14
aug
Seneste opdatering: 16/8-19 kl. 0220
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“They wanted open borders to import new voters. Now they have them, they are tranforming the party”

Jeg kender ikke denne You Tuber, men han er imponerende detaljeret informeret også om de seneste svenske begivenheder i omegnen af det hensygnende socialdemokrati, der er ved at glide i verdens mest fedtede bananskræl – islam. Og hvad værre er: Hiver en hel et folk og dets tusindårige historie med sig i faldet.

‘Svenskere’  i københavnsk bombeangreb

“Brott och extremism har blivit en blågul exportvara”

Denne sag vil jeg følge meget nøje via alle, uofficielle kilder, for den bekræfter en for meget længe siden gjort forudsigelse, som også Mikael Jalving er inde på idag: Svenske bombemænd i København? Dem advarede jeg mod for knap 10 år siden. Expressens leder skriver ganske forfriskende sandt: Brott och extremism har blivit en blågul exportvara.

Jeg tvivler ikke om, hvilken slags “svenskere” dette er, men jeg vil naturligvis så vidt muligt dokumentere antagelsen. Jeg starter i det små. Den anholdte kom til Sverige som syv-årig, og den eftersøgte er tidligere voldsdømt og politisk aktiv på venstrefløjen, hvor han også har stillet op for et parti.Der er dog navneforbud. Jeg kan ikke publicere det i Danmark, selvom jeg har begge navne her til aften kl. 23, og der er rigtignok tale om “svenskere.” En tyrk-bulgarer født i Sofia og en formodet libaneser.

Det er bælgmørkt, og vi kører med positionslys på bilen

Den bekræfter en grundtese, jeg har haft i tyve år:  Før eller siden vil Danmark opløses ligesom Sverige, for politikerne har sat os på samme motorvej. Svenskerne kører 130 km/t – vi kører kun 50, men vi kommer frem, og det er tilsyneladende umuligt at advare politikere og vælgere om det.

Det er bælgmørkt, og vi kører med positionslys på bilen. Nul langtidstænkning foregår hverken her eller hisset, der er altså ingen til at korrigere kursen bort fra kollision. Dette er samtidskronikørens bitre erkendelse. I politik er der alt for lidt præventivt imod fantaster og ignoranters ideer, forebyggelsesforsøg forekommer håbløse. Sluttelig vil det hyldede demokrati opløse sig selv af ren inkompetence.

Mette Frederiksen siger (dog ikke på svensk) ”Vi får inte vänja oss vid explosioner. Vi får stärka gränsen mot Sverige.” Ak, ja. Det snakkede man også om for tyve år siden. Det ligger i branchens natur, at problemer er overmodne, når man endelig løser dem – hvis det er muligt på det tidspunkt, hvad det sjældent er. Allerede idag burde Sveriges naboer isolere landet fysisk. Det vil også ske. Om tyve år.

Svensk kaos-spill over

Først rammes vi af “svensk” kriminalitet, det skete allerede for femten år siden (tænk på Danmarkshistoriens største røveri), så af “svensk” terror (der er vi ved at være), og til sidst rammes vore efterkommere af den samme borgerkrig, de har importeret med frygtindgydende, svensk effektivitet. Med en hel del held bliver det først vore børnebørns problem.

Mand (22) pågrebet i Malmø for bomben mod Skattestyrelsen, en anden person er efterlyst

Af Hans Rustad

Svensk politi har pågrebet en 22-årig i Malmø i forbindelse med bomben mod Skattestyrelsen sidste uge. En anden mand på 23 er efterlyst.

Svensk politi gik tilsyneladende varsomt og diskret frem, da en af de formodede bombemænd fra Skattestyrelsen i København tirsdag aften blev anholdt i Malmø. Det fortæller naboer i den bebyggelse, hvor den 22-årige mand bor, til B.T..

Den svenske mand venter i øjeblikket på at blive udleveret til dansk politi, så han kan blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret med henblik på varetægtsfængsling.

Medierne bruger begrebet “svensker”, om det betyder svensker eller udlændinge med svenske pas er uklart.

En anden beboer i området betegner over for B.T. den 22-årige som en »lidt speciel fyr«, som hun har indtryk af i en vis forstand er gået lidt i hundene.

Han er ifølge den svenske avis Kvällsposten ikke tidligere straffet i Sverige.

Det lyder som en svensker.

Også yderligere en svensk mand på 23 år er sigtet i sagen. Denne er efterlyst internationalt.

