13
aug
Seneste opdatering: 14/8-19 kl. 1629
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Marketingbureauet Atak A/S beskylder Den Korte Avis, Document, Uriasposten og Snaphanen for at sprede fake news

Marketingsbureauets Benjamin Jul Olsen skriver:

Eksempel på en falsk nyhed: ”Johanne Schmidt-Nielsen er død.”

Det ville være noget af en clickbait på en side, der drives ideelt, ikke har reklameindtægter og ikke skal tjene penge, som f.eks. et marketingsbureau skal. Men igennem 15 år vil man få svært ved at finde sådan noget her. Uwe Max Jensen skriver:

Marketingbureauet Atak beskylder Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net og Snaphanen.dk for at sprede falske nyheder. Da jeg (Uwe Max) fra tid til anden skriver for Document, har jeg derfor stillet Atak følgende spørgsmål:

Kan Atak påvise fake news i nogen artikler publiceret på Document.dk?

“Danmarks førende specialist i reputation”

Atak’s tekst om fake news er skrevet af Benjamin Jul Olsen, kommunikationsrådgiver i ATAK.

Atak A/S er grundlagt af William Atak, der kalder sig “en af de førende eksperter inden for omdømme, online reputation management og shitstorm-håndtering” og “Danmarks førende specialist i reputation” på sin hjemmeside.

På sin hjemmeside skriver William Atak følgende:

“William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK A/S og for SAFEonNET®. ATAK er et marketing- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i online reputation management, online markedsføring samt sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet.”

William Atak er gift med Fargol Monazam Atak. Lasso News skriver følgende om Atak A/S:

“16.02.2011: Nye medlemmer af ATAK A/S’ bestyrelse. Burhan William Atak, Mikkel Krohne-Sørensen og Fargol Monazam Atak indtræder i bestyrelsen for ATAK A/S. I spidsen for firmaets direktion står Burhan William Atak, der er registreret som administrerende direktør, og har været det siden 07.01.2003. ATAK A/S er stiftet i 2003 og beskæftiger op i mod 10 ansatte.”

Uwe Max Jensen

Citat fra Ataks artikel Hvad er fake news (falske nyheder)?

I denne kamp om brugernes gunst ser stadig flere netmedier som Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net og Snaphanen.dk dagens lys. ”Alternative nyhedssider” som disse er kendetegnet ved ikke at være tilmeldt pressenævnet, hvorfor de ikke er bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er. De har derfor ikke nødvendigvis en holdning om, at det, de skriver, skal være sandt, og hovedfokus er ofte på patos og ikke logos. Ofte bliver det et mål i sig selv at tale til folks følelser, for kan man fange en Facebook-brugers opmærksomhed via en effektiv clickbait – der er en smule mere tiltalende end de andre historier på brugerens news feed – har man sikret et klik og dermed en annoncevisning.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Niels HenriksenAlFredsModerMargretheBjarneDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lightfoot
Guest
Lightfoot

Op er ned, ude er inde, sort er hvidt, og det hele er syltet ind i et ekstra-ekstra tykt lag af projicering af egne tiltag og politiske agenda’er, der, specielt i det sidste afsnit, gør det hele til en voldsomt kvalmende, men let gennemskuelig oplevelse.

Det eneste bemærkelsesværdige er faktisk, at der stadig er så mange der falder for det.

N.B. “hvorfor de ikke er bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er.”, tager i øvrigt prisen som den mest hysterisk morsomme sætning jeg har læst i dag.

Torsten K
Guest
Torsten K

“Op er ned, ude er inde, sort er hvidt”

Doubleplusgood!!

Nielsen
Guest
Nielsen

Hmm.. Johanne Schmidt-Nielsen er død. Gid det var så vel. Men hjernedød er hun ganske sikkert. Der foregår simpelthen intet konstruktivt mellem hendes to socialistiske ører.

Lightfoot
Guest
Lightfoot

Ja, hun mangler sådan set kun en and hun kan fodre, så ville billedet være perfekt.

