18
aug
Seneste opdatering: 19/8-19 kl. 1144
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Åberg: Sverige – en samfundseksplosion i slow motion

New York Times´ artikel om Sverige for otte dage siden har sendt ekkoer rundt i det dybt splittede Sverige, men den er hovedsageligt et partsindlæg i den amerikanske valgkamp, som er startet. Prof Bent Jensen skrev Højreekstremister, ikke muslimer, er Sveriges problem og Lars Åberg skriver i dag Sveriges problem är inte planterade av Ryssland. Merit Wager har en god kommentar til Åberg her.

Det der kan ske, vil ske

Det store, svenske rivegilde er startet i det små, men det vil blive et enormt brag, der ryster alt. Endnu lyder den bare sådan her: Löfven, du har tappat kontrollen över Sverige. Tidspunktet er umuligt at forudsige, men Lars Åberg har sandt nok sagt, at Sverige nu er landet, hvor alt kan ske. Når det kan det, vil det også før eller senere.

Efterhånden som den virkeliggjorte multikultur viser sit sande ansigt, vil multikulturalisterne nødigere og nødigere stå tilbage med ansvaret for kaos. Deres mediers forsvar for deres egen pels bliver mere og mere absurd. Også myndigheden MSB er ude i panikagtige absurditeter: Negativa Sverigebilden ökar risken för extremvåld. Jeg fandt videoen i Helena Edlunds artikel. Sverige som strategispel, der er værd at læse.

Hemmelige EU-dokumenter afslører hvor effektiv invasionen af Europa er

Af: Christian Skaug 

Rapporteringen af migrationens drama handler som oftest om spillet omkring NGO-skibene i Middelhavet, hvor det hele er så godt synlig, men alt dette berører svært få migranter sammenlignet med det totale antal som kommer jævnt og støt til Europa.

Mer end 185.000 personer søgte om asyl i Tyskland i 2018, et antal som tilsvarer omtrent en fjerdedel af en tysk fødselsårgang, og tilstrømningen er ikke vældigt meget lavere i år, med næsten 85.000 asylsøgere i løbet af årets syv første måneder.

Denne strøm, som vedvarer på grund af menneskesmugling og er i færd med at afskaffe Tyskland, er i al hovedsag usynlig i nyhedsbilledet. Hvordan sker den? Interne, konfidentielle EU-dokumenter som Die Welt har fået tilgang til, viser at menneskesmuglingen på samme tid bliver både mere sofistikeret og mere brutal i sine metoder, skriver den tyske avis.

Smuglingen involverer korrupte politifolk, den følger komplicerede ruter som involverer flypladser, og den er blevet endda dyrere, fremgår det af EU-dokumenterne, som i hovedsagen bygger på information fra EU’s asylbureau EASO og fra kilder i politiet som har efterforsket og pågrebet menneskesmuglere.

Die Welt citerer fra dokumenterne, som bekræfter tidligere observationer af hvordan migranter smugles i mindre grupper:

Når det gælder smugling (af migranter) til de græske øer, bruger smuglerne stadig oftere små, hurtige både (flere træbåde, men også speedbåde og vandscootere). Nu transporterer de færre migranter (15–20). Tidligere blev der transporteret optil 60 migranter i gummibåde.

Korrupte tjenestemænd er en del af billedet

Den 5. oktober blev der arresteret en politimand fra Zagreb som havde smuglet 18 pakistanere i sin varebil.

Det samme er fiktive ægteskaber:

Personer fra tredjelande indgår arrangerede ægteskaber for at komme legalt ind i EU. Disse er for det meste mænd fra Pakistan, Indien og Bangladesh, men også fra Serbien, Nepal, Ukraine samt enkelte stater i Nordafrika. Kvinderne, som er villige til at indgå et fiktivt ægteskab, kommer fra Bulgarien, Portugal, Rumænien og Slovakiet. De har lav uddannelse og svært lav indtægt.

Priserne der er tale om, er mange penge i ophavslandene, hvor det i praksis er overklassen som migrerer illegalt til Europa, hvor de bruger det politiske asylsystem og europæernes manglende evne til hjemsendelse som middel til et nyt liv på vor bekostning:

Overvågning af sociale medier viser at menneskesmuglere som skriver på farsi (Iran, Afghanistan), tilbyder nye turer fra Iran til EU via Serbien. Pris: Fra Iran til Serbien 1000 euro. Fra Serbien til Ungarn 2500 euro (landevej). Fra Serbien til Østrig 3000 euro (landevej). Fra Serbien til Tyskland 3000 euro (landevej). Fra Serbien til Storbritannien 5000 Euro (fly), fra Serbien til Canada 7000 euro (fly). I separate meldinger tilbød de også nye ture fra Beograd til Sverige og Norge for 3500 euro.

