10
aug
Seneste opdatering: 11/8-19 kl. 1717
78 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et “selvmord” der stinker

Jeffrey Epstein “begik selvmord i dag”, hvilket naturligt nok leder tankerne hen på dem, der kan drage et lettelsens suk over, at han nu ikke kommer til at vidne i en retssal imod dem: Bill Clinton, Al Gore, Prins Andrew og den demokratiske guvernør Bill Richardson.

 Photos show Jeffrey Epstein as he’s wheeled into Hospital og There’s ‘no way’ Jeffrey Epstein killed himself, a former NYC jail inmate says. Se også Black Pigeon Epstein #Suicided – REDPILLING the Masses og Stefan Molyneux Jeffrey Epstein’s Death is a Crisis!

Svenske tilstander, en reise til et fremmed land

En ny norsk bog skrevet af Bjarne Riiser Gundersen, idéhistoriker og journalist ved Morgenbladet (Norges Weekendavisen) Svenske tilstander, en reise til et fremmed land.

Det er bedre å betrakte Sverige som et fremmed land

«Svenske tilstander» er blitt et begrep. Hva ligger det egentlig i dette uttrykket?

Frasen har vært i bruk siden 1950-tallet, men innholdet har skiftet med ideologiske moter. «Svenske tilstander» har beskrevet alt fra avvikling av amatørfotball via avfolking av distriktene til avregulering av bokbransjen. Men de siste årene har uttrykket fryst fast og herdet seg, som en advarsel mot en situasjon vi selv ikke vil havne i – først og fremst knyttet til innvandring. Intensjonen har vært å undersøke begrepet så nysgjerrig og forutsetningsløst som mulig, men også å åpne det opp for nye innfallsvinkler og tenkemåter.

Var det noe som overrasket deg på turen?

En hel del, men aller mest hvor langt Sverige har gått i å demontere offentlig velferd ved å outsource sentrale tjenester til private aktører – for eksempel i skolepolitikken, som er blant verdens mest markedsstyrte.

Hva slags forhold har du selv til Sverige?

Som de fleste nordmenn, vil jeg tro. En blanding av underdanighet, konkurranseinstinkt, beundring, misunnelse og latent skadefryd. Men aller mest en øm og oppriktig kjærlighet, som jeg håper boka bærer preg av.

Hvorfor skal vi lese en hel bok om naboene våre?

Fordi Sverige er et reagensrør som gjør det mulig å studere noen av vår tids vanskeligste og mest brennbare dilemmaer – om innvandring, ekstremisme, globalisering og debattkultur – på nært hold. Og fordi et sånt studium også kan lære oss noe om oss selv og vårt eget land.

I Aftenposten har Riiser Gundersen sammanfattat bokens innehåll och sina tankar i en hel lång essä om tio punkter där Sverige och Norge skiljer sig mycket. Här är några av punkterna. Ti ting du må vite for å forstå Sverige.

1. Åsiktskorridoren er reell

Eller mer presist: Den var reell. Men Sveriges beryktede debattklima, der særlig spørsmål om innvandring er blitt ømtålig behandlet, dominerte først og fremst en kortere periode. Mer presist de fire årene mellom 2010 og 2014, da Sverigedemokraterna kom inn i Riksdagen, og det innvandringsvennlige Milöpartiet fikk avgjørende innflytelse på flyktningpolitikken under liberaleren Fredrik Reinfeldt.

3. Sverige er virkelig et spesielt land når det gjelder innvandring.

Ifølge samfunnsøkonom Tino Sanandaji har Sverige siden 2009 hatt den høyeste nettoinnvandringen i forhold til folketall i moderne vestlig historie – inkludert USAs tidligere rekord fra 1800-tallet. Siden 1980-tallet har Sverige grovt regnet tatt imot fire ganger så mange asylsøkere som snittet i Vest-Europa, noe som har gitt landet en uvanlig høy andel flyktninger i forhold til arbeidsinnvandrere. Omtrent halvparten av dagens utenlandskfødte i Sverige har flyktningbakgrunn, rundt 8 prosent av befolkningen. Ingen andre land i Europa er i nærheten av sånne tall.

6. Svenske utenforskapsområder er langt flere – og har mye dypere problemer – enn de norske.

Debatten om no-go-soner i svenske forsteder er iblant forvillende og overdrevet, men kjensgjerningene er uansett nedslående. Sveriges frekvens av dødelig vold blant unge menn er dobbelt så høy som snittet i Europa og ti ganger så høy som i Tyskland.

Svenske forsteder hadde noen av Europas høyeste andeler av fremmedkrigere under borgerkrigen i Syria.