Torsten K
Guest
Torsten K

Prøv evt. at sammenligne din årsløn med hendes, og overvej derefter, hvem der mon er mest hjernedød…

Lightfoot
Guest
Lightfoot

Ahh, kom nu, Torsten. Det er jo lidt som at påstå, at Anna Nicole Smith var Einstein’s ligeværdige, intellektuelt set, når vi jo godt ved hvilke virkemidler, der har bragt Johanne Schmidt-Nielsen op i dén økonomiske vægtklasse. Det samme kan i øvrigt siges om Pernille Skipper, uden at overdrive det mindste. Den ene halvdel af deres vælgerskare har mere travlt med at savle, end at lytte og reflektere over det de siger, (Morten Østergaard inkluderet), og den anden halvdel tror de støtter kvinders sag, mens de reelt stemmer for Sharia lovens indførelse i Danmark. Det er sgu ikke den store… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

@ Lightfoot:

Nemlig. Det er aldrig nogen let tilværelse, at være en forbyttet kongesøn…

Nielsen
Guest
Nielsen

Jo,men det værste af det hele er at såkaldte borgerlige partier deltager på lige fod med vores to halvhjerner Pernille og Johanne i udplyndringen af danskerne,fordi de mener de fremmede skal have del i vores velstand og fordi de lader sig diktere af banksterne og globalisterne der sidder rundt omkring og styrer klodens liv,ved hjælp af ejersskab over centralbankerne,som er dem der reelt set putter de største mængder af skatter i deres lommer.

Nielsen
Guest
Nielsen

Jeg kan ikke se at hendes evner til at skrabe penge sammen har noget med mig at gære. Men jeg kan da oplyse dig om at både hun og jeg bliver bestjålet af SKAT.

Margrethe
Guest
Margrethe

Man bliver budt, hvad man lader sig byde. Hvorfor går I ikke sammen om at afkræve et åbent svar fra denne propagandastøjsender? Bliv ved til de svarer. Lad jer ikke nøjes med udenomsævl. Så må I på den igen. Fake news skal også lige defineres. Hvis det ikke har konsekvenser for samfundet, er det jo ligegyldigt. Der må derfor være enighed om, at definitionen også gælder nyheder, som er skævvreden ved for eksempel af udelade vigtige informationer, eller nyheder som slet ikke bliver bragt, fordi de ikke passer ind i budbringerens kram. Denne skævvridning som MSM så rigeligt leverer, og… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Kæreste Margrethe. Du forudsætter, at der er en form for retfærdighed, nogle fælles rammer. Det er der ikke. Game is rigged. Mossadmilliardæragenten under kunstnernavnet Epstein med de 5+ kæmpekasser, egen Orgie-Ø, et par fly og Satan ved hvad ellers, der dukker op ud af ingenting og pludselig har alle verdens overmennesker til pædotræf på sin Virgin Island. Det britiske kongehus, Clintondynastiet, israelske topfolk. Ryger i kachotten, forsøger at begå selvmord, kommer i overvågningsgummiscelle, men formår at hænge sig selv med et lagen der officielt slet ikke er der, bundet til en seng som ikke er høj nok til at kunne… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Hvis du ser så fatalistisk på tingene, hvorfor så overhovedet spilde tid på at give sin mening til kende? Så er der da meget andet, det er bedre at bruge sin tid på.

Bjarne
Guest
Bjarne

Så er der ikke mere Angry Foreigner

https://www.youtube.com/user/EnArgBlatteTalar/videos

Ingen videoer. Ingen ingenting.

Lightfoot
Guest
Lightfoot

Ikke overraskende. Han har længe været helt fremme på første linje, med sin eksponering af præcis hvorfor de svenske feminister over 35 år er så voldsomt begejstrede for deres nye invasionshær. Nu sparer de jo pengene til den årlige sex-tur sydpå, som så kan bruges på gaver til deres nu herboende kæledyr, til gengæld for “specielle ydelser” i soveværelset. Men sådan noget skal der så åbenlyst ikke tales om, lader det til. Uha-da, tænk hvis folk flest fandt ud af at al virtue-signaleringen dækkede over en langt mere kødeligt drevet personlig agenda, fuldstændigt uden hensyntagen til konsekvenserne for resten af… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Herregud, de svenske kællinger agerer jo bare Darwinistisk. De vil importere brune hanner for at udsætte de hvide hanner for skærpet konkurrence om madammernes gunst. Alle hanner skulle gerne vinde fysiske kampe om retten til at parre sig med selv den grimmeste fedtbolle af hunlig observans. Darwin siger, at kun de bedst egnedes gener derved viderebringes til næste generation.

