23
aug
Seneste opdatering: 23/8-19 kl. 0500
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Hans Rustad

Det er ikke USA, der har et problem. Det er Danmark, der ikke forstår hvad der foregår og ikke formår at erkende sin plads i verden.

Mette Frederiksen er blevet ”groomet” af anti-Trump-medierne gennem flere år. Hun har ikke haft mulighed for at skaffe sig viden. Hun har ikke forstået at virkeligheden er noget andet end den som Berlingske og Jyllands-Posten beskriver.

Jeg har set hvad Poul Høj og nu Christian Bjerre skriver i Berlingeren. Det er ren løgn. Men det er godt betalte løgne.

Det koster at forsvare Trump. Man må påtage sig bryderiet med at læse Fox News og lytte til Tucker Carlson, Sean Hannity og Laura Ingraham og gerne også Lou Dobbs, Judge Jeanine, Jesse Waters. Journalistisk Venstreparti har skabt et indtryk af at de er ”the only show in town”. Men nu falder de som offer for egen propaganda. De er ved at blive idioter.

Obama har stået for den største politiske skandale i nyere amerikansk historie. Danske medier har ikke gidet følge med i afsløringerne. De valgte fra første øjeblik kupmagernes side.

Det har Angela Merkel også gjort og Emmanuel Macron. Theresa May. Men disse mennesker er også ved at tabe, ikke pga. Trump, men pga. den politik de har ført.

Trump har satset på America First. Det har skabt en ny optimistisk stemning. Mette Frederiksen genkender ikke en succes, når hun ser den.

Hun falder for den nærtagenhed danske medier og embedsmænd har indoktrineret hende med: Hun tror hun skal være fornærmet på Trump. At han har sagt noget forkert. Men Trump har bare plukket forslaget op fra andre præsidenter.

Trump sagde: Hvorfor skulle hun absolut sige det var “absurd”, hvorfor kunne hun ikke nøjes med at sige: Vi er ikke interesseret.

Men Mette F. skulle spille nationens vogter og vise at hun har rygrad.

Men den selvsamme statsminister formår ikke stå op for Danmark overfor EU: Hun godtager rask væk en dom som vil give Danmark 8.000 ikke-vestlige familiesammenførte, fordi EU-domstolen siger det. Der kommer aldrig et knyst, kun et lydig “javel”. For ikke at sige ”Jawohl”.

Det er for dumt. Tror Mette F. virkelig på den dumme propaganda om Trumps inkompetence? Tror hun at de økonomiske resultater er kommet af sig selv? Tror hun at en svag præsident ville turde udfordre Kina?

Det virker som om danske politikere ikke forstår hvad der foregår. Det er ikke Merkel, der vinder. Det er ikke Obamas fløj, der står klar til at gøre comeback. Trump bliver ikke bare et bump på vejen som vi snart kan lægge bag os. Som Steve Bannon siger: Trump kommer til at være der i mange år. Han kommer til at efterlade varige spor.

Hvis danske politikere var villige til at tage ved lære, ville der være håb. Men de vælger i stedet at projicere deres afsky over på Trump. Selv afstår de Danmark bid for bid, hver eneste dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Det var ikke “absurd”, da Danmarks røde regering i år 1917, solgte Dansk Vestindien til USA for 25 millioner dollars.

Mette Frederiksen er akkurat lige så historieløs, dum og ubehagelig som hun lyder.
– en ægte social-kammerat.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Anders

I 2017 havde vi faktisk en tilbagekøbsret, som vi undlod at benytte os af. Vi skulle faktisk bare betale 25 mio. dollars. Tja om 100 år er alting glemt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Anders

Dengang blev vi vist også nærmest tvunget til det af amerikanerne og omstændighederne – pga. at 1. Verdenskrig gjorde det umuligt at opretholde forbindelsen med øerne via skibstrafikken.

På dette tidspunkt (1917) kunne ingen jo vide, at verdenskrigen ville nå sin afslutning allerede året efter med Tysklands & Østrig-Ungarns nederlag.

Santor
Santor
2 years ago

Yup, Mette Frederiksen fejled stort og det var alene på grund af hendes had og foragt for Trump hvilket ikke bare er barnligt men direkte inkompetent.

Hun har ovenikøbet et helt departement til at rådgive sig og jeg gætter på at der, trods alt, stadig er folk med diplomatiske erfaringer i udenrigsdepartementet, folk som hun bevidst har valgt at overhører.

Eklatant inkompetence!