Rundt 40 prosent av ungdommene i Sveriges særskilt utsatte områder forlater grunnskolen uten godkjent vitnemål, og kriminaliteten er så omfattende at blålyspersonal har problemer med å utføre jobben sin mange steder i landet, ikke bare i storbyene.

7. Sverige er Skandinavias USA.

Etter Sveriges dyptgående finanskrise på 1990-tallet, et traume som ikke ligner noe Norge har opplevd de siste tiårene, har landets velferdsstat måttet tåle kraftige kutt. Parallelt har betegnelsen «liberal» som økonomisk og kulturelt plussord spredt seg med stor kraft.

Hamskiftet viser seg i Sveriges massive opprustning av private helsetjenester og enestående opphopning av kapital (Sverige har Vest-Europas høyeste konsentrasjon av formue på få hender og de raskest voksende ulikhetene i OECD-området). Men det ses aller tydeligst i landets unike skolepolitikk, som er blant verdens mest markedsstyrte. Sveriges friskolesystem har gitt landet en rekke utbyttedrevne utdanningskonserner, der de fem største i 2016 gikk med et samlet overskudd på én milliard svenske kroner. Resultatet er at stadig flere svensker går på skole med barn som ligner dem selv – etnisk, kulturelt og sosioøkonomisk.

10. Sverige er ikke en storebror, kanskje ikke engang en nær slektning

Sveriges fortid som europeisk stormakt, landets særegne bolig- og distriktspolitikkpolitikk, dets avvikende innvandringspolitikk og smertefulle erfaringer fra 1990-tallskrisen gjør det til noe annet enn en bror vi kjenner godt. Det er bedre å betrakte Sverige som et fremmed land, som bør studeres med nysgjerrighet og distanse – i hvert fall hvis målet faktisk er å forstå nabolandet vårt, og ikke bare redusere det til blink for forhåndsproduserte spydigheter.

Tak til Ordög

NRK anmelder bogen: En depressiv fortelling om Sverige. Jonas Andersson og Markku Abrahamsson skriver i dag Hur bli svensk i områden där inga svenskar bor?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

78 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Det med at Sverige er et broderland er virkelig et Københavnerfænomen, ud over en transport til bornholmerfærgen er mit sidste besøg i Sverige da man stadig kørte i venstre side. Sverige er det land vi oftest har været i krig med. Sverige syntes at de har ret til at mene noget om danskere og Danmark. Svensk er gennemgående et uforståeligt sprog for jyder. Hvilket kommer bag på både københavnere og svenskere Det generer mig at flere og flere danske film foregår halvdelen sf tiden i Sverige og oftest med svenske skuespillere. Det er nok fordi at de så kan få… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Ja i svage sekunder kan jeg ligefrem fundere på, om jyder og dem med oprindelse øst for Storebælt, er det samme folk? Jeg husker ikke lige kilden, men jeg læste et sted, at udgravninger af kirkegårde fra middelalderen i henholdsvis Jylland og på Sjælland, afslørede en tendens. Jyderne var stærkere bygget med tykkere knogler, og så var de også højere.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Margrethe

Den nordgermanske stamme Danerne kom faktisk “oprindeligt” fra det sydlige Sverige ( Skåne mv.) og migrerede så til Sjælland og øerne, hvor de skubbede Herulerne ud ( en etnisk udrensning? ) iflg. den gamle historiker Jordanes – omkring år 4 – 500. https://da.m.wikipedia.org/wiki/Daner https://da.m.wikipedia.org/wiki/Herulere Den jyske halvø og fyn var beboet af vestgermanske stammer ( Juter, Angler, Saksere og Frisere) med nært beslægtede ingvaeoniske sprog (nordvestgermansk), som dannede grundlaget for oldengelsk, da disse stammer senere i stort antal migrerede til og efterhånden tog magten over det område, der i dag er England. Den nuværende danske befolkning er – ligesom vort… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
11 months ago

Grufuldt, hvis man havde aner til svenskere 😳 Heldigvis har jeg irer, italiener, ægypter, lidt fra Balkan osv i mig, og jeg vil tro, at det samme gør sig gældende for mange i det Rigtige Danmark: Jylland .

