12
aug
Seneste opdatering: 13/8-19 kl. 2146
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Konspirationsteorier’ er den nye hate speech. Det ordner Big Tech og MSM med egne teorier og censur.

Wrongthink er formentlig en senere fusion af Orwell og Huxley. Epstein-selvmordet er dagens aktuelle eksempel. Man kan dårligt sige, det lugter, før man er konspirativ. Trump er naturligvis konspirativ, hvis du spørger MSM. Report: Jeffrey Epstein’s Cellmate Transferred Out on Eve of His Death.

Den norske søstermorder og mislykkede moskeskyder, virker unægtelig som en person med en debuterende sindssygdom. Nu skal den stakkels norske stat også lave denne mand om til en rask, rationel person ligesom Breivik. Stakkels dem! Halvsøsteren hed Johanne Zhangjia Ihle-Hansen og blev adopteret fra Kina da hun var to år gammel. Hun kom til et Norge, som ikke var muligt at forudsige.

Foreløbig har medier og politikere gjort sig 100 procent halal med moskebesøg og Eid-lykønskninger, men det er ikke muslimerne, de støtter, det er deres egen politiske overlevelse. Her kommer de næste konspiratorer ind i billedet:

Nemlig dem, der påstår at Manshaus er lige til sjette afdeling, der jo også har en norsk konnotation.

Det vil nok være politisk diskvalificerende at antyde, at Norge kunne løse sit “højreradikale terrorproblem” ved simpelthen at genåbne fortidens psykiatriske hospitaler. En helt anderledes nem og billig løsning end med Europas største og i realiteten eneste terrortrussel ifølge Europol, islam.

Philip Manshaus’ postering på debatforummet 4 chan. Jeg citerer en norsk ven: “Han er en hvid mand, han bliver ikke erklæret syg.”

Manshaus omtaler Christchurch-drapsmannen som St.Tarrant. Da er du veldig langt ute.Det er det som er det politisk betydningsfulle: De som er i stand til å begå slike handlinger har ingen følgeskare. De blir ikke drevet av det som står på Document, rights.no, Resett eller Breitbart. Det er ikke her de henter inspirasjon……Etablerte medier er vettaskremte. De merker at grunnen beveger seg under føttene deres og det de tyr til er å play dirty. De bruker sin markedsmakt i allianse med Demokratene og Big Tech til å prøve å stenge ned alternative siter. NRK fortier hvilke fora Manshaus var på for å ramme alternative medier i Norge.

Se idag: Google Heavily Favors CNN and Left Media in Mass Shooting Coverage

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand
Brandmand
1 year ago
Reply to  Lightfoot

Folk er virkelig blevet hjernevaskede længe.

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Brandmand

“Operation Mockingbird” var et lignende CIA tiltag, der blev lanceret relativt kort tid efter begrebet “Conspiracy Theorist” så dagens lys, men er bestemt også et nærmere studie værd. Både hvis man ikke er bekendt med det i forvejen, men også p.gr.a. de politiske grupperinger der blev brugt til det, udover selve mainstream medierne. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird Selv efter alle disse år er ‘Operation Mockingbird’ stadig et forholdsvist ukendt koncept. Officielt blev programmet afsluttet efter eksponeringen i 70’erne, men der er al mulig grund til at tro at programmet stadig kører, af indlysende grunde under et andet navn, og underlagt et andet agentur,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Lars Løkke tog helt fejl af Marrakesh-aftalen – eller løj han ligefrem bevidst? 🙄

Hvis aftalen virkelig er betydningsløs i praksis, hvorfor bruger EUs jurister mon så så meget energi på den?

Lækket EU-notat åbner ny debat om omstridt FN-migrantpagt

https://www.berlingske.dk/politik/laekket-eu-notat-aabner-ny-debat-om-omstridt-fn-migrantpagt

Et juridisk notat fra EU-Kommissionen genantænder politisk strid om FN-migrantpagt. Af notatet fremgår det, at den meget omtalte FN-pagt er bindende for EU-medlemsstaterne. Konservative og DF anklager nu Lars Løkke for at fordreje virkeligheden om den migrantpagt, der udløste regeringskrise sidste år.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago

Bemærkede nogen ‘skyerne’ på himlen i aftes?? Jeg vidste godt, hvorfor de dannede klamme fiskebensmønstre, og jeg ville ønske, at folk vågnede op. . De så ca sådan ud, og I kan selv læse overskriften til denne ultrakorte video. Vi bliver ristet. Langsomt . . https://youtu.be/UjkakKP1btk. Det er jo ufatteligt, hvad de få udsætter de mange for, og at vi finder os i det!!

Torsten K
Torsten K
1 year ago

“Vi bliver ristet”

Du glemmer den indlysende kendsgerning, at bliver vi ristet, bliver også de få, som udsætter de mange for at blive ristet.

Men du har måske en rigtig god forklaring på, hvordan “de få” selv slipper for at blive ristet.