Det er åbenbart at nogle af de indsmuglede er være terrorister:

Den 9. januar arresterede italiensk politi otte tunesere mistænkt for at have organiseret en smuglerring fra Tunesien til det sydlige Sicilien ved hjælp af speedbåde. Mindst fem transporter blev observeret. Alle smuglerne fulgte den såkaldte islamske stat (IS) på Facebook, og spredte propaganda der.

Big Tech træder også støttende til:

Instagram bliver benyttet af iranske smuglere til at tilbyde falske eller stjålne EU-rejsedokumenter. Sådan skal man få folk til at tro at turen er lovlig og tryg.

Ikke al hjælpen er lige sofistikeret:

I december pågreb italienske myndigheder to medlemmer af en kriminel gruppering som eskorterede ulovlige migranter til stationerne i Gallarate (Varese), Verona og Novara, hvor de sent på natten hjalp dem med at snige sig ind i godstog eller ind i containere. Smuglerne tog 150 til 300 euro for dette.

Rygterne om Balkan-rutens død er utvivlsomt overdrevne

Ungarsk politi efterforsker en kriminel gruppering ledet af en afghaner som smugler hovedsageligt afghanere og iranere fra Serbien til Ungarn. Denne kriminelle gruppering benytter sig af tjenester udført af serbiske og rumænske borgere. Serbiske borgere ledsager ulovlige migranter til fods over den serbisk-ungarske grænse. Når de ulovlige migranter så er i Ungarn, bringer de rumænske chauffører (for det meste med vældig lav indtægt) dem til Budapest. Der bliver de delt ind i små grupper på to–tre personer og bragt med offentlig transport via Sopron og Hegyeshalom til Østrig. … For dette betaler afghanerne 3000–3500 euro og iranerne 4500–6000 euro.

Migranter på det græske fastland drager til de nordvestlige dele af landet med offentlig transport, og krydser grænsen til Albanien til fods. Der søger de om asyl, for så at kunne bevæge sig frit i Albanien. Siden krydser de grænsen til Montenegro. Der kan de igen søge om asyl for at kunne bevæge sig frit i Montenegro. Derefter krydser de grænsen til Bosnien-Hercegovina og fortsætter til Kroatien (EU-land). Denne rute opereres hovedsageligt af smuglere fra Albanien og Kosovo.

Strømmen af mennesker betyder også brutal mafiakriminalitet

Forskellige publikationer som citerer en rapport fra den tyske efterretningstjeneste (BND), tyder på at migration af nigerianske flygtninge fra Italien til Tyskland sandsynligvis vil føre til en ukontrolleret øgning i ekstremt farlige og velorganiserede, nigerianske kriminelle strukturer.

Fem nigerianske smuglere blev den 14. februar arresteret af politiet i Catania, Italien. Arrestationen skete etter vidnesbyrd fra en mindreårig pige som tidligere havde benyttet deres menneskesmuglingstjenester. Hun blev derefter tvunget ind i prostitution under trusler om at hun i modsat fald ville blive udsat for voodoo-metoder.

Flytrafikken er et potent instrument for smuglerne

Migranterne (statsløse palæstinensere) blev hjulpet af en ring af menneskesmuglere i Beirut (Libanon). Disse mennesker satte migranterne på ruten Beirut – Addis Ababa (Etiopia) – São Paulo (Brasil) – Lima (Peru) – Quito (Ecuador) – Curaçao – Amsterdam. Pris pr. passager: 5000 amerikanske dollar. Andre migranter kom fra Mexico City og San Jose (Costa Rica) til Amsterdam. … Den latinamerikanske rute foretrækkes af smuglere fordi der er flere lande i Sydamerika, hvor statsløse palæstinensere ikke behøver visum.

I 2018 skete der en øgning i antallet grænsekrydsninger med fly. … De mest brugte ruter med henblik på asylsøgning er: Casablanca (Morocco) til Madrid og Paris. Istanbul til Frankfurt og andre EU-flypladser. Fra Kutaisi (Georgia) til forskellige EU-flypladser. Fra Tirana (Albanien) til italienske flypladser. Fra Athen, Thessaloniki og Heraklion til forskellige EU-flypladser. Fra regionale italienske og spanske flypladser til britiske og irske flypladser.

Alle disse oplysninger set i sammenhæng, som naturligvis bare afspejler en lille flig af den stygge virkelighed, tegner et rystende billede af hvor – undskyld udtrykket – fucked Europa er. Grænsekontrollen er i praksis en vits. Tiden for denne tøven burde for længst have været forbi.

Men så længe migranterne siver jævnt ind i et tempo som ikke sætter det europæiske modtageapparat under et akut pres, som vi så i 2015, er der knapt nok nogen som tager notits af dem.

Hemmeligholdelsen af de lækkede dokumenter viser ellers at EU ikke vil at folk skal vide om det som foregår. Og den manglende spredning af sagen fra Die Welt viser at journalister heller ikke vil det.

