13
aug
Seneste opdatering: 14/8-19 kl. 1629
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Marketingbureauet Atak A/S beskylder Den Korte Avis, Document, Uriasposten og Snaphanen for at sprede fake news

Marketingsbureauets Benjamin Jul Olsen skriver:

Eksempel på en falsk nyhed: ”Johanne Schmidt-Nielsen er død.”

Det ville være noget af en clickbait på en side, der drives ideelt, ikke har reklameindtægter og ikke skal tjene penge, som f.eks. et marketingsbureau skal. Men igennem 15 år vil man få svært ved at finde sådan noget her. Uwe Max Jensen skriver:

Marketingbureauet Atak beskylder Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net og Snaphanen.dk for at sprede falske nyheder. Da jeg (Uwe Max) fra tid til anden skriver for Document, har jeg derfor stillet Atak følgende spørgsmål:

Kan Atak påvise fake news i nogen artikler publiceret på Document.dk?

“Danmarks førende specialist i reputation”

Atak’s tekst om fake news er skrevet af Benjamin Jul Olsen, kommunikationsrådgiver i ATAK.

Atak A/S er grundlagt af William Atak, der kalder sig “en af de førende eksperter inden for omdømme, online reputation management og shitstorm-håndtering” og “Danmarks førende specialist i reputation” på sin hjemmeside.

På sin hjemmeside skriver William Atak følgende:

“William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK A/S og for SAFEonNET®. ATAK er et marketing- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i online reputation management, online markedsføring samt sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet.”

William Atak er gift med Fargol Monazam Atak. Lasso News skriver følgende om Atak A/S:

“16.02.2011: Nye medlemmer af ATAK A/S’ bestyrelse. Burhan William Atak, Mikkel Krohne-Sørensen og Fargol Monazam Atak indtræder i bestyrelsen for ATAK A/S. I spidsen for firmaets direktion står Burhan William Atak, der er registreret som administrerende direktør, og har været det siden 07.01.2003. ATAK A/S er stiftet i 2003 og beskæftiger op i mod 10 ansatte.”

Uwe Max Jensen

Citat fra Ataks artikel Hvad er fake news (falske nyheder)?

I denne kamp om brugernes gunst ser stadig flere netmedier som Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net og Snaphanen.dk dagens lys. ”Alternative nyhedssider” som disse er kendetegnet ved ikke at være tilmeldt pressenævnet, hvorfor de ikke er bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er. De har derfor ikke nødvendigvis en holdning om, at det, de skriver, skal være sandt, og hovedfokus er ofte på patos og ikke logos. Ofte bliver det et mål i sig selv at tale til folks følelser, for kan man fange en Facebook-brugers opmærksomhed via en effektiv clickbait – der er en smule mere tiltalende end de andre historier på brugerens news feed – har man sikret et klik og dermed en annoncevisning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightfoot
Lightfoot
4 years ago

Op er ned, ude er inde, sort er hvidt, og det hele er syltet ind i et ekstra-ekstra tykt lag af projicering af egne tiltag og politiske agenda’er, der, specielt i det sidste afsnit, gør det hele til en voldsomt kvalmende, men let gennemskuelig oplevelse.

Det eneste bemærkelsesværdige er faktisk, at der stadig er så mange der falder for det.

N.B. “hvorfor de ikke er bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er.”, tager i øvrigt prisen som den mest hysterisk morsomme sætning jeg har læst i dag.

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  steen
Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

De, der til enhver tid skriger facsist og nazist gør sig vist ingen tanker om, hvor meget de egentlig udvander begreberne, og dermed træder på ofrene for disse syge ideologier.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lightfoot

“Op er ned, ude er inde, sort er hvidt”

Doubleplusgood!!

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Hmm.. Johanne Schmidt-Nielsen er død. Gid det var så vel. Men hjernedød er hun ganske sikkert. Der foregår simpelthen intet konstruktivt mellem hendes to socialistiske ører.

