10
aug
Seneste opdatering: 11/8-19 kl. 1229
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kent Ekeroth i samtal med SwebbTV om censuren från IT-jättarna

De danske bomber er et angreb på staten

skriver Lars Hedegaard i dag. I Danmark kan man måske unde sig den luksus at tvivle, men når man hører Conny Andersson om den svenske situation, er tvivl ikke længere mulig. En politisk importeret mafia går efter dele af statsapparatet. Danske politikere skal bare fortsætte som de er begyndt, så har Danmark også 96 bombesprængninger på et halvår som Sverige om tyve år. Före detta polis Conny Andersson berättar.

Højskolefolket stemmer 90 procent rødgrønt

Fra Grundtvig over Hal Koch til Uffe Elbæk. Tiderne skifter, som man siger

Med mit ikke særligt dårlige kendskab til et par håndfulde højskoler som arnesteder for en særlig ret af vindsteg og luftfrikadeller, kom det ikke videre bag på mig, at segmentet kunne vælge en islamist-sang ind i Højeskolesangbogen. Debatten efterpå heller ej.

Danske højskoler er så at sige degenereret fra Grundtvig til Uffe Elbæk, de minder mig om galskaben i danske menighedsråd blot med adgang til at påvirke unge, ubefæstede sjæle. Enhedslisten, Radikale og Alternativet kan danne regering alene i højskolereservatet. Gider man debattere med dem, eller giver man op på forhånd imod, hvad man kunne kalde tåbernes veto? Højskolerne er blevet et sted for ellers uplacerbare personer, en lidt mere avanceret udgave af tung i arbejde.

Det burde ikke være sådan, men en del af højskoleverdenen er i dag et politisk ekkokammer. Den seneste måling fra Højskolebladet foretaget blandt højskolelærere og -forstandere viste i 2015, at 90 pct. stemte på rød blok. Enhedslisten, Radikale og Alternativet kunne danne flertal alene og dermed enes om multikulturelle idealer, som på ingen måde kan samle flertal i den brede befolkning. Hvordan kan kulturradikale højskolefolk blive overrasket over en identitetskamp, de selv indleder?

Højskolebladet nr 4 2015

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ördög
Ördög
2 years ago

Från ett till annat: För någon dag sedan gav en norsk författare och idéhistoriker, Bjarne Riiser Gundersen, ut en bok där han kritiskt granskar de obegripliga företeelserna i det svenska samhället. Boken heter Svenske tilstander – En reise til et fremmed land. Jag har skrivit ett inlägg om boken på Flashback, utgående från några artiklar i norska medier.

https://www.flashback.org/t3065440

Filuren
Filuren
2 years ago

»Vi lod os aldrig erobre« OVIEDO, ASTURIEN – Pelayo havde fået nok. Én ting var, at den mauriske invasionshær fra Nordafrika på få år havde væltet det visigotiske rige i Spanien, som var det et korthus. Men at maurerne nu stod i hans hjemegn, det naturskønne bjergland Asturias, kunne han slet ikke acceptere. Sammen med en gruppe landsmænd organiserede han en oprørshær. Da de mauriske herskere sendte en større styrke af sted for at tage ham ud af spillet, fik de sig en gevaldig overraskelse. Med blot 300 mand nedkæmpede Pelayo den mauriske hær i La batalla de Covadonga i… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Filuren

Interessant nok lykkedes berbernes erobring kun fordi den spanske overklasse, samarbejdede intenst med de islamiske barbarer.
Den spanske elite fik privilegier af muslimerne mod at at sælge deres eget land. De primitive nordafrikanske stammekrigere var alt for fåtallige til at kunne dominere Spanien uden den lokale spanske elites forræderier.
Situationen i Spanien minder om Europa i dag. Blot består erobringshæren af primitive analfabeter med barnevogne til erstatning for tanks og kanoner. De europæiske eliter har effektivt sat Europa til salg for højstbydende, hvad enten det er i dollars, Yen eller petrodollars. Europas nedslagtning kunne passende kaldes “Barnevognskrigen”.