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Santor

Departementet er fyldt med ræverøde rødgardister, hvis klarsyn er totalt tilmudret af had til den gode Præsident Trump.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Og taler man med folk ude omkring er det ligeså.
Folk er total politisk tonedøve.
MSM er det skyldige heri, og det er det der skal ryddes af vejen.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Santor

Hvor skulle dumme-Mette og alle de andre danske fjolser dog også vide noget fra. De danske medier skriver jo ordret af fra CNN og New York Times, der jo som bekendt hader Trump og konstant fylder æteren med den værste omgang fake news pladder.
Ikke engang vores politikere evner at sætte sig ordentligt ind i hvad der foregår i verden, udover hvad de kan læse i Ekstrabladet eller på facebook. De er simpelthen en skændsel.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Så fik vi et nyt islamistparti i Sverige 🙄 Det skal nok blive “sjovt” 🙄 https://ledarsidorna.se/2019/08/yuksels-parti-tro-och-solidaritets-draksadd-blommar-ut/ 2019-08-23 Den draksådd som Socialdemokrater för Tro och Solidaritet sådde i och med samarbetsavtalet med Muslimska Brödraskapets nätverksorganisation Sveriges Muslimska Råd 1999 slår nu skott. Det bäddade för att andra partier följde efter, som Centerpartiet, och resultatet är nu en ny politisk kraft i Sverige i form av Nyans, Sveriges första islamistiska parti. Det nya partiet Nyans, grundat av bland annat den tidigare centerpartisten Mikail Yüksel tar avstånd från samtliga etablerade ideologier i sin programförklaring på Aftonbladet Debatt. Nyans säger sig i stället vilja… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Er forsøkt før, men ble ikke godkjent..så de prøver igjen..stemmene rakk ikke da.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Tror du det sker så hurtigt? Oh rædsel! Hvad bygger du det på?

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ja,desverre så skriver Expressen o politiknyt bloggen..

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Demografien & fanatismen?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  steen

Nok en kende optimistisk. Mon ikke overtagelsen vil ske før med hjælp af de ræverøde feminister! De røde kællinger er jo fuldstændig skrukke efter de ædle vilde.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Hvis jeg stadig har puls til den tid, skal der 78 lys i kagen, og så er jeg nok lidt mere ligeglad. For børn nåede jeg ikke.

Men bevæggrundene for alle forældre forstår jeg ikke…

Sverigstan bliver nok et mindre problem for Danmarkend Tyrkland!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi er nogen der har børn og forhåbentligt også snart børnebørn, vi er ikke ligeglade! Vi er ikke nervøse for os selv, men vores børn og i særdeleshed for børnebørnene og i tør slet ikke tænke på generationerne derefter. En ting er sikkert og det er at de generationer, de sidste med lyst hår og blå øjne, de vil sidde og forbande vores generation, vi havde alt og smed det på gulvet! Der er dog en risiko for at historien vil være blevet omskrevet så den passer til fremtidens magthavere, der arbejdes i alle tilfælde intenst på det allerede i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Mit medlemsnummer hos Nye Borgerlige er fra 2015!

Hvornår er dit fra?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Fra Kristeligt dagblad 30. nov. 2017: “…hvis den rekordstore tilstrømning af fortrinsvis muslimske flygtninge og migranter, som de europæiske lande oplevede mellem 2014 og 2016 skulle fortsætte på ubestemt tid, kan andelen af muslimer i Europa i 2050 være vokset til 14 procent, hvilket næsten er en tredobling i forhold til i dag. I Tyskland og Sverige, der har modtaget flest muslimske asylansøgere de seneste år, ville den muslimske befolkningsandel nå op på henholdsvis 20 procent og 31 procent, mens den tilsvarende andel i Danmark ville være 16 procent….”. Gud forbyde dette – ingen magthavere vil. Hvis NGO’erne vil hjælpe… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Epstein i Enhedslistens drukorgier- “jeg er syyg…”

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
2 years ago

Spot on Rustad! Som du skriver “Det virker som om danske politikere ikke forstår hvad der foregår”. Gymnasiepigerne i regeringen og parti drengesoldaterne er helt ude i hampen som de øvrige venstrefløjsere.

Antiamerikanismen er for længst død med Murens og Jerntæppets fald. Enhedslisten og de øvrige partier bag regeringen er et voksmuseum som Lenin-mausolæet på den røde plads i Moskva 🙂

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Og til glæde for nogle: jeg tager en meeeget lang pause fra danske sider 😬 Det kan blive usundt at galpe for meget og for højt, og desuden tror jeg, at de fleste herinde kun ser en lille del af de kommende frygtelige tider. Det kan være farligt, tunnelsyn . Ha det! Læs Bibelen, fx Matthæus kap 24!!

Filuren
Filuren
2 years ago

Epstein?