BT: Anholdt for skattebomben: Politiet gik stille frem og Ekstra Bladet hos bombemistænkts mor: – Han er for dum til at lave en bombe

Et par citater fra Sveriges største debatforum:

Det kan kanske vara den svenska maffian som försöker etablera sig i Danmark. Jag tror danskarna gör klokt i att upprätta passkontroller mot Sverige. Danskarna ångrar bittert idag att man gick med på att bygga Öresundsbron.

Ja det kan man lugnt säga. Nu kommer vi hederliga i detta skitland inte kunna besöka Köpenhamn och DK lika enkelt som tidigare. Dags att verkligen packa väskan och bli 100% dansk?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

45
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
SeirkGalnaSvennerPeter BuchCaspersteen spore Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Filuren
Guest
Filuren

Saken er den Steen at de som vokser opp i dag har vokst opp med multikulturen og dens problemer, de kjenner ikke fortiden og forstår ikke hvilken dramatisk forandring våre land har gjennomgått på noen få år så de vil fortsette å stemme på de samme politikerne som har ødelagt våre land.

Seirk
Guest
Seirk

Det er sant, ungdommen tror Skandinavia bestandig har vært et multikulturellt helvete. De er for unge og dumme til å huske hva slags paradis Skandinavia var for bare 40 år siden. Det er trist, landet jeg vokste opp i eksisterer ikke lenger og drittungene tror det er normalt så de forteller meg at jeg må skjerpe meg og slutte å klage. Helvetes drittunger…

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Ja ja vi ved det ikke med sikkerhed, meeen! Det vil komme temmelig meget bag på mig hvis det er en Svensson eller en Jønsson, som af uransagelige årsager har set sig sure på dat danske skattevæsen. Der kan være mange grunde til at danskere skulle være sure på skattevæsnet, men ligefrem at bombe det, er nok lige i overkanten. Spøg til side, men hele vores udlændinge, migrant og flygtningepolitik er båret igennem af en ganske ufattelig naivitet! Det er ikke til at holde ud at hører Pernille Skipper og Morten Østergaard være chokeret, for de har selv og deres… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Så er det kommet frem, de svenske bombemænd er ikke svenske, surprise surprise

Torsten K
Guest
Torsten K

Svenskere er åbenbart ikke, hvad svenskere har været.

Fascistsvin
Guest
Fascistsvin

Hvis han så bare havde sprængt broen…

Torsten K
Guest
Torsten K

“Svenske bombemænd”

Jeg forestiller mig uvægerligt jættestore lyshårede typer med hestehaler og blå øjne.

Men det er måske nogle andre “svenskere”, der tænkes på…

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Medie: Eftersøgt for angreb på styrelse har været politisk aktiv En 23-årig svensk statsborger er blevet eftersøgt internationalt efter angreb på Skattestyrelsen. https://www.berlingske.dk/samfund/medie-eftersoegt-for-angreb-paa-styrelse-har-vaeret-politisk-aktiv Den mand, som politiet eftersøger i sagen om eksplosionen ved Skattestyrelsen, har tidligere været politisk aktiv på venstrefløjen [!!!], oplyser Ekstra Bladet onsdag eftermiddag. Mediet kan desuden berette om den 23-årige svenske statsborger, at han for nogle år siden blev dømt for vold. … Dommeren valgte under retsmødet at nedlægge et navneforbud. Derfor er det ikke tilladt at komme nærmere ind på, hvem de mistænkte er, eller hvor de bor. Københavns Politi har oplyst, at der er… Read more »

Torsten K
Guest
Torsten K

Er det Københavns politi, som oplyser, at navnene har en mellemøstlig klang, eller er det noget du har fra..?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det fremgår af artiklen 😉

Charles
Guest
Charles

Nej det var en dame i tva der fortalte at den 22 årige havde arbejde i faderens pizzaria. Derved komme der konkluderes at den 22 årige var ikke vestlig indvandre.

Torsten K
Guest
Torsten K

Utroligt, hvad man tilsyneladende kan konkludere.

Jeg talte engang med én, hvis søsters venindes mands niece gjorde rent på en skole ikke langt fra Fjerritslev. Tænk, hvad der kan komme ud af det!