Lightfoot
Lightfoot
11 months ago

I filmen ‘Den 13’th Warrior’,(adapteret til film efter novellen ‘The Eaters of the Dead’ af Michael Crichton; Jurassic Park, The Lost World, Timeline, m.m.) kan man forholdsvist nemt sjusse sig frem til hvad Vikingerne siger til hinanden i den første del af filmen. Og der er netop tale om et miskmask af Oldengelsk og Old Norse, som du også nævner, med enkelte sætninger der fint ville kunne forståes af enhver dansker i dag. Så udover at filmen ganske vist har et par danske skuespillere med i castet, så har Crichton tydeligvis gjort et solidt stykke sprogligt research op til novellen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Lightfoot

Chrichtons bog er faktisk inspireret af det oldengelske heltekvad Beowulf / Bjovulf, som “tilfældigvis” udspiller sig blandt Daner i “Danmark’ ved Kong Hrothgars (Roars) hof i kæmpehallen Heorot (Hjort) i Lethre / Lejre og til dels blandt Geater (Göter) i Geatland ( Göteland) i det senere Sverige, som kommer deres frænder i Danland til hjælp, da et frygteligt monster hærger Danerkongens hof og tynder godt ud blandt hans krigere. De (angel-sakserne) kendte nemlig deres rødder i Skandinavien mv. godt nok til at finde en sådan beretning fra en skjald interessant på flere hundrede års afstand af begivenhederne ( visse personer… Read more »

Lightfoot
Lightfoot
11 months ago

Takker for linkene, jeg vil straks kaste mig over dem fra en ende af.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Beowulf (=Biulv=Bjørn) var da vistnok en ‘geat’. Kvadet antyder indirekte, at Hrothgar og hans mænd var nogle forvirrede skvat, der simpelthen ikke var smarte nok til at lægge fælder for Grendel. De vidste jo at Grendel ville komme med jævne mellemrum. De fik sandsynligvis mere mjød under kjortlen end godt var og lod sig bare flænse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, Beowulf og hans mænd var Geater ( Göter?), men fæller ( pga. familierelarioner?) til Danerkongen Hrothgar ( Roar) i Lejre. Man har i øvrigt for få år siden ( 10 – 15) fundet resterne (stolpehuller mv. + diverse figurer og ben (madrester) efter et par store fyrstelige haller ( ca. 50 – 60 m lange) fra den rigtige periode beliggende på en høj i Gammel Lejre ( Fredhøj?), så sagnet ser til en vis grad ud til at være baseret på faktiske forhold. Der er også tidligere fundet spor af store haller andre steder i nærområdet – endda en… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

En anden meget interessant BBC-serie er ‘Blood of the Vikings”, hvor en kendt Engelsk arkæolog følger i vikingernes fodspor og indsamler DNA-prøver lokalt blandt folk med langvarige rødder i området – og beretter om de historiske kendsgerninger. https://www.dailymotion.com/video/x6mfbz5 ( NB 5 afsnit i alt ) Et af problemerne, når man skal følge vikingernes DNA, er at de er næsten umulige at skelne fra anglere, saksere og juter, som jo var ankommet til England fra næsten det samme geografiske område i Nordvesteuropa bare 3 – 400 år tidligere. Så I nogle undersøgelser slår man dem simpelthen sammen, når man sammenligner med… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Det er faktisk nemt at se forskel mellem svenske/danske MSM journalister og normale journalister. De førstnævnte har en rumpa i begge ender – der kommer det samme ud.

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago
Reply to  Margrethe

Da romerne forlod England, efterlod de et tomrum som blev udfyldt at anglere, fra dagens sydlige Sønderjylland og Slesvig (oprindeligt Jyllands sydlige del og dermed Danmark)og saksere fra dagens niedersaxen . De foretog en etnisk udrensning af de oprindelige briter og fortrængte de resterende til Cornwall, Wales og Skotland. Hvad mange ikke ved er at et tredie folkefærd også gik i land i England, jyder tog Kent og Hampshire, så jyder er mere i familie med englændere, eller måske snarere de med os, end med resten af skandinavien. Det er vel at mærke 3-400 år før vikingetiden hvor englænderne fik… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Præcis – næsten det samme som jeg skrev i mit svar ang. jyder og angler etc. vs. daner ( Sjællændere & skåninge ) UDEN at have læst dit. 🤔

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Den nordgermanske stamme Danerne kom faktisk “oprindeligt” fra der sydlige Sverige, og migrerede så til Sjælland og øerne, hvor de skubbede Herulerne ud ( en etnisk udrensning? ) iflg. den gamle historiker Jordanes – omkring år 4 – 500. https://da.m.wikipedia.org/wiki/Daner https://da.m.wikipedia.org/wiki/Herulere Den jyske halvø og fyn var beboet af vestgermanske stammer ( Juter, Angler, Saksere og Frisere) med nært beslægtede ingvaeoniske sprog (nordvestgermansk), som dannede grundlaget for oldengelsk, da disse stammer senere i stort antal migrerede til og efterhånden tog magten over det område, der i dag er England. Den nuværende danske befolkning er – ligesom vort sprog! – i… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Måske du var først! Men jeg havde heller ikke læst dit! Der er ikke mange skriftlige kilder og hvad der egentligt ske med de oprindelige briter, er faktisk ikke opklaret. Etnisk udrensning, gjort til slaver og fordrivning til keltiske områder. Man kan ikke lade være med at drage sammenligning med dagens migration til Europa. Hvad kommer der til at ske med os og vores civilisation. Integration går slet ikke godt og assimilation slet ikke. Det til trods for utallige desparate forsøg på at sige at det går godt. Magen til faktaresistens skal man lede længe efter. Vi altså os etniske… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Etniske europæeres fødselsrate er sat til 1,5 officielt er den 1,9 men det er kun fordi mange muslimer allerede figurerer som europæere.