Jan
Jan
2 years ago

Grønland er på størrelse med Vesteuropa og Danmark har praktisk ingen forsvar af øen andet en Thule basen. De danske politikere må heller skynde sig at bidrag de 2% af GDP krævede NATO før det bliver ildeset.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Vi afstod også Grønland ad to omgange. En gang til inuiterne (eskimoerne) og en anden gang til den lille imam,som senere præsenterede os for en undskyldning. Men hvad hjælper en sådan,hvis bare én grønlænder har taget skadedyrenes religion til sig?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Steen, du havde for noget tid siden noget på om ham, som har sladret om Go@gle. Her interviewes han af A Jones. Husk dette, folk herinde: Deception! Mange af jer vil vågne op alt for sent og indse, at bedraget var katastrofalt stort og In Your Face!! Jeg taler om flere ting her. “Google siger jo”, at det altsammen er konspirationsteorier udtænkt af sølvpapirshatte. . Jeg har oplevet, at folk siger: “jeg googlede det altså, og den myte er bare SÅ debunked!” Se den! https://youtu.be/nmoO7M5D3ok

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Ted Cruz: Trump galen nog att kärnvapenbomba Danmark.
https://newspunch.com/trump-one-day-nuke-denmark-prophetic-ted-cruz-2016/
Den verkliga anledningen till att USA vill ha Grönland – Project Iceworm.
http://www.whatdoesitmean.com/index2960.htm

Filuren
Filuren
2 years ago

For pokker, USA er ikke en allieret. Det var da utroligt. Det er som den voldsramte hustru, der ikke tør eller vil gå sin vej. USA smadrede Libyen – og migranterne væltede op i Europa. USA skabte ISIS – og har siden sendt krigerne til Europa. USA tvangsløj Europa i krig – og Mellemøsten blev antændt. USA vil have Grønland – 2 millioner danske kvadratkilometer. USA ‘beskytter’ verden – dvs. underlægger sig alt og alle. Tyskland og Rusland (og den arabiske verden) er, som altid, de eneste der bare har antydningen af selvrespekt og gør en smule modstand. Ryger omgående… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Filuren

Som jeg svarer de, der har travlt med at rense vort samfund for Kristendommen: “Jeg ser og hører din kritik af kristendommens svagheder. Men hvad er dit reelle alternativ? Intet er nemmere end at rive ned og smadre. Men alt, hvad det efterlader, er et magttomrum, som meget hurtigt bliver udfyldt af noget, der er værre. Se blot, hvad 68’erne har efterladt os. Et Vesten med et religiøst magttomrum, som nu bliver udfyldt af islam. Syn’s I så ikke – ved nærmere eftertanke – at Kristendommen var at foretrække? På samme vis, bryder du dig ikke om USA som dominerende… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hvad er det bedre alternativ, spørger du. Tyskland. Hvis man vil gøre alvor af det man kalder sig selv ‘nationalkonservativ’, så er det Storbritiske Rige ikke vejen at gå. Overhovedet ikke. Den engelsksprogede verden er multietnisk, ateistisk progressiv og international par excellence. De kræfter i USA der trækker i den modsatte retning, de konservative og de ægte konservative, er germanere i Midtvesten og de tyndtbefolkede stater. Briterne, der notorisk bosætter sig ude ved havet, skaber urbane Californien-miljøer. 68’erne var marxister, socialister. Briterne er globalister, liberalister. Skulle dét være værd at vælge imellem? Niels Henriksen: “17 March 2011: The UN Security… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Filuren

Jamen så hold du bare med Tyskland. De betyder bare nul og nix.
Spørgsmål: Holder du med det islamiserede vest eller det fattige øst..?
Trump er forøvrigt af tysk afstamning. Og hvad den korrupte Bush, Clinton eller Obama-administration angår, skal han vel ikke lastes for noget.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Peter Zichau

Delvis tysk afstamning, moren var skotsk. Men det er da også dét, der gør ham værd at høre på. Også selvom han, Trump, desværre er sunket godt ned i sumpen efter han tiltrådte, og slet ikke leverer på sine valgløfter: mur og migration. Jeg holder grundlæggende ikke rigtig med nogen sådan som verden ser ud i dag. Konstaterer bare, at ‘de allierede’ stadig er en realitet (senest set i angrebet på Libyen), at det er deres verdensorden Vesten i dag lever under, og – at jeg væmmes ved det den præsterer. Grimme huse, tomme mennesker, for meget bullshit og for… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Danmark har igen valgt kujonens side, Erik Scavenius spøger igen i kulissen! Vi tror at Tyskland er vores sande venner. Bismarck sagde Tyskland er så stort at det altid vil forsøge at dominerer Europa og så svagt at det aldrig ville lykkes og nu hvor Briterne forsvinder over atlanten vil Tyskland ikke have det modspil, som kunne holde dem i skak, og de vil forsøge igen, måske vil de lykkes og så er det på tide at komme ud. Rusland har måske militære muskler, men deres økonomi er på størelse med Italiens, så de bliver aldrig en væsentlig spiller. Den… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Den mest populære Strauss operette i Det Osmanniske Rige var “Wiener Blut”. Valsen af samme navn spilles gerne i Tyrkiet i dag af de kolde tyrkere – til minde om de dejlige dage foran Wiens mure i 1683.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Korrigeret for købekraft er den russiske nationaløkonomi lige så stor som den tyske, kun i Doller-termer er den på størelse med Italiens. Sådan giver det også mening, at Rusland kan finansiere de avancerede luft- og rumfartsprogrammer og forskning og uddannelse i al anden højteknologi også kunstig intelligens, føre krig i Syrien og have balancerede budgetter.

