12
aug
Seneste opdatering: 13/8-19 kl. 1937
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem er globalisterne bag New York Times?

New York Times havde i forgårs en lang, detaljeret og temmelig forvirret og konspirativ artikel om Sverige, som Jyllands Posten af uransagelige grunde citerer indgående. Den er dog et interessant selvportræt af en stadig mere presset globalistklasse og dens kronikører. Et univers der minder om Skærsilden i Tivoli – op er ned og omvendt.

Dens primære antydning er, at bag “nationalisterne” og den usædvanligt store, svenske alternative presse, er russiske penge og nazistisk ideologi. Det er nu meget enklere end det: Svensk MSM var de værste løgnhalse og missionærer i hele Vesteuropa, tro mig, jeg har læst og set dem siden 1960 erne. Iøvrigt er Sveriges nazi-problem ikke Sverigedemokraternes fortid midt i 90 erne, det er at hele den nydelige elite var pro-nazistisk indtil Stalingrad vel inde i 1943. Skyldfølelsen over det trækker dybe og stadig mere bizarre og selvdestruktive spor.

Prisers prestige er variabel

Når man ser, at artiklens forfatter Jo Becker vandt Pulitzer Prisen i 2018 “for national reporting on Donald Trump’s advisers and their connections to Russia,” forstår man lidt bedre blandingen af facts og fantasi til en cocktail af politiserende fake news. Berømte prisers prestige er yderst variabel jvf. Nobelprisen.

Becker mener, at “svensk nationalisme” udgør avantgarden i hele Vesteuropas indvandrings- og islamkritik, hvad der i det mindste er nogen sandhed i. Jeg så noget lignende for tyve år siden, da jeg kaldte Sverige “kanariefuglen i Europas guldmine,” men jeg talte kun om realiteterne, ikke om russo-nazistiske konspirationer, og jeg fik jo ret. Det er gået  Sverige skidt på enhver facon, og flere tusinde har allerede mistet livet af det største samfundseksperiment i landets historie. Og endelig, de fleste skandinaver er rationelle patrioter, hvis de er noget, ikke nationalister, der er et skældsord venstrefløjen bruger bevidst og med forkærlighed.

In the nationalists’ message-making, Sweden has become a prime cautionary tale, dripping with schadenfreude. What is even more striking is how many people in Sweden — progressive, egalitarian, welcoming Sweden — seem to be warming to the nationalists’ view: that immigration has brought crime, chaos and a fraying of the cherished social safety net, not to mention a withering away of national culture and tradition. The Global Machine Behind the Rise of Far-Right Nationalism. Chang Frick, der er nævnt i artiklen, kommenterer den her.

“FN bekræfter den svenske systemstress”

“Systemstress” er et udmærket ord for det der nu plager stort set alle sektorer af det svenske samfund. FN¨s løsning vil givetvis være, at vi andre skal til at ødelægge vores egne lande lidt mere, så Sverige kan få en pause – som om den skulle lette problemerne. Ingen pause synes dog lang nok til at reparere de skader, det er påført. Tag ikke imod råd fra FN, resultatet bliver som Sverige!

“Inget annat EU-land har exponerat sin ekonomi för risker så mycket som Sverige”

Sverige går nu in en kraftig avmattning i ekonomin. En avmattning som inte enbart kan förklaras av det som sker i omvärlden. Tidigare i Sverige opublicerade uppgifter från UNHCR visar med mycket stor tydlighet att Sverige i allra högsta grad själva och medvetet försatt sig i en situation där systemstress och kulturfriktionen som uppstått är lika logisk som den är omfattande. Inget annat EU-land har exponerat sin ekonomi för risker så mycket som Sverige de senaste tio åren. FN bekräftar den svenska systemstressen.

Se også idag: STEFAN HEDLUND: VÄLKOMMEN TILL DET NYA SVERIGE!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Det er ikke uden vemod, at jeg læser og i øvrigt erfarer om de forfærdelige forhold i Sverigstan, om byer og steder jeg fra tilbage i 50erne har besøgt på skoleudflugter, ferier og familie ture. Flotte, interessante, smukke, spændende steder, som i dag stort set ligger i ruiner, en tidligere stolt befolkning, godt nok med nogle underlige typer ind imellem. Det var på en måde et slags miniUSA med åbenbar velstand, store USbiler, Volvoer en masse og MC, store vidder, flotte slotte og borge osv osv. Hvad i helvede tænker Svenssonerne dog på? Vi har for 2-3 år siden returneret… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

“som i dag stort set ligger i ruiner”

Er det virkelig så galt fat..?

kenneth binnerup
kenneth binnerup
2 years ago
Reply to  Torsten K

ja da

Sofie
Sofie
2 years ago

Det virker som om FN vasker hænder:
På den ene side giver FN Sverige skylden for sit eget “systemstress” – og på den anden side glorificerer de migration og vores uansvarlige ledere har med FN’s pres og bifald underskrevet “Global Compact of Migration”, som skal facilitere migration…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Intet muslimsk land vil tillade masseimport af kristne europæere, endsige yde sådanne personer nogen form for socialhjælp.
Lad EU tælle, for hvert muslimsk land, antallet af indvandrede europæiske kristne til det pågældende land.
Disse antal skal, for alle EU-lande, angive det maksimalt tilladte muslimske personer der kan invadere EU fra et eller andet muslimsk shithole.
Er eksempelvis 1000 kristne europæere indvandret til Syrien, må maksimalt 1000 syrere nasse på et EU-land.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Havde det ikke været for alle de religiøse fanatikere i Syrien, havde jeg gerne byttet den hjemlige matrikel med en udsigt over Middelhavet.