Noget med sølvpapirshatte..?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago
Reply to  Torsten K

Det ved jeg ikke, Torsten, men USA har fået mange mennesker med på farlige eksperimenter i tidens løb, fx atomprøvesprængninger som underholdning, spraying af mennesker m DDT, reklamer for cigaretter, som folk i årtier troede var nærmest sunde. Prøv at tjek en anerkendt fyr inden for emnet, Dane Wigington. Geoengineeringwatch.org. Se hans film Hacking the Planet, og lyt til hans Weekly Update fra i lørdags, hvor han bla taler om politiske emner – OG kommer m diverse headlines fra anerkendte MSM. Du finder det altsammen på youtube. Du kan også prøve SELV at tjekke noget om HAARP, ikk? Du tror… Read more »

Nag
Nag
1 year ago

La oss si du har rett. Alt du sier er 100% riktig. Hva skal du gjøre med det? Hva kan du gjøre? Ingenting. Du kan ikke gjøre noenting med det, uansett om du har rett eller tar feil. Så hva er det egentlig du stresser med? Slapp av, len deg tilbake og se alt gå til helvete. Du kan ikke gjøre noe uansett.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago
Reply to  Nag

Men jeg ER bare ikke typen, der læner mig tilbage og siger “okay så”. Jeg har altid forsøgt at gøre noget, og jeg har kørt mine egne intensive oplysningskampagner om fx islam og indvandring over for msm og politikere. Jeg har deltaget i demoer med risiko for at blive slået til plukfisk, jeg har skrevet læserbreve osv! Jeg var een af de første til at advare politikere om indvandring i midten af 1990erne, fordi jeg havde oplevet personlige ting i Paris, hvor jeg engang boede i det 16 eller 17 arrondissement. Det er supersvært for mig at acceptere, at mennesker,… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Hvorfor skulle “de” selv ønske at dø? For det vil jo være resultatet.

Torsten K
Torsten K
1 year ago

@ Maren i Kjæret:

”Du finder det alt sammen på Youtube”

Den ene dag er Youtube den store satan, der bortcensurerer politiske sandsigere. Næste dag anvendes sitets amatørvideoer gladelig til at underbygge diverse vidtløftige dommedagsteorier…

Der ligger forresten også videoer på Youtube, som anskueliggør, at Jorden er flad, andre videoer, der beviser at planeten blev skabt af Gud for 6000 år siden, og jeg er da ikke sikker på andet end, at der også findes videoer, som fastslår, at de små børn kommer med storken.

Og Julemanden bor på Grønland. Det er hævet over enhver diskussion!

Filuren
Filuren
1 year ago

Bestræber mig på ikke at lege skråsikker eller pure afvise noget – slet ikke hvis ikke jeg aner en ristet skid om emnet. Klima og geoengineering er bestemt i den kategori. For komplekst og højtflyvende.

Blot et sendrægtigt thumbs up herfra. Mistro, en kardinaldyd.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

Du har da bestemt en alletiders forklaring på, hvordan de få, der udsætter de mange for ubehageligheder, selv undgår at blive ramt.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago
Reply to  Filuren

Filur – se mit svar til Torsten . Hvis I begynder at se de to youtube film, som jeg nævner, i aften, så tror jeg ikke, at I får megen søvn . .

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er ganske vist uden for emnet, men jeg må have luft! Regionerne har rigtig mange penge ude og svømmer, fordi de har lagt ud for tolkebistand til indvandere, der efter tre år “TRE” år ikke har lært dansk. De stikker simpelthen af fra regningen og hvem tror du så der skal betale? Indvandrene er såmænd også begyndt at betale tolkene sort! De har nok opdaget at det er billigere på den måde, men gud nåde og trøste os andre hvis vi får lavet sort arbejde. SKAM SKAM SKAM! Løsning, kontant betaling! I øvrigt så tager det tre måneder at… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago

Interessant video af Black Pigeon, og det er værd at bemærke – udover de andre oplysninger – at han også nævner eller viser et billede af HAARP! Der er en del af disse anlæg rundtomkring, fx et i norge. Mht 9/11 er der jo mystikken omkr Building 7. Den blev ikke ramt af en skid, men på optagelserne her hører man reportere fortælle om noget, der lød som bombeeksplosioner, før den bygning synker lodret sammen. https://youtu.be/JnLcUxV1dPo

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det vrimler med konspirationsteorier omkring 9/11. Der skulle være jøderne eller det skulle være George W. Bush for st sætte islam i et dårligt lys. For nyligt så jeg at nogle hævdede at det var Trump!
Nogen sige at der var bomber i bygningerne og at flyene bare var hologrammer! Andre mener det var rumvæsner eller guds straf for tugtig livsførsel og grådighed.
To ting glemmer alle konspiratorerne. Osama Bin Laden pralede med sine ugerninger.
Der var folk på gaden der blev dræbt af en flymotor, så det har næppe været et hologram!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

To ting glemmer alle konspiratorerne. Osama Bin Laden pralede med sine ugerninger.

Ikke i starten. I det første interview efter 9/11, sagde han at han ikke havde noget med sagen at gøre, men at han ønskede gerningsmændene tillykke.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Utroligt som det der ‘Stein’ popper op igen og igen. Her ejerforholdet ift. WTC. “…In 1998, the Port Authority of New York and New Jersey decided to privatize it by leasing the buildings to a private company to manage. It awarded the lease to Silverstein Properties in July 2001. Soon after the September 11 attacks, in 2001, Silverstein declared his intent to rebuild, though he and his insurers became embroiled in a multi-year dispute over whether the attacks had constituted one event or two under the terms of the insurance policy, which provided for a maximum of $3.55 billion coverage… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Filuren

“…The core of the complex was built between 1975 and 1985, at a cost of $400 million (equivalent to $2.27 billion in 2018).”

Drn Nervøse
Drn Nervøse
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Der burde nok stå utugtig livsførelse

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
1 year ago
Reply to  steen

Ja, og jeg har det efterhånden sådan, at når ‘de’ kalder noget for konspirationsteori, så er det værd at undersøge, for det er sandsynligvis sandt. De vil gerne stemple konspirationsteoretikere som terrorister, for så tror de, at det vil være acceptabelt at lukke alle disse kanaler ned. ‘De’ er tydeligvis bange for at blive afsløret og stå med røven bar, som i Kejserens nye klæder.

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  steen

Den svære balance mellem sund fornuft og kritik af magthaverne … Jeg er tilhænger af begge dele.

Kan vi ikke alle blive enige om at jorden er rund og ikke flad i det mindste? 🙂