De har 9000 km grænse, som er beskyttet og kun kan krydses med lovlige rejsepapirer – også af syriske “flygtninge”. Der er absolut muligheder i forholdet til Rusland!

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Vi skal naturligvis læne os op ad Skandinavien.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Filuren

Så vidt jeg husker, så var det faktisk mest Europa, der var helt vilde i varmen for at gribe militært ind i Libyen over for Gaddafi og hans troppers massakrer mod civilbefolkningen ( ja, selv Enhedslisten gik forrest, hvorimod fx. DF var langt mere betænkelige ( “Vi ved hvad vi har – ikke hvad vi får” ( Søren Espersen, DF) ), hvor USA faktisk var mere tøvende – i hvert fald i starten.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Angrebet på Libyen og den deraf følgende henrettelse eller rettere drab på Gaddafi, var en fejl. Gaddafi var en slyngel, men en nyttig slyngel. Han blokerede for den afrikanske invasion af Europa. Men fordi tyskerne var imod betyder det ikke at vi skal læne os op ad dem, jeg kan finde flere eksempler på at tyskerne har taget fejl f.eks i 1914 og i 1939. Vores naturlige allierede er og bliver den angelsaxiske verden på trods af Trump, han forsvinde igen om 1 1/2 år eller om 5 1/2 år og valget af allierede bør have meget længere perspektiver end… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Filuren

Enig! USA er ikke en allieret længere, og det er pga USA, at den afrikanske/arabiske stinkende mødding har lavet slemt ‘spill-over’ til Europa siden 2014. Også før, men stærkt forværret, da Obummers isis kæledægger fik lov til at ødelægge og dræbe løs i både Irak og Syrien. De kristne i Syrien – dem, som har overlevet indtil videre – har lovprist Putin, som kom ind og har betydet meget i at stoppe isis dernede. USA er et råddent svanse og transland, som udspyr alverdens perversioner, og som har de store datafirmaer og derfor mener, de kan lege global censur og… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

I 2014 var ikke Trump president.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Filuren

Filur, principielt enig med dig, men dog vil jeg tilføje, at tyskerne er iboende hovmodige smagsdommere, der tror, at de kan udbryde domme over andre uden at lytte og sætte sig ind i sagers substans. Har lige oplevet det med chefjuristen i Landau kommune, som ville køre min ven over, men selv indkasserede et nederlag foran tre af sine underordnede og lige før en langt vigtigere forhandling om millioner. Svejts neutralitet mener jeg bør være forbilledet for frihed. de mange nej-stemmer, du får, er nok mere udtryk for læseres følelsesudbrud, som stadig tror på æventyret om den frie verden og… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Brandmand

Den tyske iboende hovmodighed mærkede Danmark allerede i 1848. Den tyske adel havde inficeret Slesvig ved opkøb af dansk jord. Følgelig var Slesvig blevet tysk; for almindelige danske bønder var, for den tyske adel i Slesvig, umælende kvæg uden selvstændig politisk eksistens. Som det eneste udenlandske område sidder tyskerne endnu i dag på SydSlesvig. Østprøjsen, Pommern, Schlesien og Sudeterland måtte de tyske imperialister pænt aflevere til rette ejermænd. Alene SydSlesvig forblev tysk okkuperet udenlandsk område. Merkel go home!

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det har været fornøjeligt at møde så villige studieobjekter som her i Snaphanens kommentarspor, men for at kunne færdiggøre mit projekt fortsætter jeg lidt endnu under mit andet profilnavn, hvor jeg til gengæld, som hidtil, vedbliver at hyle med de ulve jeg er iblandt.

God kamp folkens!

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Torsten K

Novra!
Er du virkelig studerende på RUC?

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Så kom endelig den gode forklaring på, hvorfor det var Danmark og ikke Trump, som trådte i spinaten.

Bedre sent end aldrig…

Rustad er som altid god for en manipulerende historie!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Torsten K

Nedadvendte tomler har efterhånden udviklet sig til en automatreaktion blandt de store ånder i Snaphanens kommentarspor.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Du er da vist en lille troll