24
aug
Seneste opdatering: 24/8-19 kl. 2010
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Socialdemokraterne som krøb for nazister og kommunister, og nu for islamister”

Åkesson: S bär skulden för växande extremism. Talen starter min. 3:30.

“Läget är inte ”allvarligt” – det är en katastrof”

At nogenlunde ærlige beskrivelser af samfundstilstanden i Sverige, først har kunnet beskrives nu, og ikke for tyve år siden, har cementeret uløselige problemer. Moralen er, at den herskende klasses censur, altid er af det onde. Dette havde været på sin offentlige plads for tyve år siden, men demografiens uafvendelighed, gør den nu sørgeligt uaktuel.

Offentlige debatter har det med kun at være vigtige, når de er farlige. Når konsensus ankommer, er det hele afgjort for længe siden. Det er derfor, jeg kalder masseindvandringen “et kup” imod danskere, der troede, de levede i et demokrati. På svenskere kalder jeg det desuden et folkemord efter FN´s egne definitioner.

Enligt en färsk undersökning publicerad i DN (20/8) visar siffror från polisen en ökning av sprängdåd med 45 procent under perioden januari–juli, 120 i år jämfört med 83 i fjol. Människor som tidigare levt i någorlunda trygga miljöer vågar inte längre gå ut. Äldre stannar inne på kvällarna av rädsla för att bli rånade. Föräldrar stannar uppe och väntar oroligt på att deras barn ska komma hem. Det vi nu ser är ett katastrofalt läge som kräver omedelbara och resoluta åtgärder.

Bor vi i ett välfärdsland eller en krigszon?

En blick på BRÅ:s hemsida där den senaste utvecklingen sammanfattas läser vi den ena dystra rubriken efter den andra: ”Bostadsinbrott i flerfamiljshus har blivit vanligare”, ”Fortsatt ökning av bedrägeribrotten”, ”Ökad utsatthet för hot sedan 2015”, ”Utsattheten för personrån på en märkbart högre nivå vid de två senaste NTU-mätningarna” och ”Fortsatt hög nivå av kniv- och skjutvapenrelaterat våld”.

Lägg därtill flera sprängningar som snarare för tankarna till en krigszon än ett tryggt och välmående välfärdsland. Detta bottnar i åratal av ansvarslös politik. Övriga partier har i olika omgångar krattat manegen för social, kulturell och ekonomisk splittring. Detta har i sin tur lett till ökad brottslighet, förändrade kriminella strukturer och skapat en aldrig tidigare skådad brottslighet i landet.

Det räcker nu – lås in dem!

Det är upp till oss politiker att omedelbart säkra upp en lagrättslig grund för de individer som skadar vårt samhälle. De ska tas bort från våra gator och torg och låsas in. Sverigedemokraterna kommer inte att vika sig en tum i detta arbete. Vi är garanten för att etablissemangets partier inte kan slå sig till ro och komma med försenade åtgärder och undfallande bortförklaringar. Skjutningar, sprängningar och attacker mot laglydiga medborgare måste få ett slut. Det räcker nu! Ni har bäddat för en aldrig tidigare skådad brottslighet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Jan KaliffNiels HenriksenPoulFilurenBjarne Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Poul
Guest
Poul

Det er sikkert rigtigt alt sammen, men det er stadig relativt svært at have ondt af mennesker der ser på ofrene for alt dette dagligt, og derefter går ned og stemmer for mere når de en sjælden gang får chancen for at ændre på det. Fraregnet de få der stemte SD, så har svenskerne selv valgt at lide under deres “mångfald” fremfor at indrømme at de tog fejl i at alle kulturer er lige gode. Jeg ser dem som medlemmer af en sekt der sidder med tårer i øjnene og insisterer på at alt er fint, imens sektlederne højlydt voldtager… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

En tunnel kan fyldes med vand.

Det er straks værre med Bron, den har ingen klap, og Danmark har intet infanteri! 😣

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg kan leje stuen ud til et svensk flygtningelejr, hvis én af dem kan dokumenterer SD-medlemskab fra SENEST 2015!!!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Flygtningelejr = Flygtningepar

Fadns te Stauningkontrold! 😉

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, bare slå den fra – og nøjes så med at bruge forslagene i stedet, som til gengæld er fremragende generelt – i hvert fald på min mobil. Den genkender også tidligere anvendte ord og proriterer forslagene efter, hvor ofte de er anvendt.

Jan Kaliff
Guest
Jan Kaliff

Åkesson är fet och slö. Det enda han gör är att lyfta miljonlön. Han kan flytta till danmark dvs skandinaviens fattighus.
Ingen normal svensk bryr sig om sd som är ett danskt lydparti.