24
aug
Seneste opdatering: 24/8-19 kl. 2010
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Socialdemokraterne som krøb for nazister og kommunister, og nu for islamister”

Åkesson: S bär skulden för växande extremism. Talen starter min. 3:30.

“Läget är inte ”allvarligt” – det är en katastrof”

At nogenlunde ærlige beskrivelser af samfundstilstanden i Sverige, først har kunnet beskrives nu, og ikke for tyve år siden, har cementeret uløselige problemer. Moralen er, at den herskende klasses censur, altid er af det onde. Dette havde været på sin offentlige plads for tyve år siden, men demografiens uafvendelighed, gør den nu sørgeligt uaktuel.

Offentlige debatter har det med kun at være vigtige, når de er farlige. Når konsensus ankommer, er det hele afgjort for længe siden. Det er derfor, jeg kalder masseindvandringen “et kup” imod danskere, der troede, de levede i et demokrati. På svenskere kalder jeg det desuden et folkemord efter FN´s egne definitioner.

Enligt en färsk undersökning publicerad i DN (20/8) visar siffror från polisen en ökning av sprängdåd med 45 procent under perioden januari–juli, 120 i år jämfört med 83 i fjol. Människor som tidigare levt i någorlunda trygga miljöer vågar inte längre gå ut. Äldre stannar inne på kvällarna av rädsla för att bli rånade. Föräldrar stannar uppe och väntar oroligt på att deras barn ska komma hem. Det vi nu ser är ett katastrofalt läge som kräver omedelbara och resoluta åtgärder.

Bor vi i ett välfärdsland eller en krigszon?

En blick på BRÅ:s hemsida där den senaste utvecklingen sammanfattas läser vi den ena dystra rubriken efter den andra: ”Bostadsinbrott i flerfamiljshus har blivit vanligare”, ”Fortsatt ökning av bedrägeribrotten”, ”Ökad utsatthet för hot sedan 2015”, ”Utsattheten för personrån på en märkbart högre nivå vid de två senaste NTU-mätningarna” och ”Fortsatt hög nivå av kniv- och skjutvapenrelaterat våld”.

Lägg därtill flera sprängningar som snarare för tankarna till en krigszon än ett tryggt och välmående välfärdsland. Detta bottnar i åratal av ansvarslös politik. Övriga partier har i olika omgångar krattat manegen för social, kulturell och ekonomisk splittring. Detta har i sin tur lett till ökad brottslighet, förändrade kriminella strukturer och skapat en aldrig tidigare skådad brottslighet i landet.

Det räcker nu – lås in dem!

Det är upp till oss politiker att omedelbart säkra upp en lagrättslig grund för de individer som skadar vårt samhälle. De ska tas bort från våra gator och torg och låsas in. Sverigedemokraterna kommer inte att vika sig en tum i detta arbete. Vi är garanten för att etablissemangets partier inte kan slå sig till ro och komma med försenade åtgärder och undfallande bortförklaringar. Skjutningar, sprängningar och attacker mot laglydiga medborgare måste få ett slut. Det räcker nu! Ni har bäddat för en aldrig tidigare skådad brottslighet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

Det er sikkert rigtigt alt sammen, men det er stadig relativt svært at have ondt af mennesker der ser på ofrene for alt dette dagligt, og derefter går ned og stemmer for mere når de en sjælden gang får chancen for at ændre på det. Fraregnet de få der stemte SD, så har svenskerne selv valgt at lide under deres “mångfald” fremfor at indrømme at de tog fejl i at alle kulturer er lige gode. Jeg ser dem som medlemmer af en sekt der sidder med tårer i øjnene og insisterer på at alt er fint, imens sektlederne højlydt voldtager… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  steen