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Sproligt ser jeg også – som absolut amatør, skal det understreges – en klar sammenhæng mellem jysk og engelsk. Jeg kan ikke henvise til nogen kilder, da det er en teori, jeg selv har strikket sammen: Jysk(de oprindeige dialekter) har flere ting til fælles med engelsk:
– Ét fælleskøn (en mand, en hus, en træ etc)
– Bestemt form af navneord foran ordet: “e” /”the”
– Flere ord, der går igen: “Worm” “Bull” “Boss” etc.

Lightfoot
Lightfoot
11 months ago
Reply to  Margrethe

“Svømmepøl” og de fleste af ugedagenes og månedernes navne. 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Lightfoot

Månedernes navne kommer nu altså fra Latin 🙄

Lightfoot
Lightfoot
11 months ago

I stand corrected.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Margrethe

Oldengelsk havde i lighed med de andre germanske sprog også tre grammatiske køn for + fire ( evt. 5!) kasus’er for navneord og deres artikler – og endda en dualis-form ( “vi to”). Og tillægsord bøjedes endog efter køn og antal for det tilknyttede navneord – “ligesom” på tysk og “skandinavisk” etc. den dag i dag! Som beskrevet i de to videoer, som jeg linkede til nederst i mim forrige kommentar, så forsvandt langt det meste af denne kompleksitet og den temmelig frie rækkefølge for ordene i ( det syntetiske) oldengelsk ved opblandingen med det ordmæssigt nært beslægtede oldnordisk, som… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

http://www.oldenglishtranslator.com Hvis I slår helt almindelige nutidige engelske ord op på dette interessante site, så vil I forbløffende ofte finde gamle ord, der (meget) ligner vore nutidige danske / skandinaviske ord – incl. mange som nu enten er gået tabt eller blevet forvansket på engelsk. Min favorit er “brydhlop” for “wedding’ / “bryllup”.! Og man havde endda infinitiv-formerne willian, cunnan og scullan, som af mystiske grunde er gået tabt senere, “shall” var “sceal” med K-lyd! – scearp = sharp, sceort = short / (s)kort ( fx. at skorte på dansk ). scyndan = to hurry, hropan = shout / D… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
11 months ago

Jeg fulgte linket til oldenglishtranslator, men nu står der “Buy this Domain”. 🙁

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Reply to  Rune Hansen

Beklager mange gange – der skulle have stået flg. : 😉

oldenglishtranslator.co.uk

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Margrethe

Ligeså amatøragtige observationer som Margrethes, men det flugter alligevel meget fint med det Niels udførligt beskriver omkring de engelsk-danske folkestammer. Skotter og irere som noget distinkt andet end englændere. Her alene baseret på graden af blå øjne. ‘…The country where most of its ethnic population has “pure” (deep) blue eyes is Ireland. Over 50% of the Irish population have “pure” blue eyes, especially in the western part, in the Aran Isles where there is the world’s maximum. Followed by Scotland (actually the southeastern Scots) and Iceland. Pure blue eyes (deep blue) are most common in Ireland, Scotland, northern England, Iceland,… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Nå, nu skal vi heller ikke være for onde ved svenskerne. De har da én ting til fælles med englænderne, som jeg ikke har: Skæve tænder. Og så laver de god musik. Alt sammen åbenbaret via dette link:

https://www.youtube.com/watch?v=sGNK-cOtxSs

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

Kommer Amerika att kunna göra upp med Clintons och Obama en gång för alltid?

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Pædofile Epstein fortjente sandsynligvis at blive myrdet. Men det gør jo bare Bill´s Al´s og Andrew´s synderegister længere. Selv om vi jo alle ved,at Prins Andrew ikke begår ulovligheder. Det gjorde Teresa May heller ikke.
Der er lagt op til endnu en episode i serien: “Requiem for the Suicided”

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Nielsen

“fortjente sandsynligvis at blive myrdet”

… tsk, tsk, tsk…

Morningstar
Morningstar
11 months ago

För mig var det ingen nyhet att Bill Clinton varit på ön. Han har säkert varit där fler gånger än dom 26 loggade gångerna. Det var säkert mer än dubbelt ologgade besök. Sedan finns det rykten om andra prominenta gäster på ön som Prins Andrew, Steven Spielberg, Tom Hanks, Ehud Barak, Naomi Campbell och Heidi Klum. Dessa är fömodligen bara toppen av isberget. Vi får nog aldrig veta vilka andra mer betydelsefulla och mäktiga människor som också är pedofiler. Det finns redan teorier om att han inte alls är död, utan att det handlar om välregisserat teater-självmord och att Epstein… Read more »