Politikerne burde være folkets tjenere og aviserne dets talerør. Disse idealer viser sig at være uhyre langt fra virkeligheden. I er overladt til jer selv, folkens.

Die Welt: Das sind die Tricks der Schleuser

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Filuren
Filuren
1 year ago

“15-årig dansker stenet ihjel af to kammerater 15-årige Thomas Michelsen blev stenet ihjel af to svenske brødre på 16 og 17 år den 21. november i den skånske by Bjuv. Thomas, hvis far er dansk, boede med sin mor Inger Michelsen i Bjur, og det var to af hans nærmeste kammerater, der myrdede ham i skolegården til Varagårsskolen. Mordet blev opdaget af en rengøringskone, og Thomas var så ilde tilredt, at det tog politiet flere timer at identificere ham. Ingen af de unge mordere har tidligere overtrådt loven. Og ingen af dem var påvirkede af hverken alkohol eller narkotika. Byens… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Henrik Jönsson forstår om nogen at skære tingene ud i pap!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  steen

“høre det som radio”

Skal af og til have lidt hjælp af underteksterne, så det går ikke rigtig…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen

Hvis man afspiller videoen via Firefox-browseren i Desktop-mode (computer-mode) på et Android device, så kan man faktisk høre den som “radio” i baggrunden, mens man uden problemer laver andre ting samtidigt. Det kan man mig bekendt desværre ikke med andre browsere under Android, med mindre man da bruger apps som Taskbar eller MultiWindow til at afvikle dem fra.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Torsten K

Håber flertallet forstår udskæringen. Jeg tror næppe det fører til noget som helst.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Njev jork taimes er at sammenligne med samarbejdsPolitiken eller de mindst ringe berlingerske huse. Main stream media har altid,som i hele vores levetid løjet(fortiet sandheder) for os. Vi er ved at have opdaget deres trick,som får os til at søge frie nyhedsformidlere. Frie,som i ikke “fællesskab”sfinansierede nyhedssider på -naturligvis- internettet. Som EU og andre totaritaliteter har det meget svært ved,og som sandsynligvis vil arbejde intensivt på at få lukket ned for borgere rundt omkring i lydstaterne.

Torsten
Torsten
1 year ago

Når det sker er det jo nok fordi det er meningen det skal ske. Hvem bestemmer i Europa? Europæerne eller nogen der hader europæere?

Filuren
Filuren
1 year ago

“My name is Jade Niles Craig. I am a bisexual, pansexual, queer non-binary person of colour.”

#DrivenByDiversity #MercedesBenz

https://www.youtube.com/watch?v=hA03ZUGax7w

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago

New York Times har altid været et yderst villigt talerør for den Amerikanske Deep State, noget der går helt tilbage til Truman æraen, og artiklen i sig selv er jo som taget direkte ud af Alinsky’s ‘Rules for Radicals’.

Men nu hvor vi alligevel har “konspirationsteorierne” fremme, så er det da også ganske interessant, at et større segment af Pentagon’s højtrangerende officersstab er fundamentale kristne, og er så overbevist om at Armageddon lurer lige om hjørnet, at de har planlagt strategier møntet på at det scenarie kommer til udspille sig i vores levetid.

Torsten_K
Torsten_K
1 year ago
Reply to  Lightfoot

“et større segment af Pentagon’s højtrangerende officersstab er fundamentale kristne, og er så overbevist om at Armageddon lurer lige om hjørnet, at de har planlagt strategier møntet på at det scenarie kommer til udspille sig i vores levetid”

Det lyder rigtig spændende! Har du evt. et link til en underbyggende artikel derom?

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Torsten_K

Det kommer nok som en overraskelse, Torsten, men du er ikke et barn, og det er ikke min opgave at lave dit hjemmearbejde for dig.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Lightfoot

@ Lightfoot:

Jamen selvfølgelig skal folk da kunne poste selv de mest utrolige og udokumenterede påstande. Det manglede da bare og alt andet ville være både landsforræderisk, stærkt venstreorienteret samt ikke mindst venligbosk.

Vi har da for pokker ytringsfrihed her i landet!

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Torsten K

Ja, ja, du snakker og røven den går, det er der ikke noget nyt i, men det ændrer ikke på det jeg skrev. Find selv ud af det.

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Lightfoot

“du snakker og røven den går”

Socialgruppe 5..?

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Torsten K

Ja, lige de der 3-4 trin højere oppe end dig.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  Lightfoot

Der er virkligheden og så er der NYT.
Forleden dag kom det frem, at de på et redaktionsmøde havde besluttet sig for at pakke den russiske konspiration sammen for nu at fokuserer på, at Trump er racist.
Ingen, udenfor det politiske etablissement, skal komme hér og samle den middelklasse op de nu i årtier har forsøgt at smadre. Hverken i Sverige eller i USA.
Koste hvad det vil..!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Peter Zichau

“Forleden dag kom det frem…”

Vi lader billedet stå lidt.