Lightfoot
Guest
Lightfoot

Jamen, der er vel ikke så meget andet at gøre ved det, udover at ønske dem held og lykke med planerne, efterhånden som scenarier som det i linket beskrevne bliver hverdag, også på hjemmefronten.
https://ekstrabladet.dk/112/to-turister-anholdt-for-voldtaegt-kvinden-flygtede-ud-i-havet/7748791?plista=112

Det er jo ikke fordi de har villet lytte til fornuft hidtil…eller lytte til noget som helst overhovedet, faktisk. De kan jo alting meget bedre end mænd nu om dage, så i ligestillingens ånd vil jeg da bare gå ud fra, at det så også dækker selvforsvaret.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Det ser ud til at islams strategi med at erobre magten vil lykkes. Strategien hedder “War is deceit”. Ved løgne og bagvaskelser kan en fjende blive splittet i indbyrdes hadende fraktioner. Nogle fraktioner er pro-islam, andre er anti-islam. Denne opdeling kaldes bare noget andet. pro-islam kaldes den ‘humanitære’ fraktion – anti-islam kaldes den ‘fascistiske’ fraktion. På den måde kan militær magt undværes til erobring af frememde territorier. Den ‘humanitære’ fraktion er så dum, at dens proselytter ikke kan se taktikken. Soldater og tanks er udskiftet med babyer og barnevogne – sådan noget som alle ‘humanitære’ altid overgiver sig for betingelsesløst.… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

At document skriver fake news er Fake News.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Tja så må vi have en definition på fake news på bordet. Hvis ikke Benjamin Jul Olsen kan dokumenterer flere usandheder skrevet på hvert af de nævnte medier, så gør han sig skyldig i fake news. De nævnte sider/blogs skal have den samme frihed til en enkelt eller to skæverter som MSM. Så Benjamin kom så! Oven på den svada bliver du anstændigvis nødt til at dokumenterer! Imens må vi andre så igang med at indsamle fake news fra MSM! Det er muligt, men trods alt ikke så let, for MSM lyver sjældent (men det sker) de fortæller derimod sjældent… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Den Danske Ordbog – fake news: ”nyhed som er opdigtet, udokumenteret eller faktuelt forkert, og som ofte plantes på de sociale medier for at fremme eller fordreje en bestemt politisk sag.” Nej, Uwe Max, dine såkaldte artikler på document.dk er næppe direkte opdigtede eller udokumenterede, men er til gengæld ekstremt manipulerende. Især det faktuelle ser ikke ud til at være noget du tillægger den helt store betydning. Som almindelig uskolet læser kan det være svært at sætte fingeren på noget specifikt, men efter at have læst blot en artikel skrevet af dig, sidder man uvægerligt tilbage med en fornemmelse af… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Steen, jeg så lige på Facebook, at svenske alternativ-medier hævder, at den “svensker”, som er anholdt for bomben imod Skattestyrelsen i forrige uge, er af mellemøstlig herkomst.

Det giver jo nogle nye vinkler angående de mulige motiver.

Måske værd at se nærmere på?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/svensk-gripen-for-sprangning-i-danmark

Mannen greps i Malmö [!!!] under tisdagen bekräftar Tony Pallon, vid polisen Region syd, för SVT. Enligt dansk polis är ytterligare en svensk man efterlyst internationellt. Även han ska vara hemmahörande i Malmö. [!!!]

Filuren
Guest
Filuren

108-årige Mrs. Florence Pannell fortæller om tiden i det victorianske England: https://www.youtube.com/watch?v=e4FZkXvAY94

Der var engang for meget længe siden… Hvor værdighed rent faktisk betød noget, hvor Vesten var værd at respektere… Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

»In Paris nothing mattered«

Nielsen
Guest
Nielsen

Marketingsbureauet Atak A/S tsk tsk tsk
Med en perkertyrk -en istanpuler som administrerende er firmaet absolut troværdigt.
Resten af slænget er tydeligvis nogle væmmeligboer typer.

Bjarne
Guest
Bjarne

Tvivler på du får noget svar.

Margrethe
Guest
Margrethe

Så må de jo blive ringet op og selvfølgelig informeres om, at samtalen bliver båndet…

Lemur
Guest
Lemur

Den engelske husmoder Mrs. Niggerbaiter er eksploderet. Og det er ikke fake news. Se det selv hos Monty Python.