godt strategien. Hold en tilsyneladende modstander beskæftiget med forklaringer og beviser; så er vedkommende sat ud af spillet for et stykke tid.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x