Santor
Santor
11 months ago

Selv DR er totalt ligeglad med fakta. De hævder fortsat at Epstein og Trump var venner. De skriver det ikke direkte men alene det at de undlader at skrive at Trump sparkede Epstein ud af Mar-a-Lago for mange års siden viser at de forsøger at “trække tråde” til Trump. Fake News som sædvanligt fra DR side!

Orange Man Bad.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/trump-clinton-og-britisk-prins-her-er-afdoed-paedofilianklagets-netvaerk

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Santor

Trøst dig med, at langt de fleste danskere er hamrende ligeglade med, hvorvidt Trump og Epstein var venner eller ej, og om en uge er Epstein forlængst glemt af offentligheden.

For ti dage siden havde så at sige ingen så meget som hørt om Epstein.

EpsteinMas
EpsteinMas
11 months ago

Ja her sitter vi i et Skandinavia som rakner fullstendig, vi har ingenting annet enn problemer nå. Så det er best å fokusere på en amerikaner i USA…. Hvem pokker bryr seg om Epstein??? Hvorfor skriver dansker i Danmark lange artikler om at en amerikaner i USA kanskje har blitt drept??? Det er så uinteressant som noe kan bli, fokuser på Skandinavia.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  EpsteinMas

“Hvorfor skriver dansker i Danmark lange artikler om at en amerikaner i USA kanskje har blitt drept”

Det gør de for at vise, at de har fuldstændig styr på diverse globale konspirationer, og for at fremhæve deres kolossale viden i forhold til andre personer, som bare ved lidt om Skandinavien.

Ved at skrive om bl.a. Epstein lægger man afstand til pøbelen. Især, om man mener at kunne “bevise” noget hidtil ukendt om manden.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
11 months ago

Epstein kan meget vel sidde i et fly på vej til Bahamas, for han ser da ikke særligt død ud på det foto. Hvis han virkeligt er død, så må nogen have gjort noget ved ham i fængslet. Han har nok for meget skidt på mange af de rige, amerikanske, liderlige pædomøgsvin.

Bilbo
Bilbo
11 months ago

Man er dum hvis man tror at to geriatriske mennesker kan få en mand myrdet i fængsel. To mennesker som er helt udenfor indflydelse. Er det ikke fastslået at Epstein havde forbindelse til en efterretningstjeneste. Var det ikke derfor han slap af krogen i første omgang? Jeg tror den efterretningstjene var israelsk.

Brandmand
Brandmand
11 months ago
Reply to  Bilbo

Sumpen er dyb og mange konservative elsker Israel!

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Bilbo

Mossad ja. Han, Epstein, blev brugt til at skaffe en masse afpresningsmateriale på magteliten. Gammelt trick i de kredse. I 2017-valget i Østrig så vi lidt af det samme. Her ikke en Jeffrey Epstein, men en hr. Tal Silberstein, israelsk spindoktor, hyret af daværende socialdemokratiske kansler Christian Kern. Silberstein snuskede, snød og smædekampagnede mod den nuværende konservative kansler Sebastian Kurz i et sådant omfang at Kern måtte gå ud og undskylde offentligt og bedyre at sådan en form for nederdrægtig valgkamp ønskede han bestemt ikke at importere til Østrig. Søren Kierkegaard blev i øvrigt udsat for samme form for uhæderlige… Read more »

Brandmand
Brandmand
11 months ago
Reply to  Filuren

Karaktermordet på HC Strache 3 dage før EP valget. Tænk lige igennem hvilke organisatoriske ressourcer det krævet at sætte den scene, lokke ham i fælden og gemme afpresningsmaterialet i to år til det gør stor skade. Hvilken hemmelig tjeneste?

Børge-Muhammed(the rlz Børge-Muhammed)
Børge-Muhammed(the rlz Børge-Muhammed)
11 months ago
Reply to  Brandmand

Jeg vil kraftigt anbefale, I læser dailystormer.name ‘s dækning af sagen. Andrew Anglin er muligvis den bedste pro-europæiske skribent på nettet, og han følger sagen tæt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Hvad blev der egentlig af gabestokken og træhesten? 🤔 8 Bare tænk på de enorme indtægter fra salget af TV-rettigheder, billetter og kolossale mængder af rådden frugt, hvis vore uansvarlige og handlingslammede politikere samt store dele af den løgnagtige presse og de selvbestaltede gloriepudsende og selvfede “eksperter” langt om længe fik deres velfortjente straf for de enorme og uoprettelige skader, de så letsindigt – og endda helt uden nogen fornuftig grund! – har valgt at påføre vore engang så fredelige, sikre, gode og harmoniske skandinaviske samfund – formentlig for al overskuelig fremtid – uden bare den mindste lille bekymrede tanke… Read more »