Aldrig i livet. Forestil dig at du bor i en lille fredelig by med din 9 årige datter. En dag beslutter de lokale kvinder at de vil være “venligboere”, og får borgmesteren overtalt til at åbne et asylcenter i byen. Et par uger efter sker dette mod dit barn (læs det hele): https://denkorteavis.dk/2019/afrikaner-fik-afvist-sin-asylansoegning-men-han-blev-ikke-udvist-det-fik-frygtelige-konsekvenser-for-en-9-aarig-pige/ Var det bare et uheldigt sammentræf, eller var der nogen der banede vejen for at det kunne ske? Alle disse falske “humanister” kommer før gerningsmændene på listen over skyldige i mine øjne, for uden deres målrettede indsats for at importere vælgere til deres partier og klienter til… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Poul

Jeg vil give dig ret Poul. Der må og skal være en konsekvens for folks handlinger. De ved ikke hvad de gør, men de er voksne mennesker! De er i stand til at køre bil, de har et arbejde og de kan læse og regne. De har alle forudsætninger for at gøre noget, men de vil ikke. Det er netop manglen på konsekvens der gør at de samme idioter kan sidde på magten år ud år ind, og skille samfundet ad i små stykker. Det er en historisk fejhed der gør det muligt. Hele samfundet er svagt og sygeligt. Tabet… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Poul

Helt enig. Den mentale kastration stikker dybt, og virker – ligesom multikulturen som er et pænere ord for multietniciteten som igen blot er et andet ord for den ‘bastardisation’ som Hitler og co. ganske højlydt advarede imod – ganske overlagt påført oppefra, hvorfor det også er dér, i toppen, sygen må angribes. Dragen skal have kappet hovederne af.

Umage, men også temmelig ydmygende, opgør med matriarker som Stine Bosse og Signe Wenneberg flytter efter min bedste overbevisning ingenting.

Hvor er dragen? Hvordan ser den ud? Hvordan bekæmper man den?

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Filuren

“Hvor er dragen?” Måske sidder den i sofaen ved siden af dig, men der er så mange drager at europa er et helt krybdyrhus. Fra EU der vil smadre sammenhængskraften med indvandring så de bedre kan opløse og styre os når alle lande ligner hinanden, til konen/kæresten/venne/kollegaen der reagerer med “det er jo ikke dem alle der er sådan” når de ser et overfald, eller en undersøgelse der viser at de fleste faktisk er sådan.. Kognitiv dissonans, stockholmsyndrom, politisk opportunisme, magtliderlighed, ego-humanisme, misforstået hensyntagen, berøringsangst, klient-import til NGO’er, vælger-import til røde partier, blå partier der importerer slavearbejdere til industrien med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Poul

Fin indstilling, Poul.

Jeg er begyndt, på at kalde de forvildede franske medicinmænd for “Grænseløse Læger”, og det ikke i nogen positiv betydning. Og så mener jeg, at NGO-menneskesmuglerskibene skal opbringes, og sammen med besætningen foræres til Libyen! ☻

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Eller “Negre Uden Grænser”? 😀

( prøv at sige det højt – svært at høre forskel )

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Hvis dét ikke sker, og patrioterne bliver VREDE på landsforræderne, bliver det rigtigt meget lidt kønt… For der er jo ikke livvagter nok til alle landssvigerne! ☻

Og nu er jeg – så også – registreret hos “kæledyret”. 😈

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Poul

En tunnel kan fyldes med vand.

Det er straks værre med Bron, den har ingen klap, og Danmark har intet infanteri! 😣

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg kan leje stuen ud til et svensk flygtningelejr, hvis én af dem kan dokumenterer SD-medlemskab fra SENEST 2015!!!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Flygtningelejr = Flygtningepar

Fadns te Stauningkontrold! 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, bare slå den fra – og nøjes så med at bruge forslagene i stedet, som til gengæld er fremragende generelt – i hvert fald på min mobil. Den genkender også tidligere anvendte ord og proriterer forslagene efter, hvor ofte de er anvendt.

Jan Kaliff
Jan Kaliff
2 years ago

Åkesson är fet och slö. Det enda han gör är att lyfta miljonlön. Han kan flytta till danmark dvs skandinaviens fattighus.
Ingen normal svensk bryr sig om sd som är ett danskt lydparti.