19
aug
Seneste opdatering: 19/8-19 kl. 1943
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Landskabets antydning

Søhøjlandet på årets længste dag

Vi tog til Søhøjlandet et par dage inden Mosbjerg, for at køre rundt og suge landskabet og højsommeren ind. På grund af politiet og mine computere for 13 uger siden (og intet er sket i den sag siden da), har jeg haft svært ved at behandle billeder, og selv nu kan jeg kun fordi en læser simpelthen gav mig en ny pc. Det skal jeg aldrig glemme. Nu har jeg kunnet redigere billederne.

Behold en hvilken som helst jungle, alpepas, ørken eller skærgård for dig selv. Der er intet skønnere end udsigten fra Yding Skovhøj eller udover Mossø midsommer ved midnat, når lyset vender og går mod mørke. Den gør godt og ondt på en særlig måde, det er ligesom det erotiske antydningen af alting, der griber dybt. Landskabet antyder glemte anelser, og vi kører igennem sommernatten og tænker “Verweile doch, du bist so schön”, men uden at sige det højt. Søhøjlandet er det højest liggende område i Danmark og samtidig det område med den største tæthed af søer. Fotos © Snaphanen.dk. Klik for helskærm.
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dejlige billeder, tak 😊

Filuren
Filuren
2 years ago

Skodbillede.

Hvem siger hun gider fotograferes – endsige have ben og røv lagt på nettet?

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Filuren

Hun kan jo ikke genkendes. I øvrigt skal der ikke være en vandret linje mellem ballerne, men kurver fra begge sider, der både oppe og nedefra løber sammen ved halebenet, for at røven er rigtig fræk.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Træt

Baller er hvad man samler hø i. Balder er flæsket i agterenden.

River
River
2 years ago
Reply to  Filuren

Når man har fået frataget humøret så er alt frataget en.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Filuren

Hun er da en mandhaftig dame i høje hæle.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Meget smukke billeder! Det var sådan et sted, man skulle bo.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

Det er, på snart sagt alle måder, meget usundt at bo i Kbh, og til efteråret bliver det værre, når globalistsvinene tænder for 5G. Jeg sætter lige denne meget foruroligende video på, som netop er kommet ind. Det er Lisa Haven: Se gerne det hele, men ellers kan folk jo selv tjekke, hvor mange punkter, man kan krydse af omkr minut 7 😬 Jep! Det er vist de fleste punkter for mit vedkommende, så hvis jeg rejser til USA på ferie, så bliver jeg nok sendt direkte i een af de mange FEMA -lejre! Og jep! Efter de seneste 10… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Pas nu på det ikke kører helt af sporet for dig…

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten, du kan jo selv begynde at interessere dig for det her, for det kommer til at berøre ALLE! Start m at læse blot de 2-3 første sider i “Owning the weather by 2025”, udarbejdet af us air force i 1996. Læs herefter, eller se videoer, om Kin@ og overvågningssystemet der. Hvorfor, tror du, at de indfører ansigtsgenkendelse i vesten også? Hvorfor tager de bestemte youtubere ned nu? Hvorfor er det forbudt at kritisere pædosvin, homoagendaen, islam og den uhæmmede indvandring? En dag bliver alle kritiske medier taget af plakaten, og man kan ikke så godt benægte lovgivning, blot fordi… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

@ Maren i Kjæret:

Hvis ønsket er at få masserne til at vågne op og skifte side, skal du nok finde en anden indgangsvinkel. Dine seneste to kommentarer, ustrukturerede og vrøvlende, egner sig kun til at frastøde vælgerne.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

“og til efteråret bliver det værre, når globalistsvinene tænder for 5G”

Hvordan modstår globalistsvinene selv den skadelige påvirkning fra 5G?

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Horen på det øverste billede holdes oppe ved hjælp af fallossymboler (de høje hæle), og netop derfor stemmer denne selvstændige, rummelige og frigjorte kvinde på et parti, der går ind for import af muslimske krigere.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det ville altså være rart hvis du kunne tænke lidt over om du burde dele de ting du skriver med andre mennesker, Torsten. Steen skriver en udemærket blog som vi er mange der følger. Jeg synes du ødelægger det lidt med dine mange kommentarer á la den foroven. Hvis du har en væsentlig kommentar der kan bringe debatten videre, så fint nok. Men nogen gange er tavshed altså guld.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

@ Morten/Realisten:

Indrømmet, det gik lidt for hurtigt da jeg postede kommentaren. Den skulle ikke have stået horen, men skøgen.