Torsten K
Torsten K
11 months ago

”Vores engang så fredelige, sikre og gode samfund”

År 1901:

Gående på Amager Landevej, mellem Store Magleby og Sundbyerne frarådes at reagere på kontaktforsøg fra landarbejdere, idet adskillige overfald har fundet sted, hvor sagesløse fodgængere er blevet overfaldet og har fået frastjålet diverse ejendele.

Børge-Muhammed(the rlz Børge-Muhammed)
Børge-Muhammed(the rlz Børge-Muhammed)
11 months ago

En rig jøde, der misbrugte europæiske piger helst af nordisk herkomst. Hm, det kan jeg næsten ikke tro..

Charles
Charles
11 months ago

NOTIVET Moské dramaet kunne være:
Dette nære familiemedlem kunne være blevet dræbt og voldtaget af en muslim.
Og dette ville (Breivik Nr 2) så gøre noget ved. (Kender ikke navnet derfor !!)

Man bør ikke se bort fra denne mulig motiv til Moské pløkkeriet.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

At forsøge at gætte sig til motivet er og bliver spekulation, som kun er anvendelig, dersom man søger at oppiske en særlig stemning.

Charles
Charles
11 months ago
Reply to  Torsten K

Ja, I dine øjne, men det er trods alt med til at finde årsagerne. En anden til er. Torsten K her = Torsten på Urias. og Der har vi et hængeparti:. Se: På Link http://www.uriasposten.net/archives/103419#comments Punkt: 24. 16. Torsten. #13 For nogle år siden sagde du sikkert “Stem og støt derfor DF”. #13 er skrevet af dig til mig. Håber vi lige får dette afklaret. ?? ☺ ☺ ☺ ☺ Det eneste parti der er til at stole på er Stram Kurs. Derfor (Støt Stem Stram Kurs). Torsten: Du glemmer hvad du selv siger, og så giver du andre skylden… Read more »

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

@ Charles:

Hvem Torsten på Urias er har jeg ingen anelse om. Så skulle det være afklaret.

Santor
Santor
11 months ago
Reply to  Charles

Jeg fik den samme tanke, selvom det ligger lidt langt væk at en “hvid” man skulle æredræbe sin søster, med mindre han er konverteret!

Charles
Charles
11 months ago

Haløjsa: En ny Breivik er poppet op som forventelig og forudset i Norge. Illafængslet venter, og så skulle det problem så også være løst. ☻ ☻ ☻ https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11544672/Politi-Norsk-mand-fra-nærmiljøet-angreb-moské/ Ifølge moskéens forstander, Irfan Mushtaq, var gerningsmanden iført en hjelm og uniform, da han gik til angreb. – Et af vores medlemmer er blevet skudt af en hvid mand med hjelm og uniform, siger han til lokalavisen Budstikka ifølge den norske avis VG. Til den norske avis Aftenposten siger forstanderen: – En person klædt i en uniform og med to pistoler kom ind i moskéen. Han begyndte at skyde rundt, men heldigvis… Read more »

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

En ny Breivik er nok at tage munden lidt for fuld. Men i alle tilfælde drejer det sig om en svag sjæl, som er blevet gejlet op til at begå en forbrydelse.

En absolut kvajet måde at tabe ansigt på!

Charles
Charles
11 months ago
Reply to  Torsten K

Om end ikke så meget. men retningen er der.
En absolut kvajet måde at tabe ansigt på! OK. Og så skulle problemet vel være løst.
Årsag Torsten. Årsagen til hvorfor ??. Hvad tror du det kan være. ??

Vi har et hængeparti på Link http://www.uriasposten.net/archives/103419#comments
Punkt: 24.
16. Torsten.
#13 For nogle år siden sagde du sikkert “Stem og støt derfor DF”.
Håber vi lige får dette afklaret. ?? ☺ ☺ ☺ ☺

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

@ Charles:

Hvad jeg evt. har sagt eller ikke har sagt for nogle år siden kan du intet vide om, så spar mig venligst for at blive lagt ord i munden!

Og årsagen til kvajhovedets ansigtstab: Det er ganske forventeligt, og helt efter planen, lykkedes diverse demagoger på de alternative onlinemedier at få hidset et fjols op til at udføre en udåd de ikke selv har nosser til at begå.