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  Nielsen

Ja, hun mangler sådan set kun en and hun kan fodre, så ville billedet være perfekt.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Nielsen

Prøv evt. at sammenligne din årsløn med hendes, og overvej derefter, hvem der mon er mest hjernedød…

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  Torsten K

Ahh, kom nu, Torsten. Det er jo lidt som at påstå, at Anna Nicole Smith var Einstein’s ligeværdige, intellektuelt set, når vi jo godt ved hvilke virkemidler, der har bragt Johanne Schmidt-Nielsen op i dén økonomiske vægtklasse. Det samme kan i øvrigt siges om Pernille Skipper, uden at overdrive det mindste. Den ene halvdel af deres vælgerskare har mere travlt med at savle, end at lytte og reflektere over det de siger, (Morten Østergaard inkluderet), og den anden halvdel tror de støtter kvinders sag, mens de reelt stemmer for Sharia lovens indførelse i Danmark. Det er sgu ikke den store… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lightfoot

@ Lightfoot:

Nemlig. Det er aldrig nogen let tilværelse, at være en forbyttet kongesøn…

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Lightfoot

Jo,men det værste af det hele er at såkaldte borgerlige partier deltager på lige fod med vores to halvhjerner Pernille og Johanne i udplyndringen af danskerne,fordi de mener de fremmede skal have del i vores velstand og fordi de lader sig diktere af banksterne og globalisterne der sidder rundt omkring og styrer klodens liv,ved hjælp af ejersskab over centralbankerne,som er dem der reelt set putter de største mængder af skatter i deres lommer.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg kan ikke se at hendes evner til at skrabe penge sammen har noget med mig at gære. Men jeg kan da oplyse dig om at både hun og jeg bliver bestjålet af SKAT.

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Så er der ikke mere Angry Foreigner

https://www.youtube.com/user/EnArgBlatteTalar/videos

Ingen videoer. Ingen ingenting.

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  Bjarne

Ikke overraskende. Han har længe været helt fremme på første linje, med sin eksponering af præcis hvorfor de svenske feminister over 35 år er så voldsomt begejstrede for deres nye invasionshær. Nu sparer de jo pengene til den årlige sex-tur sydpå, som så kan bruges på gaver til deres nu herboende kæledyr, til gengæld for “specielle ydelser” i soveværelset. Men sådan noget skal der så åbenlyst ikke tales om, lader det til. Uha-da, tænk hvis folk flest fandt ud af at al virtue-signaleringen dækkede over en langt mere kødeligt drevet personlig agenda, fuldstændigt uden hensyntagen til konsekvenserne for resten af… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Lightfoot

Herregud, de svenske kællinger agerer jo bare Darwinistisk. De vil importere brune hanner for at udsætte de hvide hanner for skærpet konkurrence om madammernes gunst. Alle hanner skulle gerne vinde fysiske kampe om retten til at parre sig med selv den grimmeste fedtbolle af hunlig observans. Darwin siger, at kun de bedst egnedes gener derved viderebringes til næste generation.

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jamen, der er vel ikke så meget andet at gøre ved det, udover at ønske dem held og lykke med planerne, efterhånden som scenarier som det i linket beskrevne bliver hverdag, også på hjemmefronten.
https://ekstrabladet.dk/112/to-turister-anholdt-for-voldtaegt-kvinden-flygtede-ud-i-havet/7748791?plista=112

Det er jo ikke fordi de har villet lytte til fornuft hidtil…eller lytte til noget som helst overhovedet, faktisk. De kan jo alting meget bedre end mænd nu om dage, så i ligestillingens ånd vil jeg da bare gå ud fra, at det så også dækker selvforsvaret.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Man bliver budt, hvad man lader sig byde. Hvorfor går I ikke sammen om at afkræve et åbent svar fra denne propagandastøjsender? Bliv ved til de svarer. Lad jer ikke nøjes med udenomsævl. Så må I på den igen. Fake news skal også lige defineres. Hvis det ikke har konsekvenser for samfundet, er det jo ligegyldigt. Der må derfor være enighed om, at definitionen også gælder nyheder, som er skævvreden ved for eksempel af udelade vigtige informationer, eller nyheder som slet ikke bliver bragt, fordi de ikke passer ind i budbringerens kram. Denne skævvridning som MSM så rigeligt leverer, og… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Margrethe

Kæreste Margrethe. Du forudsætter, at der er en form for retfærdighed, nogle fælles rammer. Det er der ikke. Game is rigged. Mossadmilliardæragenten under kunstnernavnet Epstein med de 5+ kæmpekasser, egen Orgie-Ø, et par fly og Satan ved hvad ellers, der dukker op ud af ingenting og pludselig har alle verdens overmennesker til pædotræf på sin Virgin Island. Det britiske kongehus, Clintondynastiet, israelske topfolk. Ryger i kachotten, forsøger at begå selvmord, kommer i overvågningsgummiscelle, men formår at hænge sig selv med et lagen der officielt slet ikke er der, bundet til en seng som ikke er høj nok til at kunne… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Filuren

Hvis du ser så fatalistisk på tingene, hvorfor så overhovedet spilde tid på at give sin mening til kende? Så er der da meget andet, det er bedre at bruge sin tid på.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Steen, jeg så lige på Facebook, at svenske alternativ-medier hævder, at den “svensker”, som er anholdt for bomben imod Skattestyrelsen i forrige uge, er af mellemøstlig herkomst.

