9
aug
Seneste opdatering: 9/8-19 kl. 1651
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udvandrerne

De är en helt vanlig svensk familj som fått nog. Med två tonårsdöttrar, två hundar och en katt, flyttar de i slutet av augusti till Marbella vid Spaniens sydkust. “Det är på grund av det politiska läget som vi flyttar”, säger CeCe Dahlström. “Vi upplever att svenskar inte längre har en plats i landet.”

Vi har restriktioner för barnen så att de inte ska utsättas för övergrepp, säger CeCe. De får inte gå ensamma ute efter mörkrets inbrott och vi hämtar och lämnar med bil hela tiden.

Dessutom tror jag att Sverige kommer att krascha, fyller Micke i. Först bostadsmarknaden och den svenska valutan. Sedan ser jag framför mig att länder som Sverige, England, Belgien, Tyskland och Frankrike kan drabbas av inbördeskrig. Då tror jag att Spanien är ett land som kommer dra öronen åt sig och strama upp de liknande problem man har. De lämnar Sverige på grund av det politiska läget: “Vi upplever att svenskar inte längre har en plats i landet”.

Polska EU-politikern: Svenskar flyr sitt landMorgan Johansson till motattack. Stöldligor från Polen ett problem – inte invandringen.

Se også ”Sverige används allt oftare som skräckexempel”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

– Något som vi faktiskt har problem med är utländska stöldligor, inte minst från just Polen. Utländska ligor ligger bakom uppemot hälften av alla inbrott i Sverige och 90 procent av alla stölder av bilar, båtmotorer och jordbruksmaskiner. Kan parlamentsledamoten göra något åt det så vore jag tacksam, säger Morgan Johansson.

Manden er jo debil. Hvorfor tror han mon at polske kriminelle rejser til Sverige for at drive forretning? Vejret?

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Du har garanteret et bud på, hvem det så kan være!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Giv aldrig økonomisk støtte via alle mulige kanaler. Overfør pengene direkte,til den du vil give dem til. PĂĄ den mĂĄde undgĂĄr du,at google,paypal og hvad de allesammen hedder stjæler 30 procent af din overførsel. Lidt som at de trykker pengene pĂĄ deres komputerskærme,nĂĄr de har behov for det. Og det har de jo. Vi ved alle,at lønninger stiger,at behovet for fremmed arbejdskraft stiger,at behovet for bedre kontrol stiger,at politiets behov for flere rescourser stiger,at børnefædslerne blandt fremmede stiger,at politikeres lænningsniveau er alt for lavt,og at den eneste mĂĄde de kan løse denne umulige situation pĂĄ,er at hæve skat. Hallejuja i… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Nielsen

Præcis. Og den deal er Høvding Løkke selvfølgelig gĂĄet med pĂĄ; I fĂĄr BMW’erne for en stund, hæver skatterne (vi kalder det noget med klima), henter en god portion danskere sydfra og giver den sĂĄ ellers gas med oplæring af en ny generation ungsocialdemokrater inde i ministerierne.

Hvad jeg, Løkke, sĂĄ skal have til gengæld? Nja, sĂĄmænd ikke sĂĄ meget. Gi’ mig 9-10 ekstra mandater til Venstre sĂĄ jeg kan lukke kæften pĂĄ denne lille obsternasige Jensen fra Bøvling.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Filuren

Obster-nasig (udtale: nazi)

Oprindelse: fra latin obstinatus, af obstinare ‘holde fast ved noget’

Betydning: som stædigt forfægter sit eget synspunkt og bekæmper andres

Ord i nærheden: dumstædig, forstokket, konservativ, reaktionær, kontrær

(ordnet.dk)

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Lite melodramatiskt är det allt, att fly utomlands pga massinvandringen – även om vantrivseln är begriplig. Kanske finns det fler skäl än det nämnda… Till Marbella, i det forna kalifatets västliga utbredning: Al-Andalus. De kan bli besvikna, om de kommer i kontakt ‘svenska’ gangstrar pĂĄ Costa del Sol.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Tydeligt at Ezras beskrivelse af besøget blev censureret “in real time”. Men man ken alligevel fĂĄ et indtryk af hans besøg.
Jeg tænker jeg vil støtte hans rejdeudgifter.

Torsten K
Torsten K
1 year ago

“Udvandrerne”

Tja, hvorfor ikke Spanien.?

En stor del af de svenskere, som har været med til at smadre Sverige, nemlig rettroende pensionerede svenske socialdemokrater, bor der allerede part-time, så den udvandrende svenske familie kommer ikke til at savne selskab.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Torsten K

Leste at svenskar inte lengre var velkomna i Spania..flere spanske blev intervjuet.
Dom drikker og fester for mycket..høglytt på netterna og beter seg som dom eger plassen.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  sussebassa

Det er kun i Sverige, at Svensson er meget dydig…

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Steen

I 1991…

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Torsten K

I Sydeuropa fortsætter svensken sågar sit samfundsødelæggende arbejde, og går ikke af vejen for at melde taxachauffører, restauratører, hotelværter m.fl. til myndighederne, såfrem én eller anden regel skønnes overtrådt.