Samme strategi som i muselmandens bedehuse.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Du fik en thumbs up på forrige kommentar, fordi jeg er enig med dig i at vold ikke er løsningen. Når det er sagt, så lyder det som om at du underkender problemet med invandring. Hvis vi fjernede de her galninge som skyder folk, så vil vi stadig have et problem med Islam. Du befinder dig selv på et alternativt online medie? Hvem præcist har opildnet til vold? Er det ikke politikernes uduelighed der ligger til grund? Med al den racisme og vold danskerne skal finde sig i, så kan jeg godt forstå folk går amok. Men det er stadig… Read more »

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Bjarne

Til Torsten K

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

@ Bjarne: Der er naturligvis ingen, som direkte har opildnet til vold. Den slags er nemlig strafbart, hvilket både blogejere og skribenter ved, så det undgås selvsagt. Men når folk uafladeligt kan læse om kommende borgerkrige og slet skjulte opfordringer til væbnede oprør samt den daglige dæmonisering af diverse politiske og religiøse modstandere, skal der ikke meget til før et eller andet fjols tager det bogstaveligt og derefter begår selvtægt. Den pågældende mener formentlig selv, at vedkommende handler i en god sags tjeneste, men sådan spiller klaveret altså bare ikke i et retssamfund. Og, hvor meget udviklingen end er politikernes… Read more »

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Torsten K

…Og hvis der fuppes med valgresultaterne?

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Filuren

I Danmark har endnu ingen forlangt, at internationale observatører har skullet overvåge valghandlingen.

Hvilket land har du i tankerne med din kommentar..?

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Torsten K

Og det ser du som et bevis på… hvad?

I øvrigt er ‘internationale’ lettere misvisende – de er liberalsocialistisk vestlige. Som når Enhedslistens menneskerettighedsordfører Nikolaj Villumsen udsendes til Tyrkiet som ‘international valgobservatør’ for OSCE.

Mm, credibility much.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

Har du mistanke om urent trav ved danske valg bør du bestemt melde det til myndighederne!

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Hmm jeg forstår. Men jeg kan ikke se nogen forskel på vores politikere og vores journalister. Hvordan skal man mobilisere folket, når man ikke engang må tale om problemerne?

Men der må da også være en smertegrænse. Hvor længe tror du vi kan fortsætte som det er? Kan vores demokrati holde til Islam. Hvad gør man hvis demokratiet afskaffer sig selv?

Når jeg læser om Rotherham skandalen i England, hvordan pædofile bander, politikere, alm. borgere, journalister og politi konspirerer imod befolkningen. Ja så bliver mit demokratiske sindelag virkeligt udfordret.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

Man må skam gerne tale om problemerne. Lige så meget man orker. Og der tales da også i stor stil om især islams ødelæggende indflydelse på samfundet.

Humlen i det hele er imidlertid, at kun de færreste borgere konfronteres med muslimer i dagligdagen, og derfor vægter andre emner højere.

Smertegrænsen nås den dag alle som én føler sig forulempet af muselmandens tilstedeværelse i landet.

Og hvis det kun er folks endnu ufødte tipoldebørns fremtid, der skal tages hensyn til, har vi vist stadig godt med tid til at få fundet en demokratisk løsning.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

“Man må skam gerne tale om problemerne. Lige så meget man orker. Og der tales da også i stor stil om især islams ødelæggende indflydelse på samfundet.”

Det er jo lige præcist det man ikke må. Har du hørt om politisk korrekthed i Sverige? England?

“Og hvis det kun er folks endnu ufødte tipoldebørns fremtid, der skal tages hensyn til, har vi vist stadig godt med tid til at få fundet en demokratisk løsning.”

Har du hørt om befolkningstilvækst og demografi? Jeg kommer i tvivl om du overhovedet har sat dig ind i sagerne 🙁

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

@ Bjarne:

Ja, jeg har hørt om politisk korrekthed i bl.a. UK og Sverige, men forholder mig til ytringsfriheden i Danmark, hvor selv MSM flyder over med islamkritiske artikler.

Så jeg har ærligt talt lidt svært ved at få øje på, hvad det er man ikke må.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Okay nu forstår jeg dig. Ja vi kan heldigvis stadig tale ret frit i Danmark, og medierne er ikke svenske i deres censur. Men de er stadig stærkt censuret. Men hvad nytter det når naboerne ikke kan? Jeg tror da at Steen herinde kan fortælle en ting eller to om statens metoder. Vi bliver alle påvirket af hinanden. Selvom vi er bedre til at behandle emnet i Danmark, ligger vi stadig under for befolkningstilvæksten. Den stopper ikke, kun danskernes. Indtil videre har alle alarmisternes forudsigelser angående tilvæskst holdt stik, eller er endda blevet overgået. Derfor tager jeg det meget alvorligt.… Read more »

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Bjarne
Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

@ Bjarne:

Der er en del muslimske chicks i gadebilledet, som af deres artsfæller udelukkende anses som ærbare muhamedanere fordi de bærer tørklæde.