Charles
Guest
Charles

For få uger siden udgav den afrikanske kardinal Robert Sarah bogen Le soir approche et déjà le jour baisse (“Aftenen nærmer sig, og skumringen sætter allerede ind”). Han skriver: “Vestens kollaps skyldes grundlæggende en kulturel og identitetskrise. Vesten ved ikke længere, hvad den er, eftersom den ikke ved, og ikke ønsker at vide, hvad der formede den, hvad den bestod af, hvad den var og hvad den er. (…) Denne selvkvælning leder naturligt til dekadence, der baner vejen for nye barbariske kulturer.”

Hvad tror i der kan ligge i dette. ??

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

At den katolske kirke gerne vil have sin politiske indflydelse tilbage og erstatte/tage den tilbage fra den borgerlige marxisme/socialisme, som har hersket siden 1789- 1848 eller så.

Charles
Guest
Charles

Det er vestens politiske døvhed, kardinalen taler om.
Islam vil være skyldig i vestens kollaps, med Regeringerne og deres vælgeres accept.
Ellers enig.

River
Guest
River

Husker mine drengeår for 50-55 år siden,hvor jeg tilbragte tiden med jævnaldrende fra svensk familie. De lignede os, men så alligevel ikke. Jeg elskede deres natur og har senere tilbragt omkring tyve somre der med telt og vandrestøvler. Befolkningen derovre kan jeg som hele ikke døje. Mage til underlige tvetydige sataner med had til kristendom og evig tolerance over for importeret affald, dengang forøvrigt jugoslavere.
En del af en indædt ond menneskehed er skabt til at teste Guds børn. Ellers giver det satme ikke mening.

John Sorensen
Guest
John Sorensen

“Hold København rent, følg en svensker til færgen”, har pludselig fået en helt ny betydning.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Flertallet af danske politikere ved godt det her, og multikulti er derfor ikke længere et selvstændigt politisk mål i Danmark. Det er derimod et middel til Det Europæiske Projekt, engang kaldet Det Nye Europa. Det er Det Europæiske Projekt, der helliger multikulti, og betyder, at der ikke kan komme løsninger – kun virkningsløse “stramninger”. Danmark er ikke vigtigt – EU er vigtigt.

– – –

Skåning
Guest
Skåning

He he. Självfallet var detta dagens snapphanerebeller med bössa och tunnor med svartkrut som låg bakom, inspirerade av Bornholmeren/Skåningen Glistrups förakt för all form av skatt.

Torsten K
Guest
Torsten K

“Bornholmeren/Skåningen Glistrup”

Hvordan kommer Skåne ind i billedet?

Rune
Guest
Rune

Bornholm ingår i begreppet Skåneland sedan gammalt.

Torsten K
Guest
Torsten K

@ Rune:

Ok, og tak for oplysningen. (For mig er Skåneland = Skåne, Halland og Blekinge).

Casper
Guest
Casper

Mogens Glistrup var fra Bornholm, men var kendt for at tale den såkaldte dialekt “Rønnefint”, som er rigsdansk med bornholmsk intonation. Da hans far var gymnasielektor, må man nok beskrive ham som en del af øens overklasse. Glistrup er et sted i Vestjylland, og Mogens Glistrups oldeforældre og farfar var fra Lemvig i Vestjylland, men flyttede til Nexø i 1867. MG’s mor var født i Odder i Østjylland. MG var altså født som bornholmer, men jysk 2. eller 3. generationsindvandrer til øen. Intet tyder på at han opfattede sig som skåning. Folk med århundredgamle rødder på Bornholm kan måske siges… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Læs om en patriotisk svenskers kamp mod politikervældet: https://www.ingridochmaria.se/2019/08/14/sandor-vill-bli-atalad-for-att-vacka-svenskarna/

steen spore
Guest
steen spore

Var det ikke også ‘svenske statsborgere’ der tog over og skød nogen mennesker i en bil i København

Nielsen
Guest
Nielsen

Der er ingen forskel på Sji Sjing Ping og Oluf Palme og deres efterfølger Løfven. De er nogle røvhuller (sataner),som KUN ønsker kontrol over andre.

GalnaSvenner
Guest
GalnaSvenner

Svenskene har nå oppdaget at de har et problem; nazister. det finnes vel ca. 18 nazister i Sverige og de er et enormt problem, de forårsaker alle problemene i Sverige. De 1 million totalt gale utlendingene de har sluppet inn, er derimot ikke et problem. De gjør aldri noe feil. Men de 18 nazistene, de ødelegger hele Sverige. Så det er kun èn ting man kan si; Til helvete med svenskene og Sverige. Svenskene trenger verger som kan beskytte dem mot dem selv.