Det giver jo nogle nye vinkler angående de mulige motiver.

Måske værd at se nærmere på?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/svensk-gripen-for-sprangning-i-danmark

Mannen greps i Malmö [!!!] under tisdagen bekräftar Tony Pallon, vid polisen Region syd, för SVT. Enligt dansk polis är ytterligare en svensk man efterlyst internationellt. Även han ska vara hemmahörande i Malmö. [!!!]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  steen

Onsdag d. 14. aug. 2019 – kl. 13:50
Ekstra Bladet hos bombemistænkts mor: – Han er for dum til at lave en bombe

22-årig svensker er blevet anholdt og kræves udleveret til Danmark som mistænkt for eksplosion

https://ekstrabladet.dk/112/ekstra-bladet-hos-bombemistaenkts-mor-han-er-for-dum-til-at-lave-en-bombe/7749823

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Det ser ud til at islams strategi med at erobre magten vil lykkes. Strategien hedder “War is deceit”. Ved løgne og bagvaskelser kan en fjende blive splittet i indbyrdes hadende fraktioner. Nogle fraktioner er pro-islam, andre er anti-islam. Denne opdeling kaldes bare noget andet. pro-islam kaldes den ‘humanitære’ fraktion – anti-islam kaldes den ‘fascistiske’ fraktion. På den måde kan militær magt undværes til erobring af frememde territorier. Den ‘humanitære’ fraktion er så dum, at dens proselytter ikke kan se taktikken. Soldater og tanks er udskiftet med babyer og barnevogne – sådan noget som alle ‘humanitære’ altid overgiver sig for betingelsesløst.… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago

At document skriver fake news er Fake News.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Tja så må vi have en definition på fake news på bordet. Hvis ikke Benjamin Jul Olsen kan dokumenterer flere usandheder skrevet på hvert af de nævnte medier, så gør han sig skyldig i fake news. De nævnte sider/blogs skal have den samme frihed til en enkelt eller to skæverter som MSM. Så Benjamin kom så! Oven på den svada bliver du anstændigvis nødt til at dokumenterer! Imens må vi andre så igang med at indsamle fake news fra MSM! Det er muligt, men trods alt ikke så let, for MSM lyver sjældent (men det sker) de fortæller derimod sjældent… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Den Danske Ordbog – fake news: ”nyhed som er opdigtet, udokumenteret eller faktuelt forkert, og som ofte plantes på de sociale medier for at fremme eller fordreje en bestemt politisk sag.” Nej, Uwe Max, dine såkaldte artikler på document.dk er næppe direkte opdigtede eller udokumenterede, men er til gengæld ekstremt manipulerende. Især det faktuelle ser ikke ud til at være noget du tillægger den helt store betydning. Som almindelig uskolet læser kan det være svært at sætte fingeren på noget specifikt, men efter at have læst blot en artikel skrevet af dig, sidder man uvægerligt tilbage med en fornemmelse af… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago

108-årige Mrs. Florence Pannell fortæller om tiden i det victorianske England: https://www.youtube.com/watch?v=e4FZkXvAY94

Der var engang for meget længe siden… Hvor værdighed rent faktisk betød noget, hvor Vesten var værd at respektere… Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

»In Paris nothing mattered«

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Marketingsbureauet Atak A/S tsk tsk tsk
Med en perkertyrk -en istanpuler som administrerende er firmaet absolut troværdigt.
Resten af slænget er tydeligvis nogle væmmeligboer typer.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

Man kunne også få den tanke,at den allestedsnærværende superstrømer Hans Jørgen Bonnichsen kunne være Safe on Net (ha ha ha ha) tilknyttet rådgiver. Eller det er måske kun MSM som er dumme nok til at købe hans bortforklaringer og apologier for muslimer og deres sataniske ideologi?

Lightfoot
Lightfoot
4 years ago
Reply to  steen

Bær det som en Orden med stolthed, Steen, det ville jeg gøre.
Det betyder bare at du har fat i den lange ende, intet andet.

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Tvivler på du får noget svar.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Bjarne

Så må de jo blive ringet op og selvfølgelig informeres om, at samtalen bliver båndet…

Lemur
Lemur
4 years ago

Den engelske husmoder Mrs. Niggerbaiter er eksploderet. Og det er ikke fake news. Se det selv hos Monty Python.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x