Hvis nu du graver lidt i din bevidsthed; ser du så disse mange gange veluddannede unge kvinder med hver deres store flok unger i fremtiden..?

Hjemmegående og på kontanthjælp? 6 – 8 børn på slæb? Gift med en analfabet fra Mellemøsten?

Befolkningstilvæksten behøver ikke nødvendigvis at komme til at foregå som alarmisterne prædiker!

Og så er der jo forresten også en del white trash, som sætter masser af økonomibelastende yngel i verden.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Muslimske chicks?!! Jeg har aldrig set dem i nattelivet. Jeg har aldrig set dem med danske kærester. Har aldrig set dem gift med en dansker, medmindre han er konverteret til Islam. Jeg har flere anekdotiske historier, hvor en dansker er konverteret til Islam, pga. tøsens religiøse forældre. Det var stadig ikke godt nok. De piger jeg kender lever et skrækkeligt dobbeltliv! Og de er et mindretal. Alle holder øje med dem. Forfærdelig måde at leve på. Forældrene og brødre opsøger dem og deres danske kærester med våben og truer, hvis det ikke ender i vold. Det er i Århus det… Read more »

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

Jeg skrev i gadebilledet!

Se dog det, der står i stedet for at læse det som Fanden læser Bibelen!

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Bare fordi de er i gadebilledet betyder det ikke at de integreres. Specielt ikke hvis de har tørklæde på. Manglen på mingeleren indikerer den store barriere der er.
Hvis de havde danske kærester havde vi set dem i gadebilledet.

Derefter skrev jeg lidt om de oplevelser jeg havde i gadebilledet…

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Bjarne

@ Bjarne:

Du viger udenom emnet som katten om den varme grød!

Helt utroligt, at jeg skal gentage…

Min kommentar længere oppe, handler ikke om integration, men om befolkningstilvæksten!

Og nu har du opholdt mig længe nok med flueknepperi.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Torsten K

Ja i lige måde.

Du påstår at der ikke er det store problem med censur og PK. Men Steen, ejeren af bloggen her, har nok en anden mening. Intet svar fra dig.

Når man påpeger befolkningstilvæksten snakker du om “muslimske chicks”. Er du radikal Torsten? Kan du se at der er en stor kultur revolution på vej hos muslimerne i Danmark? I Europa?

Det her handler jo om at vi skal stoppe en udvikling der kun kan ende voldeligt. Præventivt!

Enten kan du ikke formulere dig ordentligt eller også er du ignorant.

Charles
Charles
11 months ago
Reply to  Torsten K

++++
dfrqergq

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

@ Charles:

Koder er bestemt en mulighed, hvis man ikke vil tages med bukserne nede.

Charles
Charles
11 months ago
Reply to  Torsten K

Torsten her = Torsten K på Snaphanen.
Det eneste parti der er til at stole på er Stram Kurs.
Derfor (SSSK).

Torsten: Du glemmer hvad du selv siger, og så giver du mig skylden for at jeg ligge ordene i munden på dig. Det er åbenbart konsekvensen af når jeg svarer pænt og ordentlig på dit lort.

Torsten K
Torsten K
11 months ago
Reply to  Charles

@ Charles:

Ikke forstået!

Anti Antirasist
Anti Antirasist
11 months ago
Reply to  Charles

La du merke til hvordan norske aviser håndterte dette? To minutter etter at de hørte et rykte om at skytteren var hvit, så la de ut store overskrifter; ETNISK HVIT NORSK MANN. Han var ETNISK NORSK og HVIT! HVIT! Og ETNISK NORSK!!!!! Det var så jævlig viktig for dem å påpeke dette så fort som mulig. Veldig viktig. Det pussige er at jeg har aldri sett norske aviser bruke ordene Svart mann. Ordet svart er forbudt å bruke. Men ordet hvit er ok, det kan man bruke hele dagen lang…. Det er rart med det. De som kaller seg antirasister… Read more »

Torsten K
Torsten K
11 months ago

Hvid = hvid = etnisk norsk/svensk/dansk.

Ingenting = sort/brun = mena.

Vældig enkelt!

ArabiskeTilchtanden
ArabiskeTilchtanden
11 months ago

Svenske tilstander er midtsommarafton, Volvo, ABBA, trygghet og frihet. Det vi ser nå, er arabiske tilstander i Sverige. Arabiske tilstander er vold, utrygghet, mer vold, voldtekter, drap og mer vold.

Så det finnes ingen svenske tilstander i Sverige lenger. Nå er det kun arabiske tilstander i Sverige. Sverige er et U-land.

78
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x